Új privát üzeneted érkezett!

Azt hiszem meg fog jönni, ma délután eléggé sötét még enyhe barna folyásom van (ilyen sötét még nem volt), de csak pisilésnél jelentkezik. Kissé (nagyon) le vagyok törve... A melleim már 2 napja fájnak, a hasamat is érzem enyhén mintha meg akarna jönni és ezek szerint meg is fog. Nem hiszem el!!! Hogy kapcsoljam ki az agyamat, hogyan próbáljak nem gondolni a babára, hogyan lehet nem görcsösen akarni???? Hogyan??? Mondtam a páromnak, ha a napokban megjön és bizonyítottan nem vagyok terhes, akkor tartunk egy züllős estét, ki kell kapcsolnom. Ez a baba téma is, a benti sok stressz....Szóval nem vagyok valami fényesen!!!
Lehet ha most tényleg megjön akkor 2 hét múlva megyek dokihoz és füllentek még hozzá fél évet! :)
babus83

Most nyugtatom magam. Eszembe jutott, hogy mi van, ha beágyazódás?!... Jó lehet csak ringatom magam...A hőm nem ugrott le 36,8 ról, erős barna folyás még mindig van(vagy a beágyazódásos vérzés inkább rózsaszínes?) , bal oldalon kicsit középen meg egy helyen erős szúrásokat érzek, főleg amikor felállok és nyúlik a hasam. Vajon reménykedhetek még?! Ha tényleg 30.-án volt ovum akkor ma vagyok elvileg a 10. dpo-n, akkor elvileg lehetne a beágyazódás. De azt is figyelembe kell venni, hogy ma van a 32. ciklus napom, igaz mostanában elhúzódik 37-40 napra.... Szóval lehet hülye vagyok, hogy itt álltatom magam!
babus83

Babus!

Nekem van olyan ismerősöm akinek az ovu teszt mindig negatívat mutatott és most lassan 2 éves lesz a gyereke. Nekem az ovu teszt azt mutatta hogy a 14-15 nap között van, bízom benne hogy most sikerült. Bár az átjárhatósági óta ami a 7. napomon volt, pici tompa szúrásokat érzek az átjárható oldali petefészkemben. 16-17.naptól kezdve meg a nem átjárható oldalt is érzem amit addig soha nem éreztem, de a domináns érzés az átjárható oldal maradt.
takiandi
Székesfehérvár

Ha valaki megfejtette/kitalált egy jó módszert arra, hogy tényleg hogy nem lehet egyfolytában az esetleges terhességre figyelni + nem a testünk jeleit figyelni és minden apró jelnél pánikba esni + egyfolytában őrlődni, az legyen szíves ossza meg velünk!!!

Mi még az elején tartunk, ez a második próbálkozós hónapunk, de ha így haladok tovább, szerintem rövid időn belül meg fogok kattanni... :oops:

Én a 32. napon tartok, de még semmi. Amikor éppen nem érzem semennyire sem a hasam, akkor nagyon nyugodt és boldog vagyok, de ahogy bármi apró kis fájás/jel jön a pocóból, azonnal bepánikolok.
Bízom benne, lassan kiderül igen vagy nem...

Nektek szorítok nagyon!

Babus - sokan írnak olyasmiről, amin most Te mész át (beágyazódás jelei):

http://terhesseg.blogspot.com/2008/09/k ... dskor.html

http://piszenpisze.hu/terhesseg-jelei/m ... agyazodas/

ryenn85
Szekszárd

Hát lányok, MINDEN lehet jel és lehet, hogy SEMMI sem az, csak nem feladni!! :D

Babus, én ebben a hónapban azért fogadnék rád. Nagyon gyanús! :) Ami nekem még feltûnt az elsõ alkalommal:

- pé után általában kijöttek a pattanásaim (arc, hát), a babás hónapban nem volt egy sem
- gyakori pisi (mint amikor mensi után, ivás nélkül is állandóan WC-re jár az ember, a visszatartott vizet ürítendõ)
- a hõgörbén volt egy második emelkedés a 8. nap után, épp csak egy tized fok, én észre sem vettem volna, de a hõgörbe program igen (ez nevezik trifázisosnak, állítólag nem feltétlenül kell és nem is biztos, hogy fogantatást jelez, de nekem bejött. Vagy: a 7-10 nap körül van egy nagyobb hõmérsékletesés, ami másnapra el is múlik, ezt nevezik implantation dip-nek, de errõl csak olvastam)
- hajmosás után kevés volt a hajszál a kádban (inkább csak utólag tûnt fel, amikor már elbúcsúzott a baba, hogy téynleg, eddig nem is volt tele a lefolyó...)
- fura hasi érzetek, hasonlított a "máris megjön" érzésre, de nem ugyanaz volt

