Mné: Hát ezen én is sokat gondolkoztam, hogy mi a jobb, vagy rosszabb? Az ha valaki még sosem tesztelt "kétcsikosat" (4 év házasság, 5 inszem, és 2 lombik után) vagy az ha már legalább teszteltél, de sajnos nem maradt veletek! Nem tudom! De az biztos, hogy mindenkinek a maga baja a legnagyobb!
Én is sokszor vagyok irigy, illetve ez nem is irigység szerintem, tök természetes, hogy ilyenek érzünk! Ha azt érzem, hogy valakinek sikerül, bennem is előjön egy irigység szerű érzés, de ez szerintem nem tisztán az! Csak ilyenkor felerősödik a vágy, hogy nekem is kell!!!
De persze, ha valami olyat olvasok, hogy valakinél baj van, akkor meg együtt aggódok vele! Ebből gondolom, hogy ez nem irigység!!
Megértem, hogy Zsepit nem akarod másnak odaadni! Hidd el, ha ilyen helyzet lenne, én is vinném magammal Fernandot, na meg Cicát is! Pedig Fercsi 46 kg!! Nem kiskutya!
Drukkolok, hogy találjatok magatoknak jó kis lakást, aztán ha minden rendben lesz, fog jönni az a baba megint! Bizz benne!
Nekem most fog lejárni a 4 hónap az előző terheléses után, június elején megyek újra! Remélem minden rendben lesz. Vagyis gondolom, hogy javult az eredmény, végül is fogytam 7 kg-ot azóta, csak jobb lehet!
Tuncimuci: én nem voltam lombikon ott, mert nem tudtuk volna fizetni, azt már akkor is tudtuk, hogy nem ott lesznek a lombikok, amikor elkezdtük az inszemeket. 4 inszemet csináltam végig, és akkor átjöttem D-hez! Én már a második inszem után csalódott voltam, és tudtam, hogy a többi sem fog sikerülni!
Ezért jöttünk el! Amúgy szerintem kedvesek voltak, nekem csak annyi bajom volt, hogy fizetős volt a lombik. Ha nem az, akkor lehet ott maradunk!
Mit mondott D? Kaptál ovitrelle-t?
Nekem mindig azt mondta, hogy tulképpen mindent lehet csinálni, csak ne erőltessem meg magam. A kocsizás meg olyan, hogy ha nem nagyon rázós utakon mész, akkor lehet menni nyugodtan. A vezetést inkább kerüld az első 3 hétben, vezessen más!
Vigyázz magadra!