Új privát üzeneted érkezett!

Zafír, nagyon szép a pocakod :) most ezen teljesen elérzékenyültem, annyira szép gömbölyke, mikorra vagy kkirva ? Jól olvastam hogy ikerbabáid lesznek ?
@Kagyló, Hát nem csodálom hogy nem bíznak még a kisdokiban, mert ahogy levettem egyáltalán nem bízik ö sahát magában sem még ( az én kezelésem alatt állanódan kérdezgette Apánkat hogy akkor most ez vagy az most melyik, de persze tanulni csak így lehet), De nyilvánvalóan annyi tapasztalata sincs még...Az egyik lány akivel punkción voltam azt mondta, hogy Apánk szerinte már nyugdíba akarna menni és azért tanítja be a kisdokit. Mondtam neki, szerintem kizárt dolog, mert Apánk annyira él-hal ezért a melóért...

"Aki küzd, veszíthet. Aki nem küzd, már vesztett is." Bertolt Brecht
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Amaryllis: Igen, ikrek lesznek. November 22-re vagyok kiírva.
Nekem Kisdoki csinált mindet, mindenben ő döntött. Valószínűleg azért kérdezgette, mert Te nem az ő betege vagy. Nekem a punkciókat és a transzfereket is Kisdoki csinálta. Vagyis neki (is) köszönhetem Törpikéinket. :D

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Jaj, milyen szép pocak, Zafír! És milyen nagy 10. héten! Nemhiába, ketten vannak. :-) Csini vagy.

Nekem semmi bajom a kisdokival, ha ő van, hát ő van, biztos tudja a szakmát jól, csak szerintem mind félnek kicsit Dtől és azért az a bizonytalanság. A múltkor hallottam egy beszélgetést a postás és a Zsuzsika reci között, hát, abból is lejött, hogy ha nem muszáj, ők sem mernek kérdezni a "főorvos úrtól, mert mérges lesz".

Amaryllis,
hol tartasz? Még van egy hét a tesztig? És otthon maradtál, pihengetsz? Mi a "taktikád"?
Ezt a politikai dolgot nem is lehet, nem is kell megértenünk. Hiába tűnik valami fekete-fehérnek, hideg adminisztrációnak, hidd el, nem az. Nekem a családban két ember is dolgozik/dolgozott állami cégnél, nem egyszerű. És tök mindegy, ki van kormányon.
tttnora001

Szia Zafír!
Nagyon jó a kép!!!!És milyen szép virágoskert mellett állsz :D Írtad, hogy tesztelték 10 napon is, előbb mint a 3hét azok a tesztek is pozitívak lettek???
Momelcsi!
Tudsz újabb hírt Nyuszicicáról??Otthon van amúgy??
Nóra001!
pont akkor mész D.hez amikor én tesztelek!!!Június 8!!!Remélem találkozunk akkor :D
Amúgy ha telefonálni kell, hogy milyen lett a teszt akkor be kell menni hozzá rögtön vagy majd csak a következő héten??Ultrahang lesz hogy jó helyen van e nem e méhen kívüli, ugye??
Én jöv.kedden megyek teljes vérképre a Clexan szuri miatt, hogy nem okoz e valami gondot, szerintetek látni lehet már akkor vérből, hogy nem e terhes vagyok e már??Az a 11.napom lesz..Róbertba 14.napon kellett menni vérvételre, aztán másnaponta, hogy hogy emelkedik a HCG

Szép napot!! Tényleg lehetne eső és szél mentes :D
tuncimunci
Szolnok

Nóra: Köszönöm!

Tuncimunci: Az első 2 lombiknál teszteltem a 10. napon. Ott negatív lett, de akkor teljesen mindegy lett volna hány napra tesztelek, mert később is ugyanazt az eredményt kaptam volna. Az utolsónál azért vártam, mert tartottam attól, hogy nem fogom tudni eldönteni, hogy látszik-e az a második csík vagy sem. 19. napra már nem volt kérdéses. hogy nagyon is látszik. :D

Zafír
zafir100

Tuncimunci,

június 8án tesztelsz? Remélem, hogy pozitív lesz!
Amaryllis meg június 4én, ha jól emlékszem, szóval állunk most is sorban, mint a kiskacsák.