Az esedékes mensi napjáig nekem se cicifájás, se émelygés, se semmi. Ezeket a "jeleket" - már ha lehet õket annak nevezni - inkább csak utólag tudtam beazonosítani. Hátha jól jönnek valakinek.

Ryenn: nekem a figyelemelterelés vált be némileg, valami újat kipróbálni, vagy ha lehetõségeid engedik, elutazni. Bejött a nagytakarítás, az sk. konyhafestés, az új varrógépem, függönycsere... Legalább egyre csinosabb az otthonunk, ha már gyerekünk nincs. :? Most épp bútorfelújításra készülök, találtam a padláson egy kisszekrényt. :lol: Ami nem mûködik: a munka. Annyira nehéz koncentrálnom!!! pedig dolgozni kellene ezerrel. Na erre tud valaki megoldást? :lol:
bozza

Hát sziasztok itt is!!

Nálam semmi jel idági. se mensi, se semmi. hétfőn teszteltem utoljára :) Holnap amúgy is megyek dokihoz. A másik topicban leírtam a miérteket.

Szóval,

Ne görcsöljetek!! és ne elemezgessétek saját magatokat. Általában nincs két ugyanolyan terhesség!! még ugyanannál az embernél sem. Aki éppen várja a mensit, annak úgyis mindegy... :) ha megjön, akkor sem kell elkeseredni!! A lényeg, hogy egészségesek legyünk, van ciklus, és működik... ne stresszeljünk feleslegesen.

A női ciklust, sajnos, agyban lehet többnyire blokkolni, ugyanis köze van a hormonháztartás működésének az agyalapi mirigyhez... és ezáltal képesek vagyunk ennyire negatívan befolyásolni a szervezetünket. Ha folyton arra gondolunk, hogy mikor jön már meg mikor jön már meg végre... akkor tuti felborítja a rendes működést... Gondoljatok bele, hogy amikor nem akartatok gyereket, akkor eszetekben sem jutott a PÉ az ovu és társai :) szóval no stressz :)

Érdemes időnként más elfoglaltságot is. Mondjuk élvezni ezt a csodás nyári időt!! nagyokat sétálni, fagyizni!!!
Most nem azt mondom, hogy soha ne gondoljatok a babásodára, de ne a nap minden percében, és főleg ne arra, hogy mikor jön már a bébi :)

Mondom ezt én, pedig én is ugyanúgy parázok mindenen :) Ma pl nem rohangáltam ki a WC-re 15 percenként, és nem ellenőriztem, hogy hátha nem éreztem, és megjött... már ez is haladás nem?

Ki hogy van??

Wigyorka :)

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
wigyorka
Budapest XVIII. kerület

Szia Wigyorka!

Pont ma gondoltam Rád! Mondtad, hogy semmi nem történt hét eleje óta és holnap mész dokihoz. Kíváncsian várjuk mi lesz az eredmény. Szorítunk nagyon! :D

Tökéletesen igazad van, minden fejben dől el! Még egy késő mensit is okozhatunk mi magunk.
Nagyon nehéz nem ezen agyalni, de meg kell tanulnunk.
Az idő tökéletes hozzá, ilyen szép időben mi gyakran megyünk biciklizni, sétálni.

Nálam a 33. napon még mindig semmi, holnap/szombaton csinálok legközelebb tesztet.
Az előző próbálkozáshoz képest sokkal nyugodtabb vagyok, sőt mióta késik még nyugodtabb (és boldogabb). :) Bízunk a pozitív hírekben!

ryenn85
Szekszárd

Igazatok lehet, az agyalás magyarázat lehet arra is, hogy miért akkor borul a ciklus, amikor az ember elkezd odafigyelni rá. :idea:

Wigyorka, pozitív gondolkodásban te lettél a példaképem!! :lol: És igazad van, örüljünk, hogy egészségesek vagyunk, itt a nyár, lehet fagyizni és ha anya jól érzi magát, szívesen beköltözik egy babó is. :D
bozza

Hát sziasztok!!!

