Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon rendes vagy Zafír, Köszi a biztatást! :D Nem voltam még ott, de azt mondják soron kívül leveszik a vért nem kell ott is várakozni, a papírt kell leadni amit ad pénteken a kedves D.doki :D
Rossz így utazgatni minden vizsgálatért, még egy sima vérvételért is, mert itt olyan sokára készülne el, hogy nem győznénk újra csináltatni, mert lejárna az ideje...az a baj nincs ismerős a laborban :( pajzsmirigyes vérvétel miatt is utazok...vagy bármiért...nem baj, csak lenne értelme!
Akkor Te nagyon bizakodó voltál, hogy nem változtattál Intézetet!! Én váltottam, két sikertelen volt a Róbert-ban... :( :( nem voltam megelégedve, úgyhogy nagy bizalom van most D.Dokiban!Teljesen más itt minden...alaposabbak szerintem...aztán remélem a harmadik próbálkozásnak már azért is sikerülnie kell, mert a harmadik, érted ,ugye?
Voltak tüszőim szépen ott, puregon injekció volt, de valahogy nem igazán sikerült nekik az embrió...itt amúgy elég sok terhesség van, a számlálót mindig nézem...A másik doki is jó?Ő is itt szokott lenni vagy valamelyik Kórházban?
tuncimunci
Szolnok

Rencsi

Azt gondolom Te extrém eset vagy.
Sajnállak érte,de az én terhességem sem volt egyszerű,9 hónapon keresztül feküdtem a fiammal,hol otthon hol kórházban,mélyen fekvő méhlepény,vesekő, hányás,vérzés,épp hogy terhességi toximiát nem kaptam,bár arra is gyanakodtak.

De az az igazság,hogy egy percig sem csüggedtem,mert tudtam,hogy a baba a legfontosabb(az elsőt mi elvesztettük és azóta is jó párat(kb.8-at).

A szülés is brutális(1,5 órát varrtak a szülőágyon,mert majd nem elvéreztem és kishíján kómába estem) volt a szülésznők azt mondták,hogy bizti nem akarok több gyereket,de én ott a szülőágyon már újabb babáról gondolkoztam.

Én még hidd el a te sorsodat is simán bevállalnám,bármikor egy újabb egészséges babáért.

Ennyi bánat és hiába várakozás, (plusz időből is kifutok lassan )után már nem
érdekelne csak az,hogy egészséges gyermeket szülhessek.

Lehet,hogy egy kicsit sok voltam bocsi

Mindenkinek szép napot!

Katapetra hova tűntél?
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Tudtommal, attól még, hogy valakinek terhességi tünetei vannak, az nem egyenlő azzal, hogy a baba jól van... :cry: Mivel a tüneteket a HCG hormon okozza, ami akkor is még van a szervezetben, ha időközben pl. a terhesség elhalt... :(

Rencsi, megértelek, olvasni is szörnyű, amit Neked okoz, okozott a két várandósságod!!!! De tudod, fel a fejjel, már bőven a 2. trimeszterben vagy, szépen haladsz előre és pillanatok alatt a szülőszobában találod Magad :lol: Addig meg vidámsáááág :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Cicamica,
elhiszem h bevállalnád és nem is az volt itt a kérdés....ha szülésről van szó, hát én is tudnék mesélni, de ott ritka a könnyű szülés....szerintem sokan vannak itt akik bevállalnának mindent azért h végre babájuk legyen és meg is értem hiszen itt mindenki küzd a babáért, de az rosszul esik ha valaki azért mert le merem írni h mennyire kínzó tud lenni a terhesség azért rosszallóan vélekedik a "panaszkodásomról" vagy csak nem tudja megérteni....nem voltál sok, tudom h nem vagy egyedül ezzel és ez nem baj, csak akkor értelmét veszi h válaszoljak ha valaki megkérdezi hogy mi van velem, vagy válaszolhatok úgy is hogy minden ok, de akkor meg minek írjak, ha nem írhatom le őszintén az érzéseimet.....neked is szép estét!

Kép
rencsi79

Rencsi

Még egyszer írom,hogy megértsd Te egy egyedinek mondható extrém eset vagy.És azért van ez a fórum,hogy őszinte legyél ezzel sincs gond.
A másik nem kell magadra venned azt, ami szerinted nem rád vonatkozik. 8)

(Én anno a terhességi hányásommal kórházban voltam hetekig ,olyan erős volt,nem akarom részletezni,de infuzión lógtam ,hogy nem száradjak ki,szóval kb.ra tudom miken mész keresztül.Nekem a kikevert coca cola ((klasszikus, nem light és társai cseppenként kell inni ))segített ,és a víz pótlása is fontos.Ne hogy bevegyél valami savlekötött ,mert az efajta hányásokra az nem jó, csak még jobban bedurvítja a dologokat.

Nyuszika85

A hcg produkálja a rosszuléteket és tüneteket,(van aki olyan szerencsés ,hogy egész terhesség alatt nincs tünete és mégis egészséges babát szül)de az ilyen erős hányinger valószínűsíti hogy a méhlepény nagyobb az átlagosnál,ez pedig jót jelent a babának,a mamának meg nehezebb terhességet.

Nálam is így volt anno, másfél kilós méhlepényem miatt hánytam annyit.
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Én is okádni akarok, egész nap! :D

Tudom, van, akit nagyon megvisel, volt egy kolléganőm, ő három hónapig esötétített szobában feküdt, mert a feje is iszonyúan fájt, és nagyon gyenge volt, és borzasztóan hányt.

De úgyis mindig csak a szépre emlékezünk!
plonsk
Budapest

Csatlakozom hozzád plonsk!

