Új privát üzeneted érkezett!

Ja, és én is (meg a kórteremből mindenki) 1/3 ovitrellt kaptam még utólag.
tttnora001

kagyló: igen, nyomoztunk utánad! Mert már annyira aggódtunk, hogy mi lehet Veled!!! Nem lehet ilyet velünk csinálni! :) Borika már fent volt a wiw-en is, és megnézte, hogy mikor voltál fent utoljára! :wink:
Ha semmi mást nem is csinálsz a neten, de ide a fórumra gyere nyugodtan!
Hát még jó, hogy félt a párod!
Nekem mindig ezt szokta mondani: "mikor jön már az a gyerek? ha kibújik, úgy nyakon vágom, hogy hol a fenében volt eddig!" :lol:

Na és most akkor már sipirc pihenni!
Kálmánt nem kérdezted, mikor lesz a beágyazódás?

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Kagyló!
Ezek szuper hírek tényleg! Szurkolok "okoskáknak" ezerrel.
DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKKKKKKKKKKKKK
Csak érezd és szeretgesd őket.
Az erő veletek van :lol:

Kisbagoly
Lilypie Pregnancy tickers
kisbagoly00
Budapest

Mné: Nagyon csinos az új lakásotok. Nekem tetszik. :D Fel fogod te találni odakint magad, nem féltelek. Hamarosan úgyis gyerekzsivajtól lesz hangos a lakás és nem lesz gondod, hogy mivel kösd le magad. ;)

Kagyló: Örülök, hogy jelentkeztél. Nagyon drukkolok én is és már most kismami vagy. :D

Zsuzsi: Gyere majd ide is, hogy mi volt ma D-nél.

Kisbagoly,Era: Hogy vagytok? Hogy bírjátok ezt a meleget?

Nóra: Mikor kell tesztelned? Találtál nekem ruha szabásmintát?

Többiek merre vagytok? Amarillys?

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

De jó,h jöttél! Megy a drukk ééééés kismami leszel ;)

Küldöm a ragacsokat és küldök mellé egy kis extrát ;)

Kép Kép Kép

bari6

Sziasztok, köszönöm Mindenkinek a tanácsokat, segítséget :) Mi kb. két éve szeretnénk babát, de nem akar jönni... Sosem szedtem fogamzásgátlót, már előtte gyanús volt hogy baj van, és mivel a férjemnek már van egy kislánya, így nem kérdés, hogy a hiba nálam keresendő. A nőgyógyászom csinált hormonlabort, a prolaktin szintem volt magas,ezért nem volt peteérésem , kaptam rá Bromocriptint és clostilbegytet, a harmadik kúra sikeres volt, májusban, az esküvőnk előtt derült ki, jön a baba, de 5 hetesen elvetéltem :( Azt mondta a dokim hogy ő már nem tud segíteni, mennem kell tovább, így kerültem a Dévaiba. Néhány vizsgálaton már túl vagyok, eddig rendben minden és Dévai Doki a hormonszintemet is normálisnak ítélte meg, kíváncsi vagyok, mi lesz a következő lépés. Mi pénteken megyünk andrológiára, biztos vicces lesz :)
mbetty2
Aszód

Kagyló, hajrá pöttömkék!!!!!!!!

Zafír, a meleggel egyenlőre nincs bajom, csak ezek a hülye kiütések múlnának már el! Nálatok mi újság? Meleget bírjátok? Mocorognak már sokat a lurkók?

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok!

Megvolt az ET. Mivel nem lett több jelentkezőnk, így visszakértük mind a 3 pöttyünket. :lol: :lol:
Nagyon lassan fog elmenni a következő két hét. Akkor kell majd tesztelnem.

Kagyló!
Tök jó, hogy van kettő picúr a pocidban. :lol: :lol:
Nagyon drukkolok!!!!