És mi ez a Clexan szuri? Olyan durva dolog, hogy várakozás közben is laborral kell ellenőrizni?

Egyébként erről a tesztelésről azt gondolom, hogy ha nekem mindig 28 napos a ciklusom, félúton ugye megcsinálják a punkciót, transzfert, akkor úgyis megjön két hétre rá, szóval, ha nem jön meg, akkor úgyis öröm van, mert az már jó jel. :-) Késni nem szokott sosem, inkább előbb megjön. Így volt sajnos az 5 inszem után, és a lombiknál is.
tttnora001

Nyuszicica kórházban van, valamivel jobban. Nagyon fullad, és fáradt. Kap időnként infúziót, és még egy darabig a János vendégszeretetét fogja élvezni:-(
Egyenlőre nem volt semmi vizsgálat a terhességre vonatkozóan, de bíztatják a tünetek alapján.

Én 15. napra teszteltem és nagyon erős csík volt a két lurkónak.

Zafír, mikor van esély arra, hogy megtudjátok a nemeket? hátja jövő szombatig kiderül.....

KépKép
momelcsi

Hát biztos vagyok benne hogy nem könnyű ez a politika, de elvileg minden kormány érdeke hogy minél több baba szülessen, nem ? És akkor meg miért nem olyan szülökhöz akik mindent meg is tesznek ezért és várják a babát nagy szeretettel, mert minden lombikoson, inszemesen ezt a küzdelmet látom. (kicsit is borított tegnap az ab tabletta téma)

Nóra, kérdésedre válaszolva, végülis én most otthonról dolgozom (computeres meló) de közben fekszem, max. pár órára a lakásban meg napi 1 óra kinti sétára kelek fel (azt is csak péntek óta, szóval aze első 3 nap végig pihentem) szerencsére olyan a munkám hogy megtehetem. Próbálok nem stresszelni semmin. Főzni, vásárolni a párom meg az édesanyám szokott, kicsit szokatlan is. A helyzet az, hogy én még az egész lombikprogram előtt elmentem egy ezo pszicho nőhöz hogy belevágjunk-e egyáltalán (az előzmények miatt, de ezt most nem részletezném) aki azt mondta nekem, hogyha 3 hetet fekszem a beültetés után, akkor 90 %-os esélyem van arra hogy megmarad/nak a baba/k. (szemben a dokik által mondott 25 %-al) Lehet nem így van, de én most hiszek ebben, hogy nem véletlenül mondta ezt nekem. Szóval majd kiderül a végén :) tesztelni majd csak a jövö héten szeretnék, előbb nem.
Zafir, meg is lepődtem hogy neked mindenki a kisdoki csinált, jelen sem volt Apánk ? De akkor biztos nagyon jó meg ügyes, ha D. engedi önállóan dolgozni, azonkívül hogy ügyesen visszatette neked a 2 babócát :)

amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Zafír!
Azt hittem, hogy a hármadik lombiknál csináltál összesen 3 tesztet! elég jól kibírtad a harmadiknál a 19.napig :D biztosan hiper szuper erős csík lett, mivel duplán vannak odabent :D :lol:
15.napon is látható erősen Momelcsi írja...
Amúgy úgy tudom, hogy a golysziktól sem jön meg...nekem mindig a Róbertba a rossz véreredmény után mondták, hogy azonnal hagyjam abba őket és így másnapra meg is jött a mensim...de mondjuk az ottani barinőmnek közben is megjött én meg hiába mondogattam neki, hogy nem fog tőlük megjönni, biztos mindenkinél más...vagyis nálam...
Nóra
A clexan egy vérhiggító szuri, nagyon klassz kék-zöld foltok lesznek a szurik körül, műtét után is ezt szokták adni, nehogy vérrög képződjön...én örököltem anyai ágon ezt a hajlamomat, igaz kis mértékben, de ezzel próbálják megakadályozni, hogy a méhemben a vérerek nehogy vérrögösödjenek és így ne legyen baba...az első lombikomnál erről nem volt infónk én csináltattam meg önszorgalomból ezt az Istenhegyiben mert olvastam, hogy ez is okoz bajt a terhesség alatt és a másodiknál szinte végig ment a szuri, rögtön a stimu indulásától, de itt D. jobban értett hozzá, mert itt meg volt szabva mikor lehet ,a punkció utántól megy végülis, a golyszikkal együtt, mert az okozhat vérrögöt könnyen...este adjuk be, kicsit szúr utána, meg ilyenek, de tán egész terhesség alatt adni kell majd, ha pozitív lenne az a Drága tesztem!!! :lol: :lol: :lol: de ez a szuri lenne a legkevesebb akkor :lol: :lol:
tuncimunci
Szolnok