Nekem ma reggel megjött. Így a dokit lemondtam. Április 23-án elmegyek hozzá azért... és konzultálunk az eredményeimről...

És tudjátok mit, nagyon örülök, hogy működik a ciklusom, és nem kell bogyókat szednem. Így Bozza, veled tartok a jövő hónapban. akkor már Ti is próbálkozhattok. Leszek a bajtársad :):):):)

Ryenn, drukkolok, legalább neked sok sok pozitívumot :)

wigyorka
Budapest XVIII. kerület

Ja és én februári babát szeretnék, mint az apja :):):)

wigyorka
Budapest XVIII. kerület

Nekem is ma reggel jött meg, össze vagyunk hangolva. :) Nem gondoltam, hogy lesz még idõ, mikor örülök, hogy megjön...

Mi még valószínûleg várunk egy hónapot - mert az orvos mondta és mert tavaszi babát szeretnénk. :lol: Na jó persze, mindegy mikor születik, csak szülessen és legyen oldog és tegye boldoggá a szüleit is. :D

Ryen te tényleg gyanús vagy! Tesztelj gyorsan, olyan kíváncsi vagyok... :oops:

Amúgy tudjátok mikor volt a pé? Ha a pé késik, akkor a mensi is késik, mert a legtöbbünknél a lutheális fázis (a pétõl a mensiig) szabályos és stabil hosszúságú, még ha maga a ciklus nem is tûnik annak. Szóval nekem gyakran "késett" (volt hogy 10 napot), de valójában a pé késett, így tudtam, mire számítsak, kisebb volt az érzelmi hullámvasút a hónap végén. :D
bozza

Bozza az orvos miért mondta, hogy várjatok még?

Én nem görcsölök erre rá... Szerintem babó is tudja, hogy mikor alkalmas számára megfogannia... Mi már nem védekeztünk ebben a hónapban. De szerintem rosszul számoltam PÉ-t és az ovut is rosszul becsültem... Ezért sem jött össze ez a hónap.

Mondtam a férjemnek, hogy ebben a hónapban elkapom a frakkját :) Kösse csak fel a kis gatyáját!!!

wigyorka
Budapest XVIII. kerület

Hát szerintem itt nálunk a kórházban konszenzus a 3 hónap - 3 ciklus, ez még nem telt le nálam. Egyet még kivárok, ezen már ne múljon, ha júniusban összejön, akkor nekem lesz szülinapi meglepetés a születése. :) Úgyis sok bennem még a félsz, még dolgozom a lelkemen egy kicsit, bár a múltheti hullámvölgy után kezdek megnyugodni, megint jókedvû vagyok - remélem ez már marad. :roll:
bozza

Wigyorka, sajnálom, hogy nem sikerült ez a hónapotok, de majd a következő! Ilyenkor apajelölták bírják a szitut, gyakori összebújás....stb!!

Bozza eljön a ti időtök is! Na és akkor hajrá lesz! :)

Ryenn, teszteltél? De izgi! Remélem ez már pozitív lesz! Hogy vagy?

Takiandi, szorítok neked, hátha most már összejött! Mikorra nem várod egyébként?

Nálam még mindig van barnázgatás ami mostanra már csökkent de még mindig maszatol. A hasam is érzem, olyan enyhe mensi szerű fájdalmak, egy oldalon időnként szúrkál amikor felállok. Nem tudom érdemes lenne-e holnap tesztelnem, vagy meddig várjak?? Ma vagyok a 34. napon, pontosan nem tudom mikor volt pém, ill. ovum, hőmérséklet alapján talán 23. napon. Ha így van akkor holnap a 12. dpon lennék. Legjobb esetben ha lenne baba akkor mutatna már valamit a teszt? Vagy várjak jövőhétig, ha addig pirosra nem vált ez a barnázás....
babus83

Babus! 17.ére nem várom. Bízom benne én is hogy összejött. Ha sikerült akkor anyumnak és apumnak lenne szülinapi ajándék. :)

Ryenn! mi a helyzet?

