Új privát üzeneted érkezett!

Krisztó: Köszönjük szépen!
Era ezt írta az előző oldalon: "Ésss.......: lánykáid első leendő udvarlójával is minden rendben". Innen tudom, hogy kisfia lesz. :D

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

A laptetőmből vegyen mindenki, akinek, amihez kell. :D

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Sziasztok!

Előbújok én is, bár mostanában még olvasni sem nagyon van időm :(

Üdv az újaknak és mielőbbi babásodást!!!

Era, gatula a kukishoz :lol: szerelem lesz meglátod :wink:

Zafír, két csajsziii, itt is gratula! Istenem, mikor megyek vásárolni rucit a fiúknak, nem tudok elmenni a csajos cuccok mellet. Már a zuram is megjegyezte,h a csajoknak sokkal több rucit árulnak... :lol: Apa kezdhet gyűjteni :lol: :lol: :lol:

Nóra, remélem már a pocakban az embrikék!

Kagylóm, remélem semmi komoly baj nincs veled. Tényleg ne haragudj,h nem jövök mostanában, de a fiúk igencsak lekötnek. Fészre a teló miatt tudok menni,mert etetés közben tudok pár mondatot pötyögni, de ide körülményesebb :(
Várlak,h mi van veled!!!

Puszi mindenkinek és szép hétvégét!

bari6

Sziasztok
Era
Köszönöm!!!!! :wink: Hát persze,hogy jobb kedvem lett tőle. :D Aranyos tőled, remélem a többiek is gondolnak rám.Nagyon rám férne egy pár képecske,szeretném inni magamba a babákat,hátha végre nekem is sikerülne. :oops: Jól vagy(tok) ebben a melegben?Gratulálok a kisfiúhoz!
Kretty
Nagyon szorítok neked is!Szőke herceg hozza meg a várva várt babákat. :wink: Sikerülni fog!
Zafir
Gratulálok a lányokhoz!Kép?
:oops:
Npgy
Hű,de régen voltál.Gyere egy picit,lógsz nekem képpel.
:oops: Hogy vagytok?Szóval mesélhetnél!
Nóri
Gyere mesélni!Meg kaptad az pindurikat?Ma láttál? :lol:
Kriszto
Hű de nagy lett már a Lilike!Nagyon rohan az idő,lassan hozhatod a szülés utáni képeket.Majd itt is ott is meg nézem. :wink:

Barikám
Hát szeretnél lányokat is?Hű,de jó!Megyek kukkolni a fészre majd,csak egy picit össze kapom magam.Én meg fiú párti vagyok.
Mi jót csináltok ebben a jó időben?Akartam is kérdezni, egymás mellett van az ikres baba kocsid,vagy egymás előtt?Nézegettem a netten,csak úgy arra tévedtem.Nagyon nagyok,elférnek egyáltalán valahol?Jöhetnél sűrűbben is,nagyon el tűntök mindig.
Rencsi
De régen voltál!Egy picit gyere szeretnék rólad is hallani.

Akkor le írom mi is történt.El vagyok kenődve,és nagyon parázok.Hétfőn 4 tüsző volt,még apánk meg is kérdezte le állunk és szeptemberben folytatjuk-e.Hát vártunk szerdáig,amikor maradt a négy,de gyógyszert már nem írt fel,csak arra a napra,majd pénteken végleg döntünk.El jött a mai nap lett 5 tüszőm.Nagyon nem vagyok meg elégedve a darab számmal,mert ivf lesz,és a legvégső esetben kérjük majd az ICSi-t.Ahhoz,hogy össze engedjék,nem sok esélyt látok arra,hogy meg is termékenyül,vagy csak én félek már.
:( Ma jött a párom is mert egész este sírtam,hogy akkor álljunk le és legyen inszem,majd szeptemberbe újra esünk neki,hátha többet is tudok össze hozni.A miénk fizetős is és ha nem érzem,hogy ebből jó is lehet,akkor csak feleslegesen költünk rá.Nem arról van szó,hogy nem lesz még egy lombik ha most nem sikerül,de lesz csak kb 1 év múlva lenne az utolsó.Egyszer nekem is abba kell hagynom,és ezt fel is kell dolgozni,meg próbálni gyerek nélkül élni,még ha a szívem is szakadna meg.
A lényeg nem álltunk le,apánk azt mondta van tüsző menjünk tovább.Hétfőn punkció,és hétvégén már balatonra sem mehetek,ne hogy véletlenül elpukkadjanak.Ilyen is volt már nálam. :( Azért nem is írtam meg,mert még nem tudtam mi lenne a jó,és nem egyedül döntök ebben.A párom is leállt volna,de sokat add apánk véleményére,ezért is akart velem jönni.Így meg beszélték,és remélem mind a ketten jól döntöttel.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló, nagyon szorítok és hiszem,h mikor azt gondoljuk itt a vég, abból lesz babaaaa! Én voltam együtt olyan csajszival, aki 40 éves volt, úgy volt,h lesz 3-4 tüszője, ehhez képest 1 szívecskéje volt. Pénteken volt punkció és az az egy szívecske szerelembe esett és kitartott hétfőig! A végeredményt sajnos nem tudom,mert nem cseréltünk elérhetőséget :( DEEE soha nem szabad azt modani,h nem sikerül!!! Oké?
Ebben a melegben, nagyrészt a lakásban vagyunk. Délután ki tudunk menni a teraszra a járókába, meg pancsizni (tegnap először) 6kor esznek és irány ki babakocsizni. Ma szerencsére jó időnk volt így mentünk délelőtt is. Nekünk egymás mögött kocsink van (ABC Design Zoom), használtan vettük,mert újjonnan horror az ára, persze még így is... Én nagyon szeretem, túlképp mindenhol elférek vele.