Ti előre láthatólag mikor kezdtek?
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Bocsi Plonsk(előbb nemecsek ernő lettél) :lol:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Tuncimunci: Amikor mész vérvételre, nem kell semmilyen bejelentkezés a földszinten, támadd meg egyből a liftet és menj fel a 2. emeletre. Ott balra lesz egy nagy tejüveg ajtó azon menj be. Ők már elmondják a többit és valóban soron kívül veszik le a vért.
Megértelek, hogy intézetet váltottál, hiszen nem voltál megelégedve velük. Nekem nem volt ilyen gondom. Az elsőnél hormonleállítót kaptam a sok hatalmas cisztám miatt, így kicsi volt az esély a sikerre, a másodiknál meg olyan negatívan álltam a lombikhoz, hogy meglepődtem volna ha sikerül. Dévaiék mindent megtette, nem rajtuk múlott. A 3-as szép szám, nekem is az sikerült. :D Már találkoznod kellett Paragival, ő a fiatal doki Dévai mellett. Most milyen szurikat kapsz?

Nyuszicica: Mi volt tegnap? Kezdek aggódni! :cry:

Plonsk: Róka még mindig itt ólálkodik körülöttem (de már nem engedek neki) küldöm neked. :lol: Valóban igazad van, csak a szépre emlékszik az ember. Szerencsére rengeteg gyönyörű dolog is van a várandóságban.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Sziasztok!

Tegnap 13 petesejtet szívtak le, és 4 megtermékenyült embriónk van :lol:
Mindenki nagyon boldog :) Tegnap kaptam még infúziót pluszban, mert van egy kis hiperstimu veszély. Azt mondta D., h a f9-es telefon után valszeg 10-re menni kell uh-ra. Remélem addig elég sok húst eszek, és visszakapom már holnap a babácskákat :)

Köszönöm a sok drukkot! Bocs, h tegnap nem jelentkeztem, de elég rosszul voltam. Ma már sokkal jobb :)
nyuszicica
Budapest XI. kerület

Sziasztok

Cicamica
Hurrá!!!!!!!!!
:wink: Sikerülni fog!
Minekaza
Üdv! Nem támogatott az inszem, 40 a beavatkozás és pluszba rá az uh minden második nap 8000 ft.Azon kívül a gyógyszerek.
Cicamica
Nagyon sajnálom rencsit,hogy nincs jól! Nem az egyedüli és nem az extrém esetek közzé tartozik. Nekem is van ismerősöm aki azt mondta utált terhes lenni. A hányást is utálta, ami elég sokáig végig kísérte a terhesség alatt. Csúnyának érezte magát mert sokat hízott.A szülés nagyon fájt neki. Nem írom ki de azt mondta: Soha többet nem b..k.Ez az egy gyerek elég neki, többet nem teszi ki magát ennek. Szóval bocsi érte de, igaz nem szültem még, viszont sokat mesélték nekem. Anyukámtól is hallottam mivel jár az egész, és nem egy leány álom. Én is szeretnék egyszer az életben szülni, ettől függetlenül. De abból amiket mondanak, és a kapcsolat el laposodása miatt is, hát én is félek.
:roll: Azt is tudom van aki szeret terhes lenni, és a szülésnél is csak kipottyan belőle meg sem kottyan. Minden nő más! Szerintem ezt neked is meg kellene érteni! Én is itt fogom el mondani ha sikerül,hogy mennyire utálok hányni, de egyszer ki fogom bírni. Szerintem ha úgy fogod érezni zavar, vagy nem értesz velem egyet ugord majd át. Nálam a hormonok sok mindent kiváltanak.
Rencsi
Gondolj a picire, hamar itt lesz, és már a karodban is tarthatod! :wink:
Kriszto????
Barikám???
Emerenc?
Többiek?????

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

A róka témáról annyit, hogy én teljesen megértek mindenkit akik panaszkodnak erre, hiszen nem túl jó állapot állandóan rosszul lenni.
Azokat is megértem akik azt kívánják, hogy bárcsak már okádhatnának egy jót a terhességük miatt.
Kompromisszummal azt is lehetne kívánni, bárcsak már a rosszullétem miatt panaszkodhatnék egyfolytában! :)

Reni jó, hogy előbújtál legalább. Most hogy vagytok, hol tartotok amúgy?

Nyuszicica! Nagyon ügyes vagy, hajrá továbbra is, minden rendben lesz meglásd.

Zafír, én sem rajongok annyira a császár miatt, de nálam muszáj lesz,minden orvos ezt mondja úgyhogy nem merek kockáztatni.
(A vonalzódhoz beírtad a várható szülési dátumot? Azt hiszem én megadtam, de tényleg tök mindegy....)

Kisbagoly
Lilypie Pregnancy tickers
kisbagoly00
Budapest

Nyuszicica: Ez igen! Jó sok petécskét növesztettél. :D Nem csodálom, hogy rosszul voltál. Nekem eddig a legtöbb 12 volt és egy ekkora "szám" nagyon meg tudja viselni az embert. A holnapi telefon után mindenképpen írj, hogy hány babókájért mentek vissza.

