Nóci!
De jó, hogy jelentkeztél!!!!
Ha kell segítség vagy vélemény ovikról, szívesen segítek. Tudod, én korai fejlesztéssel foglalkozom/tam
, minden évben én is ovit hajkurásztam a gyerekeknek, hátha Neked is tudok segíteni. A Korai Fejlesztőben nem adtak ötletet? Nálatok mi a fő szempont, mozgás, értelem, beszéd vagy mi? Vagy minden? Hol próbálkoztatok már? Amúgy Regina hogy halad? régen írtál róla is!
Én ott maradtam le, hogy dokihoz jártál, és napoltátok a kistesó kérdést addig, amíg nem rendeződik az egészséged. Azóta jobb? Már tervben van a babaprojekt, vagy vissza szeretnél menni dolgozni, ha sikerül a kiscsajt oviba adni?
Nevek
Mi csak Noéminél tudtuk nagyon hamar eldönteni a kérdést, a fiúknál csak nagyon a végén jutottunk dűlőre. De nálunk mindig a férjem variált, nekem jó lett volna amit sikerült kitalálnunk, de mindig meggondolta magát
.
Itt is hőség van, a hálók a tetőtérben vannak, éjjel nálunk 30°C volt
. Ébredt is simi 3x, pedig sosem szokott, csak reggel fél 6-kor. Na, akkor fel is kelt, de már nem tudott visszaaludni szerencsétlen, csak most, 10 perce. Remélem, kicsit visszább vesznek odafent a tűzből
.