Írtam egy kicsit magunkról:

Nálunk minden OK, vagyis nem annyira, de igen...na ezt jól leírtam...A fiúk nőnek mint a gomba. Jövő héten lesz a hivatalos 6 hós mérés, sztem mindkét "bébi" elérte a 8 kg-t. Tuti a gyerekorvos ki lesz. Imádnak enni. Már esznek répát, sütőtököt, brokkolit, cukkinit, paradicsomot krumplival, tízórai, alma, banán, barack, meggy....szóval egyre több mindent.
Mozgás: Beni egy sajtkukac :D egyfolytában jár mindene és sikít, nevet...egy kis energiabomba. Igazán Zali sem panaszkodhat, de Ő nyugisabb egy kicsit, na nem mindig...Beni hétfőn megfordult, tegnap már a kezét is ki tudta húzni a pocija alól. Zali most próbálkozik a forgással, de Ő is nagyon ügyes, ha így folytatja pár nap és megfordul!
Egészségileg:
-Benivel minden OK
-Zalánnak van egy kis vérszegénysége és a D vitamin háztartása nem tökéletes, de lehet rajta segíteni vitaminokkal. A héten történt vele egy kis baleset :( A pelenkázón volt a cumisüveg melegítő és magára rántotta :( Sajnos megégett a kis karja, de szerencsére (dokibácsi szerint) nyom nélkül el fog múlni! Hihetetlen milyen strammok a gyerekek...

Most megyek, mert felébredtek!

Puszi mindenkinek és nagyon drukkolok!

bari6

Era, Zafír és Kriszto,
annyira jó Nektek, élvezzétek nagyon a kismamiságot!
Jó gyönyörködni a fotókban!

Bari,
a fiúk a vízben olyan... hogyismondjam, puszilgatnivalók! A kis hurkás lábikájuk és pocijuk! :-)

Kagyló,
nem, ma biztos nem találkoztunk, 11re kellett mennünk, 2ig csak a többi beteggel/pácienssel várakoztunk a sorunkra, és csak 2kor engedtek be a kórterembe. Én voltam a harmadik, szóval negyed4 volt, mire indulhattam haza. Borzasztó hosszú volt a 3 órányi semmittevés a váróban.
Annyi ember volt ott a héten, hogy nem tudhatom, ki lehettél, de mivel írtad, hogy Te 8 körül szoktál beesni, és ha valóban így is volt, akkor sokmindenki nem lehetsz. ;-) De ne firtassuk, maradj csak inkognitóban. :-)
Nehéz döntés lehetett, de én is belementem volna a punkcióba. Nekem hétfőn még 10 tüszőt látott a doki és szerdán csak 6 volt a tenyerembe írva, csalódott is voltam. Az előző lombiknál 8-9et láttak és 11et szívtak végül le. Szóval az csak egy irányszám, lehet több és kevesebb is.
Akikkel együtt voltam most szerdán, ott kettőnknek volt 6-6, a másik kettő csajnak 2-2 petesejtje lett és határtalanul boldogok voltak. Az egyikükkel találkoztam ma, jött az egyszem babájáért és miért ne sikerülhetne neki? Nekem az előzőnél 3 beültetett babám volt és egyik sem maradt meg. Nincs lehetetlen ebben a témában, ahogy látom.

Ami engem illet, két kisbaba van a pocakomban, és nagyon élvezem.
Most tuti kismama vagyok, és remélem, az is maradok. :-)
tttnora001

Barikám! :lol: :lol: Én is azt akartam írni,hogy olyan cuki húsosak. :wink: Viszont nagyon nagyon tetszik!Köszönöm! :wink:
Nóra
Még szép,hogy már kis mama vagy! :wink: Az is maradsz!
Oké,de tényleg nem emlékszem rád.Ott ültem ahol be kell menni az ágyakhoz.Ott beszélgettem egy csajjal,aki hamarabb jött mert vidékről jöttek és a párjának dolga volt,ezért ott várt 11 óráig.Mellettem evet húst és olíva bogyós salátát.Volt aki bement átöltözni és ki is jött a párjához.De azon a napon még rajtad kívül egy csajnak szóltak,hogy már be kellene menni.De én azt,hogy milyen ruha van valakin nem szoktam meg nézni.Nekem is van szabadidőm és pólóm is,sorolhatnám mennyi ruhám ami egyforma a férjemmel.Ezért már ilyenekre nem is figyelek fel.Sajnos ezért nem tudom ki vagy. :oops: De a 4 -ből az egyik te voltál. :lol:

kagyló

Kagyló,
igen, pont Rád gondoltam. :-) Hosszú, szőke hajad van, ugye?
Nekem rövid szőke hajam van, mackós férjem, és mosolyogtunk mi is, amikor a Zita nevű csaj melletted előkapta a húsos dobozt. :-)
tttnora001

Itt is vagyok és igyekszem továbbra is mindenkinek osztogatni a babaragacsokat!