Kagyló: Örülök, hogy visszatértél. :D Próbáld meg nem csak a rosszat meghallani a terhességgel és a szüléssel kapcsolatosan. Szerintem nem jó az, ha valaki csak a rosszat mondja a várandóságról. Nekem is vannak és voltak rossz napjaim, volt hogy egy hétig minden nap egyetlen kiflit tudtam megenni, mert semmi nem maradt meg bennem, de egy idő után nem hogy nem maradt meg semmi, de már enni is nehéz volt. Legyengült voltam, ráadásul minden éjszaka 6x-7x mentem ki pisilni. Nem kell részleteznem, hogy másnap milyen minőségű munkát tudtam a munkahelyemen nyújtani.
DE! Csak arra gondoltam, hogy mindez a 2 gyönyörű babácska miatt van, akikre már nagyon vártunk és inkább legyek rosszul, mert negatív tesztet látni sokkal nagyobb fájdalom. Főleg, amikor tudod, hogy babákat kaptál vissza és mégis negatívat tesztelsz, az hihetetlenül fájdalmas érzés. De aki átélte az mindezt tudja.
Egyszóval csak azokat a dolgokat halld meg, amik a jókról szólnak. :D

Kisbagoly: Tudom, hogy nem önszántadból választod a császárt és egyáltalán nem irigyellek, hogy nincsen más választásod. Nem emlékszem, hogy azt be kellett volna írni, bár jobban lefoglalt, hogy milyen színű legyen a vonalzó. :lol:

Csajok! Holnap megyünk Elekes dokihoz. :D Annyira várom már, hogy lássam Törpikéinket. Paragi aranyos volt ma, mondta, hogy mindenképpen hívjam, részletes beszámolót kér. :lol:

Zafír
zafir100

Kagyló,
kb az elmúlt 1 hónapban nem is írtam ide pont azért h ne írjak negatívat és most is csak azért mert el akartam mondani h rosszul esik, még ha nem direkt nekem szánta a célzást....nekem nyugodtam panaszkodhatsz majd ha rosszul leszel a hányás miatt. :))

Kisbagoly,
jól vagyunk, ott tartok ahol te 3 nap van köztünk:)))) a Down szűrés szuper lett olyan fantsztikus minden értéke h 1:11000, meg 1:300000 stb, szóval boldogság van ráadásul végre érzem ahogy mozog...na ez a legfantasztikusabb a terhességben. Te mikor mész dokihoz? AFP neked is a jövő héten lesz?

Kép
rencsi79

Sziasztok!!
Köszi Zafír az infót a vérvétellel kapcsolatosan, biztosan könnyebben vagy könnyen megtalálom így..Láttam már azt a fiatal orvost D.-nél, de az egy szót sem szól soha, köszönni is alig...Neked az a Dokid? Régóta itt van már Vele vagy csak mostanában? Nem is gondoltam, hogy orvos, azt gondoltam tanuló...akkor jól van...Most a fostimont és a Merional-t kapom, 1-1 adagot...

Képzeljétek el, hogy mi történt ma...a merionalt könnyen felszívtuk, nem volt gond, a fostimont meg hiába szívtuk, kijött az üvegből, de egyből vissza is ment bele, nem maradt a fecskendőbe...Járt már valaki így Vele? Fecskendőt, meg tűt cseréltünk, nem e azzal van gond, megint semmi, de ami visszament az üvegbe egyre kevesebb adag volt...aztán a holnapi adagomat is felbontottuk, megint új felszerelés, aztán azt sikerült felszívni, benne is maradt...Olyan idegesítő volt a helyzet, majd szét robbant a férjem feje, mert ha a holnapi adagom nem lett volna nem is tudtunk volna szurizni...Nagyon durva volt, így kezdődött a reggel...Majd holnap míg várakozok az Uh-ra íratunk ki újból és visszahozza, hogy be tudják ott is adni...Nem tudom mi volt a baj, eddig egyiknél sem volt gond...

Nyuszicica Gratulálok a sok petesejtedhez!!! Jó sok volt odabent:))))Majd írjál okvetlen, hogy hogy állnak, tegnap este is néztem, hogy írtál e ide, hogy mi a helyzet, úgyhogy örömmel olvastam most a soraidat!!!!

Amúgy Ti kértetek /kértek altatást a leszíváshoz???úgy hallottam azt mondták a nővérkék, hogy akinek kevés van azok nem szoktak, de akinek 8-10-12, nekik kell, mert rosszabb...a hölgy aki mellettem ült szerdán és volt olyan kedves, hogy aláírkálta a papírjaimat, neki 3 van és ő nem kért altatást, holnap lesz neki pont...Mi a véleményetek???Én eddig csak az altatásban gondolkodtam, mondjuk azt sem tudom, hogy mennyi van, de.....
tuncimunci
Szolnok

Zafir
Ettől függetlenül én is szeretnék kis babát! :wink: Sajnos én is el olvasok mindent amit csak találok, meg amit mesélnek. Igazad van!
Rencsi
Köszönöm szépen! Biztosan fogok majd panaszkodni. Ide fogok jönni ha babás leszek és akkor is ha majd nem tudom mit kell csinálni ha valami baja lesz a picinek. Gyere csak nyugodtan, nagyon is nagy erőt adtok nekünk! :wink:
Tuncimunci
Üdv! Bocsi, eddig nem is írtam neked.
Elő fordulnak balesetek. :lol: Volt,hogy duplán adtam be az adagot, vagy éppen a folyadékos ampullát hagytam el:roll: Ha a a folyadékos üveget pazaroltad el, azt tudsz kérni ott, nem kell venni. Ha viszont azt amit keverned kellene a folyadékkal, akkor kérned kell apánkat és újra fel írja. Nekem is volt ilyen,levegős volt. De ki húztam a tűt és újra vissza szúrtam és már jó is volt.Nem cseréltem semmit.
Szerintem kérjél altatást főleg ha sok tüsződ lesz. Volt aki nem kért, amikor én voltam, de kapott fájdalom csillapítót, legalábbis azt mondta. Mennyi tüsződ van?