Wigyorka fel a fejjel! Ne szomorkodj!!! Én is szóltam a férjemnek hogy kösse fel a gatyót! :D
takiandi
Székesfehérvár

Hát Babus én tesztelés ügyben nem vagyok jó tanácsadó, mert kevés nálam türelmetlenebb ember van... Szóval egy tesztet (talán egy olcsó nonamet:D) lehet, hogy megér, ha attól jobban érzed magad. Csak készülj fel rá, hogy még korán van (bár a 12. dpo azért nem olyan rossz, én anno a 10. teszteltem negatívat, de akkor bedühödtem és legközelebb már csak 14. este, az pozitív lett). Bízd a habitusodra, te tudod, mi segítene lazítani!!

Lányok, a pé utáni két hét aaannnyira õrjítõ, nem?
bozza

1 héten vagyok pont ma túl,de tisztára meg vagyok keveredve olyan mintha kb fél éve lett volna utoljára meg a havim. Mindig rájövök hogy van még időm. Bízom benne hogy jó sokáig mondjuk úgy 9 hónap. :)
takiandi
Székesfehérvár

Na igen a várakozás, azt a két hetet kellene valahogy lerövidíteni.

Babus,
Szerintem a 10.dpo-n csak igen érzékeny teszttel (10 mIU/ml) érdemes tesztelni. (a legtöbb, amit árulnak 25 mIU/ml) De minél érzékenyebb egy teszt, annál inkább lehet mondjuk az eredmény is téves. A csomagoláson van a teszt típusa feltűntetve... a 10. dpo-n még éppenhogy elkezd a HCG termelődni, és nem biztos, hogy vizeletből is kimutatható már.

Inkább én azt javasolnám, hogy a várható mensi napján vagy előtte egy nappal tesztelj.

Ha a lelked nyugtalan, akkor tesztelhetsz korábban is... Általában nem olyan drágák ezek a tesztek. (itt most nem a clearblue-ra gondoltam... bár a volt kolléganőm erre esküszik, az ára viszont húzós, 2000,- Ft) Szerintem a drogériás tesztcsíkok is megfelelnek a célnak, és a műanyag borítást meg egyenesen pocséklásnak tartom, így én mindig ezt a tesztcsíkos verziót veszem... Olcsóbb is, mint a másik. A terhesség kimutatása egyébként sem a teszttől függ :)

Hajrá mindenki!!! :lol:

wigyorka
Budapest XVIII. kerület

Emlékszem, hogy valami Cupido a neve a legérzékenyebb hazai tesztnek (talán 10-es), ne tudjétok meg, hány gyógyszertárban voltam, de persze - hála az égnek - nem találtam sehol. Az egyik gyógyszertáros vicces volt. Mondta, hogy az érzékeny teszntél van jobb módszer: várni kell még egy hetet. Puff. Könnyû mondani :) Szóval türelem lányok, az a két hét is eltelik majd valahogy!
bozza

Na írni már nem tudok...
bozza

Ma reggelre meg jött rendesen, a hőm leesett 36,5-re. Amúgy nem vagyok annyira nagyon szarul, már készítettem magam mióta barnáztam. Lett most egy 34 napos ciklusom! De akkor jó későn lehetett ovum, vagy nem is volt! Nos akkor ismét felírhatok még egy jelenséget amit még eddig sosem tapasztaltam mensikor. Picit elegem van már, mindig ez a csalódás. Nagyon fáj a fejem, görcsöl a hasam.
Azt hiszem végig csinálok még egy ciklust hőmérőzéssel és ovu teszttel, kíváncsiságból, aztán ha akkor is ilyen semmilyen ábrát kapok és nem lesz baba akkor vagy feladom az egészet, vagy belefogok és orvoshoz járogatok/unk! Nem tudom lesz-e erőm hozzá! Persze ezt lehet csak most látom így, akkor meg majd mindent meg akarok tenni a cél érdekében. Úgy érzem szorít az idő is. Mi lesz velünk, ha tényleg jövő év jan.1-től nem lesz munkahelyem, mert összevonják a hivatalunkat másikkal én meg repülök?! Úgy lenne a jó ha már esetleg pocakosan válnék munkanélkülivé, mert akkor az a pár hónap már nem nyom annyit a gyeden lefelé. ÁÁh nem tudom, majd lesz valami.
babus83

Babus, remélem nem vagy elkeseredve ugye?

Következő ciklus biztosan összejön...

