Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Gyorsan be ugrottam, már a vonaton vagyok.Lesz egy óra mire oda érek. :roll:
Keveset aludtam az este, mert gondolkoztam.Most meg olyan álmos vagyok,ha el alszok még utazok is tovább. :oops:
Amaryllis,Tuncimunci
Én soha nem hagytam abba az utrot, még a teszt után is addig tettem fel,amíg apánk nem nézet meg.Amikor kimondta a végső szót onnantól fogva már nem.Barnázás és az ilyen dolgok még nem jelentenek semmit.Volt olyan is akinek meg jött rendesen és el is ment nyaralni, és a Béta HCG mire vissza jött jó magas értéket mutatott.(És nem egy baba volt).Utrotol is lehet barnázás ,és pici halvány piros is.
Tuncimunci
Nekem volt olyan,hogy 1 hét múlva jött meg a beülti után.De általában pont két hét amikor meg szokott.
Nyuszicica
Gyere majd légyszí!!!
Amaryllis
Nem tudom apánk mikor lesz szabin, mert nekem sem mondta meg.Én meg azt szeretném ha lenne,de valamiért nem akarja el mondani.
Momelcsi
Nincsen semmi (körülmény)ami miatt nem szeretnék kezdeni.A párom is támogat mindenbe, és mást sem csinálunk,csak arról beszélünk mi legyen ha még sem lesz baba.Sőt még ő hozta szoba az örökbe fogadást is. :shock:
Zsuzsi
Mikor kezdesz?
Mné
Hogy vagy?
Npgy
Régen voltál, mizus?
Kriszto
Nem lesz át rakva 10-ére a találkozó?Hogy vagy(tok)????

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Zafir
Nem kaptam tőled privit, pedig nagyon szeretném tudni. :(

kagyló

Kedves Kagyló!

Igen, már nagyon rég írtam, de rendszeresen olvaslak Titeket!
Köszönöm szépen érdeklődésed, mi jól vagyunk, Virágszál nagyon szépen fejlődik. Éppen tegnap voltunk orvosnál, 33-35 cm körül van és 1095 gramm. :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon sokat rugizik, úgy hullámzik a hasam, mint a tenger :lol: .

Nagyon szorítok és drukkolok Neked és a Többieknek is csak most egy kicsit zuglakó lettem :lol: :lol: :lol: :lol:

npgy
Budapest I. kerület

Kagyló, Zsuzsi,
Köszönöm az infót, folytatok mindent. Ezek szerint Ti felmentetek negativ eredmény ellenére is és megnézett titeket.

Kagyló, nem értem Apánk miért titkolódzik, meg lehet ezt mondani. Jövő hét már június, gondolom csak betervezték valahogy a nyarat. Azt tudom hogy a Kisdoki felesége is terhes, bár nem tudom mikor szül, lehet az kavar még be a nyári tervezésbe.

Szép estét nektek,

A.

"Aki küzd, veszíthet. Aki nem küzd, már vesztett is." Bertolt Brecht
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Npgy
Azért sűrűbben is jöhetnél. :wink: Még mindig nem hoztál képet. :(
Jó gyorsan megy az idő 28 hét nem sokára. :shock:

Amaryllis
Mikor meg jött felhívod apánkat és mondja mikor menjél. Mindenképpen meg fog nézni. Na de nem fog meg jönni, és uh képpel jössz majd. :wink:
Szerintem is tudják már a szabadságot,csak nem mondják.Gondolom ha apánk szabin lesz kevesebben mennek,kezdenek.
Én is hallottam már arról,hogy terhes a felesége.Csak mivel nem tutira mondták ezért nem is kérdeztem semmit. Ő is dévais baba lesz? :shock: Jó sokáig vártak, már ki tudja mióta együtt vannak.
Végül is mindegy.Gratulálunk a kis dokinak,de még evvel is rá érünk.
Amikor az inszemem volt, most utoljára, oda értem és kérdeztem Dévai van.Jöttek egy kis idővel még és azok is kérdezték apánkat.
Egyszer csak jött egy szerintem talán 28 éves lehetett az illető, az meg a szép szemű doki van? :shock: Össze néztünk és ezen :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszto
Merre vagy?
Zafir
Azért írsz másik fórumba is mert el akarsz menni tőlünk? :(
Barikám
?????????????????????????????

kagyló

Sziasztok

Kisdokker kislánya megszületett! Loptam Nektek egy képet a fészbúkról, leginkább kagyló miatt, mert ő nem hajlandó regelni!
Aki fent van, megnézheti, van még több kép is!

Szerintem nagyon ari, a büszke apuka! :lol: :lol:

Kép

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

amaryllis: mindenképpen megnéz, ha megjön, akkor is, megnézi van-e sárgatest, meg ellenörzi, hogy nincs-e méhenkívüli, már ha látja!

De nem fog megjönni :!: :!: :!:

:lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi
Most akartam aludni menni.Szóval bele szerettem ebbe az apróságba :oops: Kukis vagy punis?Akkor most GRATULÁLUNK!!!

Miből gondolod,hogy nem vagyok a fészen fent?Pedig igen,csak úgy van be állítva,hogy közös ismerős által tudnak jelölni.Rám keresni nem tudd senki a keresőben.Sőt akinél fent vagyok semmi olyan dolgot nem lát ami magán jelegű.Képek is belül vannak.Soha nem szoktam senkire rá keresni,de most kezdek el csábulni és azt hiszem kivételesen megyek bújni a kis doki oldalát, na nem miatta de ezt látnom kell. :wink: :lol:

kagyló

kagyló: kislány :lol:
akkor légyszi jelölj be! :shock:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Na meg néztem. :wink: De lehetne több kép is fent :(

kagyló

én is itt vagyok és írok is. Először is, a két lánynak, akiknek úgy néz ki, hogy nem sikerült: nagyon-nagyon sajnálom és mindenképp menjetek el Apánkhoz!!! ha megjön, ha nem! tényleg, ez fontos! Kívánok sok erőt, a következőhöz, tudjátok: soha, soha fel nem adni!!! ölelés!