kagyló

kagyló

Szerintem itt minden érthető, az is, ha valaki panaszkodik a terhességi rosszulléteire, és az is, ha ez valakit esetleg zavar.
És az is, hogy mindenki mindenre érzékenyen reagál... :D
plonsk
Budapest

Cicamica, nem tudom mikor kezdünk még, jövő pénteken megyek Dévaihoz rákszűrésre, meg viszik neki pár leletet, ami már készen van.
plonsk
Budapest

Szia Kagyló!
Köszi, hogy írtál....már fel volt oldódva csak nem maradt a fecskendőben, nem folyt sehol és mégis egyre kevesebb folyt vissza, de akkor hová lett a folyadék többi része?????Kihúzta, vissza, újra, egyre kevesebb ment a fecskendőbe, aztán egyből vissza az üvegbe, nem hittem el :D Nem tudom még, hogy mennyit érlelek, de remélem lesz elég :) szerdán volt az első UH, nem mondott semmit sem csak azt ,hogy alakul, biztosan kezdetleges volt még, holnap hátha megtudom :D de számokat diktált, meg méreteket, de annyira figyeltem arra, hogy "laza" legyek, hogy nem jegyeztem meg semmit sem :D :D Árt az altatás a petesejteknek??...mondjuk a fájdalomcsillapító is oda jut azért...mondták is, hogy aki nagyon gondolkodik rajta, annak inkább altatás legyen :D én meg amúgy is olyan "majrés" vagyok...már eddig ha tűt láttam is minden bajom volt...vérvételeken állandó ájult voltam :D azért már sokat edződtem :D :D vérvétel meg se kottyan, jönnek mennek a szurik is... Veled mi újság? Jársz most ide a D-be vagy tervezed?
tuncimunci
Szolnok

Köszi a videót Kagyló!!! Rendes vagy!
tuncimunci
Szolnok

Tuncimunci: Körülbelül 3 éve van Dévai mellett. Igen, nekem ő a dokim és már nagyon túl van a tanuló évein. :D Dévai betegeinek "ügyeibe" úgy tudom nem szokott beleszólni, de ott van hogy tanuljon. Szerintem jó orvos én nagyon szeretem. Nekem az 1. lombiknál nem volt altatásom, mert nem volt altatóorvos. Én biztosan nem csinálnám meg még egyszer altatás nélkül a punkciót.

Kagyló: Nem csak hogy szeretnél lesz is kisbabátok, még idén. :wink:

Zafír
zafir100

Sziasztok!

Nem fogok tudni mindenkinek írni, de Zafír kérdéseire válaszolok, ill. a terhesség "kínjaira"...

Én ikrekkel voltam kismama és bár volt hematómám, méhszájon tapadó lepény ami miatt kb. a 16. hétig feküdnöm kellett. Autóba nem ülhettem...egyszer hánytam, viszont hányingerem és savam a 16. hétig volt, ami nem volt kellemes. Utána igazából a 28-30. hétig különösebb bajom nem volt. Imádtam terhes/kismama lenni. Számomra a 30. hét körül jött el a terhesség, DE ettől függetlenül bármikor kismama lennék,mert a világ legcsodálatosabb állapota. Sajnos mindennek vannak árnyoldalai. Itt már volt nézeteltérés az Anyukák-kisbabára vágyók között, DE mivel én is álltam/állok mindkét oldalon, kijelenthetem,h egyik állapot sem könnyű. Mikor babára vágyunk azt gondoljuk,h bármi legyen, mi mindent kibírunk, de kismamaként is és Anyukaként is el tud jönni az a pillanat,h jaj csak 5 percre ne ebben az állapotban legyünk. Most biztos morgolódtok, de anno én is ezt tettem és bizony Csutikánk szokta mondani,h ugye Bari, én megmondtam....mert volt,h Csuti is panaszkodott, én meg mondtam neki,h ne panaszkodjon,mert erre várt :roll: na pár hónap és én panaszkodtam neki,h mennyire nehéz.... A panaszkodást ne úgy értsétek, de van,h tényleg elszakad a cérna,ha nem szűnik egy-egy probléma :shock: DE tudja mindenki, emberek vagyunk és mindig arra vágyunk ami nincs......

Zafírom, a Fiúk 36 hét 4 napra születtek :lol: Sajnos 2x pár napot voltam a SOTEn. Január 3-án akart Paragi befektetni 36hét4naposan :lol: de jöttek a babák :lol: Paragi elég engedékeny orvos. Dévisz jóval hamarabb fenyegetőzik a kórházzal....
Babakocsi, mi ABC Design Zoom-ot vettünk használtan. Hozzá vettünk mózest és babahotdozót, de volt amit kaptunk. A babakocsi méretei, csak a lift viszonyítása miatt és mivel holnap mentek Elekeshez a Rózsakertbe :lol: abba a liftbe beférünk,ha hordozóban vannak a fiúk. Holnap nézzétek meg jól a liftet :wink: :lol: a babakocsit tudom ajánlani, mi nagyon szeretjük!
Vásárlás: a babakocsi volt az első. 20 hetesen vettük meg Elekes utolsó vizsgálata után. Aztán szép sorjában mindent beszereztünk. Nekem anno azt mondták,h a 26-28. hétre legyen meg minden,mert nem lehet tudni,h mikor kell kórházba rohanni....persze volt amit a 30. héten intéztünk, ez állapottól is függ, de az ikresek tényleg érdemes korábban beszerezni mindent.

Na mennem kell,mert Beni kiabál :lol:

Puszi és drukk mindenkinek!

bari6

Sziasztok!