Nóra, küldöm a két ragacsot :lol:
Kép Kép

bari6

Jaj, nagyon örülök nekik! :-) Most már biztosan sikerül!
tttnora001

Nóra
Igen,az én voltam. :D Ennyit az inkognitóról. :( Lassan kezdem össze rakni magamba,és azt hiszem te voltál a magas vékony csajszi. :wink:

kagyló

Kagyló,
:-) Nem én erőltettem az azonosítást, Te írtad, hogy ki mellett ültél.
:-) Én meg csak megírtam, hogy akkor megerősödött a gyanúm. Hogy magas és vékony? de rendi vagy, szereztél nekem egy jó napot! :-)

Hogy vagy, feszül a pocakod? Szurkolok hétfőn, minden rendben lesz, meglátod! A reménytelen helyzetekből szokott kikerülni mindig a győztes.
tttnora001

Sziasztok!

Csak egy szóra, mert estére már hulla vagyok, a gyerkőcök nagyon beindultak.
Grat a kismamiknak, a 2 csajszihoz és a kiskukishoz is.
Nórinak a 2 babóhoz, vigyázz rájuk nagyon!!!! És 3 hét múlva gyere a teszttel.
Kagylónak kitartást a megpróbáltatásokhoz, és sok-sok drukk a hétfőhöz.
Cicamica, tájékoztatón voltál már? mert ha jól olvastam csak 1 konzin voltál apánknál.
Nyuszicicáról kérdeztetek, beszéltem vele, jól van, jövő hét elején megy D-hez, utána tuti jön.

KépKép
momelcsi

Momelcsi még nem voltam az mikor szokott lenni?

Mindenkinek gratula,most jöttem haza nyaralásból és most olvasgatom csak,hogy mit írtatok.

Persze most nehéz volt,hogy sem a Balcsiba sem a medencékbe ne mertem bemenni :(

De voltam masszázson ami jót tett lelkileg nagyon:)

Mindekinek puszi :P
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Sziasztok
Melcsi
Köszönöm szépen!Remélem holnap minden rendben lesz.Hiányolom,hogy a gyerekekről nem írtál semmit, és persze azt sem,hogyan telnek a napjaitok ebben a jó időben.
Nóra
Bocsi,csak most tudok válaszolni.A hétvégét végig aludtam,annyira fájt a pocim.Jó lenne ha nem mennének hétfőig össze vissza a tüszőim. :roll: Parázok rendesen a holnapi nap miatt.Jaj,de jó lenne ha igazad lenne,olyan boldog lennék ha sikerülne. :wink: Pocakod?Jól vagy?
Cicamica
Igen,szokott ilyen tájékoztató lenni.Arra kötelező elmenni,tudnod kell minden jót és rosszat is mivel jár egy ilyen beavatkozás.
Milyen volt a balcsin?Mi is mentünk volna a hétvégén,de apánk inkább a könyvet ajánlotta mint az utazást.Jobb,hogy nem mentél bele,azért nem lenne jó kezdésre valamit össze szedni.
Barikám
Remélem én is kapok ragacsokat!Meg lestelek a fészen. :wink:
Még jó,hogy nem lett komolyabb égése Zalánnak.Nagyon vigyázzál a fiúkra!!!!!Már 6 hónaposak?Tuti?Most szültél.
Zsuzsi
Mizus van a pirivel?
Kriszto
Merre vagy?Azt ne mond,hogy még mindig dolgozol.
:shock: Gyere,hiányzol!

Szóval jöhetnétek!
:(

kagyló

Bocsi, Kagyló.
Egész nap be se tudom kapcsolni a gépet, mert annyira aktívak a gyerekek.
Most mind a kettő taknyos, Sári ma lázas is volt.
Azonkívül beléptünk a hisztikorszakba. Nem akarok panaszkodni, mert tudom, hogy sokan cserélnének velem, és én elégedett is vagyok a sorsommal. DE baromi fárasztó.
Kb. Sári a nap nagy részét hisztivel tölti, van, hogy egy órát fetreng a földön és folyik a könnye, üvölt. És én még nem találtam meg az ellenszerét. Ha felveszem, még jobban rázendít, úgyhogy inkább a "hagyom" technikát alkalmazom, aztán egy idő után megunja.
Matyi nevet rajta egy darabig, de mikor látja, hogy már csak Sárával foglalkozom, akkor bemérged, és Ő is rázendít. Na, ezt egyedül egész nap elég húzós. Remélem, hamarosan vége lesz ennek az időszaknak.
Az etetésnél ott tartunk, hogy már Sári kezébe kanál és turkálja az ételt a tálban, de még nem eszik. (leginkább kilökdösi, vagy röpteti).
Szombatonként megint megyünk majd babaúszásra, kiváncsi vagyok, hogy fognak viselkedni, picit félek is tőle. De hasonló korú gyerekek lesznek ott.
Amúgy megy a felfedezés, mindent meg kell nézni, fogni, és ebből mindig bonyodalmak lesznek:-)
Amúgy gyönyörűek, össze-vissza ütve-verve-karmolva fejük-lábuk-kezük, de így szép az élet.
Már egymással is acsarkodnak, múltkor Sári Matyiba harapott. Ugyanazért a játékért megy a harc mindig. Sári az erősebb.
De van, hogy fél órákat is játszanak együtt, Matyi stand up-ot nyom, Sári meg nevet rajta.
Hát röviden-hosszan így vagyunk, apa egy hét múlva államvizsgázik, úgyhogy rosszkor jött a foci EB:-)

KépKép
momelcsi

Nóra,
Szorítok Neked és a 2 babócának, nagyon ! Szabadságon leszel vagy dolgozni fogsz ?

