Sziasztok!!
Nem a legjobb hírekkel jövök ide hozzátok...
Pénteken reggel telefonáltam, hogy hogy állnak a kis embrióim, mondta D, hogy 1 maradt belőlük, menjek azonnal, lesz a transzfer
nagyon elkeseredtem, végig bőgtem az utat majdnem, mert annyira bíztam bennük...úgyhogy odaértünk, ultrahangon voltam, a bal petefészkem enyhén stimus, a jobb még az enyhe alatt van...az endrometrium 17, ami nagyon jó...aztán néztük, hogy mi lett a többi kis cukisággal és nem értik nagyon az embriológusok sem, mert a petesejtjeim a legjobb minőségűek voltak, 10ből10esek, egy kettő 9es, de sejttörmelékesek lettek, ami valami kromoszóma hiba miatt lehet, ami vagy nálam vagy a páromnál van...de ez volt a Róbertbe is, hogy sejttörmelékesek voltak, de ugyanúgy visszaültettek 3 is belőle, de azt nem lehetett volna, mert azok nem jók, abból nem lesz semmi...ezt nem tudtuk, hogy baj, mert ott nem mondták, és itt 7ből 6 ilyen lett...viszont az az egy szép, egészséges, nincs benne törmelék, 2 sejtes...úgyhogy őt visszakaptam és benne van minden bizalmam!!!!azt mondták, hogy nagy esélyem van hogy jól viselkedik, mert ez az első olyan lombikom, ahol egészséges, törmelék nélküli embriót kapok vissza...szóval értitek, a Róbertbe fizetni kellett, de csak akkor, ha van transzfer, a hülyének, azaz nekem, a sejttörmelékes embriókat szépen visszatették és már fizethettem is a semmiért...nagyon durva, és persze ez kétszer...úgyhogy legközelebb, ami remélik, hogy nem 3 hét múlva lesz, hanem 2 év múlva újabb babáért más eljárást csinálnak és biztosan sikeres lesz...úhygogy túl szépen indult, teli reményekkel, most is megvan a kis embriómban a hitem, de szóval elkenődtem...de le a kalappal a nővérkék, D. előtt, végig a punkció után, transzfer után olyan kedvesek voltak, hogy le a kalappal...úgyhogy remélem jó neki bent és szépen sejtesedett már tovább...küldöm neki a sok húst, zöldségeket, vizet...járkálgatok itthon, hol itt ülök, hol ott...sétálok az udvarban, kímélő üzemmódban vagyok, délután feküdtem egy kicsit...a keresztgyerek is itt volt, jó kedvre derített a kis cukipofa, 1 éves lesz, úgyhogy remélem az Isten is megsegít!!!!
Nagyon rendesek vagytok, hogy velem izgultatok, a tesztelés június 8.án lesz, reggel fél 8kor már telefonálni kell a hírrel, remélem addig nem jön meg sem, annak meg 2.án kellene, azaz nem kellene, majdcsak jól alakul....
Amúgy pénteken is alig voltak, mondták is hogy 1 hete bolondok háza volt, a transzfereket is délután csinálta, de szerdán is és pénteken is szinte üres volt a váró
Akkor sziasztok és köszi mindent eddig is!!!