Nóra: Nekem is szabályos a ciklusom, de valamiért még akkor sem mertem megcsinálni a tesztet, amikor már 1 hete késett. :oops: Tudom, kicsit gyáva vagyok.

Melcsi: Köszi a híreket Nyuszicicáról. Nagyon remélem, hogy a terhességéből fakadnak ezek a tünetek, de azért az nagyon furcsa, hogy meg sem nézték, hogy terhes-e. Vagy ez normális, hogy ezt nem vizsgálják?
Pontosan 1 hét múlva, a házassági évfordulónkon megyünk 4D-s babamozira. Remélem, hogy akkor megmutatják magukat. :D

Amaryllis: Nem akarok az AB tabletta témába belemenni, mert ez csak vitát szítana, de nem csak olyan abortusz van, ahol az anyuka akarja elvetetni a babát, hanem olyan is amikor sajnos muszáj. Gondolom nem kell példákat mondanom. Ebben az esetben a nőnek kíméletesebb lenne a tabletta viszont azt is tudom, hogy hamar kikerülne a bogyó a kórházakból fű alatt, ami igen veszélyes.
A punkciónál ott volt, de minden transzfert Kisdoki csinált. A szurik fajtáit és adagjait is ő állította nekem be. Én csak hálás tudok neki lenni, mert mindenben segített és támogatott és most is bármikor felhívom segít bármiben. Az 1. lombikomkor is mindhármunknak ő csinálta a transzfert és akkor is terhes lett az egyik csaj. :D

Zafír
zafir100

Zafír,

Félreértettél, sajnos saját tapasztalatból tudom hogy nem csak olyan AB van ahol anyuka ezzel védekezik tabletta helyett, hanem olyan is amikor nincs nagyon más választásod, akkor is meg kell tenned úgy hogy majdnem belehalsz, de kénytelen vagy. Csak felkavart tegnap amikor kiderült hogy Mo-n még mennyi AB van évente, mi mennyien meg itt küzdünk elkeseredetten a babákért...a téma kavart fel egyszerűen, az érintettség miatt.

Örülök hogy ilyen jó a Kisdoki, és ügyekezű és ezek szerint jó a találati aránya is, a punkción a szobatársam csak Padavannak hívta :)

A.

amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Sziasztok!

Én is itt vagyok nap mint nap, csak hol elhavazva, hol fáradtan... mindig megvan az ok, hogy miért nem jövök.

Nagyon-nagyon drukkolok a jelenleg othon pihenőknek, hogy kapaszkodjanak a babócák, Nyuszicicának, hogy rendben legyen és a kórház, noha nem jó, de jót jelentsen!!!
a hamarosan kezdőknek, hogy teljenek meg pozitív gondolatokkal és hozzáállással és meglesz a siker!!! (Jóóóó Kagyló??? nagyon-nagyon szorítok Neked!!!)

Jövő szombaton esedékes a találka! Aki tud jöjjön, Kagyló! légyszi, légysziiiii!!!!
És a többieket is nagyon szeretnénk megismerni!!! Írjatok priviben neveket, felveszlek titeket a face-függők csoportjába, hogy tudjatok arcot kötni a nevekhez.... és akkor június 2. szombat 10 körül a Kopaszi gátnál... már elég sokan jelezték, hogy ott lesznek....
Melcsiék, Kretty Mné, Barikáék, Zafírék, Szélkisasszonyék, Posziék talán Nyuszi és Leeda is.....

gyertek! dumcsizunk egy nagyot.... mindenről!!!