Kagyló, szép sok szívecskéd kívánok neked holnapra, biztos nem véletlen hogy így alakult, hogy most kell mennetek.

A.
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Momelcsi,
itt is köszönöm a drukkokat!
Nagyon jó volt olvasni a mindennapi gyereknevelési nehézségeket. Nem értek egyet azzal, hogy ne lehessen egymásnak panaszkodni, "mikor sokunk minden vágya, hogy teherbe essen végre", hiszen szerintem azt mindannyian tudjuk, hallottuk már másoktól, hogy nem egyszerű dolgot szeretnénk elérni. Biztos borul itthon minden, nagyon nehéz és fárasztó lesz. Talán jobb is, hogy tudok róla, mintha meglepetésként érne. Az unokatesómnak nincsenek babás barátai és állandóan azt hajtogatja, hogy ő nem erre számított és neki ezt senki nem mondta, hogy ez ilyen lesz. Minket legalább nem érhet ez meglepetésként. Bár gyanítom, még így is felmerül majd bennünk.

Amaryllis,
Neked is nagyon köszi! Az a helyzet, hogy nem dolgozom, itthon vagyok, szóval tudok pihenni. Ma és holnap még a nap nagy részét igyekszem végigfeküdni, de mivel semmi bajom, fájdalmam, úgyis egyre többet fogok felkelni. Utazgatni, dühöngeni a főnökömmel viszont nem kell. :-)

Kagyló,
negyed 12 van, gondolok Rád. Már biztos túl vagy a műtéten, pihengetsz az ágyban. Gyere minél előbb, hogy tudjuk, mit sikerült!

Nyuszicica,
gyere közénk, mizu Veled?

Cicamica,
igen, kell a szóbeli eligazítás is, úgy tudom, van minden héten, talán kedden (?) délután.
tttnora001

Sziasztok!

Én még új vagyok itt, de szeretnék csatlakozni.

Sok inszemmel és lombikkal a hátunk mögött intézetet szeretnénk váltani, és az orvosom a Dévai Intézetet ajánlotta.
Megpróbáltam visszaolvasgatni, de nem teljesen ment, olyan sokat írtok-írtatok :) , de azért látom, hogy jók a visszajelzések.
Azért szeretnék kérdezni:
Az mit jelent, hogy Dévai doki szigorú? Bevallom, kicsit félek, annyi mindent megéltünk már...

Anikó
ancs25
Szeged

Ancs 25,
üdv köztünk. Azt jelenti, hogy amit mond, azt meg kell csinálni. Semmi extrát nem kér. Csak maximális együttműködést. Nagyon jó ember, sokunknak segített már. De ha azt kéri a stimuláció alatt, hogy napi fél kg hús, és 3 liter folyadék, sok futás, akkor azt meg kell csinálni, különben felemeli a hangját. A Te érdekedben.
Azt hiszem, mi mindannyian nagyon szeretjük őt, bízunk benne.
Minél előbb jelentkezz nála, most nyáron hosszabb ideig nem lesz.
Első körben a régi leleteidet nézi át, meg újakat kér. Azt összehozni úgyis sok idő.
És sok szerencsét! Bízz benne, a legjobb helyen vagy. Én a nagy reménytelenségben egy immáron két éves gyönyörű kislányt köszönhetek neki. Most indulunk majd kistesóért.
Sok sikert.
diolevel
Budapest III. kerület

Diólevél, köszönöm a válaszod.

Megnyugtató számomra, amit írtál. Sajnos a korábbi helyen az orvosom akkor is felemelte a hangját, ha csupán ideges volt, és őszintén szólva ahhoz már nem érzek energiát magamban, hogy ok nélküli kiabálást is elviseljek. Az persze más, ha én nem tartok be valamit, hiszen az az én érdekemben történik.

Rólunk röviden annyit, hogy páromnál is akadnak gondok, de úgy tűnik, hogy mégis én vagyok a problémásabb. Úgy érzem, hogy az utolsó szalmaszálba kapaszkodunk, de ezzel biztosan nem vagyok egyedül.

Remélem, hogy mihamarabb kapunk időpontot, és az ősszel, vagy a tél elején neki is vághatunk a lombiknak.

Arról tudnátok írni, hogy hogy zajlik a stimuláció, milyen gyakran kell menni, hány órára? Csak azért, mert szegedi vagyok, és kattog az agyam, hogy hogyan tudok majd feljárni, meg hogy mi lenne egyszerűbb, felköltözni vagy utazgatni?

Diólevél, hozzád még egy kérdés: lehet sportolni a stimuláció alatt? De örülnék... :D

Előre is köszönöm mindenkinek, aki válaszol.

