Új privát üzeneted érkezett!

Szerintem egy kicsit most azért is ürült ki a fórum, mert tényleg sokan vannak, akik terhesek, ami persze nagyon nagy öröm, de mégis egy egészen más élethelyzet, mint amibe azok vannak, akik még próbálkoznak, és körülöttük minden bizonytalan.
Én legalábbis sokszor nagyon bizakodó vagyok, máskor pedig nagyon magam alatt, ez változó. Sokszor kételkedem benne, hogy valaha is lehet gyerekem... aztán hallok egy történetet, hogy valakinek súlyos nőgyógyászati gondokkal mégis lett gyereke természetes úton, és az felvillanyoz, és erőt ad. Szóval egy hullámvasút az egész...
plonsk
Budapest

Más: szerintetek Dévainak előhozakodhatok a harkányi kúra ötletével?
Szerintetek adna beutalót?
plonsk
Budapest

Nagyon sokat írtatok ma is,szinte sok volt elolvasni :(
Nem jó ez! :(

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!
Voltam ma a saját dokimnál. MInden rendben van. Azt mondta a genetikai eredményemre, hogy csodás. :D
Kaptam egy halom beutalót (genetikai tanácsadás, afp, hepa B, terhességi cukor terh.-ezt Rencz dokinő kérte hogy hozzuk előrébb).
Kaptam képet is,
de drága Kagylóm,
nem rakom fel neked, mert alig látszik rajta valami-olyan mint egy kis ufó.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Tuncimuci:
csuriban volt a kezem ma érted
hogy vagy?
nagyon vááárunk.........

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era, minek kell genetikai tanácsadás, ha jó az eredmény?! Nem értem....
Terheléses cukorra én is korábban megyek, konkrétan jövő héten :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Nyuszika, azért kell tanácsadásra menni, mert elmúltam 35 éves. Igazából nincs semmi jelentősége. Most megbeszéltük a dokimmal, hogy nem tartjuk szükségesnek a megzatvíz vizsgálatot. A tanácsadást mindenkinek javasolják 35év felett. Ha nem megyek, akkor alá kell írni egy papírt, hogy tájékoztatott, és én nem akarok menni tanácsadásra. Ő azt javasolta, menjek el, max meghallgatok még egy véleményt, az semmire sem kötelez.Időmbe belefér.
Hát ennyi.
Én a 16.héten megyek cukorra, mert rencz dokinő ezt kérte.

Tuncimuci, hogy vagy???

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok
Era :( :( Türelmesen várom a képeket :oops:
A magzatvíz vizsgálat nem veszélyes a babára? Nem akarok butaságot írni,de mintha az olvastam volna valahol,hogy el is mehet tőle.Vagy nem igaz?Hogy csinálják az ilyen vizsgálatott? Be kell feküdni a kórházba pár napra? Vagy nem?
Tuncimunci
Merre vagy? Itt vártunk :shock: Gyere már a jó hírrel.
Kretty
Mi jót csinálsz?

Sokan vannak apánknál? Mire számítsak, vigyek valami olvasni valót?

Nem akartok jönni? Én is csak beugrottam,mert éppen nincs annyi munka.
:wink:

kagyló

Sziasztok!!!

Először is nagyon rendesek vagytok, hogy gondoltatok Rám és drukkoltatok, meg is lett az eredménye!
Tegnap volt a punkcióm és 12 petesejtem lett!!! :D :D :D Minden rendben volt, haza is jöttem, nem mentem a Szent Jánosba, de minden okés, kicsit szúr az oldalam amikor fel és leülök, de ki lehet bírni...
Aztán telefonáltam ma reggel és 7 szabályosan megtermékenyült :D :lol: :D :lol: , osztódnak, holnap kell 8 kor telefonálni, hogy hány sejtesek, mi van velük...
Csak most azt nem tudom, hogy mikor legyen a transzfer...holnap vagy hétfőn...nem tudom, remélem azért egy kis segítséget kapok tőlük, mégis mit gondolnak...mert ez így gáz, hogy a hétvége pont bele is esik!!!
mondjuk a másik intézetben mindig 3naposan kaptam vissza őket...5 napig pedig nem bírtak elmenni...nem tudom mi lesz..holnap kell telózni, hogy ultrahangra mikor kell bemenni...amúgy utána kaptam infúziókat is megelőzés miatt...hogy ilyen sok volt...
Kriszto! Nagyon cuki képet tettél fel!!!Kész hölgy :D :D
Kicsit rossz volt elolvasnom a negatív dolgokat amiket írtatok, de pozitív vagyok nagyon és bízok a szép sejtesedésben! :D
pihengetek eszem a húst iszom a sok vizet..ezt csinálom egész nap!!!
Akkor majd jelentkezek!
Köszi tényleg a sok drukkot!!!!!!Sziasztok!
tuncimunci
Szolnok