Nálunk egyébként minden ok. Lilink szuper csajszi, állandóan rugizik:-) úúúúgy szeretem:-) lassan, lassan telik az idő, hamarosan találkozunk Vele, remélem szépen kitart még legalább 10 hétig.... csak legyen az idő is kegyes... talán ettől félek a legjobban, hogy mi lesz ha bejön a nagy meleg....

Mindenkinek drukkhegyek, és puszi...

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kép

Ilyen lesz.... :lol:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Csak annyit Nyuszicicáról, hogy még bent van, talán jövő héten hazamehet, de már jobban.
Dévai csütörtökön 3x volt benn nála, nagyon rendes volt.
Ma néztek HCG szintet és ha jól emlékszem 450 körül volt, UH-n még nem nézték.
Reméljük kapaszkodik az a kis lurkó, és minden rendben lesz.
Titkon talán drukkolhatunk, hogy ikrek legyenek (nagyon szeretnék), bár egy babóból max. 3% az esély. de hátha......

Mindenkinek kellemes hétvégét!
Nagyon meghatódott, mikor mondtam, hogy szeretném megírni, mert már kérdezgetitek. Puszil mindenkit.

KépKép
momelcsi

Melcsi: Nagyon köszi a híreket. Biztosan minden rendben lesz Nyuszicicánál és babóca erősen kapaszkodik odabent.

Zafír
zafir100

Köszi Melcsi a híreket!!!De Jó!!!!!Nagyon rendes D. tényleg,hogy így foglalkozik Vele!!!Sok drukk persze Nyuszicicának továbbra is!!! :lol: :lol:
Jó hétvégét lányok :lol: :lol:
tuncimunci
Szolnok

Még jó, hogy foglalkozik vele, az ő kezelése hatására került kórházba (és remélhetőleg lett terhes :D )...
Ez egy lelkiismeretes orvos esetén teljesen természetes , hogy benéz hozzá, érdeklődik utána...
plonsk
Budapest

Én még ilyen orvossal nem nagyon találkoztam, sőt..
tuncimunci
Szolnok

Amaryllis,
ez a 3 hét pihenő jól hangzik! Ezo-pszicho néni? :-) Azért szép csöndben kiderül, hogy szinte mindannyiunknak szüksége van ilyen jellegű segítségekre. :-) Ezt kívülállók nem is sejtik (én sem, amíg bele nem csaptunk). Én is járok pszicho nénihez, már voltam 4szer, de ő egy picit sem ezo, sőt, talán túlságosan is realista.

Tuncimunci,
ez a szuri nem hangzik túl jól. :-( Mit szólt Dévai, mikor előálltál ezzel, hogy kivizsgáltak és ez a hajlamod van? Simán rábólint vagy furán néz, hogy az ember máshova is megy?
Én még félve kérdezek is tőle. :-)

Zafír,
hát akkor is csoda, hogy kibírtad a három hetet. Nálam ez sajnos fel sem merült, napi 6 golyó ide vagy oda, nekem megjött pontosan, amikor kellett. :-)
tttnora001

Jó reggelt Lányok,

A helyzet hogy én kiszálltam sorból, tegnap csináltam tesztet ET+15 napra és negatív lett.
A gyakorlott lombikozóktól kérdezem, nem tudjátok meddig érvényesek Dévainál a leletek ? Ha lehet 3 hónap múlva kezdenénk megint és nem tudom hogy kellenek- e hozzá újra a vizsgálatok.

Szép napot mindenkinek,

A.

amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Amaryllis, csak dugdosd még a golyókat! Ha nem jön meg, pár nap múlva ismételj tesztet! Tudod, három hét pihenőt ígértél!

