Új privát üzeneted érkezett!

Era, igen, fura is, hogy nem vagyunk egyidős terhesek. Én május 11-én megyek az istenhegyibe, elvileg kerek 12 hetesen. És az 50 mm-es baby szuper nagy!!!! :) Elvileg az Istenhegyiben telefonon előtte kiszámolják,mikor kéne menned, mensi és CRL alapján. Akkor ott mit mondtak?

RGO :) Mi is szeretjük :) Mi minden évben mentünk az Agárdi Pop Strandra koncertre (Edda, RGO), most kimarad egy pár évig :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Sziasztok

Era

:lol: :lol: :lol: Nagyon szép!Milyen jól látszik benne.4 D-s képed mikor lesz? Egyáltalán mikortól érdemes csináltatni? :oops:
Az ilyen zenéken nőttem fel.Szerintem nincs is jobb náluk, a mostani zenék a közelébe sem érhetnek.Milyen jók is voltak azok a koncertek. Hozol képet a koncertről?
Kriszto
Te is mesélhetnél már a babáról , és úgy mindenről! :D

Cicamica
Sajnálom, de csak most tudtam jönni.Ha meg van minden papírod,akkor szerintem ha nagy lány lettél kezdhetsz is. Ha minden jól megy,és apánk is lesz még pénteken is, és nem lesz szabin akkor júniusban kezdünk.Ha nem akkor kérni fogom a későbbi indulást, mert nélküle nem szeretnék kezdeni. :D

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló

Nekünk is sanszos a június július ,de még semmi sem biztos
Mi juni végén megyünk 1 hétre nyaralni,és nem biztos ,hogy akkor tudunk kezdeni.
majd talán utána.

Jó lenne a kisfiam sulija miatt nyáron kezdeni,mert ott megállás nélkül tombolnak a vírusok.

Tegnap este is műsor volt,szegénykém hányt,mert valami hányás hasmenés vírus van a suliban,mi meg minden jót megkapunk :evil:

Remélem ma már jobban lesz

Mindenkinek szép napot és jó egészséget 8)
Süssön rátok a napocska :lol:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Sziasztok!

Bocsánat, h eltűntem. Igen, kagyló! megkérdezem neked a szabádságot :)

Pénteken volt a második UH, annyi számot mondott, h én nem is nagyon tudtam követni. Pénteken még vérvételre is kellett mennem, és este megkaptam az első Cetrotide-t. Aztán tegnap este adtam be a másodikat, és utána elég rosszul voltam. Az normális, hogy hatalmas volt a hasam, feszített? Nagyon megijedtem, h mégsem eszem elég húst :( és valamit rosszul csinálok. Még tegnap este ittam 2 l folyadékot, aztán kicsit jobb lett. Még mindig elég nagy a hasam, de már nem feszít annyira. Ennek ilyennek kell lennie vagy valami baj lehet?
nyuszicica
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Nyuszika, az Istenhegyin a múltkori CRL (1,65cm) alapján mondták a május 18.-át (azt számolta a nő, hogy még a mensi alapján is belefér).
Erre most ez másik doki 5,05cm-t mért (2 hét és 2 nap telt el a két vizsgálat között!!!), és azt mondta,szerinte a május 18 nagyon necces,próbáljak korábbi időpontot szerezni.
Felhivtam az Istenhegyit, elmondtam hogy mi a helyzet, és erre mondták a május 14-ét. Hát meglátjuk, csak jó időpotban megyek......
De nem lehet gond!
Agárdon mi is mindig ott vagyunk. Idén is tervezem, de csak lightosan, hangfaltól távol, "zsebben táncolva".
R-go, Edda, Bikini, Demjén--nagyon szeretem őket.

Kagyló, sajnos nem vittem fényképezőt :? . Meg elég messze is voltam a színpadtól, kivételesen zavart a hangfalak dübörgése :roll:
A 4D-s uh-ra azt tanácsolta egy barátnőm, hogy a 18-22 hét körül menjünk, mert akkor már szépen látszik minden, és még elég kicsi a baba, hogy beleférjen a képbe. (vagy valami ilyesmi).hát, ezzel még ráérünk.......

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Cicamica: Én tavaly júliusban voltam és szerintem ez a lehető legjobb időpont. Reggel max 4-en voltunk és műtéten is csak 3-an. Csend és nyugalom van olyankor. :D

Visszaolvasok és jövök majd bővebben.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Zafííír!
Hogy vagytok?