Nagyon köszönöm mindenkinek, hogy gondoltatok rám. :lol: :lol:
almendra
Budapest XIX. kerület

Ma 2 óra 55 percet kellett ücsörögnöm a váróban, hogy megtudjam, hogy nem indulhatunk! És azért nem indulhatunk, mert amikor a múltkor ott voltam, nem vett le kenetet a rákszűréshez, és a clamydiához. És így persze nem indulhatunk el!!! MERT, mi van ha rákos vagyok, vagy clamydiás. Hiszen akkor le kell állni! És ha leállunk az több százezer forintjába kerül az államnak!
Hát tulajdonképpen sz@rok bele, hogy mennyibe kerülne az államnak egy leállás!!! De D-t ez nem érdekli, nem indulunk és kész. Ja és még azt is többször elmondta, mikor levetettem vele a kenetet, mondván, hogy csak ezért nem ülnék még egyszer 3 órát a váróban, hogy ő nem tudja, hogy mire mennek vele, hiszen még menstruálok, de ő megpróbálta megtisztítani a vértől a kenetet, de nem tudja mi lesz......stb, stb. Hát erre is csak azt tudtam volna mondani, hogy sz@rok rá!!!
Szóval ez van, még mindig húzzák az időmet, mikor én már 5 éve is úgy éreztem, hogy már késésben vagyok!!!
Hát ebből már olyan elegem van, hogy azt elmondani sem tudom!!! :(((((((((((((((((

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi, itt is :(

Almedra, küldöm Neked is a ragacsokat ;) Kép Kép Kép

bari6

Sziasztok

Itt vagyok, a párom dolgozik. :wink:
Nóra
Én tudom,hogy apánk mit mondott a telefonba nekem.Elhiheted,hogy nem csak írtam,hogy írjak valamit.Vállaltuk volna,4-ből több esély van arra,hogy 1-2 meg maradjon.Nem tehetném meg,hogy akár egyet is el vegyenek,ha 4 maradt volna.De már végül is kár róla beszélni,mert nem úgy alakult.Most itt van nekem 2 kis okoskám,és nagyon reménykedek bennük. :wink:
Azt hittem valami csoda szert kaptam,az ovitrellével kapcsolatosan.De ezek szerint apánk mindenkinek osztogatja. :D
Pocakod?Mikor kell tesztelned?
Barikám
Köszönöm szépen!Látom repetát is kaptam,extra erős ragasztókat. :shock: Végül is igazad van,hozzám már ló adag kell. :wink: :lol:
Era
Kép? :shock: :oops:
Zafir
Kép? :shock: :oops: El húzzátok az orrom előtt a mézes madzagot. :(
Almendra
Szuper!!!!!!!!!!!Szorítok!!!!!!!!!!!!!! :wink: El is felejtettem,hogy a kaáliba két hét a várakozási idő és teszt van.Már rá akartam kérdezni. :oops: Csíkos.........csíkos.........csíkos,ez lesz! :D
Zsuzsi
Na, basszus!Nem szoktad apánkkal meg beszélni,hogy indulás előtt egy hónappal veszi le a kenetet és a clamydiát ha kell?Mi mindig így beszéltük meg,igaz akkor is benne volt,hogy nem indulunk mert mindig volt baktérium benne. :roll:
Most akkor 5 évet vártál a babára,még egy hónap és már az is leszel.Kár bosszantanod már magad.Utána már vissza sem kell menned,mert 5 év után most sikerülni fog!!!!Ha tudnád mennyire csodálkoztam amikor uh-ra mentem,állandóan tele volt a váró.Mindenki most szeretne terhes lenni,ezt ott mondták. :D
Az iwiwen néztezek?
:shock: Ott ha nem én,akkor a párom szokta meg nézni,ha e-mailt kapok.Maradok szorítani nektek!! :wink:

El is felejtettem mondani,úgy fel bosszantottam magam a beültetés napján.Beszólt nekem a kis doki,hogy már nem jövök vissza.Jó,lehet azért mondta mert arra gondolt most sikerülni fog.Vagy arra is gondoltam ő akarja eldönteni,hogy bármi is lesz evvel be is fejeztem.Ha nem azt nézem,hogy apánk olyan aranyos velem,akkor komolyan mondom be mutatkoztam volna neki.De mivel ott van az a dr a neve előtt meg adom a tiszteletet, pedig fiatalabb még az öcsémnél is.De ha ennyire mindenkinek be fog szólogatni,és nem fogja meg adni a tiszteletet,akkor egyszer valaki jól helyre fogja rázni. :D Sajnos már nem az első volt,hogy teszi a meg jegyzést a rólam van szó.Vagy a hormonok beszélnek belőlem. :oops:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló: Szerintem te voltál inkább érzékeny és nem Paragi undok veled. Nem gondolom, hogy meg akart volna sérteni téged. Biztos vagyok benne, hogy azt akarta mondani ezzel, hogy sikerülni fog. Képet, majd megpróbálok kiszedni a genetikai DVD-ről, de ha jól emlékszem nem nagyon van olyan, ahol a lányok egészben látszanak. Pihenj sokat!!!!!

Mbetty: Üdv közöttünk.

Era: Milyen kiütéseid vannak? Nekem a lombikok alatt voltak olyan száraz foltjaim, amikből kevés most is van. A bőröm egyébként rettentően érzékeny. A meleggel egy nagy bajom van, hogy nehezen kapok levegőt. :( Csajok sajnos még keveset mocorognak. Naponta többször belém rúg egy nagyot valamelyikőjük, de igazán mozogni esténként szoktak a babazenére és amikor apa beszél hozzájuk. :)
Nálatok a kispasi tombol már?

Almendra: Nagyon szorítok nektek is! Vigyázz a lurkókra. :D

Zsuzsi: Itt is csak ugyanazt tudom mondani mint a facebook-on. KITARTÁS!

Barikám: Ez a ragacsos kis srác nekem még mindig olyan ijesztően fest. :? Mivel nekem bevált, így nem szabad lecserélni. :lol:

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Kagyló, azt hiszem ezt ide még nem raktam fel

Kép

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era: nagyon helyeske! :lol: :lol: :lol: :lol:

npgy
Budapest I. kerület

Sziasztok
Era
Ezt még nem láttam!Köszönöm! :wink:
Zafir
Azt hiszem igazad van! :oops: Már üldözési mániám van :oops:

kagyló

Era,
gyönyörű kisbabád van! :-)
tttnora001

Sziasztok! Dévai Doktor Úr felírt nekem néhány vizsgálatot kezdetnek, melyek eredményeit a következő konzultációra vinnem kell, többek között mammográfia, Hiv, Hepatitis vérvétel, Tsh stb, beutalókat Tőle nem kaptam, elmentem a háziorvosomhoz, de majdnem elküldött a fenébe, annyit mondott hogy legközelebb a beutalókat intézze Dévai Doktor Úr... Másnak is ilyen macerás volt? Nagy nehezen sikerült kicsikarni nőgyógyásztól mammográfiára beutalót, fel is hívtam a kórházat időpontot kérni, ahol azt mondták, nagyon alapos indok kell ahhoz, hogy el is végezzék a vizsgálatot, szerintük elégnek kell lenni egy ultrahangnak is... Ti milyen indokot mondtatok, hogy el is végezzék a mammográfiát? Köszönöm segítségeteket :) Betty
mbetty2
Aszód

mbetty: furcsa ez nekem, hogy nem írnak beutalót. Ez most valami új???
Nekem a körzeti szó nélkül megírja a beutalókat.
Mondjuk a HIV-es beutalót Dévai adja, a Mária utcába.
Hozzáteszem, hogy ha elmész vért adni, akkor ingyen megcsinálják a 4 kötelező tesztet: HIV, hepa A, B, és szifilisz, és a leletet is kiadják, és még D is elfogadta!!!
A tsh, és egyéb vérvételeket is fel kell írja a körzeti!