A munkahely, az nálnuk is bizonytalan most, sajnos.

wigyorka
Budapest XVIII. kerület

Babus, az év vége még nagyon messze van! Ez ne nyomasszon. Majd a nyár mindenkinek meghozza a kisbabát! Napsütés, vízpart, szerelem... Még jó, hogy a téli depresszióban nincs kedvük megfoganni! :lol:

Egyébként tényleg olvastam, hogy a D vitamin segíti a babásodást, úgyhogy gyerünk a friss levegõre! Remélem nálatok is olyan ragyogó az idõ, mint nálunk! :D
bozza

Most már túltettem magam, várom, hogy legalább a has és fejfájás elmúljon! Olyan édes volt a párom, vigasztalt, hogy őt nem érdekli semmi addig próbálkozunk amíg baba nem lesz! :) Pedig nem is olyan rég még el sem tudta képzelni, hogy apa legyen! Változnak az emberek! :))
Itt nagyon szutyok idő van, egész éjjel fújt a szél és esett az eső, most már nem esik de nagyon borús! Azért kellemes vasárnapot nektek!
babus83

Sziasztok Leányok!!!

Ki hogy van?

Nekem kellemesen telt a hétvége, lassan lecseng a mensi :) Már nem fájok annyira...

Pár napja iszom a teát, mindenféle adalék nélkül... Hát nem kellemes.... de a célért mindent :)

És néhány nap múlva akcióba lendülök. Ne tudjátok meg, már keresgélek LH testet is venni fogok... Felfegyverkeztem ebben a hónapban :)

wigyorka
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Wigyorka! Én innen rendeltem LH tesztet: www.fertinet.hu Más ezt a ciklust úgy csináltam végig hogy teszteltem. És ha minden jól ment akkor remélem........

Megrendeltem ma reggel a tiszta méhpempőt, szerdán már meg is kapom. És akkor el is tudom kezdeni enni.

Szurkálás meg olyan érzés mintha megjönne még mindig meg van. Kezdem már nagyon unni meg a felkelés után kb. 1-2 órával megjelenő rosszullétet is.
takiandi
Székesfehérvár

Sziasztok, hétvége pipa, részemrõl kellemes volt, mint majdnem minden hétvége. :)

Wigyorka, neked nincs hasmensésed/hányingered a teától? Feltûnt, hogy miután megiszom, egész pocsékul érzem magam. De az is lehet, hogy ez még mindig a mensi hatása - pár nap múlva kiderül. :)

Takiandi, Ryenn - hogy vagytok?

Babus, Wigyorka - nézzétek a méhnyaknyák állagát, amikor elkezd nyúlni, akkor adjatok bele apait anyait. Sajnos a hõ már csak utólag mutatja, telitalálat volt-e a hónap vagy sem. Az ovu elõtti három napban, plusz aznap próbáljatok minél többször együtt lenni apával, nekünk ez vált be. Gondoljatok a nagy számok törvényére! :idea:
bozza

Bozza! Köszi a kérdést! Sulival és munkával telt a hétvégém! :( De ez van, holnap majd otthon leszek.

Bízom benne hogy az Lh tesztem jót mutatott!!! És akkor hamarosan pozitívat tesztelhetek. Csak azok a fránya pici görcsök és szurkálások ne lennének.

Nekem egy szülésznő ismerősöm mondta, hogyha aktus előtt fürödtök közvetlenül akkor feltétlen figyeljetek oda a pároddal együtt hogy ne meleg-forró vízbe tegyétek mert akkor ugye lassulnak a peték illetve a spermák. Nálunk főleg a férjem figyel oda rá, én nem mert én szinte hidegbe zuhanyzom. :)

Ryenn! nagyon el vagy tűnve! Nincs baj ugye?
takiandi
Székesfehérvár

Bozza,
De, hányingerem nekem is volt. Csak nem tudtam eldönteni mitől... lehet a tea, lehet a mensi. Tegnap mondjuk görcsölt is tőle a gyomrom rendesen... de ma már jobban viseltem. ez volt a 4. nap, hogy iszom..