Mivel egész nap egyedül voltam itthon, volt időm agyalni... sajnos. Eddig azt gondoltam, h azért mondta, h menjek uh-ra, mert holnap még csak megvizsgálni akar. Különben azt is mondta volna, h készüljek a transzferre. Nem igaz? És igazából még azon is aggódom, h amikor azt a rengeteg papírt töltöttük ki, akkor volt egy olyan, amin választani kellett, h az embriókkal mit akarunk tenni. Emlékeztek rá? Én akkor a D+ módszert választottam, de nyilván úgy gondoltam, h ha sok embrió lesz, és meg lehet kockáztatni a több napos beültetést. Ettől függetlenül, h nekem a 13-ból csak 4 embrióm lett nem fogják hétfőig húzni. Ugye? Ha esetleg holnap nem lesz transzfer, akkor lefagyasztják és később kapom meg őket? Ugye jól gondolom, lányok?
nyuszicica
Budapest XI. kerület

Tuncimunci: Én az ampullának a tetejét nem tudtam letörni, mert először olyan szerencsétlenül sikerült, h elvágtam a kezem. Így beadtam magamnak, de a férjemnek kellett segédkeznie az összeszerelésnél, és képzeljétek az utolsó cetrotide-t nagyon szerencsétlenül sikerült beadnom, mert olyan volt, mintha a tű nem lenne eléggé a helyén, és a punkció előtti este annyira paráztam emiatt. Még reggel is, mikor D. megvizsgált nagyon aggódtam, h elbénáztam, és miattam nem sikerül, de megnyugtatott, h mindannyian megvannak, és szépek :) Úgyhogy még az ilyen kis bakikkal is jól sikerült. Én is megnéztem a videót. Ott a hölgynek van egy ampullatörő műanyag szerkezete... ilyen kellett volna nekem is, de remélem már nem kell beszereznem :) :)
nyuszicica
Budapest XI. kerület

Szia Zafír!
Olyan fiatalnak néz ki a Dokid!! :D Tényleg nem szól semmit, biztos nem szólhat...akkor okés...legalább tudom, hogy ki Ő...
Nyuszicica!
Biztosan mondta volna, hogy készüljél...mit vigyél magaddal,kaját... nem tudom itt adnak e utána injekciót a Róbertbe adtak, vinni kellett azt is...biztosan nézik, hogy alakulnak, mikor érdemes őket visszaültetni, nekem a másodiknál visszaültettek 3-at, a többiek mentek tovább hátha az 5 napos szintig eljutnak és akkor lefagyasztják, de sajnos nem mentek el addig :( mondjuk valakinél meg az tesz jót, ha visszaültetik rögtön...kíváncsi vagyok, hogy mondanák-e hogy holnap után , szóval, hogy hétvégén ültetik vissza...rugalmasak annyira?amúgy ultrahangon holnap mit néz Neked??

Zafír, Kagyló válaszát várom ezekre, meg a Te kérdéseidre, nagyon tudják a dolgokat...a rengeteg papírral nekem is vannak gondjaim, például a magzatvíz vizsgálatával, mert beírtam, hogy kérem, de már nem biztos, hogy kérném, nehogy elvetéljek...én meg ezen agyalok, Ti mit írtatok arra???Örülnék ha megnéznék, de a következményei meg...veszélyes egy kicsit...mondjuk ezen a sok papíron csak a veszélyek voltak...úgysincs más választás, ha Babát szeretnénk, úgyhogy kockáztat az ember...
Nyuszicica én meg hogy jártam már kétszer!! A felszívótű...na nem a barátom... :D :D :D már az gondot okoz, hogy levegyem róla azt a műanyag kupakot amikor a fecskendőre teszem...lehúztam először, elvágtam a tűvel az ujjam...új fecskendő megint...ma pedig ugyanúgy húztam le, megindult, mutatóujjamba bele...új tű újra...már az injekciózást véres kézzel kezdem :D
Szerencsétlenkedek, már minden ujjam lassan ragtapaszos lesz :lol: Amúgy ne izgulj, nyugodt legyél, jó helyen vagy, biztosan tudják a dolgukat, hogy mikor mit kell tenni a Te érdekedben és hogy sikeres legyen a visszaültetés...inkább örülj a 4 kis embriónak... :lol: :lol:
Sok sikert holnapra!!!
tuncimunci
Szolnok

Hát igen, a tűk azok meg még pluszban nehezítik a dolgot. Nekem sem sok kellett hozzá, h meg ne sértsem magam vele, és sokszor a férjemre bíztam.

Holnap azért megyek uh-ra, mert hiperstimu veszély van, és azérti is nagy kérdés a mostani transzfer, de tudom, h az én érdekemet nézik majd a döntésnél. Ma nagyon sok húst ettem, és ittam már 3 l folyadékot, de fel vagyok puffadva sajnos. Persze reggel mindig jobb a helyzet, de most este már feszít egy kicsit...
nyuszicica
Budapest XI. kerület

Nyuszicica: transzfer előtt mindig van UH, mert ha hiperstimu veszély van, akkor nem kapod holnap vissza őket. :(
Módosítani még holnap is tudod a régi választásodat. Mi a 3. lombiknál a fagyasztás helyett, a továbbtenyésztést választottuk az UH után, így csak hétfőn volt a transzferem. Na aggódj nagyon rugalmasak. Sok mindent nem kell vinni, csak hálóinget, köntöst és papucsot. A transzfer kb. 10-15 perc és utána kb. 20 percet kell pihenni. Az utrogestanodat mindenképpen vidd magaddal, de ezt biztosan mondták. Nekem is volt pici hiperstimum az utolsó lombiknál.