Hány éves vagy? Nekem szó nélkül megcsinálják a Váci kórházban a mammográfiát is, és az UHU-s mellvizsgálatot is. De ha ilyen macerás, akkor javaslom a Vitalorg-ot, fizetni kell ugyan, de beutaló és szó nélkül megcsinálják a mammográfiát! http://www.vitalorg.hu/

Kitartás!
:wink:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Szia Betty!

Mammográfiát szerintem sem kell erőltetni tényleg. UH-os vizsgálatot is elfogadja D., nekem legalábbis simán elfogadta. Ezt magándokinál csináltattam.
Valaki írta régebben itt, hogy ha a központi vérellátóba elmész és adsz vért, akkor a Hiv, Hepatitis stb vizsgálatokat ingyen megcsinálják és kapsz leletet is.

Kisbagoly
kisbagoly00
Budapest

Zsuzsi írta régebben és most is :)

Kisbagoly
kisbagoly00
Budapest

kisbagoly: LÁJK :lol: 8) :wink:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Szia Betty!

Mammográfiát szerintem sem kell erőltetni tényleg. UH-os vizsgálatot is elfogadja D., nekem legalábbis simán elfogadta. Ezt magándokinál csináltattam.
Valaki írta régebben itt, hogy ha a központi vérellátóba elmész és adsz vért, akkor a Hiv, Hepatitis stb vizsgálatokat ingyen megcsinálják és kapsz leletet is.

Szia! Hát, remélem nekem is el fogja fogadni... Mennyi idő múlva adják ki a leletet a vérellátóban?
mbetty2
Aszód

Szia Kvzsuzsi, most látom, innen vagy, szomszédból :) :) Mentem volna én Vácra de már nem oda tartozom, Sződligeten laktam eddig amíg férjhez nem mentem, Kistarcsára kaptam a beutalót. 29 éves vagyok, nem biztos h így megcsinálják így a mammográfiát. Jaja, Dévai Doktor úr nem adott semmire beutalót, morogtak is az aszódi orvosok, akikhez mentem beutalót kérni :( Hol tartotok a kezeléseknél?
mbetty2
Aszód

Kagyló! hogy vagy???? hogy viseled a meleget??? drukkolunk, ugye tudod????!!!!

Almendra, hogy vagy???

Többiek???

Csajok sok kitartást a leletbeszedéshez.
Betty! ha 29 vagy akkor nem nagyon fognak mammot csinálni. de az uhu-t elfogadja D vagyis csak az kell, a korodnál fogva. Szerintem. Nekem úgy volt...

Valaki hozzon hűs szellőt, cseppnyi zivatart, vihart vagy esőt... legalább egy kicsit... de ha nem akkor a jelenlegi hőmérséklet-10fokkal is ki lennék békülve.... ez nagyon gáz ami most van...

kitartás mindenkinek pusza

kriszto

kriszto82

Akkor kértetek időpontot Dévai Doktor Úrtól, mikor már minden lelet megvolt? Hosszú a várakozási idő a páciensei részére, akik már jártak az intézetben?
mbetty2
Aszód

Betty, Kriszto, sziasztok!
Tuti hogy ultrahang kell, mert a mammográfia, 50 éves kor alatt, nem is ad megbízható eredményt. És fordítva is, az "öregeknél" az ultrahang a nem jó. :-)

Kép
manguszta

Akkor kértetek időpontot Dévai Doktor Úrtól, mikor már minden lelet megvolt? Hosszú a várakozási idő a páciensei részére, akik már jártak az intézetben?
Szia!
Én is nemrégiben kezdtem Dévainál. Én a centrum laborba mentem el a listával amit adott Dévai. kb 30 ezerért 1 héten meg volt az összes eredmény. Uh nekem is elfogadta Dévai. Még átjárhatóságit csináltatok, azt a ciklus bizonyos napjain lehet csak. Mivel látom már az összes lelet beszerzésének a végét felhívtam és mondtam neki, hogy kb mikorra lesz meg minden és megbeszéltem vele egy időpontot, ezzel sem húzom az időt:)
Agusztusban nagyon szeretném ha elkezdenénk az első inszemet.
kisbuddha
Budapest III. kerület

sziasztok újak!