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Zafír!
:lol: Mindjárt a második trimesztben vagy,hihetetlen 8)
Vigyázz magatokra:)

Era :)
Majd írd meg ,hogy hol tartasz,ha megtudod végre:)

Mindekinek szép napot 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Én két éve májusban és júliusban voltam. Akkor elég sokan voltak mind a két alkalommal. Júl.21. punkció 23. transzfer.
Elvileg utána ment Dévai szabira, és valahogy augusztusban szokott.
Nyuszicica, nyomdd a húst, most az a legfontosabb, nehogy túl sok legyen a tüsző. És normális hogy feszít a sok tüszővel a pociban. Holnap jelentkezz, hogy mi a helyzet.

KépKép
momelcsi

Nyuszicica, gyere majd,h mi volt UHUn!!!

Szép napot mindenkinek!!!

bari6

Plonsk: Örülök, hogy mégis maradsz Dévainál. Én ugyan csak ebben az egy intézetben voltam, de ismerek másokat, akik megjárták a Kaálit és a SOTE 1-est és nem voltak jó véleménnyel egyikről sem. Dévai valóban nem a pozitív emberek táborát erősíti. Nekem szerencsére mindig ott volt Paragi pozitívnak.

Barika: Május 11-én azaz most pénteken megyünk Elekes dokihoz. Hogy bírják a fiúk ezt a változékony időt?

Krisztó: Meddig dolgozol még? Én nem tudom hol van a Kopaszi Gát, soha nem voltam még ott. Google szerint valahol a Lágymányosi hídnál van. Pesti vagy Budai oldal? Ha a pesti, akkor az nagyon ciki, mert a 9. kerületben dolgozom, már 10 éve és akkor minden nap ott megyek el mellette. :lol: :oops:

Era: Nagyon csinos a kicsike. :D Én is kezdek már kicsit megzakkanni, mert szerdán lesz 3 hete hogy nem voltam UH-n és a péntek is olyan messze van még. Látod milyen jó nekem? Nálam percre pontosan lehet tudni a megtermékenyítés idejét. :lol:
Köszönjük jól vagyunk.

Katapetra: Szeptember? Az még nagyon messze van. :cry: Addig viszont simán becsúszhat egy csodababa.

Nyuszika: Nekem azt mondta Elekes asszisztense, hogy 12 hetesen és 2 naposan a legideálisabb az UH, de mivel az szombat ezért pénteken kell mennem vagyis veled egy napon csak mi a Rózsadomb centerbe megyünk. :D Valamelyikünk vonalzója nem számol igazán jól. 2 nappal járok előtted, de mégis 21 nappal később fogok szülni mint te. :lol: :lol: :lol:

Cicamica: Igen, ez számomra is hihetetlen, hogy holnapután betöltöm a 12. hetet.

Melcsi, Barika:
1. Ti hány hétre szültetek? Be kellett korábban feküdnötök a kórházba? Tudom, hogy kiszámíthatatlan ez, de kíváncsi vagyok.
2. Ti milyen babakocsit vettetek? Ikreset? Barika, nálatok a képekből ítélve ikres. Nálunk elég nagy fejtörést okoz a dolog, mert a 2. emeleten lakunk és a liftbe (új építésű házikó) szűkösen 4 ember fér el, így egy ikres babakocsival sehogy nem fogok tudni feljutni. Közös tároló pedig nincsen.
Mikor kezdtetek el vásárolgatni? Tudom, hogy még korai, és még az utolsó napokban is bármi megtörténhet (de nem fog semmi rossz történni és KÉSZ!), de kiszámítgattunk, hogy ha véletlenül koraszülöttek lesznek a picik, akkor csupán 4-5 hónapunk maradt elkészülni. A férjem sajnos nem 8 órában dolgozik, így nem sok időnk marad majd vásárolgatni.

Upppssssszzz! Kicsit hosszú lettem, bocsánat.

Zafír
zafir100

Zafír, én betöltöttem a 37.hetet, amikor szültem. Én 5 nappal előbb feküdtem be, mert a CTG-nél mondtam, hogy reggel nagyon bevizesedtem és felment a vérnyomásom. De előtte nem voltam kórházban.
Mi Peg Perego ikres babakocsit vettünk, tudom ajánlani. Bár a 2.-ra semmit sem fogsz tudni felcipelni:-( Erre rá tudod tenni a hordozót is és kb. 7-8 hónapos korig használható.
Ezt már a 4. hónap végén megvettük, mert akkor találtunk olcsón használtat. Amúgy mi folyamatosan vettük a dolgokat, kb. másfél hónappal a szülés előtt már megvolt minden, bár mi nagyon sok dolgot kölcsönkaptunk.