Üdv.: Ancsa
ancs25
Szeged

Ancs25:
Hát, az sok mindentől függ. Ha klasszikus lombik, én csak erről tudok nyilatkozni, az kb 8-10 nap, gyógyszerek, injekciók. Két naponta berendel fél 8-ra, ultrahangon megnéz, és ahhoz igazítja a továbbiakat. Kétszer van vérvétel is a Podmaniczky utcában.
Közben a hiperstimulációt elkerülendő hús, víz, és minimum fél óra futás kell. Szóval a sport szinte kötelező. Utána tilos.
Nekem ezek a tapasztalataim. Nyilván mások is írnak majd.
Utazni vagy felköltözni? Hát, ez nehéz. Az biztos, hogy fél nyolcra hív be reggelenként. És szerintem beültetés után is elég rizikós autózni.
Az egész nagyjából öt hét az életedből, tesztelni a beültetés után három héttel kell.
Kérdezz bátran!
Üdv, Diólevél
diolevel
Budapest III. kerület

Szia Ancs,
igen D szigorú, de velem még nem kiabált egyszer sem. Mindig zord tekintettel ül, de inkább csak azért, mert az a később enyhülős fajta. Mostanra már megismertük egymást és sokat mosolyog is. Nagyon sok a munkája, sok a kifogásokat kereső páciense, azoktól berág (amiket hallok néha, nem is csodálkozom). Ha rá bízod magad, akkor csináld, amit mond, nagyjából ez a felállás. Mi is meg voltunk ijedve az első alkalommal, a férjemet is felkészítettem, nehogy beguruljon valamin, de végül úgy jöttünk ki, hogy rendes pasi, nem túl mosolygós, de jó fej és jónak tűnik szakmailag. Én is voltam más intézetben, a hátbaveregetős, "mindencsodás" dologból már elegem van, mert hol a gyerek, ugye? Nem barátot keresek, hanem jó orvost.
Olyanokon szokott berágni, ha valaki otthon felejt egy papírt, ami fontos lenne és szólt előre.. én egyszer jártam így, nem tudtam, hogy kell vinni (mert szerintem tájékoztatásban, adminisztrációban elég gyenge), és már a recis nők mondták, hogy készüljek, mert emiatt balhé lesz. Úgy mentem be hozzá, hogy nagyon féltem, kérdezte, hogy vagyok és rögtön azzal kezdtem, hogy nagyon félek, mert elfelejtettem a papírt... erre olyan édesen nevetgélt, szerintem látta, hogy remegek, mint a nyárfalevél. És nem lett baj, de mondta, hogy legközelebb hozzam. Szóval, ilyen.
Én is sokat sportoltam, de stimu alatt abbahagytam. Annyira feszít a pocakom már az első injekciók után, hogy félek tornázni. Sőt, ahogy nőnek, szokta is mondani néha, hogy úgy éljek, mintha tojások lennének bennem, el ne durranjanak a tüszők idejekorán. Azért sokat megyek gyalog mindenhová, hátha segít.

Igen, a stimu alatt úgy zajlik, ahogy diolevel is írta, hétfő-szerda-péntek ultrahangos ellenőrzések, aszerint írja a tovább injekciókat, és kétszer kell menni laborba a máv kórházba a vizsgálat után. egy újabb nap a punkció és egy újabb a transzfer.. utána három hétig pihi és nem kell feljárni.
Egy lány, akivel most együtt csináltam, Kecskemétről járt minden nap, hajnal 3kor kelt, hogy elérjen valami hajnali vonatot, amivel beér fél8 előtt. Nem lehetett kis áldozat.
Végül is nem sokáig tart (persze peteéréstől függően), nekem 28 napos a ciklusom, 14 nap körül peteérés, és így volt összesen 3 alkalom a punkció előtt, hogy mentem, utána még kétnaponta a leszívás és beültetés, tehát 5 db hétfőszerdapéntek. Uh+labor kb egy délelőtt. Punkció egész nap, transzfer jó esetben fél nap.

De azért még mesélj egy kicsit, hova jártál korábban? Hány inszem és lombik van mögötted? Van valami konkrét probléma, ami miatt nem sikerül?
tttnora001

Köszönöm a gyors és részletes váalszokat! :D

Megvolt a 6 inszemunk és 4 lombik. A 4. után kottyantott annyit az orvosom, hogy talán rossz minőségűek a petesejtek, lehet, hogy azért nem jön össze. És hogy ezen nem lehet változtatni, ez van.

Olvasgattam a témában, és a döntő az volt, mikor arról írtak, hogy a különböző protokolloknál, vagy elétő injekcióknál is változhat a petesejt minősége. Na, nálam mindig ugyanaz volt a menet, mindig ugyanazt kaptam. Így már utólag nagyon bánt a dolog, hogy nem létünk hamarabb, de próbálok előre nézni, és nem a múlton rágódni.

Egyébként a második lombiknál elindult egy terhesség, csak sajnos megszakadt a 6. hét környékén, ezért is reménykedek, hogy igenis lehet másként is, és nem kell lemondanom arról, hogy anya legyek.

Egyébként 29 éves vagyok. PCO-s, de a hormonjaim rendben vannak a diétának, a mozgásnak és a metforminnak hála. Sajna a súlyommal küzdök rendesen, de csak nagyon lassan mennek lefelé a kilók.

