Zafír!
Azt hittem, hogy a hármadik lombiknál csináltál összesen 3 tesztet! elég jól kibírtad a harmadiknál a 19.napig
biztosan hiper szuper erős csík lett, mivel duplán vannak odabent
15.napon is látható erősen Momelcsi írja...
Amúgy úgy tudom, hogy a golysziktól sem jön meg...nekem mindig a Róbertba a rossz véreredmény után mondták, hogy azonnal hagyjam abba őket és így másnapra meg is jött a mensim...de mondjuk az ottani barinőmnek közben is megjött én meg hiába mondogattam neki, hogy nem fog tőlük megjönni, biztos mindenkinél más...vagyis nálam...
Nóra
A clexan egy vérhiggító szuri, nagyon klassz kék-zöld foltok lesznek a szurik körül, műtét után is ezt szokták adni, nehogy vérrög képződjön...én örököltem anyai ágon ezt a hajlamomat, igaz kis mértékben, de ezzel próbálják megakadályozni, hogy a méhemben a vérerek nehogy vérrögösödjenek és így ne legyen baba...az első lombikomnál erről nem volt infónk én csináltattam meg önszorgalomból ezt az Istenhegyiben mert olvastam, hogy ez is okoz bajt a terhesség alatt és a másodiknál szinte végig ment a szuri, rögtön a stimu indulásától, de itt D. jobban értett hozzá, mert itt meg volt szabva mikor lehet ,a punkció utántól megy végülis, a golyszikkal együtt, mert az okozhat vérrögöt könnyen...este adjuk be, kicsit szúr utána, meg ilyenek, de tán egész terhesség alatt adni kell majd, ha pozitív lenne az a Drága tesztem!!!
de ez a szuri lenne a legkevesebb akkor