Nekem azt mondta, hogy minden egy évig jó, kivéve a sperma és az EKG vizsgálatot, azok csak fél évig fogadhatók el.
tttnora001

Amaryllis: Szerintem még ne keseredj el. Ahogyan Nóra is mondja, amíg nem jött meg, addig használd az utrót és ne add fel.
Csatlakozom Nórához, kiegészítve, hogy én úgy tudom, kenetvizsgálatokból is új kell.

Zafír
zafir100

Szia Nóra,

Köszi a biztatást, persze most már végigcsinálom. Meg nem jött, de ez biztos az U. hatása, holnap lesz 1 hete hogy késik.
Köszi a segitséget, az EKG nem ügy és értem is, de a spermát viszont nem. Mit néznek hogy rosszabodik-e ? Mi amúgy is ICSI-sek vagyunk, van róla andrológus papírunk. Azt nem tudom még hogy olyankor is visszarendel-e kontrollvizsgálatra, ha nem sikerült.
A három hét pihenő az azért munkával telik, nem tudom más hogy oldja meg, de betegállományba nem mehetsz, ennyi szabadsága meg senkinek nincs aki alkalmazottként dolgozik.
Igazad van lelki segitség nélkül ez az egész folyamat nehezen elviselhető szerintem. Miután az az első lombikstimun "eltrappoltak" a petesejtjeim, elmentem egy kinezológushoz is oldásra, segített hogy ne féljek attól hogy megint ugyanez lesz. Mindegy hogy a segítség ezo vagy nem ezo, a lényeg hogy segítsen :)
Ti akkor jövö héten kezdtek ?

A.

amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Amaryllis: Én is csak azt tudom neked írni, amit a Lányok előttem. Sajnos saját tapasztalatból tudom, hogy az utro nem csodagyógyszer. Ha meg akart volna jönni, akkor már megtette volna. Pihenj sokat, és ne erőltesd meg magad! Milyen tesztet használtál? Elképzelhető, hogy később tapadtak meg a babák, mint ahogy számolod, és ezért még nem mutatja a teszt! Kérlek ne add fel!

Mné
mné

Az utrótól nekem is simán megjött, nem tartotta vissza. Szóval esélyt még érdemes neki(k) adni, de nem akarlak nagyon győzködni, én azt nem szoktam szeretni. :-(
Szerintem az OEP felé le kell adni a papírokat, gondolkodni ilyenkor nem kell (hogy andrológus, meg egyéb észérvek...), csak darab-darab meglegyen az adminisztráció feléjük.

Zafír, igazad van, kenet+klamídia a kezdés előtt egy hónappal (ha esetleg pozitív legyen még idő egy kis gyógyszerszedésre).
tttnora001

Jaj Mné annyira köszönöm a biztatást, nagyon kedves vagy ! Persze most már mindenképp végigcsinálom ezt a hetet és végig pihenek, ezen nem múlik semmi sem. Clearblue-t használtam, azt elég jónak mondja mindenki aki tesztelt vele.

amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Amaryllis: Nekem a Clearblue-n halványabb csíkom lett ET+20. napon mint a Lilly teszten ET+19. napon, pedig az olcsóbb. Gigi-nk tudna mesélni a tesztekről, a negatív teszt még nem feltétlenül a sikertelenség jele.

Zafír
zafir100

amaryllis921: ne add fel még kérlek, csak azt tudom mondani, amit a lányok előttem, amíg nem jön meg, addig semmi nincsen veszve

A leletekkel kapcsolatban annyit, hogy a sperma vizsgálatra nem kell visszamenni, mivel minden lombik egyben spermavizsgálat is. Nekem legalábbis D egyszer ezt mondta, úgyhogy nyugodtan indulhatsz 3 hónap múlva, de úgysem fogsz, hisz még semmi nincsen veszve! :lol:

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Zafír, Zsuzsi

Nagyon köszönöm nektek is a biztatást, annyira meghatódtam, hogy ennyire aranyosak vagytok :) Hát kontrollként csináltam még egy tesztet (Corax) és az is negativ lett. De igazatok van az ember lánya ne adja fel amig nem nem biztos hogy mi van, D. is talán nem véletlenül mondja ezt a 3 hét múlva tesztelést.