Jó olvasni, hogy ilyen mély a bizalom az intézet és a doki felé is bennetek. Én sajnos ezt nem éltem meg eddig, a szegedi kaáliba jártam. Nem akarok rosszat írni róluk, mert sokaknak segítettek, de nekem nem.

Azt hiszem, hogy akkor a felköltözés marad. Valóban, van egy vonat, ami 4 után indul, azzal be lehet érni 7 után a nyugatiba, de nem biztos, hogy költségben jobban jövök ki, mintha keresek egy koleszt, és meghúzom magam. Valahogy csak kibírom.

Próbálok majd egy kicsit visszaolvasni, kivel mi történt eddig, hogy képbe legyek, de bevallom, eddig még nem sikerült teljesen megfejteni, mi hogy működik ezen a babanetes fórumon, de csak belejövök.

Üdv.: Ancsa
ancs25
Szeged

Diólevél, érdekes hogy irod ezt a futást, nekem azt mondta hogy maximum jógázhatok, de azt is csak a stimu elején engedte meg, utána meg csak az volt, hogy csak semmi megerőltetetés.
Ancsa, nagyon jó humora van Dévainak, sok vicces poént is szokott nyomni. Szerintem csak úgy van vele hogy ö a maximumot nyújtja a munkájában és ezért elvárja a maximális együttmükődést is a páciensektől. Nálam a 2 stimunál egymás után, más alkalmazott, amikor látta hogy az első nem volt annyira nyerő. Az a fajta aki elmondja neked az összes kockázatot, hogy tudd mit vállaltál, mibe mész bele.
Nóra, igazad vana főnökös stressz nem hiányzik a babáknak. Én vígjátékokat nézegettem DVD-n, az feldobta kicsit a hangulatom.
Sok türelmet a folyamathoz....

Sziasztok, A.
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Talán nem érthetően írtam, azt akartam írni hogy Apánk más gyógyszerezést alkalmazott a 2 stimunál....
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Ancs,
hát, nagy lelkierő kell 6 inszemhez és 4 lombikhoz. :-( Én az 5. inszem után közöltem, hogy ilyet többet köszönöm nem kérek.
Most a második lombikkal fekszem, pihengetem itthon.

Azért akármelyik intézet mellett szól, hogy az látszik, hogy nem elég egy alkalom, kell hogy egy kicsit megismerjék a szervezetünket, mire hogy reagálunk, stb... hogy a megfelelő dózist tudják felírni a gyógyszerekből, bár ha Szegeden nem változtattak, az fura. Nekem mind az 5 inszem más mennyiségű hormonnal járt.

Nekem most hasonlóan indult a stimu, mint az elsőnél, de aztán, ahogy látták, hogy máshogy fejlődnek a tüszők, módosult a gyógyszer adag is közben.

Amaryllis,
a filmnézés jó ötlet, van is néhány megnézendő film a gépemen.

Ja, és persze, nem ideillő téma, és bocsánat, ha bárkit ezzel elkedvetlenítek, de az örökbefogadás is egy lehetőség, nekem az a "B tervem". Kell, hogy legyen egy bé terv!
tttnora001

Sziasztok!

Itt vagyok én is, iszonyú mennyiségű dolog közepedte, de mindig olvaslak titeket!

Kagyló! Mi volt ma???? Folyamatosan mennek drukkjaim!!! és várlak face-n! és mesélj!!! remélem minden rendben!!!

Ancs! Jaj, remélem az új intézet meghozza a sikert! 8 inszem és 4 lombik után, intézetváltás elindításával, feladás közeli állapottal, és nem kell mondanom milyen lelkiállapotban voltunk, tengtünk-lengtünk tavaly októberben! ééééééééééés 7 héten belül megszületik a csodánk! Kívánom, hogy nálatok is a hozzon az intézetváltás, a próbáljunk valami/ valaki újat- hozzáállás hasonló csodálatos dolgot!
Mikor mész D-hez???

Nóri! drukk!! pihizz, pihizz!!!!

Nyuszicica! Várunk a hírekkel!

Csajok mindenkinek pusszantás és írjatok, olyan jó olvasni, csak még nincs idő mindig reagálni, aztán persze mire ideülök elfelejtem kinek-mit akartam.

Kagyló! még annyit, hogy igen még a héten dolgozom. De már nagyon a végét járom. :-) mármint várom!
:wink:
Jövőhéten van még szerdán egy auditunk amire be kell mennem, de ennyi teljes egészében Lilire koncentrálok. onnantól, de nem hazudok ha azt mondom már most is!a kisasszony egy örökmozgó! imádom és imádom. De ezt már oly sokszor mondtam.

Mindenkinek kitartás kinek mihez kell, és lányok ELŐRE!! soha-soha fel nem adni!!!!!

puszi

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kagylóóóó, merre vagy??????

Üdv., Ancs! Szerintem jó helyen vagy! Hajrá babásodás!

bari6

Kagyló!!!!!
Drukkhegyek mentek tegnap egész nap.
Várunk nagyon!!!!!!!!