Persze persze... minél többször együtt lenni... És még tudjuk, hogy így sincsen garantálva minden :) A babó akkor jön, amikor úgy tartja kedve :)

Takiandi a szúrkálódás, és a hányinger jó jel. Mikor esedékes, hogy tesztelj? a mégpempő mire jó? tablettában szeded? hol vetted?
Én csak zuhanyzom, és azt is inkább langyos, és nem meleg vízzel. Pedig én inkább fürödni szeretek. De erről is képes vagyok lemondani!!! :wink:

Ryenn lehet a munka miatt nem tud jönni, de már úgy izgulok én is.

wigyorka
Budapest XVIII. kerület

Wigyorka! A tiszta méhpempőről olvastam, hogy jó hatással van a női meddőség ellen, segíti a teherbeesést. De csatoltam a www.mehpempo.hu oldalról a ránk vonatkozó részt. Nagyon sok mindenre jó hatással van. Kép méhpempőről.
most vagyok a 24. napomon, nem tudom ilyenkor még felesleges tesztelni nem?
takiandi
Székesfehérvár

Na ezt nem tudjátok majd elolvasni! Bocsi! Nézzetek utána az oldalon, meg a neten.
takiandi
Székesfehérvár

Takiandi, ha 28 napos a ciklus, akkor a mai az ovu utáni 10. nap. Ha ettől hosszabb a ciklusod, akkor pedig tolódik az egész. Az ovut mindig a ciklus vége-14 nap képlettel lehet számolni.

Szerintem a mai nap csak nagyon érzékeny teszt tudná kimutatni, mert a HCG szint (ha van) nagyon alacsony (tudod vannak a 10-es tesztek, azzal már mutatna valamit.) Szerintem várj a mensi 1. napjáig, és akkor már lehetséges, hogy mutat a teszt valamit. (bár barátnőmnél a várt mensi után 5. nap volt pozitív a teszt.

Már nincs sok hátra :) drukkolok!!!

wigyorka
Budapest XVIII. kerület

Köszi! Csütörtökig kell izgulni. Akkor lesz az első napom. Bár volt olyan is hogy 4 napot késett és megjött. Igaz akkor nem voltak pici szúrások. Bizakodó vagyok! De tudom, hogy csak óvatosan kell. Jah 27 napos amúgy.
takiandi
Székesfehérvár

Sziasztok!

Én is ovu teszteltem a hónapban, semmit nem mutatott ill. egyik nap valami halványka második csíkot, de nem erősödött és el is tűnt.

Nem tudom most már mit gondoljak, szombaton megjött rendesen, vasárnap du. már szinte semmi nem volt, ma minden második pisilésnél van valami pirosas barnás a papíron. Létezne, hogy még valamikor beindul, vagy ennyi volt a mensi?? Általában 6-7 nap szokott tartani, ma vagyok a 3. napon és igencsak múlónak tűnik. Lehet mégiscsak tesztelni kellene? De egyébként mióta megjött nem fáj a pocim, nem fáj a cicim… elég érdekes. És a hőm is 36,5, szóval alacsony. Igen kevés az esélye, hogy mégis babás legyek nem?
babus83

Babus, szerintem tesztelj, ha ez megnyugtatna. Ha negatív a teszt, akkor nem tartom valószínűnek, hogy terhes vagy. A hőd is viszonylag alacsony. Nekem is 36,5-re esett vissza 36,8-ról, és aznap meg is jött a mensim.

Nem kell erre nagyon rágörcsölni, és elkeseredni. Nemsokára PÉ és ovu... szóval új lehetőség :lol: Nálam a 20-i héten újra akció :lol:

wigyorka
Budapest XVIII. kerület

Nem görcsölök rá, de eddig minden hónapban valami új dologgal találkozok amivel a próbálkozásunk előtt nem volt. Mint ez is 3 napos vérzés... Tudom, hogy alacsony hő miatt nem lehetek terhes...
Lehet nincs is ovum, majd ebben a hónapban kiderül. Csinálok megint tesztet és hőmérőzök, ha nincs ovu akkor irány a doki.
babus83

Sziasztok!

Ma voltam 12. hetes UH-n és vérvizsgálaton, eddig minden rendben! :) Már alig várom a csütörtököt, akkor megyek vissza a dokimhoz, remélem akkor láthatom ismét a picurkámat! :) Ma nem láttam a monitort... :(

És íme, itt az ígért fotó is, 13 hetesen és 1 naposan:

Kép

Már épp akkora a pocakom, hogy ne férjek a nadrágokba, a kismama nacik még kissé nagyok... szóval nem egyszerű a reggeli készülődés...
pkriszti83
Kiskőrös

Kriszti gratulálok! Csak így tovább! Olyan cuki a hasad!