Nyuszicica! nagyon örülök, annak amiről még csak sejtelmesen, de Melcsi már "beszélt". Vigyázz nagyon magadra, és gyere majd, ha már úgy érzed megosztanád velünk!! mindenesetre drukk tovább és szupiiiiiiiiii.

Kagyló! Jelölj már be face-n! Légyszi,légyszi! ha megteszed beveszünk a függők csoportba, amibe ha belépsz szintén csak az a (jelenleg) 42 tag fog látni, más nem! ezért jó, olyan dolgokat beszélünk, írunk meg, amik nem tartoznak másokra, még más ismerősökre sem... pl én nem teszek fel képet magunkról szinte soha, mert vannak olyanok akiknek nem szívesen mutatom, DE a függőkhöz mindig teszek, pl. valamelyik nap pocakos képet apával:-)
Olyan jó lenne, ha te is lennél!!

Még valami: szerintem jól teszitek, hogy vártok egy hónapot! és szerintem D augusztus második két hetében nem lesz, ha lesz ilyen, régebben így volt, 20.-a után már mindig újra volt, előtte 2 hetet pedig vagy szabin, vagy rövidített napokkal... sajnos mindkétfélét tapasztaltam... de ez mára a múlt!!! :-))))

Jaj összevissza voltam, bocsi...

Még valaki: Npgy! Úgy örülök, hogy Virágszál szépen nő és hogy hasonlóan Lili-kisasszonyhoz ő is hullámzik és rugizik folyton-folyvást... holnap itthon leszek és írok emailt, mert már szégyellem magam... puszillak

Mindenkinek puszi, ölelés és szombaton 10 körül a Kopaszi gátnál találkozó, pocakkal, pocak nélkül, babával, ki hogy, csak gyertek!!!!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Én is itt vagyok ám! :-)

Kagyló: Én is így döntöttem volna a helyedben. Soha nem lehet tudni, hogy mi az antibiotikum hatása. Ha kérhetem, akkor légyszi engem is jelölj be FB-on, nagyon szeretnélek égre megismerni, és még jobban remélem, hogy te is jössz a találkára. Ugye?

Tuncimunci: Remélem, hogy csak ijesztgetés volt a tegnapi barnázás. Mikor legutoljára terhes lettem (és még nem tudtam róla), akkor nekem is volt ilyen. Utána 3 nappal derült ki, hogy ismét lakik valaki a pocakomban. Kriszto javaslatára azonnal elkezdtem szedni a rutascorbint, amiért nagyon-nagyon hálás vagyok neki. Úgyhogy irány a patika, és tessék beszerezni, és szedni. Ettől semmi bajod nem lesz, viszont megerősíti az érfalakat (ha jól tudom).

Amaryllis: Remélem, hogy nálatok is minden rendben, és a babókat téged is csak megviccel. Neked is csak azt tudom tanácsolni, mint Tuncimuncinek. Kitartás!

Nyuszicica: Én is nagyon várom, hogy jelentkezzél a jó hírekkel. Kérlek ne bújj el. Remélem, hogy már jobban vagy, és van egy szép UH képed is, amit megoszthatsz velünk.

Remélem, hogy ez az eső kiesi ma magát, és holnap szép napsütéses napunk lesz.

Puszi mindenkinek, és a holnapi viszont látásra!

Mné
mné

Sziasztok

Zsuzsi, Mné,Kriszto

Amint otthon leszek,és lesz egy kis időm már intézem is a fészbukot.Nem tudok menni a találkozóra, de ezt írtam is nektek.Szerettem volna ha egy héttel később lesz,mert éppen ott leszek.
Kriszto
42 fő? :shock: Annyian nem is vagyunk itt. :shock: Vagy még is?Jól hangzik,legalább senki nem fogja olvasni. :wink:
Zsuzsi
Pedig írtad is,hogy kislány. :oops: Olyan fáradt voltam este, ki is dőltem. :roll:
Mné
Nálatok van valami jó hír?Annyira keveset írsz,ha jössz akkor is mindenkinek,csak magadról keveset. :(

Merre vagytok?

Gigi???????????,
Emerenc????????
Zafir
Légyszí írjál nekem. :(
Kretty
????????
Szóval mindenki!!!!

kagyló

Mit írjak drága Kagyló?

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Zafír! Mondjuk azt amit tegnap megmutattál nekünk :wink: :wink: :wink: :roll: :roll: :roll: :roll: úúúúúúúúúúgy sajnálom, hogy nem jöttök!!!!!! nagyon-nagyon...

Kagyló! szintééééééééén....

de szervezünk majd még egyet az idén és akkor mese nincs jönni kell!!!!

Pusza

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Zafir
Amiről priviztünk!Már annyira aggódom miatta. :(
Nekem is mond el amiről kriszto beszél. :oops:

Kriszto
Mese? Hogy menjek ha ilyen messze vagyok?Így is mindig jön valaki,fel van töltve a mobile broadband. De ki tudja meddig bírja, sokáig nem tudok lenni.