KépKép
momelcsi

Momelcsi: Köszönöm! Egymás előtti vagy egymás melletti volt az ülés a babakocsitokon? Én szerettem volna egymás előttit, de tegnap láttunk egy olyat, ami egymás melletti és talán beférne a liftbe. Bár utána sem tudom hová is raknám a lakásban, de van egy tárolónk, de az is a 2. emeleten van. :D 37. hét? Húúúú, az szép! Emlékszem még amikor szültél, akkortájt kezdtem el írogatni a fórumra.
Nagyon megnyugtattál, hogy nem vagyunk nagyon hülyék, hogy már most elkezdtük feltérképezni, mit is szeretnénk és mi is a választék. Hihetetlen, hogy sima babakocsiból mekkora a választék, ikresből meg csak 2 db-ot láttunk eddig, amit 0 éves kortól lehet használni.
A használt babakocsit a neten találtátok? Én nem nagyon vettem eddig használt dolgokat, de ilyen árak mellett muszáj lesz. 2 ikres barátnőm van, de sajnos csak a ruhákat tették el, ami érthető, mert az egyiknél a fiúk 6 évesek a másiknál a lányok 8 évesek már. Egyébként mindketten spontán lettek ikerterhesek. :D Most tőlem várják a vegyespárost, de én úgy érzem 2 fiúcska van odabent. :lol:

Zafír
zafir100

Zafír! érdekes, de nekem is olyan érzésem van Veletek kapcsolatban, hogy két kukisotok lesz! első pillanattól... de a vegyes páros sem lenne rossz! de tudjuk nem ez a lényeg...
Faggasd Bari-anyut babakocsikról, órákat, oldalakat, egy tucatnyi weboldalt, stb. stb. fog a "nyakadba önteni". Ő igazi babakocsi fanatikus!!! brutál!!! de egészen biztosan tud segíteni, nekünk tudott!!!! :-)
A munka, nos, elvileg május-júniusban fél napos vagyok, azaz a két hónap alatt kiveszem a szabijaim és akkor júliustól pedig betegszabi, majd táppénz... de ha sok lesz a meló, nagy lesz a meleg, akkor júniust már itthon töltöm....jelenleg pangós hát van, a főnök külföldön, szóval jó bent is... lehet pihizni odabent is:-) és nem megy a szabim.

Nyuszicica! Mi volt ma??? annyit gondoltam rád...

Lányok én is voltam nyáron D-nél, sőt aug. 20-án volt transzferunk is... azon a nyáron, (tavaly és tavaly előtt) nem voltak sokan és aug. 20 előtt aug-ban D péntekenként nem volt.... de jó volt, hogy nem volt tömeg....

Ugye készültök a talira??? Remélem jöttök... én már várom...

Kagyló! jelöltelek iwiw-en, de azt hiszem nem jelöltél vissza... na ő én vagyok.... :lol: :lol: :lol:

Kagyló és csajok hoztam két képet, a piros rucis a 24. hét 6. napján, a másik atlétás pedig ma a 26. betöltött héten készült.... a pocaklakónk iszonyú aktív, rengeteget rugizik, a pocak hullámzik, rezeg, nagyon izgi, és különös és csodás érzés....
egyébként minden ok boldogság van a köbön továbbra is.... Kép Kép

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok!

Kagyló, nagyon sajnálom, de nem árulta el a szabi időpontját. Szigorúan bizalmas, mert fel szokták tenni a netre, és csak kavar van belőle. Sajnos ezt mondta... :oops:

Kriszto, nagyon szép pocid van, de jó neked:)

Van 9 nagyobb tüszőm, és kb. 11 kisebb. A nagyobbak között 15x23 körül mözögtak, de ez volt a max. Szerdán punkció :D Már úgy várom. Csakhogy nálunk még az embriók fejlődése is nagyon nagy kérdés a genetikai rendellenesség miatt, amit már anno írtam nektek... Átrendeződés van a 9-es kromoszómájában, ami D. szerint akadályozza majd az egészséges embriók fejlődését, de mi bízunk a legjobbakban :?
nyuszicica
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Era

A 4d-s képet is nagyon fogom várni. :wink:
Zafir

Kis mamis képet nem kapunk? :oops: Nálam meg pont fordítva van, apánk pozitív nekem a kis doki meg a negatív. :( Valahogy nem vagyok neki szimpi, és én nekem ez fel is tűnt. :roll: Ezért nem is erőltettem a beszélgetést vele, ha kérdez válaszolok. :(
Kriszto
Annyira csini vagy!Olyan szép a pocid is!
:wink: Nagyon meleget hallani nyárral kapcsolatosan.Szerintem annyira ne akarjál majd dolgozni.Igen, láttam a bejelölést.Vártam egy picit, hátha valakitől jön privi.Már nyomlak is majd be, ha belépek.
:wink:

Kis mamik, anyukák jöhetnek a képek, pocakos, babás!!!
Sokat,sokat :oops:

Nyuszicica
Hogy kavar lesz belőle? Soha nem láttam az oldalon a szabadságról semmit
:shock: Köszönöm szépen,hogy meg kérdezted!
Szomorú vagyok, hogy nem mondta meg. Majd vakon tervezünk mindent. :(
Szép a tüszők száma! Nem lesz semmi baj! Egészséges és szép kis babát lesz majd! Inkább arra készüljél ez sikerülni fog!!!