Kagyló, hogy vagy??? Nagyon mennek a drukkjaim, remélem a párod azért néha egyedül hagy, hogy jöhess!!!!

KépKép
momelcsi

Sziasztok! Én még új vagyok itt nálatok. Először is gratulálok a kismamáknak!!! Jó egészséget és kellemes baba várást!
Szegedi Kaáliba jártok, de szeretnék intézményt váltani. Az orvosom ajánlotta a Dévai intézetet ill. a Forgács Intézetet is. A Dévai mellett döntöttünk, segítenétek nekem, hogy ott hogy működik a dolog ill. mit kellene tudnunk! Melyik orvoshoz kellene kerülnünk vagy hogy ott ez hogy van?
Előre is köszönöm a válaszokat!
dario88
kiskunhalas

Sziasztok
Almendra
???????Szorítok!!!!
Nóra
Mikor csinálsz tesztet?Drukkkkkkkkkkkkkk!!!
Üdv az újaknak!

Kriszto,momencsi
A meleget rosszul viselem,viszont sokat alszom.3 hétig itthon vagyok,addig csak lustálkodom. :oops: A szokásos tüneteim vannak,a hormonoktól,gondolom én. :roll: Állandóan meg akar jönni,van amikor nagyon erősen érzem,ilyenkor alszom.Van amikor kicsit érzem,akkor még ki bírom. :) Nem akarok tüneteket keresni,de sajnos mindig azon veszem észre magam,hogy mást sem csinálok csak agyalok.Hiányolom a nyilallást,a pici vérzést,és nekem egyik sincs. :( Beülti után 8. napon vagyok. :roll: Tökre be kattantam,már hangosan beszélgettem hozzájuk,és mindig kettőre gondolok. :oops: Meg kergültem. :oops: :roll:

kagyló

Dario88: üdv itt! :lol: Helyesen döntöttetek, mi a Forgácsból jöttünk át a Dévaiba. A kettő között óriási különbség van Dévai javára. Először is időpontot kell kérni tőle. Az első konzultáción átnézi az eddigi papírjaidat és összedugjátok a fejeteket, hogy merre tovább. Felír egy csomó vizsgálatot, amit meg kell csináltatnod. Hormon, vérvétel stb. Erre a körzetid tud majd beutalót adni. Ha készen vagy akkor újra kérnek kell időpontot hozzá és vinned kell az összes beszerzett leletet, aztán kezdés. Nincs várólista, akár a következő hónapban kezdhetsz is. Két doki van Dévai és mellette a kisdoki Paragi. Mi D-hez jártunk. Nagyon határozott figura és tud nyers is lenne, de legalább nem kertel megmondja az igazat a szemedbe. Amúgy óriási szaktudása van, az életem végéig hálásak leszünk neki.
Nagyon sok sikert és kitartást kívánok!

npgy
Budapest I. kerület

Kagyló!!!!!!!!!!!!!

NAGYON-NAGYON DRUKKKKOLOK!!!!!!!!!

A nyilalás és a vérzés nem törvényszerű, nekem sem volt. Ne aggódj, csak pihenj sokat, simizd a pocid :lol: :lol: :lol: :lol:

npgy
Budapest I. kerület

Sziasztok!

