Hát lányok, MINDEN lehet jel és lehet, hogy SEMMI sem az, csak nem feladni!!
Babus, én ebben a hónapban azért fogadnék rád. Nagyon gyanús!
Ami nekem még feltûnt az elsõ alkalommal:
- pé után általában kijöttek a pattanásaim (arc, hát), a babás hónapban nem volt egy sem
- gyakori pisi (mint amikor mensi után, ivás nélkül is állandóan WC-re jár az ember, a visszatartott vizet ürítendõ)
- a hõgörbén volt egy második emelkedés a 8. nap után, épp csak egy tized fok, én észre sem vettem volna, de a hõgörbe program igen (ez nevezik trifázisosnak, állítólag nem feltétlenül kell és nem is biztos, hogy fogantatást jelez, de nekem bejött. Vagy: a 7-10 nap körül van egy nagyobb hõmérsékletesés, ami másnapra el is múlik, ezt nevezik implantation dip-nek, de errõl csak olvastam)
- hajmosás után kevés volt a hajszál a kádban (inkább csak utólag tûnt fel, amikor már elbúcsúzott a baba, hogy téynleg, eddig nem is volt tele a lefolyó...)
- fura hasi érzetek, hasonlított a "máris megjön" érzésre, de nem ugyanaz volt
Az esedékes mensi napjáig nekem se cicifájás, se émelygés, se semmi. Ezeket a "jeleket" - már ha lehet õket annak nevezni - inkább csak utólag tudtam beazonosítani. Hátha jól jönnek valakinek.
Ryenn: nekem a figyelemelterelés vált be némileg, valami újat kipróbálni, vagy ha lehetõségeid engedik, elutazni. Bejött a nagytakarítás, az sk. konyhafestés, az új varrógépem, függönycsere... Legalább egyre csinosabb az otthonunk, ha már gyerekünk nincs.
Most épp bútorfelújításra készülök, találtam a padláson egy kisszekrényt.
Ami nem mûködik: a munka. Annyira nehéz koncentrálnom!!! pedig dolgozni kellene ezerrel. Na erre tud valaki megoldást?