Barikám
Hogy telnek a napok? Láttam vannak új képek fel téve, imádom őket. :wink:

Emerencről van valami hír?
Krettyről?

Többiek????

kagyló

Talán azért nem akarta megmondani, mert nyilvánvaló, h nem magam miatt kérdeztem. Ha sikerül, ha nem, minket azt hiszem nem érint a nyár... Talán, ha felhívod és megkérdezed tőle tervezés szempontjából, akkor elárulja.

Nagyon aranyos vagy. Remélem így lesz :)
nyuszicica
Budapest XI. kerület

Akkor én is próbálok egy új képet felrakni. Ma készült, miután az ifjú urat sikerült megnyírni, mert nagyon izzadt az utóbbi időben a hosszú, lányos hajával. Kép

KépKép
momelcsi

Sziasztok én új felhasználó vagyok, de én is Dévaihoz járok.

Elõre kell hogy bocsássam hogy nagyon bírom öt az egyenességét és a humorát és felnézek a hihetetlen szakmai tudására. Nem is akarnék máshoz menni soha (voltam kaáliban egy horror káosz). De van a Dévai doktornak egy stílusa és joggal ijedhetett meg Tõle plonsk az elsõ alkalommal. Én is kaptam már tõle hideget és meleget is sokszor, tegnap például az UH-n kedvesen megkérdezte hogy akkor nincs is bal petefészke ugye ? Úgy hogy pénteken látott utoljára UH-n (meg elõtte vagy 10x) és elõtte vannak az adataim hogy mindkét petefészkem megvan. Belátom én hogy hogy napi 50 nõt vizsgál és nem emlékezhet mindenre, de azért ott feküdve x-edik alkalommal ez igencsak nem kellemes.
Szóval azt gondolom mindennek az életben ára van, nincs minden egy helyen, tehát hogy a tudása meg az embersége mellett nem várható el, hogy még kedves is legyen mindig minden alkalommal. Volt már velem is kedves persze, de legtöbbször úgy érzem magam vele mint egy rossz diák az iskolaigazgató elõtt aki épp intõre vár. Szóval stressz hogy aznap épp mit fog mondani, úgy hogy minden elõírását vakon betartom !

Bocs Lányok az õszinte szóért, ettõl függetlenül imádom :o) a barátnõm 8 éve nála lett terhes, gyönyörû ikrei lettek :)
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Zafír, nem tudom, én a legutóbbi UH-n mértek alapján csináltam a vonalzómat, a dokim meg kiszámolta, hogy akkor november 23-24 a mi napunk. Majd holnap kiderül, hogy tartja-e a rendet a minimanó. :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Szia amaryllis az együttérzést, tényleg sokkoló volt elsőre.

Amúgy tegnap pont hívtam, mert át akartam tenni egy időpontot, és tök jó fej volt, még viccelődött is, hogy ez egy elátkozott időpont, mert már hatodszorra adja ki, és mindig visszaadják.

Szóval tényleg vegyes a kép, és én még igazából csak alig ismerem őt...
plonsk
Budapest

Gyorsan bekukkantok én is már..

Kagyló, szerintem is az a legtisztább ha felhívod Dévait. Egy telefont megér simán.

Nyuszicica, küldöm az óriás drukkokat innen is. Minden rendben lesz, csak lazán, lazán mindent :)

Era, gyönyörű kis pocakmanód van, szépen fejlődik :)
Szerintem számold egyszerűen az utolsó menzi első napjától és kész.
Nem is értem ezt a sok kavarást.
Aszerint mennyi idős amúgy?

Zafír,várom nagyon a pénteket helyetted is, majd várunk az új hírekkel.
Örülök, hogy már jobban vagy, nincs görcs és hányinger. Nekem is valahogy a 10. hét után kezdett megszünni az émelygés.
Foglaltam időpontot én is Elekeshez, majd csak június 1-én kell mennünk.