Tuncimunci: Én már nem nagyon emlékszem mit is kértem a magzatvíz vizsgálatnál, de gyanítom, hogy nem kértem. Nem hiszem, hogy a későbbiekben ne lehetne ezt megváltoztatni. Most talán jobb is, hogy nem kértem, mert 2x szúrnának, hiszen Törpikéim kétpetéjű ikrek. :D

Zafír
zafir100

Nyuszicica
Zafir már válaszolt a kérdésedre. :lol: :wink:

kagyló

Én úgy tudom, akkor jött Dévai mellé, amikor nekem volt a lombikom. Nyáron lesz 2 éve. Nagyon lelkes és remélem ott is fog maradni és segít D-nek.

KépKép
momelcsi

Köszönöm Zafír :) Jó éjt! Majd holnap helyzetjelentek :)
nyuszicica
Budapest XI. kerület

Nyuszicica, no para:-) holnap minden rendben lesz, és ne agyalj, hanem aludd ki magad. Holnaptól hivatalosan is kismama leszel.

KépKép
momelcsi

Nyuszicica

Holnap várni fogunk! :wink: Minden rendben lesz!Csak nyugi!
:wink:

kagyló

Melcsinek van igaza, utánaszámoltam és valóban 2010-ben ment Paragi oda dolgozni. Na mindegy! Öregszem, romlik a memóriám. :D

Nyuszicica: Hatalmas drukk mára, várunk majd a hírekkel.

Tuncimunci: Ha Paragi fiatal, akkor én is, mert kb. egyidősek vagyunk. :lol:

Zafír
zafir100

Sziasztok!

Hajrá Tüncimünci, hajrá nyuszicica!
Jajj a tűkkel én is bénáztam mindig, de a férjem mindig megmentett.
Volt, hogy az előírtnál kevesebbet adtam be, de aztán azt gondoltam nem baj pont ennyi kellett és kész.

Zafír,Nyuszika gyertek majd ti is a beszámolóval. Pontos közvetítést kérünk mindenről :)

Képzeljétek tegnap voltam a kórházban konzultáción a szülésről és volt kukucska is, pedig nem számítotunk most rá.
Jajj nagyon cuki volt, izgett mozgott úszkált ide-oda. Rengeteget nőtt és nagyon helyes formája van.Egyébként 4 nappal idősebb az UH alapján.
Olyan jó érzés, hogy láthattuk a picurkánkat. Megnézte a méhlepényt is és most a lehető legtávolabb esik a méhszájtól, a legjobb helyen van.
Jajj hálát adok Dévai dokinak ezért is, hogy ilyen jó helyre tette picurkánkat :)
Kérdeztük, hogy esetleg látszik-e már milyen nemű. Mondta a dokinő, hogy azt pontosabban majd a legközelebbi vizsgálaton tudják megmondani és egy jobb szkennerrel.
Aztán vizsgálgatta még és azt mondta, ha fogadni kellene ő a rózsaszín holmikra szavazna inkább :))))
Szóval ez még egyáltalán nem biztos, de nekem végig ilyen érzésem van. Persze még nem akarom beleélni magamat.

Rencsi, AFP vizsgálatra nem kell mennem, azt mondták felesleges, mert nagyon jó eredménye lett a 12. heti szűrésnek...
Legközelebb június 1-én megyek Elekeshez.

Szép napot mindenkinek!

Kisbagoly
kisbagoly00
Budapest

Kisbagoly,
nekem is azt mondta h nem kell mennem, de a szülészem meg a védőnő azt mondta h az AFP kötelező, így megyek pénteken vérvételre az Uzsokiba. De jó neked h láthattad!!! nekem még 3 hét.....egy örökkévalóság...

NYuszicica,
Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
rencsi79

Sziasztok.

Rencsike:veled örülök,és már rugdos a picike DE JÓ!!!! :lol: :lol: :lol:
Hogy vagy? Rókák elmentek már messsze? Én eddig egyszer hánytam.

Kép
Kép
melánia

Szia nyuszicica!!!
Mi történt Veled ma????Én 9 körül végeztem, elmentünk a Déli patikába, onnan visszaértünk még mindig ugyanannyian voltak a váróban...valami miatt megállt a bemenetel....Nem Te voltál ma virágos kisruhában???Csak olyan érzésem volt...fél 10 felé jöttetek, nem? aztán lehet,hogy nem...Remélem megnyugodtál már azóta!!!
Az én ismerősöm volt a szobában, leszívása volt, egyedül egy szobában...
Nem tudom Ti hogy Jöttök ki azzal a magas Ápolónővel, de mi nem szimpatizálunk nagyon egymással...mert leültem a szurikhoz...hátha úgy szoktam meg most mit változtassak rajta...örüljön hogy nem ájulok el :) azt a gyereket meg is kell majd szülni, akkor mit csinálok, meg ilyenek...biztosan a stílusa ilyen vagy nem tudom...a másik két idősebb hölgy szimpik, rendesek, de valahogy Vele nem jövünk ki...mindegy...azt kérdezte mikor emgyek leszívásra mert akkor úgy készül...
Szóval voltam ultrahangon...minden renben van, ma estétől kell a másikfajta szuri, az esti 8 órás, de az elsőt ügyeleten kell beadatnom, vagy a Kórházban, nehogy allergiás rohamom legyen, mert akkor lehet hogy újraélesztés is kell...nem semmi ezt sem felfogni...aztán ha jól leszek ,fél óra múlva jöhetek haza és utána mehet itthon...nem tudtam meg még most sem, hogy hány darab tüszőcskét növesztek, csak mondta, hogy minden renben van, hétfőn kell menni legközelebb...de azt ugye nem kérdeztem, hogy már hogy menjek???csak ultrahang lesz még???Hétfőn van a 14. napom...
Zafír!! De jó Neked, hogy egyből két picid is lesz :D :D Köszi, a vérvételt megtaláltam egyből!! Jó kis környezet van ott :D Majd átküldik az eredményt D.-nak...
Kivel mi törént????
tuncimunci
Szolnok

Zafír, ugye ma voltatok az Elekesnél? Mi volt?