Hát nekem nem kell csütörtökön tesztelnem. Most este megjött a mikulás. :( De nem vagyok elkeseredve!!!
Majd következő hónapban!!! :)

Babus! Csak nyugi! Nem is szabad rágörcsölni.
takiandi
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!

A hétvégénk nekünk jól telt.
És igen, Férjecskémnek lett szép szülinapi ajándéka!!! :D

Egyelőre még annyira hihetetlen mindkettőnk számára, mintha csak álmodnánk...

J. barátnőm rögtön mondta is: "Na ugye, hogy a tea!!!"
Igen, nagyban tulajdonítom ezt a teának, helyre tett odabent mindent, így nemcsak a megtermékenyített petesejt, hanem a beágyazódás is sikeres volt (a teszt szerint annak tűnik).

Győzünk magunkhoz térni...

Dokihoz mához egy hétre szeretnék menni (addigra töltöm be majd pont a 6. hetet). Remélem minden rendben lesz :oops: Igyekszem nagyon pozitív lenni! Egyelőre TOP SECRET, még senkinek nem mondtuk, a szülőket, barátokat csak az orvosi vizsgálat után szeretnénk beavatni.

Lányok, hajrá Nektek is! :D

Kriszti, remélem továbbra is követhetlek (hála az égnek semmi komoly bajom nincs, csak olykor fejfájás és érzékenyebb vagyok a szagokra).

ryenn85
Szekszárd

Éljen éljen! Ryenn a topic második babása, részemrõl nagyon örülök NEKTEK!! :lol: Várjuk majd a friss híreket! És pssszt...

Kriszti -a pocid aaaannyira aranyosan domborodik! Üdv a kis Gombinak innen a társalgóból! :lol:

Babus, esetleg surranópályán nem csatlakozol az e havi babásokhoz? Fura az a három napos mensi, azért egyet tesztelj a biztonság kedvéért!

Ha mégsem, akkor majd februári lesz a baba... :wink: Ha ilyen jó a széria, megesz engem a fene, hogy ezt a hónapot még ki kell hagyjuk... :roll:
bozza

Kriszti!
nagyon csini a pocid, olyan kis gömbölyű már... Biztosan nagyon jó érzés a babavárás minden pillanata!!! élevezd ki minden percét, és ne felejst el időnként helyzetjelenteni :)

Ryenn, mit is mondhatnék? :) örülök a boldogságotoknak!! Neked is hasonlókat kívánok, mint Krisztinek! élvezzétek a várakozás minden pillanatát. Feledkezz meg minden negatív gondolattól, és innentől kezdve csak a baba számítson mindenek előtt :)

Babus,
A 3 napos mensi is számít. Tulajdonképpen nem a hossza számít, hanem azt hogy van. Olvastam valahol, hogy ha nincs peteérés, akkor is a méhnyálkahártya, ami a ciklus során megvastagszik, leválik, és ez is járhat vérzéssel. (ami ugyan kevesebb, mintha peteérés is lenne...) Én a helyedben felkeresnék egy dokit, egyrészt egy UH soha nem árt, másrészt megbeszélhetnéd vele a kérdéseidet, kétségeidet.

Többiek sem csüggedni!! szépen követjük majd egymást a sorban!!! :) :lol:

wigyorka
Budapest XVIII. kerület

Babus, én is egyetértek Wigyorkával. Nem kell megijedni, de érdemes lenne beszélni az orvosoddal, hogy a hõgörbéd is furi és az LH teszt sem az igazi. Ne hagyd, hogy hónapról hónapra csalódás érjen, miközben lehet, hogy nem úgy érik az a pete, ahogy kellene. Persze igaza van azoknak is, akik azt mondják, nem kell általánosítani és a tesztek és a hõgörbe sem tévedhetetlen. Mindenre van példa és ellenpélda is, de szerintem megnyugtatóbb, ha utánajársz.

Annyi viszont biztos, hogy a barátnõmnek szép szabályos ciklusok ellenére sem volt peteérése, closty után pedig kettõt pislantott és ott volt a baba - aki hamarosan megszületik! Alig várom!! :D
bozza

Jaj lányok, még szólni akartam, hogy ma az egész világ le lesz fotózva, csatlakozzatok ti is! Lõjjetek egy képet bármirõl, amit szerettek, láttok, vagy csak úgy. A www.aday.org honlapon lehet feltölteni a szigorúan május 15-i képeket.
bozza

Ryenn!