Krisztó, gyönyörű a pocakod van, simogasd meg helyettem is :) örülök, hogy minden rendben alakul veletek.
Szülésre készülsz már valahogy? Jó tudom még odébb van, csak kérdezem hátha ;)

Melcsi, Köszi a képet, nagyon helyesek a picik. Ne haragudj én nem tudom a nevüket, majd írd meg légyszi :oops:

Plonsk, Dévaival jól fogtok járni én is azt mondom. Bízz benne, csak lazán :)
Nálatok mi lesz amúgy, lombik vagy előbb inszem? Mikor indultok?

Képzeljétek most hallottam egy új pletykát a barátnőmtől
A kolléganőjének van egy 10 hónapos "Dévais" csemetéje. Nemrég elment nőgyógyászhoz kontrollra, nem érzete túl jól magát talán amiatt. A vizsgálaton pedig kiderült, hogy csodák csodájára már egy 13 hetes bébi lakik a pocakjában.
Micsoda meglepetés lehetett ez gondoljátok el :)

Ezzel kívánok mindenkinek szép napot!

Kisbagoly
kisbagoly00
Budapest

Kisbagoly, én még semmit nem tudok, jövő pénteken megyek Dévaihoz, addigra már lehet, hogy meglesz minden leletem, és akkor fogunk a továbbiakról beszélgetni szerintem.
amúgy gyanítom, hogy egyből lombik, mert engem már műtöttek endometriózissal, ilyenkor nem vacakolnak inszemmel.
plonsk
Budapest

Sziasztok!

Momelcsi

Köszönöm a képet! :wink: Nagyon szépek! :lol: Barna szeműek? Vagy csak a kislány?
Kisbagoly
Azért nem hívom fel apánkat,mert 21.-én megyek hozzá. Miért is érdeklődtem mikor lesz szabin? A páromat nagyon érdekelte,hogy mi legyen ezen a nyáron. Mindenképpen megyünk lombikra, csak nyaralni szeretne menni a párom.Én meg nem mert így is húzós a beavatkozás. :roll:
Plonsk
Én meg jövő hét után hétfőn megyek. :lol:

kagyló

Sári és Matyi.
Amúgy elég bizonytalan még a szemük színe, mindkettő zöldes egyenlőre. Éredekes mert apának világító kék, nekem meg barna. Nagypapának van zöld.
De még alakulhat.

puszi minden kismamának, akár mennyi idős is a baba. :wink:

KépKép
momelcsi

Momelcsi

Bocsi :oops: Hatalmas nagy barna szemeket láttam :oops:
Voltam a barátnőmnél pár hete. Van egy 3 éves kisfia.Beszélgettem a kisfiúval, de egyáltalán rám sem nézet csak beszélt tovább. Jött a barátnőm és mondja nekem nézem meg a szemét.Mindig hajtotta le a fejét nem akarta meg mutatni. Egyszer csak rám nézet, én még ilyet soha nem láttam. Az egyik szeme kék volt, a másik barna. :shock: Elvitte szemészetre egy idő után mert azt hitte ez baj a szeménél. Le fényképezték a kisfiút, mert állítólag ritka az ilyen. :lol:
3 évesen még mindig szopik a kisfiú. Na,ezen is meglepődtem. :shock: :lol: Azt mondták neki, már nem fog a szeme színe meg változni. :D

kagyló

hú, mint David Bowie-nak és a husky kutyáknak. 3 évesen majd én is kijelentem, hogy milyen szeműek lettek. :lol:

KépKép
momelcsi

Szia Nyuszicica!
Én most kezdtem a lombikot a Dévai Intézetben, holnap lesz a 4. szuris nap, így ultrahangra megyünk, hogy hogy állnak a tüszők. Eléggé feszül a hasam, Nálad is így volt már az elején is? Tegnap még semmi bajom, ma meg eléggé puffad, feszül...Gratulálok a 9 nagy tüsződhöz!!! Olvasom hogy holnap lesz a leszívásod...Jó már Neked:) Hanyadik napra lett a punkciód? Voltál már máshol is lombikon?
tuncimunci
Szolnok

Nyuszika: Én november 22-re vagyok kiírva, így ez helyes. Az utolsó piri 1. napját kellett a vonalzóhoz beírni, a többit magától számolta ki.

Krisztó: Nagyon csini vagy, gyönyörű a pocakod is. Hogy bírod ezt a változékony időt?

Nyuszicica: Nagyon sok tüsződ van, csak így tovább. :D Várunk holnap este hány szívecske volt a tenyeredben. :D

Kagyló: Facebookra raktam fel pocakfotót.

Kisbagoly: Hogy vagytok? Mikor derül ki, milyen nemű a babuci?

Plonsk: Endometriózisal egyenes az út a lombikhoz. Nekem tavaly el kellett dönteni, akarom-e az inszemeket, mert e miatt választhattam rögtön a lombikot.