Nyuszika, mi volt az Istenhegyin????

csajszik,tűkön ülök!!!!!!!!

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era, minden a legnagyobb rendben. :) Gyönyörűséges eredményünk lett! UH-n a kisember pont aludt, de állítólag tankönyvszerűen feküdt, mert mindent le tudott mérni a doki pikk pakk. Nyaki redő 1,9 mm, orrcsont látható, mindene szép és 2:0, mert itt is fiúra tippelnek :) Aztán kis várakozás és jöttek is a számok: down 1:23000, edwards 1:210000, patau 1: 639000. Nem ilyen kerek számok lettek, csak kerekítettem. Mondták, hogy szép eredmény, hiszen pl. a downra is az életkori kockázat 1:1193-hoz.
Nagyon örültem, mert Dóri bár makk egészséges, de nála 1:2000-hez lett az eredmény, és végig féltem....

Szóval nagyon boldog vagyok, ma már az egész világnak keresztül kürtöltem, hogy mi újság. :)

Zafír, Te jössz a csupa csupa jóóóó hírrel :)

nyuszika85

Sziasztok

Nyuszicica
Most érek haza,és semmi hír rólad? :shock: Gyere már :wink:
Kisbagoly,nyuszika
Kép? :oops: :(
Zafir
Merre vagy? :shock:

Sehol senki?
:(

kagyló

Nyuszika: SZUPER!!!!! Annyira örülök, hogy ilyen jó eredményeket kaptatok. Kisfiú? Húúúúúú! Gondolom nagy az öröm, hogy egy csajszi után kispasitok lesz. :D

Nekem nincsen annyi eredményem mint Nyuszikának, nem tudom nálam miért csak Down-t néztek.
Néhány perce hívott a Rózsakertből Elekes doki asszisztense. A Down eredmény mindkét babánál 1:6194-hez. :D Boldogság a köbön.

Mivel nem vagyunk egyszerű esetek, természetesen most sem ment minden simán. A régiek fórumosok még emlékeznek talán, hogy 1 éve a laparos műtétemnél Paragi doki sokat dolgozott azon, hogy áttörje a hasfalamat, azt mondta, hogy erősek a kötőszöveteim.
Most Elekes dokit dolgoztattuk meg ezzel. Szegénynek zsibbadt a keze olyan erősen kellett nyomnia az UH-t. Mondta, hogy egyszerűen nem tud átmenni az ultrahang a hasfalamon. :? Sajnos a szívkamrákat és köldökzsinór ereket nem tudta megvizsgálni, az a 18. hétre maradt.
Mindkét baba tökéletesen rendben van!!!!! :D
"A" baba a bal oldalon van. Nyugodt volt, de a felénél megunta és elfordult. "B" baba igazi izgő-mozgó. Egyfolytában mozgatta a lábacskáit, hadonászott a kezecskéivel egész végig ficánkolt. :lol:

Kagyló kedvéért néhány kép, amit a videóból szedtünk ki.

"A" baba Kép

"B" baba
Kép

Zafír
zafir100

Zafir

Ezt már szeretem! :lol: Ilyen hamar teljesülne minden vágyam :wink: Nagyon cukik!Tök jól látszanak benne :shock:
Igen,még nagyon régen mesélted,hogy gond volt lapar műtétednél.Ma is meg dolgoztattad a dokit. :wink: De szeretnék már ilyen kis izgő mozgó babákat én is :oops: :cry: Bocsi egy kicsit érzelgős vagyok ma. :(

kagyló

Nyuszika, ezek szuper hírek!!!!!!!!!!!! Sztárfotó nincs a kispasiról?

Zafír, a Te híreid sem kevésbé csodásak!!!!! Nagyon kis helyesek a bébik.

gratulaaaaaaa nektek
:D :D :D :D

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
kisbagoly00
Budapest

Sziasztok!
Bocs, h csak most jövök. Igen, én voltam virágos ruhában. Eddig nekem sem volt szimpi a magas nővér, de most míg vártam a transzferre kiterítve, sokat beszélgettünk, és neki bizony ilyen piszkálódós humora van...

Tehát mára 3 embriónk maradt. Két 4 sejtes és egy 3 sejtes. Megvizsgált D. és elégedett volt, látszik h sok húst ettem, mert csak 21 mm folyadék volt. Viszont a jobb petefészkem 94x64x62 volt, úgyhogy felvázolta nekem a lehetőségeimet: vagy semmit nem teszünk vissza, és 1,5 hónap múlva próbálkozunk, vagy egyet ültet vissza és közepes és súlyos hiperstimu állapotába jut a petefészkem
Kettőnél tuti a súlyos hiperstimu, háromnál meg rendeljek sok fehér szegfűt... Megkérdeztem, de ő ugyebár nem "mondhat" semmit. Úgy döntöttem, h egyet kérek vissza, és a másik kettőt fagyasztjuk,de nagyon lelkiismeret furdalásom volt, h nem próbálom meg a kettőt. Most már jobb azért :) Azt mondta, h a legszebbet teszik most vissza, de az embriológus szerint a fagyibabák is nagyon szépek :) Amikor mondta, h annyi puszit ad, amennyi babát szeretnék, mondtam, h kettőt szeretnék, és mondta, h jó, legyenek egypetéjű ikrek :) Most már jobban vagyok, de du. elég rosszul voltam, sajnos még a róka is meglátogatott, de most már jobb azért, csak annyira fel vagyok fújódva. Erre nem tudtok valami gyógyírt, h könnyebb legyen?
nyuszicica
Budapest XI. kerület

Nyuszicica, csak nyugi. sajna ez természetes. por,hús,víz, de ezt te is tudod. Jól döntöttél, van még esélye a két fagyinak. Ha kettőt kértél volna, egyet tuti nem fagyasztanak le.
Pozitív gondolatok a pocaklakónak, érezze, hogy jó helyre érkezik majd.
Jó pihenést, és rókakoma távozzon máshoz!!!(egyenlőre)

KépKép
momelcsi

Nyuszicica

Szorítok nagyon-nagyon! :wink:

Érints meg!