Ime a mese:
Azt minden gyerek nagyon jól tudja, hogy a kisbabákat a gólya hozza, de azt már kevesebben tudják, hogy ez a feladat, milyen nehéz és komoly. Nem minden gólya alkalmas rá, hogy kisbabákat szállíthasson. A gólyáknak külön iskolát kell elvégezniük ahhoz, hogy ilyen komoly feladatot bízzanak rájuk.
Gólyarobi piciny fióka kora óta arra vágyott, hogy elvégezhesse ezt az iskolát, és kisbabákat vihessen az embereknek. Ezért aztán, mielőtt még beíratták volna szülei ebbe az iskolába, ő máris kívülről tudta, hogy honnan hozzák a gólyák a csecsemőket, hogy hogyan kell egy babát óvatosan a csőrében vinni, és azt is, hogy hogyan kell a házak kéményén vigyázva leereszteni. Ezt a sok mindent pedig onnan tudta, hogy alaposan megfigyelte munka közben szüleit és nagyszüleit, mert az ő családjában minden felnőtt gólyának ez volt a foglalkozása.
Gólyarobi nagyszülei még azt is megengedték unokájuknak, hogy néha elkísérje őket egy-egy ilyen útra.
Így történhetett meg a következő eset is:
Egy szép nyári napon, Gólyarobi nagypapájának el kellett vinnie egy kisbabát egy fiatal házaspárhoz, akiknek addig még nem volt gyermekük. Mint már máskor is néhányszor, a nagypapa most is megengedte unokájának, hogy elkísérje őt ezen az úton.
A kisgólya végig nagyapja mellett repült és a babát csodálta, folyton neki kelepelt. Így aztán nem vette észre a gonosz orvvadászt sem, aki őket figyelte a földről, és rájuk szegezte a puskáját. Egyszer csak, egy irtózatosan nagy dörrenést hallott, és észrevette, hogy nagyapjának vérzik a szárnya, elvesztette egyensúlyát és zuhan a föld felé. Gólyarobi nagypapáját eltalálta az orvvadász lövése, és majdnem lezuhant a kisbabával együtt. Szerencsére azért az utolsó pillanatban, néhány méterre a talajtól, még összeszedte minden erejét, és sikerült zuhanás helyett ügyesen leereszkednie a földre. Óvatosan letette csőréből a gyermeket, és leült, mert a nagy vérveszteségtől teljesen elszédült.
Amint felfogta Gólyarobi a történteket; nagyapja mellé ereszkedett, és aggódva kérdezte, hogy mit segíthet.
Az öreg gólya megnyugtatta unokáját, hogy nem túl komoly a sérülése, de azt is bevallotta, hogy egy darabig biztosan nem tud majd repülni, és elképzelése sincs, hogy mi lesz most a kisbabával, mert gyalog bizony, nagyon későn érne oda vele.
A kisgólyának az az ötlete támadt, hogy majd ő elviszi a csecsemőt a szüleihez, hiszen már nincsenek nagyon messze a céltól, és olyan sokszor látta már, hogy hogyan is kell ezt csinálni.
Az öreg gólya először nem akart beleegyezni, hiszen Gólyarobi kicsi még, és az iskolát sem végezte el, de aztán hamarosan rájött, hogy nincs más választásuk, beletörődött hát a dologba.
Viszont mielőtt Gólyarobi nekiindulhatott volna, még alaposan kioktatta minden mozdulatról. A kisgólya legalább háromszor felmondta a leckét, aztán nagyapja aggódó tekintetétől kísérve, óvatosan csőrébe fogta a kisbabát, és elindult vele a türelmetlenül várakozó ifjú szülők felé, ahova rövid idő elteltével, szerencsésen meg is érkezett, ügyesen leengedte a csecsemőt a kéményen, és boldogan indult hazafelé.
Útközben leereszkedett nagyapjához, elmesélte neki, hogy minden a legnagyobb rendben zajlott, és úgy döntött, hogy nem repül gyorsan haza, hanem inkább nagyapjával gyalogol.
Az öreg megdicsérte unokáját, aztán elkezdte nógatni, hogy repüljön, siessen haza, mert így gyalogosan későn érkeznek meg, és az egész gólyacsalád rettenetesen aggódik majd.
Gólyarobi viszont hajthatatlan volt, nem akart repülni. Csak egy félórás huzavona után vallotta be, hogy olyan nagyon-nagyon nehéz volt neki a kisbaba, hogy teljesen kimerült, elzsibbadtak a szárnyai, és még egy métert sem tudna tovább repülni. Túl gyenge volt ő még egy ekkora teherhez.
Ezért aztán mindketten gyalog tették meg a hátralevő utat hazáig, ahol valóban nagyon aggódott már értük a család.
A nagypapa kórházba került, egy-két hét alatt meggyógyult a szárnya, és újra tudott repülni. Gólyarobit pedig, kitüntették ügyességéért, és bátorságáért.
A kisgólya később sikeresen elvégezte az iskolát, miközben szárnyai is megerősödtek, és azóta is lelkesen szállítja a kisbabákat az emberek otthonába.
Lehet, hogy téged is éppen ő hozott… Kép

kagyló

Tuncimunci, Amaryllis: Vannak friss híreitek? Hogy vagytok?

Kagyló: Érdekes volt a tegnapi UH. Az első percekben szemtanúi voltunk annak, ahogyan az egyik baba éppen a másik fejét rugdossa, ő meg teljes nyugalommal tűri ezt.
Az egyik babát kislánynak látta a vizsgáló néni. A másik időközben besértődött, hogy nem vele foglalkozunk, így nem mutatta mi is van a lába között, de az arcformából kisfiúra tippelt. Ő felrakta a lábait, feje alá tette az egyik kezét és a vizsgáló néni szerint a másik kezéből már csak a sör hiányzott, vagyis tipikus pasi. :lol:

Ő Rita, a pici lány:
Kép

Ő pedig Márk, ha valóban kisfiú (háttérben Ritával):
Kép

Zafír
zafir100

Sziasztok!