Nyuszicica!!
Hogy vagy azóta???Neked hány sejtesek voltak?
tuncimunci
Szolnok

Tuncimunci
Ez szuper hír! :D :D :D :D :D :D :D :D
Gratulálok, ügyesek voltatok nagyon! :wink:
Szerintem ha az UH-n mindent rendben talál, akkor holnap vissza fogod kapni a legszebb embriókat. A többit meg lefagyasztják. Nekem azt mondta februárban, hogy minél hamarabb kerüljenek jó helyre ott lesz nekik a legjobb :)
Drukkolok továbbra is, addig is pihenj sokat, lazuljál és készülj a befogadásra :) Csak pozitívan!

Kisbagoly
Lilypie Pregnancy tickers
kisbagoly00
Budapest

Tuncimunci: Nagyon szép számaid vannak. Gratulálok!
Nem akarlak elkeseríteni, de nem fognak segíteni neked a döntésben. Még rávezető magatartást sem tehet a doki. :(
Nekünk anno a 12-ből 6 maradt péntekre. Én 5 naposan, azaz hétfőn 3 db-ot kaptam vissza. Mindenképpen neked kell döntened.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Kisbagoly: Na itt jön képbe, hogy mindenkinek mást mondanak. Nekem Kálmán (biológus) azt mondta a transzfer után, hogy ők szeretik a továbbtenyésztést, mert ilyenkor kiderül melyikük is az erős. Ilyenkor legyen okos az ember. Te hogy vagy? Mikor is mentek Elekeshez? Tudjátok esetleg már a baba nemét?

Zafír
zafir100

Tuncimunci
Szuper!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Zafirnak igaza van,neked kell dönteni.De akár hétfőig is el vihetik mire vissza teszik.Nem tudom olvastad-e a Várva várt Babákat?
Ha jól emlékszem 2000 vagy 2003 -ban adták ki. Ebben a Dévai Intézetről van szó, apánk,gyöngyi aki az embriológus beszél a lombikról.Nagyon sok minden meg található ebben a könyvben.Hogyan osztályozzák a petesejteket stb.Nagyon sok történet.Amikor oda kezdtem járni akkor vettem meg,tele van érdekességgel.Meg tudni szerettem volna, mi hogyan, miért történik.

Változó kinek hány sejtes lesz, volt nekem is 3. napra 4 sejtes,8 sejtes stb.Igaz én az 5. napig soha nem jutottam el. :( De abból ami neked van akár eszkimók is lehetnek . :lol:
Szóval minden rendben lesz!!!!

kagyló

Érdekes, Nálunk Dévai nagyon határozott volt.
Hétfőn volt a punkció 10-ből 9 embrió lett szerdáig. Uhun kérdeztem, hogy nem lenne-e jobb ha várunk még péntekig a transzferre és erre mondta nekünk, hogy a méhemben lesz nekik a legjobb. Szóval inkább ő döntött helyettünk. De lehet, hogy a korom miatt volt ez így...
Mindegyis a lényeg, hogy Tüncimünci nagyon jól haladtok a cél felé, csak így tovább :D

Kisbagoly
kisbagoly00
Budapest

Zafír, Köszi szépen mi nagyon jól vagyunk. Június 1-én megyünk Elekeshez az még két hét, akkor remélem pontosan megtudjuk a nemét. Múlthéten a kórházban kislánynak tippelték. :D Még nem veszem készpénznek, hamarosan meglátjuk.
Szép napot mindenkinek! :)

Kisbagoly
kisbagoly00
Budapest

De rendesek vagytok csajok!!!!
Itt vigyorgok ahogy olvastam miket írtatok!!!
Sokkal jobban vagyok már, nem szúr az oldalam sem!
csak a sejtszám mondja meg, hogy melyiket kéne vissza, nem???
Nem tudom mi lesz holnap...ma ettem azért húst, persze már nem annyit, mint ezelőtt, de ez is jó teljesítmény volt ma tőlem :D
Bízok benne,hogy holnap jó hírekkel jövök!!!!