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok!
Lassan a leletbeszerzés végére érek, és ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. A spermavizsgálatra azt mondta D. hogy hétfő szerda péntek reggel 8tól lehet menni, csak arra nem emlékszem hogy hány óráig. Nem tudja véletlenül valaki?
kisbuddha
Budapest III. kerület

Ancs: én azért választottam a Dévai intézetet, mert rátaláltam erre a fórumra és azt láttam, hogy a lányok Apánknak hívja a dokit. Ezt szerintem csak a megfelelő gondoskodással, odafigyeléssel és emberséggel érdemelheti ki egy doki, úgyhogy engem meggyzőzött:)
Baromi nehéz lehet ennyi inszem, lombik után új hittel tovább lépni. Kívánom a legjobbakat és kitartás.
kisbuddha
Budapest III. kerület

Kriszto,
én nem is tudtam, hogy Te már túl vagy 8 inszemen és 4 lombikon! Atyaég, ezek után csodababa???!!!
Lehet sejteni, hogy mi változott Veletek, ami segíthetett?

kisbuddha,
ahogy "Apánkat" ismerem, ha úgy mondta, hogy 8tól, akkor ő úgy szeretné, ha 8 után ott lenne a páciens. ;-) Na, ilyen ember, én tovább kérdezni nem is mernék, hanem mennénk 8ra. :-))
Viszont mi anno szerintem kora délutáni időpontot kaptunk, konkrét óra megjelöléssel.
Hivatalosan egyébként 4ig vannak, pénteken 2ig (legalábbis előtte fél órával fogadnak még új bejelentkezőt).
tttnora001

Almendra, Kagyló!
Mizu Veletek???? Gyertek mesélni!

Még valami: téma volt korábban D szabadsága: Mariann asszisztenstől kérdeztem transzfer közben, és mondta, hogy "úgy volt, hogy megy, de most azt mondta, hogy mégsem megy el hosszabban, csak 3 napra".
Szerintem vagy fogalma sincs még, vagy tényleg lapítanak a témában.
tttnora001

Azért kérdeztem inkább tőletek, mert telefonálni ezért már nem szeretnék, nehogy leharapja a fejem:) Akkor odaküldöm 8-ra a páromat. Jó lett volna ha lehet később menni, mert nekem is 8-ra kell mennem még vérvételre, aztán meg 9re megyünk a közjegyzőhöz az élettársi papír miatt.
kisbuddha
Budapest III. kerület

Kisbuddha, azt hiszem 2-ig lehet menni a pasiknak... nekünk anno 12-15 között mondták ezeket a napokat.

Nóri! igen, volt előzményünk, 2008 októbere óta gyakorlatilag csak orvosokkal "felügyelt" próbálkozásaink voltak. Aztán tavaly aug.-ban nem sikerült a 4. lombik és jött, hogy intézetet váltunk. közben elkezdtem úszni minden reggel, talpmasszázsra jártam és elmentem Rencz-hez. Kaptam bogyót IR-re, ment a diéta (160 g-os) kb. fél év alatt fogytam 12-13 kg-ot. És a gyógyszer elkezdésétől számítva kb. huszonX nappal megfogant Lili. :D :D :D

szóval ezért mondom, hogy soha fel nem adni! nem hittem volna soha, pedig ha tudnátok hányan mondták, hogy nekünk majd csodababánk lesz (többek közt Rencz doktornő!!! és Bariparamami-baby:D ) ...jaja én meg csak mosolyogtam... persze... és lááááám :D :D :D

KAGYLÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! hol vagy???? Hogy vagy???? előbújtam, gyere te is!!!

kriszto

kriszto82

Sziasztok

Most gyorsan írok,majd később mindenkinek fogok válaszolni,csak van egy kis dolgom.Amint haza értem, reggel 6 óráig csak aludtam egyfolytában,az utro miatt pattantam ki az ágyból.,bocsi érte.Szóval 6 db szívecském lett.Mire eljöttem 5 darab maradt.Ma hívtam apánkat 4 maradt amit holnap vissza is fog tenni.Azt mondta álom szép. :shock: Számomra hihetetlen de nem lettek meg szúrva.Annyira örülök neki,remélem velem is maradnak. :lol: :cry: :lol: :cry: :lol:

Köszönöm,hogy vártatok és storítottatok nekem!
Később még jövök! :wink:

kagyló

Sziasztok!

Jó látni, hogy ismét pörög a fórum. :) Én is mindig elolvasom a napi történéseket, de reagálni, írni már nem sok erőm van este.

Kagyló: Én is nagyon nagyon várlak a hírekkel, és rengeteget jártál tegnap a fejemben. Remélem, hogy jól alakultak a dolgok, és most otthon pihengetsz.

Ancs: Én is biztos vagyok benne, hogy jó helyen vagy! Igazuk van a lányoknak, hogy meg kell szokni a doki stílusát. Mindenkinek vannak jobb és rosszabb napjai, miért lenne ő kivétel. Van amikor morcos, de alapvetően, ha mindent az ő utasításai szerint csinálsz, akkor végtelenül kedves.

kisbuddha: Lehet, hogy butaság, amit írok, és akkor a lányok majd kijavítanak, de szerintem amíg nyitva van az intézet, addig lehet menni vizsgálatra.

tttnora: Neked is mennek a drukkjaim! Te is rengeteget jársz ám a fejemben! Jó pihizést, és filmezést kívánok. Én is vígjátékokat néztem anno, és nekem bejött :) Úgyhogy hajrá!!!!