Bocsánat, h eltűntem, de az elmúlt három hét nem telt el egyszerűen. 20-án éjszaka már nagyon nehezen tudtam levegőt venni, és borzasztóan fájt a hasam. Írtam egy sms-t D-nek, h mi a helyzet velem, és megyünk a János kórházba, és ő rögtön visszahívott engem, pedig vasárnap este f10 volt. Mire beértünk a kórházba ő már odaszólt, h megyek, és még értesítették is róla, h megérkeztünk. Mondta nekem telefonba, h biztosan terhes vagyok, és ezért lett ilyen súlyos a hiperstimulációm, és tartsak ki, ameddig csak tudok, mert ha már nem bírom tovább, akkor a terhesség megszakításával az összes tünet megszűnik. Akkor éjszaka kaptam infúziót és másnap délutánig jobban is lettem, aztán visszaestem. Minden nap fel kellett hívnom Dévait, és ő a kórházba is mindig lecsekkolt a kollégáinál, h mi hír rólam. Csütörtökön pedig háromszor is bejött hozzám, és nagyon kedves volt velem. Pénteken a HCG-m már 428 volt, vasárnap pedig láttak 5mm-es petezsákot a kórházban. Sajnos a petefészkeimet meg sem tudta az orvos különböztetni, mert a jobb felcsúszott és nagyon nagyok. Azt gondoltam, h ez az orvos hiányossága, de ma D. sem tudta, h melyik a jobb és melyik a bal. Még mindig óriásiak, és tényleg annyi húst eszek, amennyi csak belém fér, de a petefészkek nem akarnak összébb menni. Tehát ma voltunk apánknál, és ma is nagyon kedves volt velem. A petezsákban már magzati elemeket is látott, és képet is kaptunk:) Meg kell ennem minden nap egy fél ökröt és három pontyot... Hát nem tudom elég lesz-e. Egyébként már azon is gondolkoztam, h befektetései lehetnek az élelmiszertőzsdén, különösen a húspiacon :D
A János kórházban nagyon kedves lányokkal voltam egy szobában és mire eljöttem már nekik is fehérjedús táplálkozást javasoltak, úgyhogy az ottani dokik is beszállhattak a bizniszbe D. mellé :) Egyébként dolgozni lehet, h egyáltalán nem mehetek vissza, és feküdni szigorúan tilos, h az anyagcserém ne lassuljon le, úgyhogy sokat kell sétálnom. Gondolom az irodai munka nem tartana úgy edzésben, ahogyan kell. Tehát itthon sétálgatok, és arra gondoltam, h vasalok, mert mégis állok közben, de nem nehéz, persze unalmas, de a kórház után már minden csodálatos itthon :)
Szóval ez van velem. Bocs, ha kicsit csapongtam időrendben. Egyébként még azt be kell vallanom, h soha életemben nem voltam ilyen beteg, mint a kórházban. Az első napokban azon gondolkoztam, h lesz-e még olyan vajon, h teljesen tudok levegőt venni, mert csak szinte pihegtem... :( De már nem számít, vége van, és kibírtam, h megmaradjon a mi kisnyuszink :D Most már többet leszek itt, és én is csinálok majd egy csini vonalzót.
Na és tuncimunci veled mi újság?
nyuszicica
Budapest XI. kerület

Most olvastam vissza egy kicsit. Amaryllis és Tuncimunci, akkor nektek megjött? Hátha még nem biztos, h nem sikerült, én szorítok nektek!

Nagyon köszönöm a sok drukkot, nagyon kedvesek vagytok :) Az előbbi hosszúra sikerült hozzászólásomból nem tudom, h rendesen kitűnt-e, h mennyire nagyon rendes volt Apánk? Egész idő alatt nagyon törődött velem, amellett, h tudjuk, h mennyire elfoglalt. Úgy gondoltam, h ezt mindenképpen kihangsúlyozom, h tudjátok, h mennyire jó kezekben vagyunk nála :D
nyuszicica
Budapest XI. kerület

Nyuszicica: Kimondhatatlanul örülök nektek. Sajnálom, hogy ilyen rosszul indult a terhességed, de remélem, hogy mostmár csak a jó dolgok fognak történni. Ha nem nagy kérés, akkor meg lehet nekünk is néznünk a képet, amit kaptatok? Vigyázz magadra, és kisnyuszira.

Mné
mné

Mné: Köszönjük:) D. is azt mondta, h a sok rossz között legalább milyen jó, h megvan a baba, de én nem is érzem úgy, h ezek annyira nagyon rosszak voltak, mint amennyire jó dolog a baba. Nagyon szerencsések vagyunk, és remélem nemsokára elkezdenek összébb menni a petefészkeim. Hétfőn tudjuk beszkennelni a képet, és majd kedden felteszem nektek, ha elég ügyes leszek :) Igyekszem vigyázni magunkra :D
nyuszicica
Budapest XI. kerület

Nyuszicica,
az hiszem, összességében gratulálhatunk! Még ha nem is volt könnyű az előzmény. (bocs, mi még nem "találkoztunk", de én már sokat olvastam Rólad)
D pedig ilyen, nagyon nem is lepett meg. Nagyon kedvelem.
Fotót én is szívesen látnék! :-)
tttnora001