Sziasztok addig is :D
tuncimunci
Szolnok

Tuncimuci, ez nagyon jóóóóóóó hír!!! Ügyik vagytok !! :D :D :D :D :D :D
És már az oldalad sem szúrkál, ez szuper!!
Biztos jóó hírekkel jössz holnap. Nagyon várunk ám........

Kagyló, a magzatvízvizsgálat (asszem amniocentesis): ultrahang kontroll mellett , hasfalon keresztül, egy hosszú vékony tűvel mintát vesznek a magzatvízből. És igen, jól tudod, 1-2% a vizsgálat miatti vetélés esélye. Úgyhogy én mindenképpen szeretném kihagyni, csak 35év felett fel kell hogy ajánlják. A dokim meg azt mondta, hogy ő nem javasolhatja, hogy mit tegyek.
Magánemberként az a véleménye, hogy neki most 34 éves a felesége, és ilyem kombinált-teszt eredményekkel (mint az enyém) neki nem javasolná.
Hát szerintem ez egyértelmű. De azért azt javasolja, hogy a tanácsadásra menjek el, hallgassam meg mit mondanak.Ennyi.

De a csodabébi biztos egészséges!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Most nézem, a válasz másik fele lemaradt. :)
Állítólag néhány perces, nem fájdalmas, de kellemetlen vizsgálat.Utána kísérővel haza lehet menni.
Az egyik barátnőmnek volt ilyen vizsgálata, szerencsére nem lett baj,de egy hétig görcsölt utána.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Tuncimunci, szupeeeer! Majd írj,h h döntöttetek. Nekünk pénteken volt a punkció és 10 ♥ lett, szombat reggel 5 embrikénk volt, hétfőre 3 maradt. Reggel 8 sejtesek voltak, de mire a transzfer lett 2/10 sejtes és egy 14 sejtes embrike költözött be. Nehéz döntés, mert ha többen lesznek holnap, akkor akár még fagyiba is mehetnének, viszont ott van a tovább tenyésztés lehetősége is. Ha hasonló cipőben lettünk volna, akkor mi tuti a továbbtenyésztésre mentünk volna. :wink: Majd gyere,h h döntöttetek!!!

Drukk és a pusza mindenkinek!

bari6

Era: Naná, hogy egészséges! Ez nem is kérdéses!!!!! :D

Tuncimunci: Remélem holnap minden simán fog menni. Gyere majd a hírekkel.

Kvzsuzsi: Ti mikor indultok?

Jó volt végre több mindenkiről hallani. Remélem jöttök majd rendszeresen, még ha nem is történik semmi számotokra érdekes veletek (nekünk még lehet hogy érdekes!) akkor is jó hallani hogy mi van veletek.

Mi tegnap láttuk a "lejebb" fekvő baba gerincét. Azt mutogatta nekünk folyamatosan. :lol: Még mindig minden rendben, de akkor miért aggódok folyamatosan? Jöhetne már a napsütés, hátha derűsebben fogom látni a világot.

Zafír
zafir100

hajrá Tuncimunci!!!!
Nekünk ilyen gondunk nem volt, a 10-ből 2 baba maradt a 2. napra, így Őket kaptam vissza, és most fenn alszanak már.
Arra számíts, hogy egy babót szerintem nem fagyasztanak.
Nekem ha lett volna lehetőségem, kértem volna a továbbtenyésztést, de azt csak 5-6 babánál ajánlják fel.
A husit nyomjad rendesen, mert transzfer után kialakulhat a hiperstimu.
De nem lesz semmi gond, eddig is nagyon ügyesek voltatok.
Drukkolok holnapra nagyon!!!!
Én Dévaitól hallottam a terhességem alatt egy esetet, ahol a magzatvíz vétel után elment a baba.
Sajnos tavaly a baráti körben is történt egy ilyen eset. DE!!!! Mindenkinek magának kell eldönteni, és szerintem a 12. heti genetikai vizsgálat (+18-19 heti nagy kontroll) alapján nagy eséllyel el lehet kerülni. De D nálunk végig cseszegetett vele, hogy nem mentem el. Megjegyzem idén leszek 34 éves.