Tunimunci: Eszed rendesen a húst? Sütés előtt (nyers állapotban) legyen a súlya fél kiló, ez kell hogy a napi adag legyen és fontos, hogy 2-3 liter folyadékot igyál naponta. Később a tüszők miatt még így is feszíteni fog, de ez most még szerintem korai.

Zafír
zafir100

Szia Zafir100!

Köszi, hogy írtál....folyadék megvan 2,5 liter, sok zöldség is, pedig eddig nem voltam odáig értük, de elég jó így hús mellé köretnek...húsra már alig tudok ránézni, de azt is nyomatom:) itthon nincs is semmi gond, csak ha kocsiban ülök...sajnos elég sokat kell utaznunk míg odaérünk, nem tudom milyen lesz a sok zötykölődés...kíváncsi vagyok, hogy hogy termelődnek...

Szia Plonsk!

nekem is endrometriózisom volt, azóta lombikozok...az a sok lelet mire összegyűlik, menni értük ide-oda....nekem szimpi D. benne van minden bizalmam!:)
tuncimunci
Szolnok

Nekem is endom volt.

Én is úgy tudom,hogy akkor lehet kapásból lombikkal kezdeni.

Kriszto gyönyörű vagy a piros ruciban:)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Melcsi

Gyönyörűek a srácok:))))

Kagyló ti mikor kezdtek Apánknál?

Katapetra?

Tessék visszatalálni a faceről :twisted:

Mindekinek szép napot
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Zafír
Nekem egy ikres ismerősöm olyan babakocsit vett amit variálni lehetett, és
egymás után és egymás mellett is lehetett használni
Sajna nem tudom a nevét pedig eskdött rá :oops:

Nézz mindenütt fórumokon itt a babán is körül,mert ikresek jó tanácsot tudnak bizti egymásnak adni.

Mné?
Kukantasz még minket?
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

CSak hogy Kagyló örüljön,hogy magamban beszélek

Hát a múltkor mondtam,hogy nem értem ha valaki panaszkodik (Nem Zafírra gondolok!!!!!!)hogy folyton hány és hényingere van terhesség alatt.

Nos a babanet visszavágott és pár napja én is elkaptam a fiamtól a betegséget....

Nem akarom részletezni ,de én ha megint terhes lennék akkor sem gondolnék negatívan a hányásra ,mert az pozitív jel a babától ,hogy jól van és minden kismamának erre kell gondolnia.

(Ha nem voltam túl értelmes azért van mert mostanában nem alszok sokat)

8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Cicamica: Én akkor kezdtem megijedni, amikor már 3. napja nem hánytam. :D Örülök, hogy nem rám gondoltál. Próbáltam csak akkor írni erről, amikor megkérdezték, mert már nagyon régóta vártam, hogy teherbe essek és ha azt mondanák, hogy végig kell hánynom az egész hátralévő terhesség és akkor minden rendben lesz a kisbabáimmal, vállalnám. Így tudva, hogy nálam hányással jár a terhesség, újra vállalnám, hiszen e mellett a legfantasztikusabb érzés tudni, hogy ott vannak és látni azt ahogyan növekednek.
Van valami vírus most? Azt kaphattátok el? Remélem minél hamarabb kilábaltok belőle.

Zafír
zafir100

Sziasztok!

Melcsi, nagyon édesek a babák! Egyem is meg őket, tiszta anya és apa:) Még jó lenne itt sok ilyen édes képet látni :D

Köszönöm a drukkokat és a biztatást. Nagyon remélem, h mindent jól csinálok, és minden rendben lesz. Bárcsak már holnap ilyenkor lenne. Olyan kicsit, mintha vizsgázni mennék, mert van még esély, ha nem sikerülne, de olyan jó lenne elsőre átmenni.

Tunimunci: A ciklus 15. napján lesz a punkció. Még nem volt lombikom. Még korai a szurkálódás sztem. Pedig én még a sima egyes peteérést is meg szoktam érezni, de ennyire az elején még azt hiszem nem éreztem feszülést. Igen, egyél sok húst, és igyál sok vizet. Kitartás! Holnap reggel akkor találkozunk :)
nyuszicica
Budapest XI. kerület

Tuncimunci: Valóban nem egyszerű a húsevés, főleg így nyáron. Nekem a különböző szószok és a fokhagymás tejföl nagyon bejött, a végén már abba mártogattam a húst, hogy ne érezzem az ízét. :D Mindenképpen jelezd Dévainak a problémát. Merre laktok, hogy sokat kell utaznotok?

Nyuszicica: Nagyon drukkolok mára neked, hogy minél több csodálatos tüszőcskéd legyen.