Szia Tttnora001!
Köszi :) Én azért néha mindig egy kicsit tartok tőle... amikor kinéz az ajtón olyan szigorú arckifejezése van néha. Aztán meg amikor ott vagyok nála olyan mosolygós és viccelődős :) Én is nagyon kedvelem. Fotó lesz, már a kispapa megígérte :)
nyuszicica
Budapest XI. kerület

Nyuszicica,
nagyon örülök hogy jobban vagy, és grat a babóhoz. Most már minden rendben lesz, csak tartsd be amit D. mondott.
Vigyázz nagyon magatokra.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok!
Gratulálok Nyuszicica!!!!!!Nagyon jó hír :D :lol:
Én pénteken hívtam D. dokit és mondta, hogy menjek, megnéz ultrahangon...de közben, csütörtökön délutánra totálisan megjött, rendesen, mondjuk kicsit sem fájt a hasam, ami meglepett, ilyen még nem is volt :D aztán megkérdezték a P.dokit, hogy mit csináljak, ő azt javasolta, hogy csináljak tesztet és ha negatív hagyjam abba a gyógyszereket ha pozitív akkor még szedjem holnapig, azaz péntekig az uh.ig, de persze negatív lett és abba is hagytam mindent, mentünk uh-ra aztán petezsák nem volt látható, a bal enyhén dagi még a jobb oldali rendben van, a balban 3 sárgatest volt a jobban egy, tehát elkezdődött a folyamat, de nem tapadt meg...úgyhogy nem tudom, hogy most mi volt vagy mit lehetett volna csinálni, bízunk a következőben, hogy sikeres lesz...Szerintetek mi lehetett????amúgy július elején kérjek időpontot, kiegészítjük laborleletekkel, a sok vizsgálat nem kell újra, aztán augusztus 4én kezdjük a következőt...hamarabb nem szabad...de én meg semmit nem kérdeztem, hogy addig mit csináljak...mivel tudnám segíteni a dolgot...mert addig hosszú az idő, hátha segíthetném valamivel...mondjuk újra sportolok majd, bicajozni szoktam, futni egy keveset...szerintetek kell ez a sok hús még???leállhatok róla????vagy előtte megint kezdjem el????Ti mit csináltatok másképp,mire a következőre készülteteK??????
Nagyon bízok a következőben...hátha a negyedik hoz nekem szerencsét :D :D :lol:
Köszi a sok segítséget közben....meg a bíztatást...rendesek voltatok nagyon!!!!
Amaryllis Veled mi újság???
Zafír nagyon szépek a képek :D :lol:
tuncimunci
Szolnok

Nyuszicica: Örülök, hogy végre jelentkeztél. Most már biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz. Érdekes ez a hiperstimu, hogy mennyire ember függő. Neked 1 babával volt, nekem 3 visszatranszferált és 2 megtapadt után sem, pedig 2 hét után már nem sok húst tudtam leküldeni a gyomromba.
Kisnyuszitok nagyon erős, vigyázz nagyon magatokra.

Tuncimunci: Nagyon sajnálom, hogy most nem sikerült. A hús már nem kell. Most inkább csinálj egy méregtelenítést, mert a sok hústól besűrűsödik a véred. A férjemnek az egyik lombikos húskúránk -mindig azt ette amit én- utáni élővér analízisen mondták, hogy nem tudják mit csinál, de azonnal hagyja abba. :lol:
Mozgásról nem tudok neked nyilatkozni, mert én egy nagyon lusta nő vagyok. :lol:
Én a 3. lombikom előtt búzafűvel méregtelenítettem, hetente 1x jártam talpmasszázsra és 1x akupresszúrás masszázsra. Szerintem nagyon jót tesz a testi lelki felfrissülés.

Zafír
zafir100

Zafír, nagyon szépek a babáid :)
NyusziCica gratulálok, nagyon örülök hogy sikerült nektek !!! Meg annak is hogy ilyen bátran túlélted a kórházas megpróbáltatásokat.
Zsuzsi, köszi az infót, Kisdokker kislányáról, én is meglestem FB-on, tényleg nagyon aranyos....a felesége oldalán azt láttam hogy a kislányt Jázminnak hivják...
Tüncimünci, nekem pénteken jött meg, de nem volt már lelkierőm aznap felhívni Apánkat, hétfőn reggel kell hívnom az eredménnyel úgy is, aztán majd gondolom megvizsgál és mond valamit. Úgy tudom a három hónap kötelező OEP által előírt szünet, az szigorúan 90 nap kell hogy legyen a két ET között. Majd meglátjuk mit mond erre, mikor tudunk megint kezdeni.
Megmondom őszintén, felnézek mindenkire aki lombikprogramban vesz részt évek óta és bírja ezt az egész folyamatot, mi csak idén januárban kezdtük az egészet (nem a babavárást) de megmondom őszintén horror ez és mi nagyon elfáradtunk bele a párommal. Persze meg akarjuk próbálni ismét, de szeretnénk kicsit ellazulni a nyáron, pihenni és feltöltödni. Én első helyen megpróbálom feldolgozni a kudarcot lelkileg meg sportolni és diétázni akarok, de a párommal pont azt beszéltük ma reggel hogy leginkább örülni szeretnénk egymásnak és az életnek :)
Szóval én egy darabig biztos nem jelentkezem, de persze majd olvaslak benneteket. Szép, napsütétes nyarat kivánok mindenkinek, a kismamáknak relaxált babavárást :)
A.

amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Sajnálom, Tuncimunci. De a hozzáállásod jó, fel a fejjel, előre a következőre!
Én is az első (előző) lombik után kezdtem el a talpreflexológushoz és pszichonénihez való járkálást. A talpas minden másra is figyel, és kiegészíti a kezelést mindenféle teákkal, csodabogyókkal. Elsősorban méregtelenítés, immunerősítés és nyugtatás, ami rám fért, hogy neki tudjak futni újra. Használtak, jobban vagyok. A talpam alapján sokkal jobban vagyok, mint amikor mentem, közvetlen lombik után ő is ki volt akadva, annyi méreganyag volt bennem.
Most épp várom, hogy megjöjjön és indulás van. :-)
tttnora001

elírtam: NAPSÜTÉSES :)

amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Amaryllis,
tudom, mit érzel. Épp erről írtam az előbb, hogy nekem is talpra kellett állnom. Mindenki azt mondja, hogy tudja, mit jelent egy lombik, de nem, ha nem éli át, nem tudja. Én sem tudtam.
Én is a másodikra várok, sokakkal szemben még az elején tartok, és tudom, hogy megéri végigcsinálni, de nekem is a lelkemet kellett feltöltenem, mert rettegtem a következőtől.

Sajnos a sok idegeskedés és szomorkodás a szervezetemre is hat, előjöttek olyan dolgok, amik korábban nem. Néha-néha érzek pánik jellegű szívdobogást, rettegést, de ami rosszabb (és épp most is van), hogy egy éve szédelgek. Ritkán forog, inkább csak kóválygós, de van, hogy észreveszem, hogy úgy állok a konyhapultnál, hogy a két lábam kis terpeszben és a lábujjaimmal kapaszkodok a talajba. Majd egy év kellett, hogy rájöjjek, hogy ez összefügg a ciklusommal, és pár nappal a mensi előtt, alatt és még utána is tart, lassan ott tartok, hogy havonta egyetlen nyugodt hetem van. Mondtam Dnek, rögtön mondta, hogy ilyenkor beödémásodik a nyakam és elszorít valamit... de gyógymód nem nagyon van rá. Hát nem tudom, én így nem szeretnék élni. Valami gyógyír csak van.
tttnora001

Nóra,

Köszi a biztatást. Melyik talpreflexológushoz mentél el, Szigfridhez ? Én őt néztem ki és már megyek hozzá jövö héten. A lelki síkon én is akarok tenni magamért.
Nem értem ezt a nyaködémás dolgot, ez mitől lehet ? A normál ciklusnak nem lenne szabad így hatnia. Esetleg valami masszázs nem tud ebben segíteni ?

amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Nem, én vidéki vagyok, egy helyi csajhoz járok.

Menj valahova segítségért, vagy akár a családdal, de törődj sokat magaddal!

Pedig mikor mondtam Dnek, azonnal mondta, hogy "megmondom én magának, mitől van", mint aki már nem először hallja ezt. Gondolom amúgy is meszes lehet a nyakam, ez meg ilyenkor rátesz. A masszírozás csak egy-egy napra segít, jártam sokat oda is.
tttnora001

Zafir: Nekem már a punkció után hiperstimuláltak voltak a petefészkeim, ezért is kérhettem vissza egy embriót. Úgyhogy ez várható volt, csak persze nem ilyen szinten. Mindig azt mondja D., h még jó, h nem kettőt kaptam vissza, mert akkor minden nap a plafonról kéne levadászniuk annyira fel lennék fújódva :D Szerinte a pajzsmirigy alulműködésem miatt lassabb az anyagcserém, mint másoknak, és nem tudnak kiürülni a hormonok...
nyuszicica
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Szerintem Szigfrid nagyon jó!
Van egy stílusa, és nagyon fáj, főleg az első kezelés, erre készüljetek föl, de szerintem használ!
Nekem az emésztesemet már rendbe rakta, (sokat puffadtam ezelőtt, ami semmitől nem múlt el), pedig még csak 4 alkalommal voltam nála. És szerintem petefészek téren is elindult valami változás, de ez még csak egy érzés.
De megyek szorgalmasan továbbra is!
plonsk
Budapest

Sziasztok!

Amaryllis: Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Megértem, hogy pihenni és feltöltődni vágysz ugyanakkor én nagyon szeretnélek kérni, hogy ne tűnj el. Maradj itt közöttünk, és ne csak zug olvasóként. Sokan vagyunk, akik éppen várakoznak, vagy egyáltalán nem is indulnak az elkövetkező időkben, de itt a fórumon nem csak a stimukról és a babákról lehet ám beszélgetni. Kérlek ne tűnj el!

Nyuszicica: Mikor kell megint visszamenned Dévai dokihoz?

Kagyló: Hogy telt a hétvégéd? Hazaértél? Köszönöm kérdésed, én jól vagyok. Készülődök a költözésre, de nagyon nehezen veszem rá magam, hogy elkezdjem a pakolást. Várom már, hogy mehessek, ugyanakkor fáj, hogy itt kell hagynom a családomat. Így, amíg nem pakolok, még messzinek tűnik az egész. Bár a csalásom szerint itt lenne már az ideje, hogy legalább elgondolkodjak azon, hogy mit viszek ki magammal, mert a körmömre fog égni a meló.

Plonsk: Neked mikor kell visszamenned a dokihoz? Most vadászod a leleteket?

Cicamica: Eltűntél nagyon! Hogy vagy? Vizsgálatokkal sikerült végezned?

Többiek, merre vagytok?

Mné
mné

Sziasztok!

Mné!
Tele voltam munkával , pont ma szabadultam:)
A penicillint fizetősen is csak juni végén csinálják meg, és még hátra van a genetikai vérvétel az Istenhegyin és kész.

Elvileg juni végén megyek D.hez, de nem lesz még a penicillin remélem így is szóba áll velünk.

Mi újság veletek?Mikor indulsz ki ?