A.

amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Amaryllis: A teszteknél én mindig megnéztem az érzékenységét. És a patikákban is úgy kerestem, hogy 10-es érzékenységű legyen. És még így is, amikor terhes voltam, nagyon halvány csíkocska jelent csak meg minden egyes 10-es érzékenységű teszten is, úgyhogy no para. Nyugalom, és bizakodás! :)

Mné
mné

Sziasztok!
Ma szedtem össze magam és kértem időpontot a Dévaiba és találtam erre a fórumra. Döntésemben segített az, ahogyan írtok a dokiról, és az, hogy azt látom van remény.
Magamról: 38 éves vagyok, egy válással és két nagy gyerekkel a hátam mögött. Az új kapcsolatban is tavaly sikerült teherbe esni természetesen de sajnos 11 hetesen elvetéltem. Azóta hiába próbálkozunk és kiderült hogy prolaktin gondok is vannak.
Remélem befogadtok, olyan jó lenne megosztani az érzéseket, gondolatokat a teherbeeséssel kapcsolatban. Aki nem éli át, hogy milyen nehéz is lehet egyszerűen nem érti a problémáimat sem:(
kisbuddha
Budapest III. kerület

Kisbuddha: Isten hozott közöttünk! Sajnálom, hogy neked is erre a rögös útra kell lépned, de kívánom, hogy a Dévai Intézetben megtaláld a neked megfelelőt, és minél hamarabb sikerüljön teherbe esned. Mikorra sikerült időpontot kapnod? Ez az első intézet, amit felkeresel?

Mné
mné

Június 19-re kaptam időpontot. Az még 3 hét. :( De addig még megyek agyi MRI-re és nézik mégegyszer a prolaktin szintemet, hogy hogy alakul. Addig sem telik az idő tétlenül. Remélem ha hozzáértő kezekbe kerülök és a hormonjaim normalizálása után sikerül teherbeesni újra. Eddig több nőgyógyásznál jártam, egy halom pénzt kifizettem de egyik sem tud velem mit kezdeni mert az értékeim a normális értékeken belül vannak még, de ellenére tüneteim vannak és nem jön a baba.
Jó volt olvasni, hogy nektek már sikerült!:) Én is bízom még a dologban, bár a korom és az hogy 1 petevezetékem van nehezíti a dolgot.
kisbuddha
Budapest III. kerület

Kisbuddha
Üdv közöttünk!Nem is kérdés,itt sikerülni fog!

kvzsuzsi, melcsi,kretty,mné,kriszto,zafir..........
(szóval bocsi érte, de most a régiekhez lenne egy kérdésem)

Nem lett jó a kenet és a clamydia,tele van baktériummal.Szerdára kaptam időpontot, viszont 12.-e körül már kezdenék.A lényeg apánk kérdezte,hogy mi legyen,mert nem tudja ki lehet-e addig kezelni,muszáj lesz.Menet közben újra le kellene venni a kenetet meg nézni.Vagy pedig ki kezeli és egy hónappal később indulnánk.
Szerintetek mit csináljak?

kagyló

Szia Kagyló,

Bár én nem régi vagyok, de ezt most nem értem. Nekem is talált valamit a kenetben áprilisban, de még a stimu alatt kezeltük egy 7 napos Dalacin kúrával, (Augmentint akart de azt nem vállaltam) most ezt Apánk neked nem ajánlotta fel ? Ma van az a szerda amikor mennél hozzá, nem tud neked előbbre időpontot adni hogy elkezdje a kezelést ?