KépKép
momelcsi

Sziasztok
Era
35 év felett ajánlják, de akkor nem kötelező?Van más vizsgálat amiből meg tudják állapítani egészséges a baba? :oops:
Még szép,hogy nincs semmi baja a babádnak!!!
Görcsölésre adnak valami gyógyszert?
Tuncimunci
Ugye milyen aranyosak a csajok. :wink: Én meg itt szomorkodok, senki nem válaszolt a kérdésemre. :roll: Mára szorítok!!!!!
Gyere a hírekkel!

Jön valaki hétfőn apánkhoz?

Olyan ökörséget álmodtam az este.

:( Képzeljétek el szültem álmomban. Sorban álltak az orvosok és a szülésznők.Mindenkinek a kezében volt egy baba.Összesen 8 bébi volt. :shock: Az összes bébinek a szájában cigaretta volt. :shock: Apánk meg oda dobot nekem egy cigis dobozt,és azt mondta:Talán rá is gyújthatók. :shock: Pedig január közepén abba hagytam, és nagyon ritkán bűnözök egyet. :roll: Szóval sikítottam és arra ébredtem fel,hogy a párom átölel és simogatja az arcomat.Mikor el mondtam neki mit álmodtam csak hümmögött és mondta aludjak tovább, úgy aludtam vissza,hogy átölelt.
Ma semmi kedvem nincs, be kellene gyúrnom a tésztát, mert lángost szeretnék csinálni.

kagyló

Kagyló: Egy régi dohányos évekig álmodik még cigivel. :) Melyik kérdésedre nem kaptál választ?

Tuncimunci: Már nagyon várlak!

Zafír
zafir100

Szia Era,

Csak azért írok, mert én már voltam az elsõ babámmal magzatvíz vizsgálaton. Nem rábeszélni akarlak, mert ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, de messze nem olyan rémes mint mondják. Nekem az I. számú Nöi Klinikán volt és ott évi 2500 vizsgálatot csinálnak (megkérdeztem) , nagy a rutinjuk. Persze feküdni kell utána vagy 3-4 napot, meg szedni a Magne B6-ot de én megbeszéltem mindent a babával is elõre. Nézik is õket közben az UH-n hogy ne szúrják meg a babát. A beavatkozás elõtt meg kötelezõ a genetikai tanácsadás, elmondják a veszélyeket stb.

"Aki küzd, veszíthet. Aki nem küzd, már vesztett is." Bertolt Brecht
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Zafir
Az lehet,csak ekkora ökörséget álmodni. :shock: Bocsi,most lettem kész a kajával.Az volt a kérdésem, mire számítsak sokan vannak apánknál?Egy picit korábban szeretnék menni,majd a párom ki tesz ott.Utána meg találkoznom kellene valakivel,és nem tudom hány órára beszéljem meg vele. :roll: Tudod ha a párom délután dolgozik,akkor nem fogok itthon ücsörögni.Addig is megy az idő,és nem gondolkozok sokat.
Megint olyan csönd van itt. :shock:

kagyló

Kagyló: Zsuzsikával beszéltem szerdán az intézetben, azt mondta, most nincsenek olyan sokan, de Tuncimunci biztosabb választ tud neked adni. Megírom priviben, hogy mi a csend oka.

Zafír
zafir100

Nyuszicica: Jó lenne hallani felőled. Hogy vagytok?

Zafír
zafir100

Köszönöm! :( Zsuzsa sem jön mostanában.Jól van?

kagyló

Nem az a Zsuzsa, hanem aki ott dolgozik Zsuzsika. :lol: Tudod, a kedves szemüveges.