Remélem mindenki jól van Kriszto gratulálok a 30. héthez!!!!!!
Zafír tüncik a kicsik remélem fiú-lány:)))))de nem az a lényeg úgy sem:)
Mindenkinek hatalmas ölelés Erapara mami te is vigyázz magatokra:)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Sziasztok,

Plonsk, jól megrémítettél, az mit jelent hogy Szigridnek van egy stílusa ? Undok ? Csak mert a TV interjúkon meg a videóin nem tűnik annak, sőt kedvesnek és megértőnek.
Voltam ma Apánknál, megint nagyon sokan voltak :o( 2, 5 óra várakozás után már nagyon ideges voltam, tele volt a klinika 8 hónapos kismamákkal, aminek a látványát ma elég rosszul viseltem. Apánk július 20. és augusztus 20. között lesz szabadságon. Amúgy kedves volt, pedig nagyon féltem Tőle hogy mit mond a kudarcomra. Az ET "társamnak" összejött a baba vagy babák, szóval annak örültem nagyon hogy neki sikerült.
Mné, kedves tőled hogy előre hiányolsz, igérem majd néha bejelentkezem. Németország meg nagy kaland, majd meglátod. Úgyis akkor jössz rá hogy mi hiányzik innét, amikor már kimész. Reményeim szerint én is kiköltözöm jövőre :)

Szép napot nektek,
A.

amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Sziasztok!!!!

Képzeljétek, pont augusztus 4 én kezdenénk a következő lombikot, erre most olvasom, hogy nem is lesz augusztusban!!!!!! :( :( :( Akkor mi lesz velem??????Várjak még egy hónapot és szeptemberbe kezdjük??????Nem is lenne itt egyáltalán, se punkció se transzfer.....Mit tanácsoltok????Én benne bízok inkább, mint a kis Dokiban.....vagy....ááááááááááááááááá....ez nem volt jó hír Nekem Amaryllis!!!!!!!Ti mikor kezditek az újat???
Nem is említette pénteken, hogy Ő nem lesz...... :(
Sziasztok
tuncimunci
Szolnok

Sziasztok

Már én sem tudom mit csináljak! :cry: Szeptemberig nekem a leletek sem bírjál ki.Júliusban meg ismét 10-e után kezdenénk.Szerdán megyek apánkhoz, de már felesleges meg kérdezni,mert majd úgy is azt fogja mondani,majd a kis doki meg oldja.Nála tuti,hogy nálam nem tudja össze hozni a babát. :cry: :(
Mné
Már szombaton 12 után itthon voltam.Hoztam egy rakás epret is,a kocsiban már faltam is be.Egy folytában be nem állt a szája a páromnak annyira örült nekem.Joghurt tortát csináltam,abba már nagyon kevés volt. :oops: Sok mindent,házi zsírt,kolbászt,disznó sajtot stb. Voltunk Sárospatakon,Miskolcon,Sátoraljaújhely,szóval be jártuk a rokonokat.Szomorú voltam mert több helyre nem jutottam el,de csak nem lesz harag belőle, de olyan sokan vannak.Annyi mindent pakoltak be,hogy a párom vasárnap apámhoz is vitte le a dolgokat délelőtt.Mivel szombaton jött értem,vasárnap délutánra meg ment dolgozni, meg cserélte a két napot.Jót tett a vidéki friss levegő!Este felé kártyáztunk,meg kóstolgattam a házi bort,meg a házi pálinkát. :oops:

Gondolj arra,hogy új élet vár rátok, és még talán könnyebb is lett mint itthon.Sokan mennek külföldre dolgozni,itt annyira gázos már minden. :roll: Pedig el kell majd kezdened pakolni,az utolsó pillanatra sem hagyhatod.Nagyon szorítok majd neked,majd ott leszel babás is. :wink: De gyere továbbra is közénk,hiszen hiányoznál innen.

Tuncimunci
Én is teljesen kétségbe estem! :cry: :cry: Sajnos az a baj,hogy nem érti meg apánk sem,hogy van aki csak hozzá ragaszkodik.Érthető,hogy neki is kell a szabadság,állandóan csak ott van az Intézetben.Most nekem sem a legjobbkor jött a dolog.A párommal holnap át beszéljük még a dolgokat,de sok veszteni valónk van.Szerdán meg megyek hozzá,majd kiderül mi legyen.

Lassan neki esek a fésznek is,küldöm majd a privit.Már nem is tudom kinek ígértem meg. :oops:

Gigi
Hogy vagy?Régen voltál,jó lenne ha mesélnél valamit. :wink:

Zafir
Annyira érdekes,én még ilyenről nem is hallottam.Pedig majd milyen nagyon össze lesznek hangolódva.Minden egyszerre kell majd nekik! :wink: Szép neveket találtál.A Márkot,hogy lehet becézni?
:oops: Úgy bírom amikor ilyen szépen kivehető, nagyon szépen köszönöm,hogy tettél fel nekem képeket. :wink:
Tudod nekem soha nem elég,ha babákat nézegetek. :oops:
Szóval lesz kislány és kisfiú is.Ezt is szerettétek volna?

Nyuszicica
Nagyon-nagyon GRATULÁLOK neked!Olyan,hogy végre jöttél!Nehéz volt,de az a lényeg,hogy ott van a baba,és csak az az egy számít! :wink: Mikor mész apánkhoz?

Era
Nem kapok képet? :oops: Hogy vagytok?

Kriszto
Még mindig dolgozol?Mert egyre ritkában nézel be.Képecske?Ja,tudom majd a fészen,rajta leszek. :wink: De ott majd el fogsz halmozni vele,ígérd meg! :lol:

Ki az a szigfrid? :oops: Arra a régi filmre gondoltok?

