Sziasztok
Era
Köszönöm!!!!!
Hát persze,hogy jobb kedvem lett tőle.
Aranyos tőled, remélem a többiek is gondolnak rám.Nagyon rám férne egy pár képecske,szeretném inni magamba a babákat,hátha végre nekem is sikerülne.
Jól vagy(tok) ebben a melegben?Gratulálok a kisfiúhoz!
Kretty
Nagyon szorítok neked is!Szőke herceg hozza meg a várva várt babákat.
Sikerülni fog!
Zafir
Gratulálok a lányokhoz!Kép?
Npgy
Hű,de régen voltál.Gyere egy picit,lógsz nekem képpel.
Hogy vagytok?Szóval mesélhetnél!
Nóri
Gyere mesélni!Meg kaptad az pindurikat?Ma láttál?
Kriszto
Hű de nagy lett már a Lilike!Nagyon rohan az idő,lassan hozhatod a szülés utáni képeket.Majd itt is ott is meg nézem.
Barikám
Hát szeretnél lányokat is?Hű,de jó!Megyek kukkolni a fészre majd,csak egy picit össze kapom magam.Én meg fiú párti vagyok.
Mi jót csináltok ebben a jó időben?Akartam is kérdezni, egymás mellett van az ikres baba kocsid,vagy egymás előtt?Nézegettem a netten,csak úgy arra tévedtem.Nagyon nagyok,elférnek egyáltalán valahol?Jöhetnél sűrűbben is,nagyon el tűntök mindig.
Rencsi
De régen voltál!Egy picit gyere szeretnék rólad is hallani.
Akkor le írom mi is történt.El vagyok kenődve,és nagyon parázok.Hétfőn 4 tüsző volt,még apánk meg is kérdezte le állunk és szeptemberben folytatjuk-e.Hát vártunk szerdáig,amikor maradt a négy,de gyógyszert már nem írt fel,csak arra a napra,majd pénteken végleg döntünk.El jött a mai nap lett 5 tüszőm.Nagyon nem vagyok meg elégedve a darab számmal,mert ivf lesz,és a legvégső esetben kérjük majd az ICSi-t.Ahhoz,hogy össze engedjék,nem sok esélyt látok arra,hogy meg is termékenyül,vagy csak én félek már.
Ma jött a párom is mert egész este sírtam,hogy akkor álljunk le és legyen inszem,majd szeptemberbe újra esünk neki,hátha többet is tudok össze hozni.A miénk fizetős is és ha nem érzem,hogy ebből jó is lehet,akkor csak feleslegesen költünk rá.Nem arról van szó,hogy nem lesz még egy lombik ha most nem sikerül,de lesz csak kb 1 év múlva lenne az utolsó.Egyszer nekem is abba kell hagynom,és ezt fel is kell dolgozni,meg próbálni gyerek nélkül élni,még ha a szívem is szakadna meg.
A lényeg nem álltunk le,apánk azt mondta van tüsző menjünk tovább.Hétfőn punkció,és hétvégén már balatonra sem mehetek,ne hogy véletlenül elpukkadjanak.Ilyen is volt már nálam.
Azért nem is írtam meg,mert még nem tudtam mi lenne a jó,és nem egyedül döntök ebben.A párom is leállt volna,de sokat add apánk véleményére,ezért is akart velem jönni.Így meg beszélték,és remélem mind a ketten jól döntöttel.