Zafír
zafir100

Persze,hogy tudom :oops: Aranyos!

kagyló

A múlt péntek horror volt D-nél, annyian voltak, nem akartak elfogyni. De hétfön alig voltak, nem is értettük hogy amikor odaértünk f11-re senki, de senki nem várt a dokikra, ilyet még nem éltem az 5 hónap alatt amióta ide járok, pedig voltam fenn jó sokszor. Azt mondták az asszisztensek hogy ök sem értik, de valami uborkaszezon lehet mert alig vannak. Állitólag a szerda is laza volt. Szóval talán nem lesznek sokan.

amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Amaryllis: Nektek lombikotok lesz? Első?

Zafír
zafir100

Amaryllis
Köszönöm!
Júliusban és augusztusban szoktak kevesen lenni.Remélem azért leszívásnál nem leszek majd egyedül júniusban.

Nem teszem későre a programomat,jaj de jó lesz.

kagyló

Tavaly júniusban is csak 3-an voltunk szinte végig és a punkcióra is 3-an mentünk. Szerintem ez a legjobb időszak. Ilyenkor nyugi van, nincsen kapkodás.

Zafír
zafir100

Én ma voltam, és tényleg csönd volt, mikor megérkeztem rajtam kívül csak egy apuka-jelölt volt ott.
Aztán még jöttek páran, de kb. negyed órát kellett csak várnom.
plonsk
Budapest

Az jó lenne,csak ne egyedül legyek.
Zafir
Légy szíves majd küldjél egy privit.Most mennem kell lassan haza ér a párom és ki kell szolgálnom.További szép napot!
Tuncimunci
Gyere majd!!!

kagyló

Szia Kagyló,

Igen ez az elsõ lombikunk D-nél. És nem lesz hanem már van :)

Itthon fekszem már és várom hogy pozitivat tesztelhessek :) 2 embriót kaptunk vissza.

amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Amaryllis: Én kérdeztem a lombikot, nem Kagyló. :roll: Mikor kell tesztelned?

Zafír
zafir100

Elnézést Zafír. Június 4-én kell tesztelnem, szóval még csak az elsõ hétben vagyok. Mivel már voltam spontán terhes, kicsit fura, merthogy ugyanazokat a tüneteket várom. De persze nincs két egyforma terhesség.
Mindenesetre próbálok nem rágörcsölni.
Az édesapám mondása szerint azt hogy kinek lesz gyereke a Jóisten dönti el és nem tudjuk milyen szempontok szerint válogat....

amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Amaryllis
:lol: :lol:
A június 4 az nem július 4? :wink:
Apukádnak nagyon is igaza van. Ebből kiszűrhetné azokat akik nem érdemlik meg, és nekünk adhatná. :wink: Nem félre érteni!
Tuncimunci?????????????????????????? :shock:

kagyló

Kagyló: Szerintem Amaryllis jól írta a dátumot, hiszen a traszfere már meg volt és onnan számítva 3 hétre kell tesztelnie.

Amaryllis : Nagyon igaz édesapád mondása.

Zafír
zafir100

Akinek szüksége van meforal 500-ra, prednisolonra, káliumra, puregonhoz tűre, kèrem jelezze, szívesen odaadom!!!
kretty
Budapest XIV. kerület