A.

amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Amarillys
Bocsi,én nem bántani akartam itt bárkit is,csak úgy emlékszem a régiek közül volt valakinél ilyen.Pl én azt nem tudtam,hogy neked volt ilyen.
A lényeg az,hogy nem tudom lett volna a hétre időpont vagy nem.Mondtam neki,hogy utazok el, és most tudtam meg,hogy csak holnap reggel, és nem este.Kereszt szüleimhez megyek Nyíregyházára.Vagy szombaton vagy vasárnap jövök haza. Ezért mondtam apánknak,hogy Hétfőn mehetek-e. Erre mondta sokan vannak csak szerdára tudd adni időpontot.Amit ott felül leírtam ezt mondta rá....Ezért kértem tanácsot.Mivel nekem ez nem támogatott jó lenne ha végre össze is jönne. :roll:

kagyló

Kagyló,
én is így jártam az első lombik előtt. 5 napnyi augmentinnel rendbe tud hozni és a teherbeesést nem nehezíti.
Nekem annyit mondott, mikor ugyanezen hezitáltunk, hogy annyi a rizikója, hogy ha nem használ az antibiotikum, akkor úgy mész neki a stimunak abban a hónapban. Én végül úgy döntöttem, hogy akkor halasszunk egy hónapot (finoman ezt ajánlotta D.), de később hallottam egy másik lánytól, hogy annak meg azt mondta, hogy ha nem vinné le teljesen a baktériumokat az augmentin, akkor úgyis a punkció előtti kúpok kipucolják a maradékot. Utólag én már azt mondom, hogy elkezdhettük volna.
tttnora001

Kagyló,

Nem úgy értettem :) Igen ezt még nem írtam le, de nekem is ez volt. Azt mondta nekem a Dalacin is jó és nem zavarja meg a folyamatot és ezen nem fog múlni, a lényeg hogy a punkció napjára vigyük végig a kúrát, tehát a stimu alatt ment az egész. Az Augmentin még jobb állitólag (ha bírod). Persze engem mondjuk hajszol a korom miatt, lehet azért mondta hogy emiatt ne várjunk. Nem tudom mennyire komoly ez a dolog, mert nekem az elsődleges kenetvizsgálatra azt mondta negatív és a harmadik hetesre meg hogy találtak valamit (ugyanaz a vizsgálat volt). Szóval szerintem hallgass meg mindenkit ki mit mondd, neki mi volt, aztán döntsd el.

A.

amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Nóra,Amaryllis

Köszönöm!Augmentint fel tudnák íratni itthon is.De nem tudom mit fog adni.
Én végül úgy döntöttem, hogy akkor halasszunk egy hónapot (finoman ezt ajánlotta D.),Nóra,ezért nem tudom mi lenne a jobb,mert erre tért ki nálam is. Lassan haza ér a párom vele is meg beszélem,aztán majd szerdán apánknál meg beszéljük a továbbiakat.Csak azt nem értem ha ennyire nem gond így neki indulni,akkor miért vetette ezt fel? Én meg itt parázok, így is tisztára félek. :(

kagyló

Kagyló: jól emlékszel, nálam is volt ilyen a legutóbbi stimunál! Kaptam rá augmentint, meg a férjem is, 7 napig kellett szedni. Ezt a stimu alatt végigcsináltuk, még a punkció előtt pár nappal vett újra kenetet, akkor már minden rendben volt.

Nem tudom, érdekes kérdés ez a halasztás, nálam pl. fel sem merült. Bár én nagyon haragudtam az anti miatt, mert én utálom szedni!!! Dehát ő a doki, ha azt mondja kell, akkor kell! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kagyló: Én kicsit más véleményen vagyok mint a lányok. Én várnék a helyedben, a fizetős lombik miatt. Ha nem lenne fizetős nem veszítenél semmit a dolgon, maximum leállnátok és kész, de így sok veszhet. Tudom, hogy a pénz nem minden, de nehogy emiatt végig stresszeld a stimut. De ez csak az én véleményem.