Épp ma volt két hete a punkcióm, csütörtökre vagy péntekre nem várom. Egyre feszültebb vagyok, nagyon ideges és ingerült. De a kánikulára is fogom, minden évben megszenvedem ezt a meleget. Még tini koromban is utáltam ilyen időben még randizni is. :) Rémes ez a várakozás.
Tüneteim semmi, bár nagyon koncentrálok nem figyelni rájuk. A múltkor volt minden, feszült a mellem, a hasam, szúrkált is, a végén nem sikerült. Hétfőn már görcsölgetett a hasam, azóta lapít.

Én is állandóan a két pöttyömre gondolok, a jövőt (a holnapot is) elhessegetem, nem gondolok rá, hogy mi lesz, akár A, akár B...

Egyetlen muris dolog van, állandóan savanyúságot és kovászos uborkát kívánok. Mindig édes szájú voltam, most meg a tévé előtt is koviubit majszolok. Sajnos ez sem biztos, hogy jelent bármit, mert sztem az ecetes saláták ilyen mértékű kívánása még a lombik előtt kezdődött.

Dario,
üdv itt Téged is. Én is a Forgácsból jöttem, és nem tudok rájuk rosszat mondani, bár ott csak az inszeminációim voltak. A lombikos várólistájuk (TB alapon) egy év, nálam ez volt a döntő érv, hogy intézetet váltsak. Nem bántam meg, Dévai tündéri tud lenni.
Sztem alapvetően mindenki hozzá kerül, Paragihoz úgy kell gondolom kérni magad, ha ismered.
tttnora001

Nóra

Nem fog meg jönni és kész!!!!És ezért nem:
Kép

Engem még az utro is ki készít, rohangálok meg nézni mi történt. :oops: :roll:

Kívánós vagy? :shock: Hú,itt bébi(k)van. :wink:

kagyló

Barikám
Az iwiwen írtam. :wink:

kagyló

Npgy
Köszönöm! :wink: :lol: :lol:

kagyló

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy írtatok! Bejelentkeztem reggel szept 4-e 15 órára adtak időpontot. Nekem elég sok leletem megvan,mert a Szegedi kaáliba jártam és most májusba volt a beültetésem. Az saját orvosomnak panaszkodtam az ottaniakra, ő mondta, hogy jóban van a Dévaival nagyon, mert most is együtt mennek vmi kongresszusra!
Hát majd meglátjuk!!! A Dévai dokihoz szeretnénk mi is menni!!!
dario88
kiskunhalas

Kagyló,
remélem, igazad lesz. :-)
Utro? Valahogy még az sem zavar most, mindig tudom, hogy az jön visszafelé. Sőt, a hús se zavar. A múltkor ilyenkor már herpeszem volt, úgy utáltam, most meg élvezettel szimatolok napi fél kiló után is, ha este a környéken grillhús illatot érzek.

Képzeljétek, egy csajszi, akivel együtt voltam most a lombikon végig, már csinált tesztet tegnap és pozitív lett. Jó korán, és állítólag még halovány, de pozitív. :-) 3. lombikja, de az első Dévainál. Nagyon meg volt vele elégedve vele az egész alatt, ő korábban a pesti Kaáliba járt.

Dario,
szept.4.? Hű, az nem mostanában van. Ennyire nem ért(él) rá, vagy tényleg elmegy közbe szabira?
És mi volt a panaszod a szegedi intézetre?
tttnora001

Hát kaptam volna aug. 21-re 17 órára, de sajnos akkor nekünk nem jó. Így a következő időpont szept. 4 lett és mondta a hölgy akivel beszéltem,hogy szabadságolások vannak augusztusban.!

Hát a problémám, azt inkább itt nem írnám le, majd priviben akit esetleg érdekel!
Röviden, nem úgy bánnak az emberrel ahogy kellene-és ezt most nem az orvosokra értettem! A dokival minden rendben volt!!!
dario88
kiskunhalas

Kagyló: Megkönnyeztem a hozzászólásod! Így is van! Ne fog megjönni, mert szépen és okosan kapaszkodnak a lurkók!