Sziasztok!!
Nem a legjobb hírekkel jövök ide hozzátok... :( Pénteken reggel telefonáltam, hogy hogy állnak a kis embrióim, mondta D, hogy 1 maradt belőlük, menjek azonnal, lesz a transzfer :cry: :cry: nagyon elkeseredtem, végig bőgtem az utat majdnem, mert annyira bíztam bennük...úgyhogy odaértünk, ultrahangon voltam, a bal petefészkem enyhén stimus, a jobb még az enyhe alatt van...az endrometrium 17, ami nagyon jó...aztán néztük, hogy mi lett a többi kis cukisággal és nem értik nagyon az embriológusok sem, mert a petesejtjeim a legjobb minőségűek voltak, 10ből10esek, egy kettő 9es, de sejttörmelékesek lettek, ami valami kromoszóma hiba miatt lehet, ami vagy nálam vagy a páromnál van...de ez volt a Róbertbe is, hogy sejttörmelékesek voltak, de ugyanúgy visszaültettek 3 is belőle, de azt nem lehetett volna, mert azok nem jók, abból nem lesz semmi...ezt nem tudtuk, hogy baj, mert ott nem mondták, és itt 7ből 6 ilyen lett...viszont az az egy szép, egészséges, nincs benne törmelék, 2 sejtes...úgyhogy őt visszakaptam és benne van minden bizalmam!!!!azt mondták, hogy nagy esélyem van hogy jól viselkedik, mert ez az első olyan lombikom, ahol egészséges, törmelék nélküli embriót kapok vissza...szóval értitek, a Róbertbe fizetni kellett, de csak akkor, ha van transzfer, a hülyének, azaz nekem, a sejttörmelékes embriókat szépen visszatették és már fizethettem is a semmiért...nagyon durva, és persze ez kétszer...úgyhogy legközelebb, ami remélik, hogy nem 3 hét múlva lesz, hanem 2 év múlva újabb babáért más eljárást csinálnak és biztosan sikeres lesz...úhygogy túl szépen indult, teli reményekkel, most is megvan a kis embriómban a hitem, de szóval elkenődtem...de le a kalappal a nővérkék, D. előtt, végig a punkció után, transzfer után olyan kedvesek voltak, hogy le a kalappal...úgyhogy remélem jó neki bent és szépen sejtesedett már tovább...küldöm neki a sok húst, zöldségeket, vizet...járkálgatok itthon, hol itt ülök, hol ott...sétálok az udvarban, kímélő üzemmódban vagyok, délután feküdtem egy kicsit...a keresztgyerek is itt volt, jó kedvre derített a kis cukipofa, 1 éves lesz, úgyhogy remélem az Isten is megsegít!!!!
Nagyon rendesek vagytok, hogy velem izgultatok, a tesztelés június 8.án lesz, reggel fél 8kor már telefonálni kell a hírrel, remélem addig nem jön meg sem, annak meg 2.án kellene, azaz nem kellene, majdcsak jól alakul....
Amúgy pénteken is alig voltak, mondták is hogy 1 hete bolondok háza volt, a transzfereket is délután csinálta, de szerdán is és pénteken is szinte üres volt a váró
Akkor sziasztok és köszi mindent eddig is!!!
tuncimunci
Szolnok

Tuncimunci: Örülök, hogy jelentkeztél. Nagyon drukkolok egyetlenkének. 1 visszaültetett babókából is lehet 2 vagy akár 3 is. :wink: Pihenj sokat!

Zafír
zafir100

Sziasztok

Tuncimunci
Szomorú,hogy ilyen orvosok is vannak.El veszik a pénzt és semmit nem csinálnak,ha meg igen, akkor is át vágják az embert.Na,meg van a véleményem a róbertről is.Az orvosodról nem is beszélve,akit sajnos nem írtál meg.
De itt egyetlenkéből sikerülni fog!Ne szomorkodjál,minden rendben lesz!Szóval június 8.-án kérjük az a pozitív tesztet.
Zafir
Köszi,utólag én is felfogtam. :oops: :lol:

kagyló

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok a hosszú eltűnésért, de nem igazán éreztem magam a toppon az elmúlt pár hétben.
Az új életünk ki - és felépítése végre elterelte a gondolataimat a babáinkról. Most minden erőmmel azon vagyok, hogy Hannoverben berendezzük az új életünket, ahová talán majd egyszer egy apróság is beköltözik, de "Most nem foglalkozom ezzel, majd holnap!"
Én ismét itthon vagyok, és úgy néz ki, hogy véglegesen majd július 1-én tudunk kiköltözni. Úgyhogy ha nem bánjátok, akkor én is elmennék a találkozóra, már ha még mindig lesz. :)

Egyenlőre nem sikerült visszaolvasnom, csak a FB-on láttam a történéseket.

Kriszto: Lili csodagyönyörű baba! Ha esetleg van még képed, akkor szívesen megnézegetném őket. Hogy álltok a berendezkedéssel? Babaszoba hogy alakul? Dolgozol még 4 órában?

Rencsi: Nagyon nagyon szorítok nektek!

Zafir, Era: Rátok is sokat gondolok! Nektek is nagyon szorítok! Nagyon jók a pocakos képeitek!