Zafír
zafir100

Szia Zafír :)

Igen , mi mindig végig megynk az "étlapon" és ha első körben nem is kapunk el semmit akkor is valószínű,hogy nem sokára beállunk a sorba.

Már sokkal jobban vagyunk köszönjük 8) És azért írtam le mert tényleg nem rád gondoltam nagyon drukkolok nektek :lol:

Gratulálok a 12 héthez :P

Nyuszicica

Remélem elsőre sikerlni fog.
Nem semmi ,hogy ilyen jól vetted az akadályokat.
Én kicsit félek attól,hogy mi lesz mikor szurkálnom kell majd magam.
Most Te akkor 2 naponta jársz uh-ra D-hez?

És szabadság ha alatt történik valami,akkor valakivel(amilyen peches vagyok majd velem)irány egy kórház mint anno Kretty?

Mindenkinek szép napot kívánok 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Kriszto

Nagyon drukkolok neked

Tessék most már otthon maradni és pihengetni , utána úgy sem tudtsz 8)
de ez édes fáradtság az más lesz, nagyon örlök,hogy már itt tartasz.

Miért pont a kopaszi gát?
Talán Te is Budán laksz?
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Húsevéshez még a Belga - Hús, hús, hús című számát tudom ajánlani :)
Ismeritek?

Cicamica, légyszi töröld ezt a mondatod, hogy kórházban fogsz majd kikötni.
Nem szabad így hozzáállni sosem. Minden rendben van és lesz erre kell gondolni. jó?

Zafír - Köszi én nagyon jól vagyok általában. Tegnap eset picit szédültem, lehet nagyon alacsony volt a vérnyomásom vagy az időváltozást éreztem meg. Szerintem június 1-én fogjuk meg tudni a nemét, ha nem lesz szégyenlős Elekesnél :)
Valahogy én az elejétől fogva lányt érzek, de már nem vagyok biztos benne, meglátjuk majd. Holnap megyünk a kórházba konzultálni, ahol szülni fogok . Mivel nekem már van vágás a méhemen ezért biztos, hogy programozott császár lesz majd. Nem tudom most megkukkantják-e a bébit.
Hérfőn védőnőnél voltunk, a szívhangot kereste meg egy műszerrel, hallottuk is egy pár pillanatra, de gyorsan odébb kúszott, szerintem nem szerette annyira :)

Egyik barátnőmet is műtötték endometriózissal. Nagyon megviselte először, viszont a betegsége kapcsán ráébredt egy csomó dologra. Főként lelki vonalon tette rendbe magát, a műtét utáni hormon leállításba nem ment bele, amit az orvosok többsége ajánlott. Utána pedig nem sokkal spontán teherbe esett, pedig a férjénél sem volt minden 100%. Most lesz 9 hónapos a babájuk. :)

(Ja Zafír én okt.26-ra vagyok kiírva és nálam 170 napot ír. Valamit tényleg nem jól számol a vonalzód :) )

Kisbagoly
kisbagoly00
Budapest

Cicamica: Örülök, hogy már jobban vagytok. :D Nektek az első baba természetes úton lett?
Szabadság alatt Dévai szabadságára gondolsz?

Kisbagoly: Vajon mit rontottam el a vonalzómon? Na mindegy, a lényeg, hogy a terhesség korát jól írja. :D
Jó neked, hogy a védőnő nézett szívhangot, nálunk ilyet nem csinált. Nagyon kedves és bájos volt, de igazán semelyik kérdésemre nem tudott válaszolni.
Én nem igazán szeretnék császárt, de sajnos 2 babával ez is benne van a pakliban. :cry:

Zafír
zafir100

Igen Zafír Dévai szabadságára gondoltam.

Hál Istennek már jobban vagyunk,ma már edzettem is egy órát,most már mindenketten a kisfiammal meggyógyultunk.

Nagyon aranyosak vagytok,csak alapvetően sokszor peches vagyok, és ezért néha kissé negatív.

Bár törekszem mindig a jóra koncentrálni.

Sajnos mi úgy néz ki csúszunk a kezdéssel,mert nem lesz időben penicillin allergia tesztem.

Mindekinek szép napot 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Cicamica: Ha Dévai nincsen, akkor Paragi mindenképpen van helyette szabi alatt.