Mné
mné

kagyló: EZ SZUPER!!!!!!! Nagyon drukkolok továbbra is Neked! Látod a kitartásnak meg lett az eredménye, de jó, hogy nem álltatok le!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

kagyló, nora, nagy drukk nektek!
kisbuddha
Budapest III. kerület

Kagyló, gratulálok, nagyon klassz hogy kitartottál látod :) és milyen jó hogy maguktól összetalálkoztak !!!! nagyon örülök neked

Kriszto, Nóra, irtátok hogy van diétás étrendetek összeállítva, ha küldök privit, akkor el tudjátok küldeni emailben ? Előre is köszönöm.

Nóra, köszi az infót D. szabadságáról, én megyek hozzá 2 hét múlva hétfőn, akkor majd megint rákérdezek.

Szép napot nektek,

A.
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Kriszto,
ez tényleg igazi csodának tűnik! :-) És nagyon durva volt az IR értéked?

Kagyló,
végre! Emiatt volt a szomorkodás? Látod?? Nálam fel sem merült a leállás, aztán ugyanúgy 6 petét szívtak le. És nekem másnapra már csak 3an voltak.
Bár nekem elég az a két csodás pötty, amit visszakaptam és mindig mondom, hogy inkább a hasamba, mint a fagyasztóba gyártsuk a bébiket. :-)

Kisbuddha, Mne,
köszönöm a drukkokat!

Képzeljétek, elővettem egy régebbi könyvemet, abból a strandra való stílusból, tudjátok... emlékeztem, hogy ez nagyon tetszett anno, bár már fogalmam sem volt, miről szól.
Még csak az elején tartok, de annyit kell nevetni rajta, hogy már aggódok, hogy ez nem tesz jót, földrengés van a pöttyeimnek.
Marian Keyes, Görögdinnye (ha valaki kedvet érez hozzá).
Egy frissen szült (és elhagyott) nő elbeszélése, ami külön érdekes téma most.

Amaryillis,
igen, nyugodtan keress meg, én megpróbáltam összeszedni, mit, mikor kell enni.
tttnora001

Kagyló,ha hiszed,ha nem itt sírok!!! Nagyon örülök az eredményeknek! Látod-látod, milyen jó,h mentetek tovább :wink: Puszillak és holnap gyere majd és küldöm a ragacsot ;) Ugye vissza adja Dévisz mind a 4 embrikét?

Pusza mindenkinek!

bari6

Kagyló, gratula, drukkolok én is.
Korábban kérdeztelek Titeket az IR-ről. Az én endokrinológusom magától szóba hozta ezt, úgyhogy nekem is el kell mennem vizsgálatra. Ha jól értettem, amit mond, akkor a sok húsevés, ami a stimu alatt van, az is lehet ebben a kérdésben probléma. Noha Apánk a vörös húsokat javasolta számomra, ő azt mondta, inkább szárnyasok irányába menjek el, mert az az insulint ez utóbbi nem zavarja annyira. Erre még rákérdezek utólag, mert csak ma kezdtem el gondolkodni rajta. Egyébként a no szénhidráttal teljesen egyetértett.
Ezt csak azért írom nektek, mert érdemes rákérdezni annak, akinek ilyen IR gondja van. (Nem tudom, nekem van-e.)
Hogy futás vagy jóga? Szerintem ezt is személyhez igazítja Apánk. Pont ez a jó benne. Nem darabszámra kezel minket, hanem a magunk egyediségéhez igazítja a tanácsait. Nekem mindig futást mondott, de amúgy jógázok is. Szóval Ancs, a legjobb helyen vagy.
Drukk mindenkinek,
én majd szeptemberben kezdek újra. 5 alkalom, de nem adjuk fel.
diolevel
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Volt valakinek Dévainál Hycosy vizsgálata?
Nekem a napokban lesz, és érdekelne, kinek mi a tapasztalata.
Komolyan ott kell lenni utána órákig?
Mert minden fórumon azt olvasom, hogy fél óra fekvés után haza lehet menni... De Dévai azt mondta, hogy min. 4 óra megfigyelés kell...
Tényleg ott tart addig?
És kinek milyen élmény volt maga a Hycosy?

Köszi előre is!
plonsk
Budapest

plonsk: igen D ott tart 4 órán keresztül! Valóban mindenhol máshol félóra után hazaengednek, de D annyira óvatos, hogy nem fog hazaengedni!!! :wink:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Basszus...pedig simán tudnék otthon is feküdni...

És olyan nincs, hogy azt mondom, hogy saját felelősségemre lelépek?

Vagy akkor nagyon utálna?
:D
plonsk
Budapest

Hidd el nem fogsz uncsizni! :) Jönnek mennek a szobában a punkciósok és a transzferesek! Mindig van kivel dumcsizni! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok! Gyorsan bekukkantottam most én is.
Mindekinek nagyon szorítok drukkolok itt ezerrel.
Küldöm a pozitív energiákat, csak fogadjátok :)
Kagyló, ez nagyon jó hír!!!
Apánk nekem is pont ezt mondta kb. 5 hónappal (pontosan 20 héttel ezelőtt), hogy gyönyörűek az embrikék. Most pedig már egy kis fiúcska fickándozik a pocakomban! Csak a jelenben élj, készülj a befogadásra és csak arra gondolj, hogy minden csodálatosan alakul veletek.
Hajrá hajrá mindenkinek
:D

Kisbagoly
kisbagoly00
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?