Dario: Talán nem olyan rossz a szeptemberi kezdés, mert már nem lesz ilyen kánikula... Kívánok neked mielőbbi babásodást! Ja, és persze üdv közöttünk.

Nora: Igyekszel nem keresni a tüneteket, nekem mégis úgy tűnik, hogy nagyon is ezt teszed. :D De hát ez így van rendjén. Piroska gondolatát pedig nagyon felejtsd el, nem fog megjönni és kész! :)

npgy: Te hogy vagy? Mesélnél egy kicsit magatokról? Hogy bírod ezt a meleget? Virágszál hogy van? Ő is olyan aktív, mint Lili?

Lányok! Valószínű, hogy holnap tudok még jönni közétek, és utána egy rövid ideig nem. Sajnos nincs még bekötve a net lakásban. DE! Mindenkinek mennek a drukkok! És kívánom, hogy mindenki, aki tesztelésre vár, az pozitív csíkocskákkal jöjjön.

Pusszantás

Mné
mné

Mné: Köszönöm szépen, jól vagyunk! :lol: :lol: :lol: :lol: Igen a kis Virágszálunk nekünk is nagyon aktív, már nem kell odatenni a kezünket a pocihoz, hogy érezzük, mert a látvány magáért beszél :lol: .
Lassan elkészül a babaszoba, a festés már megvolt a bútort pedig pár napon belül hozzák. Már mindent megvettünk, pár apróság maradt csak hátra.
Virágunk szépen fejlődik a terhesség korának megfelelően. Múlt héten voltunk dokinál, akkor volt 1593 gramm és közel 40 cm. Képet sajnos nem tudok mutatni, mert megint az arcocskáját eldugta előlünk. Kriszto egyet múltkor tett fel a fészre, ott esetleg megtudod nézni, bár az május elején készült.
Szóval jól vagyunk, boldogságunk határtalan és már számoljuk vissza a heteket.

Remélem nem sok időre tűnsz majd el! Gyönyörű a lakásotok, biztosan nagyon-nagyon boldogok lesztek benne. Kívánok Neked/Nektek minden jót, sok szerencsét, és alakuljanak úgy a dolgaitok, ahogy azt megálmodtátok! Puszillak!

npgy
Budapest I. kerület

Mné,
igen, tiszta idegzsába vagyok már. :oops:
Holnap kéne nem megjönnie, és görcsölget a hasam.

Nagyon jó utat és sok szerencsét kívánok az új élethez! Amint tudsz, jelentkezz!

npgy,
igen, itt egy kicsit elhanyagoltál minket, pedig jó olvasni a kisbabádról. :-) Milyen lesz a babaszoba?
tttnora001

Bocsi, hogy nem jöttem olyan gyakran, de zugban olvastalak Titeket!

Teszek fel képet a babaszobáról, de még csak egyenlőre a falról tudok.... persze, ha sikerül feltennem képet. Na megyek próbálkozom.... :lol:

npgy
Budapest I. kerület

Kép Virág szobája

Kép

Virágunk szobácskája alakulóban :lol: :lol: :lol: :lol:

npgy
Budapest I. kerület

npgy: ez nagyon szép szoba! Jajj hát itt biztos nagyon jó lesz Virágszálnak! :lol:

Kagyló, Nóra mennek a drukkok továbbra is!!! :roll:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kagyló, jól teszed, hogy hangosan beszélsz hozzájuk. Én mesét is olvastam nekik.
Nóra, nyugi, nem fog megjönni és kész. Ott lapulnak már a gyerkőcök.
A "kolléga" két hét után pozitívat tesztelt: neki is gratula, de ha netán te is csinálnál és negatív, nem jelent semmit. Csakis 10-es erősségűt szabad!!
Én is 2 hét után teszteltem pozitívat a két babóval. Hátha neki is ikrek. Légyszi, majd tájékoztass róla is, ha tudsz valamit.