Zafír
zafir100

Szerintem se kezdd el így, nem tudom elképzelni, hogy az antibiotikum szedése nem befolyásolhatja a folyamatokat....
plonsk
Budapest

Zsuzsi,Zafir,Plonsk
Köszönöm,hogy írtatok!Beszéltem a párommal, azt mondta amit Zafir is írt.És azt is,egy hónap nem olyan sok idő,Szerdán majd beszélek apánkkal és kérni fogom, egy hónappal később kezdjünk.Nagyon remélem nem lesz szabin. :( Tényleg nem kevés ami most erre a beavatkozásra el fog menni.Már nagyon régóta várom,hogy végre nekem is sikerüljön.Hát akkor tegyünk meg mindent azért,hogy ha egy picike esély is van arra,hogy segít akkor egy hónapon már nem fog múlni.
Plonsk
Én nem tudom mennyire befolyásolhat bármit is az antibiotikum,ennyire nem vagyok otthon a témában.De szerintem igazatok van és a páromnak is.

kagyló

Kagyló: Bölcs döntés! Az az 1 hónap nagyon hamar elrepül.

Melcsi: Tudsz valamit Nyuszicicáról? Csináltak már UH-t?

Zafír
zafir100

Szia Kagyló,

Szerintem jól tetted mert ahogy érzed, az lesz a legjobb nektek, elég stressz ez a folyamat ilyenek nélkül is. Jövő héten meg már biztos kiderül hogy D. mikor lesz szabadságon a nyáron, hpgy július vagy augusztus.
Zsuzsi, nekem első szóra elfogadta D., hogy nem vagyok hajlandó Augmentint szedni, mondtam hogy nagyon rossz tapasztalataim vannak vele és már mondta is az alternativ megoldást. Mondta a házidokim még korábban, hogy nagyon sok embert megvisel az Augmentin, mert lóerős szer, és tudják a dokik is, hogy nem mindenki bírja. Amúgy mindenre rábólintok amit D. mond, mert ő a doki persze, de azért vannak kivételek.

amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Sziasztok!

Kagyló, jól emlékszel, nekem is volt problémám stimu előtt. Én pont még a szabija előtt csusszantam be, úgyhogy nálunk a nem-indulás szóba se jött, kikezelt és közben nézett még egy kenetet.
De megértem, ha inkább vársz, lehet, én is ezt tenném a helyedben, nem ismerjük az összes körülményt.

Nyuszicica hétfőn hazament, úgyhogy kérem, hogy jelentkezzen, ne nekem kelljen már a jó hírekkel jönnöm:-))))))))
Amúgy pénteken megy vissza D-hez, szerintem megvárja az ottani eredményt.

KépKép
momelcsi

Melcsi: Ez nagyon biztatóan hangzik. :wink:

Zafír
zafir100

Jó reggelt,

Igen ez jól hangzik, remélem NyusziCica nem várat minket már sokáig :)

Lenne egy kérdésem a gyakorlott lombikozókhoz: ugye ha befut a piros vonat, már nem kell használni az Utrogestant ? Csütörtök van, ma nem tudom felhivni Apánkat, hogy mit csináljak,

Köszönöm az infót előre is és szép napot,

A.

amaryllis921
Budapest XIV. kerület

amaryllis: :( :( biztos, hogy megjött???
De ha így van, akkor sztem nyugodtan abbahagyhatod.
De tesztet mindenképpen csinálni kell még egyet, mert ki kell zárni a méhen kívülit!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

Azt hiszem nekem sem kell tesztelnem, nem érek el odáig... :( :( sajnos ma hajnalban fél 3 kor barna akármi volt, jaj mondom, lehet, hogy most ágyazódott be, szuper, aztán keltem 5 kor, semmi nem volt, 6kor, semmi nem volt, aztán 7 kor újra volt ilyen barnás akármi, aztán lassanként mindig mindig jön....gondolom így jön meg, ugye????ma reggel még azért golyszikat használtam meg a gyógyszereket is bevettem, de ugyebár ma nincs D.sem, de most mit is mondanék neki, lehet, hogy délutánra többet tudnék, de ha megjön rendesen hagyjak abba mindent, ugye???Aztán hívjam holnap reggel...
Amaryllis Neked van hasonló vagy megjött rendesen??????
Nekem ma van a 13.napom amúgy....szombaton kellene megjönnie, előbb nem nagyon szokott, de most biztos megmutatja, hogy előbb is tud jönni :(
Velem ez a helyzet...
Remélem Nyuszicica jön a jó hírekkel :D
tuncimunci
Szolnok

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?