Ha kisbabád vagyok – érints meg!
Szükségem van az érintésedre, úgy ahogyan talán sosem képzeled.
Ne csak mosdass, pelenkázz és etess.
Ringass el. Puszild meg az arcomat és simogass.
Nyugtató, lágy érintésed biztonságot és szeretetet ad.

Ha gyermeked vagyok – érints meg!
Akkor is, ha dacos vagyok és elutasítalak.
Ne add fel, keress új utakat, hogy közel kerülj hozzám.
Jóéj puszid édes álmokat hoz.
Mindennapi érintésed elmeséli, mit érzel.

Ha kamasz fiad vagyok – érints meg!
Ne hidd, hogy nem kell éreznem, hogy törődsz velem
Csak azért, mert már majdnem felnőttem.
Szükségem van szerető karjaidra, szükségem van lágy hangodra.
Az élet viharában a bennem élő gyermek érted kiált.

Ha barátod vagyok – érints meg!
Semmi sem mutatja jobban szeretetedet, mint egy meleg ölelés.
Mikor szomorú vagyok, egy gyógyító érintés mondja el, hogy szeretsz.
Azt mondja el, hogy nem vagyok egyedül.
Lehet hogy az érintésed minden, amit kapok.

Ha életem párja vagy – érints meg!
Talán azt hiszed, hogy szenvedélyed elég nekem.
De csak karjaid tartják távol a félelmet.
Szükségem van lágy, vigasztaló érintésedre
Mely emlékeztet, hogy olyannak szeretsz, amilyen vagyok.

Ha felnőtt gyermeked vagyok – érints meg!
Ha van is saját családom, akiket megölelhetek,
Mégis szükségem van anyám vagy apám karjára, amikor gyenge vagyok.
Szülőként máshogy látlak.
Már jobban tudlak becsülni.

Ha idős szülőd vagyok – érints meg!
Ahogy én érintettelek, mikor kicsi voltál.
Fogd a kezem, ülj közelebb, adj erőt.
Melegítsd megfáradt tagjaimat közelségeddel.
Bár a bőröm ráncos, érintésre vágyik.

Ne félj. Érints meg!

Ugye milyen szép?
:wink:

kagyló

Zafír, ezek szuper számok és nagyon szépek a lurkók!!!! repkedjetek is, már túl vagytok az ominózus 12. héten, az eredmények rendben vannak, semmi gond nem lesz, juhéjj :)
Era, rajtad a sor! 14-e ugye?

nyuszika85

Huh csajszik! Eszméletlenül örülök mindenkinek!!!

Olvaslak Titeket folyamatosan és szorítok, lassan nem is tudom követni a kismamikat annyian lettünk!!!! És ez szupeeeeeeeeeeeeer!!! És higgyétek el, akinél még nem költözött be a manócska(ák) a pocakba, hamarosan!!!! ez egy ilyen év!!!! nálunk a munkahelyen már 3 párnál jön a baba.... elképesztő, hiszen kb. 10-en vagyunk összesen.... szóóóóóóval jönnek a babák szép sorjában!!!

Kismamik! még egyszer gratula és vigyázzatok magatokra!!!!
Augusztus elején megszületik Lilink és meglátjátok onnantól szinte hetente jönnek majd a babafotók, hiszen szépen sorjában előbújnak majd a babácskák!!!

Valaki kérdezte miért pont Kopaszi-gát. Nem, nem a közelben lakunk, (hanem a XV. ker-ben) csak csodaszépen meg van csinálva, voltunk nem rég (de már réééég) Bariékkal és szerintem ha nem lesz őrült meleg akkor nagyon klassz lesz ott talizni, sétálni, beszélgetni Veletek.

Nálunk minden ok. Lili egy örökmozgó! Megvan a bababútor... szépen lassan megrendeltük, hogy majd várunk rá 8-10 hetet... erre??? 10 nap után felhívtak, hogy kész.... :shock: :shock: Úgyhogy összeraktuk, nézegetjük, szokjuk, szinte minden nap átrendezzük a szobát stb.... még ezután (júniusban) jön a festés, szóval van még idő kitalálni mi, hogyan lesz a legjobb... de nagyon várom már... most kezd picit aggasztani a szülés dolog, de azt hiszem mindenki túléli én is túl fogom és csak arra gondolok, hogy milyen lesz amikor a karomban tarthatom végre a mi kis kincsünket....
ne haragudjatok, hogy sokat írtam, csak ritkán jövök, közben telis-tele vagyok élménnyel és izgalommal és boldogsággal....

Mégegyszer pusszantás az összes kismamának a jó eredményekhez, a "fiatalabb" kismamáknak kitartás telik az idő, noha lassan is.... Nyuszicica drukkhegyem minden darabja a Tiéd!!!, és drága többiek: SOHA-SOHA fel nem adni!!!! higgyetek a babácskákban! Tudom, hogy az idén ott lesznek mindenki pocakjában!!!!!!

Puszi mindenkinek

kriszto

kriszto82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?