Gratulálok! Nagyon örülök, hogy sikerült!!! :):):) Szurkolok, hogy minden rendben legyen! Mosolyogj, pihenj sokat, ne emelj, egyél finomakat és meglátod, minden rendben lesz!

Én a 12. heti vizsgálatig úgy éreztem, hogy csak álmodtam az egészet, az UH-n amikor diktálták az orvosok a pici méreteit, majd' elsírtam magam örömömben - már kész emberforma, mindene kifejlődött, szopizza az ujját, ez az igazi csoda! :)

Őszintén kívánom mindannyiótoknak, hogy hamarosan átélhessétek ezt!
pkriszti83
Kiskőrös

Bizony bizony lányok, én is szeretnék álmodni!!! Remélem 9 hónapig fel sem ébredek :)

wigyorka
Budapest XVIII. kerület

Amíg mindenki el nem szenderül (az álmodáshoz ugye... :lol: ), dobjunk be néhány témát a közösbe, csak hogy jobban teljenek a várakozás napjai! :D

Például engem mostanában nagyon elkezdett izgatni, hogy MILYEN lesz a gyerekünk. Kinek a hajszínét, bõrszínét örökli, miben lesz tehetséges, milyen lesz a habitusa, stb. És ami érdekes, hogy az eddigi "gyakorlattal" ellentétben már nem kisbabát látok lelki szemeim elõtt, hanem egy nagyobb gyereket, tizenévest. Mostanában már nem csak a kisababák és a nagy pocakok mozgatnak meg, hanem az is, amikor látok egy apukát a tizenéves fiával dumálni egy padon. Ez annyira szép és megható, hogy egy önálló emberi lény lesz kettõnk sejtjeibõl, aki majd szerelmes lesz és állásinterjúra jár és világot lát...

Na jó, talán nem ez a legjobb beszélgetõtéma :roll: , de egy kérdésnek jó: ti hogy képzelitek el a gyereketeket? Például kire fog hasonlítani? Jóstehetségek elõnyben... :lol:
bozza

Kriszti, köszönöm szépen a biztató szavakat! A minap meglehetősen magam alatt voltam, hogy nem is tudok felhőtlenül örülni és olyan ez, mintha nem is velünk történt volna... :cry:

Dokibácsihoz jövő héten szerdán este megyek, remélem csupa jó dolgokat fog mondani és megmutatja a hihetetlennek tűnő pocakba költözőt.

Milyen lesz a gyermek, ha felnő? Férjecském azt mondja, ennyire sose szaladjunk előre! :) Látni manapság egy-két olyan fiatalt, hogy hűűűűűűűűűűhhhhhhhhhhaaaaa! Bele sem merünk gondolni, hogy félkopaszra vágatja majd a haját, és mindenhol piercing-ek lógnak majd rajta.

Szóval mi egyelőre a cuki kis babára próbálunk összpontosítani. :)
De a figyelemelterelés jó ötlet!

Ki hol tervezi idén a nyaralását?

ryenn85
Szekszárd

Ryenn már miért ne tudnál felhõtlenül örülni? Nagyon is örülj, és minden rossz gondolatot tisztíts ki a fejedbõl, a babák a vidám mamikat szeretik! :lol: És hidd el, ez épp veled történik. :D Majd tegyél fel uh képet inspirációnak!!

Szép napot a kismamiknak és leendõ kismamiknak!
bozza

Ja és a nyaralás: mi nagyon örülnénk, ha idén eljuthatnánk Skóciába - régi vágyam, most talán összejön. :)
bozza

Sziasssztoook :)

Ryenn, igeins örülj neki! hiszen egészségesek vagytok, és nemsokára, 9 hónap múlva, egy pici kis babót tarthatok majd a karjaitokban :) Nemsokára látszik majd a pocakod, átalakulsz tesileg :) és elkezdesz majd gömbölyödni... ez annyira jó érzés lehet :)

Képzeljétek a férjem tegnap is megnézett egy terhes kismamit, olyan sóvárgó tekintettel :) :lol: féltékeny lettem hirtelen...:)
Nyaralás? meglátjuk... Én inkább vízpart párti vagyok. Lehet ebben az évben elmegyünk végre együtt is tengerpartra :)

wigyorka
Budapest XVIII. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?