Ryenn, mi volt a dokinál? írj, ha megtudtál valamit...
Bozza, azt hiszem nem fogok meglepetést okozni
tudod én úgymond minden fegyvert bevetettem az első hónapban. Vettem neten ovu tesztet, mértem a hőt stb. A teszt és a hő alapján a 14-15. nap helyett a 20. ciklusnapon volt ovu. Annyira fájt, hogy csak na
pedig azt hittem, hogy úgy volt ovum, hogy nem vettem volna észre... erre nesze neked. aznap nem is tudtam együtt lenni a férjemmel, mert annyira görcsöltem. Szóval ne siettesd... Jön az majd magától
Babus,
fel a fejjel. Mindig lebegjen a szemed előtt, hogy a babáért bármire képesek vagytok. Csak pozitívan, tudod! ha kell, akkor vizsgáltasd ki magad, és járj utána, hogy mi nem stimmel!!!
Delfinke,
sajnálom, hogy Neked is ilyen procedúrán kell végig menned, de ugye nem adjuk fel?
a babásodás előtt semmiképp.
Nem is tudam, hogy vizsgálattal lehet sebet okozni... Nem hangzik valami jól...
Szóval kitartást lányok mindenkinek!
Próbálok jönni, amikor csak tudok, Ti is adjatok hírt magatokról!! Hátam már jobban. kb egy hét múlva ilyenkor már le fogom rágni a körmeimet, és annyira izgatott leszek, hogy az időpontom eljöjjön...
A múltkor volt szó a karrierről. álam mindig is fontos volt a munka, mint írtam többször, talán néha túlságosan is ezt helyeztem az előtérbe. Mióta újra babát várok minden más lett. Nem mondom, hogy nem vagyok lelkiismeretes, de már nem idegesítem magam apróságokon, pl.: valaki miért veszi félválról a munkáját, és miért ragad meg minden alkalmat arra, hogy lerázza magáról a feladatokat. Azt mondom, hogy a babó egyfajta nyugtató nekem. Mintha mondogatná mindig, hogy nyugi anya! szarjál rájuk!!!