Mné, hát eljött gyorsan ez a nap is. Nagyon örülök, hogy személyesen is megismerhettelek, egy tündéri lány vagy. Kívánom, hogy a férjeddel találjátok meg a számításotokat ott a távolban és a babó is megérkezzen a nyugodt családi fészekbe. Jó utat, és jelentkezz, ahogy tudsz!!!!

Nyuszicica nem tudom, hogy miért nem jelentkezik. Tegnap beszéltem vele, nagyon rossz volt a májfunkciója, de már javulóban vannak az értékek, úgyhogy lassan lehet felhőtlenül örülni a babónak!!!!

Mi reggel megyünk sétálni, fél 9kor már bejövünk, és itt vagyunk egész nap. Délután 5 után megyünk ki. Apa ma vett egy nagyobb medencét. Sajna Matyi alergiás valamire, piros a szeme, voltam vele orvosnál és szemcseppet kap. Hát nem egyszerű beadni neki....
Sárinak 3 vagy 4 nagyfoga jön egyszerre, tegnap egész nap üvöltve fetrengett a földön, eléggé kikészültünk mind a ketten tőle. De ma már rendben van, éjszaka is aludt szépen. Szombaton megyünk úszni, majd leírom, hogy mit szóltak hozzá.

Puszi minden kismamának, anyukának, teszt előtt állónak, és a várakozóknak!!!
Kitartás, egyszer csak lesz normális idő!!!

KépKép
momelcsi

Azt szeretném még megkérdezni, hogy a vérvételekre oda kell járni a stimuláció közben vagy nem feltétlen?! A leleteket Kecskeméten csináltatom, ami még esetleg kell,hogy hamar indulhassunk! Aranyosak vagytok nagyon!!!
dario88
kiskunhalas

Sziasztok
Nóra

Én inkább úgy olvasom,hogy te babás vagy! :wink: Különben nem produkálnál minden fajta tüneteket.Én alig tudom magamba tömni a húst.Pedig ma még pacalt is csináltam,és azért élek halok. :oops:
Nyugi,nem fog meg jönni!Csak bírd már ki a mai és a holnapi napot.A tesztet kérjük!!!! :wink:
Npgy
Nagyon jól néz ki a babaszoba. A másodiknál mi történt, betörtek? :lol: :lol: Na,ne vedd komolyan látom,hogy éppen alakulóban van.Szép lesz,de ha már bent lesznek a cuccok,akkor is kapunk képet? :oops: Nem veszel olyan képeket amikből mese figurákat csinálnak és a falra lehet tenni? Képzeld el a szomszéd csajszinál voltam,és tele volt a fal vele. :D
Mné
Vigyázz magadra!Várunk vissza és gyorsan avval a nettel,mert hiányozni fogsz!!!!Ölellek!!!
:wink:
Momelcsi
Ebben a melegben nem is lehet napközben kint lenni. :(
Gondolom Sári és Matyi is milyen nehezen bírhatja a meleget :(
Pár nap és jön egy kis lehűlés,akkor végre lesz egy kis nyugi.
Nem használjátok a borostyán nyakláncot,fogzásra?
Olvastam valahol,hogy jó a babáknak segít.Vagy szerinted nem?

kagyló

Nóri,Almendra és terhesedni vágyó leendő kis mamik,laptető nektek szeletelve. :wink: Remélem szerencsét hozz!!!!

kagyló

dario88
Válaszolnék,csak nem értem a kérdést. :shock: Most a leletekre gondolsz ami az induláshoz kell?Az mindegy honnan van csak meg legyen, és negatív legyen.Ha viszont arra a vérvételre gondolsz amit a podmanyczki utcában kell majd meg csináltatni menet közben akkor nem lehet máshol.Mert onnan átküldik az eredmény apánknak ha meg van.

kagyló

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?