Babola: Bár nem olvastam itt még vissza, így elnézést, ha írtad. Te hogy vagy? Hogy van a babócád?

Kismamák: Lehet már esetleg tudni, hogy kik laknak a pocakban? Fiúk vagy a Lányok tábora erősödik?

Katapetra: Hogy állsz a cukorral? Mész valamikor megint vérvételre? Végül hogy döntöttél, mikor kezdtek? Megvárjátok a szeptembert? Párod itthon van? Esküvőszervezés hogy megy? Vannak ügyfelek?

Bari: Mindig nagyon jó nézni a törpikéket a FB-on, édesek nagyon! Te jól vagy? Hogy bírod őket? Jól viselkednek? Hagynak azért napközben egy picit szusszanni, vagy állandó programot adnak?

Nyuszi: Te hogy vagy? Hányadik héten tartasz? Mész mostanság valamilyen vizsgálatra? Dóri mellett tudsz azért pihenni?

Nene: Örülök, hogy csak az a fránya légzésfigyelő vacakolt, és nincs baj Bálinttal. Nagyon aggódtam értetek!

Kretty: Mikor lesz az államvizsga? Mikor mentek Bikácsra? Hogy érzed magad?

Npgy: Ti hogy vagytok? Virágszál is gondolom szépen cseperedik. Esetleg neked nincs képed? :roll:

Kagyló: Jól emlékszem, hogy Ti nemsokára kezdetek? Sikerült minden lejárt leletet megcsináltatni? Nagyon drukkolok nektek!

Szélkisasszony: Ti hogy vagytok? Nem indultok mostanában?

Leeda: Ti hogy vagytok? Neked itthon van a férjed? Hogy álltok a házi-praktikákkal?

Cica: Ti hogy álltok most? Beszerezted a leleteket? Mikor indultok a tesóért?

Egészen biztos, hogy sok mindenkit kifelejtettem a sorból, kérlek ne haragudjatok érte! Igyekszem ismét felvenni a fonalat. De természetesen mindenkinek nagyon szorítok!

Pusza

Mné
mné

Mné!

Örülök,hogy jelentkeztél:)
Nagyon jól csinálod a gondolatokat el kell terelni,és minden rendben lesz majd meglásd, úgy ahogy mondod:)

Még 3 papír kell és kész, sajnos egyik a penicillin amire csak május 31 -re kaptam időpontot :?

Rengeteg erőt és boldogságot kívánok az új életedhez Hannoverben :lol:
Nézzel be ide is néha majd 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Mné, de jó, hogy jöttél, gyere többször is, nem kell babás dolgokról beszélni, mesélhetsz a kint létről, helyről, lakásról, mindenről :)

Köszönöm a kérdésed, nagyon jól vagyok, most érzem, hogy múlik a fáradtság is, így már csak a pocakom jelzi, hogy nem vagyok egyedül. Persze tipikus 4. hónap, amikor még pl. egy pénteki bulin többen nem merték megkérdezni, hogy baba van a dologban, vagy szimplán meghíztam.... :roll: De pár nap, hét és egyértelműbb lesz mindenkinek. Dóri mellett pihenni képtelenség, de nem gond, megszoktam, hogy nappal szinte alig alszik. Ma vagyok 13+2 napos :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Sziasztok!

Ti kivártátok a 3 hetet?????Nekem amott 2hétre nézték vérből...ti megnézettétek vérből előbb vagy inkább nem érdemes??Olyan lassan telnek a napok...melyik teszt a legjobb???Most reklámoznak valami hiper szuper tesztett, mindent kiír rá, nemtom milyen lehet...járkálgattam ma délelőtt azért, jó idő volt...sokkal jobb már a pocakom, nem szúr, de azért érzem a bal oldalamat még, pedig nyomatom neki a húst...jó szörnyű lehet annak az a haspuffadás akinek közepesen vagy hiperstimulálódik a petefészke :(
Nyuszicica mi van veled azóta?????Minden okés?????
köszi csajok a bíztatást!!! Én is bízok benne, hogy sikerül...olyan hosszú idő ez a 3 hét :( :(
tuncimunci
Szolnok

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?