Zafír
zafir100

Köszi Zafír a gyors választ:)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Cicamica: Nincs mit. Ma gép előtt ülős napot tartok, így ma mindenre gyorsan tudok reagálni. :D

Zafír
zafir100

Sziasztok!!!
Voltam uh, minden okés, alakulnak a dolgok, pénteken megyek legközelebb, akkor hátha többet mond :) Hiába kérdeztem, nem tudtam meg semmit, csak, hogy vannak, majd még alakulnak...jól van akkor! utána meg vérvételre megyek, nem tudjátok, hogy oda éhgyomorra kell e menni, mert azt nem mondták, gondolom akkor nem, de hátha???A Máv Kórházba...
Szóval...nem is volt rossz az utazás, pedig már nagyon kivoltam tőle, de semmi, fel sem vagyok puffadva most, úgyhogy nem volt semmi gond, köszi az aggódást :) Jászberényből járunk...2óra alatt ott is vagyunk...voltak rendesen....9re végeztünk...
A szuri ott még jobban esett mint itthon:)))
Zafír Nektek az első próbálkozásra sikerültek a bébik???Voltatok máshol is?Nagyon gratulálok, de jó lehet már Neked!!!
Nyuszicica
gondoltam Rád ma reggel amikor még várakoztunk, hogy milyen jó már Neked, cseréltem volna:) Remélem sikeres volt a leszívás:) Holnapra akkor már tudni fogsz valamit?????
tuncimunci
Szolnok

Tuncimunci: MÁV kórház rendelőintézetébe kell menni, nem a kórházba, de ott van a kórház mellett. Voltál már ott?
Nem kell éhgyomorra menni.
Nem irigyellek. Amikor elkezdtük a lombikokat, örültem, hogy már nem vidéken lakunk.
Nem, nekünk a 3. lombik volt sikeres. Nem voltunk máshol. Nekem Paragi dokit az egyik barátom ajánlotta, először hozzá mentünk amikor kiderült, hogy a páromnál gond van, és mi ilyenkor a teendő. Így ezek után nem volt kérdés, hogy melyik intézetet válasszuk. :)
Valóban nem panaszkodhatom, nagyon élvezem a terhességet, minden apró nehézségével együtt. Hamarosan te is át fogod ezt élni, hidd el. :D

Zafír
zafir100

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire vannak "nonstop"? Gondolok itt arra, hogy pl. mi van, ha az inszemináció napja hétvégére esik, akkor is fogadnak vagy akkor buktam azt a hónapot?
(a mostani dokim szerencsére nagyon rugalmas, most voltam nála a hosszú hétvégén (vasárnap és máj. 1-én!) 2x is "tüszőnézésen", persze nem nőtt meg egyik sem eléggé...:( )

Illetve mennyi a konzultáció, és van-e TB támogatott inszem? Ha nincs, akkor mennyibe kerül?

köszi
minekaza
Budapest

Minekaza: Én szerintem nagyon rugalmasak. Már nem emlékszem kinek, de valamelyik évben valakinek szombaton kellett mennie és Dévai bement miatta. De szerintem vannak annyira rutinosak, hogy nem fog hétvégére esni neked az az inszemináció. :D
Én úgy tudom inszemre nincsen TB támogatás (inszemesek javítsatok ki ha rosszul mondom). A konzultáció 10 e az inszem ha jól emlékszem 40 e körül van.

Zafír
zafir100

Cicamica,

ne haragudj, de senki nem tudja megérteni addig h milyen szörnyű naponta 15-20x hányni hónapokon keresztül, megállás nélkül rosszul lenni, amikor a 10. hányás után összeesel vagy bőgsz mert szétmart a sav ami jön szádon orrodon mindenhol.....vagy amikor éjjel 4kor felébredsz mert megint savat hánysz miután alig aludtál el az előző menet óta.....engem nagyon megviselt és talán egyetlen embert van itt a fórumon akinek hasonló volt, mert nem arról beszélek h naponta 2-3x hányok.....voltam rotás....amit gondolom ismersz h milyen rossz elkaptam a fiamtól, egy hangom nem volt hánytam pár napig mellette rohangáltam be a fiamhoz a kórházba, de az SEMMI nem volt ehhez képest....tudod hányszor hallotam az elmúlt hetekben h igen és nis hánytam, nekem is volt hányinger stb és nem értik h én mitől szenvedek.....igen vannak fokozatok de ha valaki ezt végigcsinálja úgy hogy nem tud berohangálni a kórházba hányáscsillapítóért amitől jobban lenne és az az illető azt mondja h nem érti h miért panaszkodok, azt megértem de csak őt, másnak nincs joga, azért mert azt hiszi hányt három napig akkkor már átélte ezt az embert próbáló hónapokat......már bocsánat.....nem gondolom h nekem szántad, de igenis vannak kivételek akinek lehet terhes a terhesség....és csak azért vállaltam megint mert a világ legcsodálatosabb dolga anyának lenni, de nekem sajnos nem áldott ez az állapot...

Kép
rencsi79

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?