Többiek?

kagyló

Sziasztok!

Drága Kagyló, nincs most új képem, szerdán megyek a dokimhoz.Ha kapok fotót, rögtön felrakom.Így jó lesz?

Cicamica, örülök hogy hírt atál magadról.

Amaryllis, sajnálom hogy nálatok így alakult.

Mné, nem irigyellek a költözés miatt, nagyon nehéz lehet mindent itt hagyni. És remélhetőleg megtaláljátok a számításotokat.És szerencsére nem is a világvégére mentek.

Zafír, kedves druszám, nagyon cukkerek a babók, köszönjük a képeket.

elnézést azoktól, akiknek nem írtam, de már nagyon elfáradtam, és nem bírok ennyit visszaolvasni

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok

Era,köszönöm nagyon jó lesz! :wink:

Írtam ide este, és fel tűnt,hogy 10 perc alatt 13-an nézték meg a fórumot. :shock: Hányan olvashatják az írásunkat?Észre vettétek,hogy ilyen sokan kukkolnak minket? :shock: :roll:

kagyló

Sziasztok,

Kagyló, szerintem biztonság kedvéért kérdezz rá még egyszer a szabadságára, mert lehet én értettem félre valamit. Akartam menni hozzá vizsgálatra július első hetében és akkor azt mondta nem tud időpontot adni, mert nincs itt, így július 2. hetére kaptam. Szóval ekkor már nem tudtam teljesen követni mikor van, mikor nincs.
Szigrid, az a budaőrsi talpmasszőr.

Tüncimünci, tegnap megint rákérdeztem Apánknál és azt mondta hogy a 2 embriótranszfer között el kell teljen 90 nap és ez kötelező OEP előírás, a stimuláció elkezdödhet a 90 napon belül, de maximum ennyi. Nekünk ettől függően vagy augusztus elején kezdünk, vagy augusztus végén, de persze ez ciklusfüggő. Bár nagyon szorít az idő, jobban hajlok az augusztus végére. Előtte megyek fel még hozzá vizsgálatra.

amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Amaryllis!
Mi már megbeszéltük, szeptemberben kezdjük inkább, ha nincs itt augusztusban...ha valaki tuti biztos a szabadsága idejében írja már meg...Kagyló Te mész hozzá mostanság???
Vagy valaki....
Nyuszicica Te mikor mész legközelebb????Mostanában kellenek valamilyen vizsgálatra mennetek??
Még bírod enni azt a sok hús mennyiséget???
Az idő is jól elromlott :(
Kell valakinek tesztelnie mostanában???????
Akivel együtt voltam, neki még nem jött meg, szombaton kellett volna, azaz nem kell, de akkora volt várható, úgyhogy lehet, hogy újabb bébi lesz :lol: :lol: Majd megírom, mert tartjuk a kapcsolatot :lol:
Amúgy volt már valakinek, hogy visszaültetésnél 2 sejtes volt és megtapadt és BÉBI lett belőle????Nagyobb az esély, ha több sejtes már visszaültetésnél, igaz????Mondjuk neki 5 sejtes volt....és kapaszkodik erősen :lol: De amikor nekem volt a punkció, egy lánynak akkor a transzfer, neki is 2 sejteset ültettek vissza....jó lenne tudni, hogy hogy alakultak a dolgai...de semmit nem tudok róla...
Nyuszicica Neked hány sejtes volt?????
Most ezen agyaltam éppen...köszi, ha megírjátok...
Sziasztok :lol: :lol:
tuncimunci
Szolnok

Amaryllis,Tuncimunci

Én holnap megyek hozzá,a kenet miatt.Majd rá kérdezek,mert a párom is amikor említettem neki, egyből azt mondta akkor szeptember eleje.De előbb meg kell tudnom,meddig érvényesek a leletek.Azok is január és február elején készültek.
Jó lenne ha most nem azt mondaná,hogy titkos.Mérges is vagyok,mert ilyen rossz lett a kenetem,ezért várhatok.
:roll:
Ennyit kérdezzek,mást nem kell? :wink:
Amaryllis
Nem pénteki napra nem kaptál időpontot?

kagyló

Szia Kagyló,

Nem, én hétfőre július 2. hetében, nekem is február-márciusiak a leleteim. Apánk annyit mondott nekem amikor tegnap rákérdeztem hogy kell egy friss kenet plusz clamydia meg szerezzek még egy friss EKG-t. Azt mondta hogy majd még mondja július elején ha kellene valami. Kisdokker mintha szabadságon lett volna.

amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Sziasztok!

Én elvileg 29.én megyek hozzá.
Véleményetek/tapasztalaitok szerint mennyi idő múlva tudok kezdeni?
Még a genetikai vérvétel hátra van.
Piri előtt megyek pár nappal,hogy arra ne kelljen várni.
Mikor van 2. konzi?
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Era gratula a 16 héthez:))))
Tudjátok már milyen nemű?
Bár mindegy fő az egészség:))))))
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Én megyek mostanában (péntek, hétfő?), még várom, hogy megjöjjön és indulás van.
tttnora001

Én megyek mostanában (péntek, hétfő?), még várom, hogy megjöjjön és indulás van.

Hű, így kezdeni egy lombik ciklust, laptetővel?! Ugye ez szerencsét hoz? :-)
tttnora001

Sziasztok!

Köszönöm még egyszer a sok drukkot nektek, és a segítséget is. Nagyon kedvesek vagytok. 12-én megyünk D-hoz legközelebb. Küldöm az első nyuszifotót :lol: 1338972030.8683.pdf
nyuszicica
Budapest XI. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?