Új privát üzeneted érkezett!

Nyuszi nagyon tetszik a vonalzódon a két 10-es :lol:

Zafír: Most látom csak, hogy milyen szép vonalzót csináltál, nagyon tetszik! :D

Kisbagoly: Én is így voltam, mint te a hsg-kel, a pálinkát nagyon óvatosan iszom, mert egy csomó ch-t tartalmaz, inkább száraz fehér bor, és vodka :D minden nap!
Persze, hogy ez nem igaz.....:)
katapetra

Sziasztok!

Zafir
Várom a képeket,amikor lesz majd hozod nekem.Csak ne feledkezzél meg róla. :wink: Látom vonalzód is van,nagyon jó!Kis dokinál fogsz szülni? Ki az az Elekes? :oops:
Almendra
Meg kérhetlek rá,hogy meséljél nekem az örökbe fogadásról? Valami olyat hallottam,hogy már nincs zárt örökbe fogadás csak a nyílt. Tényleg így van? 3-4 év mire sikerül örökbe fogadni? Ezeket csak olyan szó beszéd alapján hallottam. :roll:
Barikám
Függök ám a baba képeken rendesen! :oops: Olyan tündérek! :wink: Ágiét is meg szoktam nézni,ő is ott van.Szép nagyok már a gyerekek.Jöhetne már egy kicsit mesélni.
Kriszto
Várom a prividet! :(

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kata, észre sem vettem a 10-seket :) Tényleg :)

Zafír, off...... 46 ezer kombinált tesztre 2 baba miatt???... Azt nem értem, máshol miért nem tesznek különbséget a babák számában és az árban.... Az Istenhegyiben 30 ezer a kombinált, az sem olcsó, tény....

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Sziasztok

Sajnos a genetika és minden más egy vagyon, DE megéri a nyugalmat!!!
A hova menni és mit érdemes figyelni,ha nem az Istenhegyin ill. a Rózsakertben csináltatjátok a genetikát, erről Krisztokánk tud mesélni!

Zafír, jesszus...megy az időőő :shock: Hogy bírod az otthon létet? Görcsölsz még?

Ami a Rózsakertet illeti: mindenkinek csak ajánlani tudom. Mi már egy vagyont hagytunk ott :roll: Ott voltunk 12-13, 18-19 heti genetikán, a fiúkkal komplex UHUn és most Zalánkával gasztroenterológusnál (bővebben lejjebb)

Nálunk minden OK, megy az idő rendesen...Jövő héten már 4 hónaposak lesznek a fiúk ♥♥
Az éjszakákat átalusszák, de nappal annál inkább aktívabbak :lol: Igazából nem is az aktivitásukkal van baj,hanem,h ha épp nem foglalják le magukat és Anyuci vagy bárki más nem ugrál körülöttük, akkor vége a világnak :evil: éééés hozzá kell tennem,h soha nem engedtem,h fel legyenek véve...Zalán továbbra is nyugodt baba. Ő inkább figyel mindent és nehezebben nyílik meg mások felé, ééééés szerelmes a zanyukájába ♥ Benedek, Ő a nagyon sírós baba :( semmi baja nincs, csak figyelemre vágyik :lol: a sírás ellenére nagyon közvetlen. Imádja az embereket, hamar oldódik és mosolyog ♥
Képzeljétek, felfedezték a babakocsiból a fákat. Annyira cukker Zalán :lol: :lol: :lol: a következőt csinálja,ha sétálunk: nézzük a fákat és ha nincs fa, akkor elkezd sírni,ha újra fa jön, akkor nevetünk...valamelyik nap még ágat is kellett törnöm,h ne sírjon :roll: :lol: Benedek legújabb zizije,h a fejére kell tenni vagy a simi kendőt, vagy a pelenkát és úgy alszik :lol: Épp ma kérdezte meg egy járókelő hölgy,h nem fullad meg a gyerek???.... :shock:
Zalán gasztroenterológusnál: sajnos születése óta rengeteget bukik ill. inkább hány :( A 3 hós oltáson mondta a gyerekorvos,h akkor most ebből elég...(a hányás mellett hízik rendesen...mi több hihetetlenül...már több mint 6 kg) Adott beutalót,h akkor menjünk el dokihoz. Na állami helyre nem sikerült elmennünk,mert az egyik dokihoz júliusra a másikhoz augusztusra lett volna hely. Így vihettük a Rózsakertbe Veres dokihoz 18ezerért...ne értsetek félre,mert ha ez számítana, akkor nem vittük volna, de már kezd tele lenni a hócipőnk,h mi a túróra fizetjük a TB-t???? Visszatérve Zalánra, szerencsére nincs baj, "csak" ami sok-sok babánál van, a nyelőcső és a gyomor közötti záróizom nem működik rendesen. A doki szerinti megoldás a mielőbbi hozzátáplálás elkezdése. Ma megvolt az első ismerkedés a krumplival. :lol:

Na most aztán jó sokat írtam :lol:

Vigyázzatok egymásra mindig és tudom, biztos vagyok benne,h meg fog történni mindenkivel a CSODA!!!

Puszillak benneteket, jó hétvégét és drukk mindenkinek!

Bari

bari6

Sziasztok!
Több mint 3 hónapja regisztráltam, és akkor már segítettetek nekem a TSH-mal kapcsolatban. Aztán kicsit eltűntem,mert várnom kellett, és most végre :D kezdünk. Olyannyira, hogy szerdán volt az első napom, és holnap kezdjük az injekciókat. Remélem nem lesz gond vele. Köszönöm még a januári kedves biztatásokat is, és remélem most, hogy elkezdtük számíthatok a segítségetekre, ha elvesznék a sok adat, érzés és kérdés útvesztőjében :oops:
nyuszicica
Budapest XI. kerület

rám bármikor számíthatsz :wink: ezerrel drukkolok nektek és a babóknak.

KépKép
momelcsi

Köszi Melcsi, meg az eddigi sok segítséget is :D
nyuszicica
Budapest XI. kerület

Üdv., Nyuszicica! Hogy ment az első szuri? Magadat szúrod vagy van segítséged?

Többiek, merre vagytok?

bari6

Sziasztok

Visszatértünk a nyaralás lazításból :))
Nagyon jó hely (Kapos Spa) csak ajánlani tudom mindenkinek

Rengeteget úsztunk meg zabáltunk:)+én még kondiztam is egy negyed órát :oops:
Megúsztam egy kiló plusszal.

Barika :)Tüncik lehetnek a fiúk:)))
Jó volt olvasni egy kicsit bővebb élménybeszámolót:)

Nyuszicica:)

Jó neked ,hogy már itt tartasz:)
Nagyon drukkolok neked ,hogy minél előbb babásodj:)

Kriszto,Npgy hogyan bírtátok ezt a nagy meleget?

Puszi mindenkinek
Szép napot 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Magamat szúrom, mert az elsőnél úgy voltam, hogy megpróbálom, és ha nem megy, majd mással próbálkozom :) Megy egyedül is, amikor a Gonalt beadtam el sem hittem, h már bent a tű, és mégsem érzek semmit :lol: Viszont a Merional nagyon fájt, de csak azután pityeredtem el, h kihúztam a tűt... Azóta már sokkal jobb. Melcsi amikor azt mondta, hogy hozzá lehet szokni nem nagyon hittem neki, de tényleg így van... Rájöttem, hogy ez egyáltalán nem nagy áldozat azért, hogy gyerekünk legyen :D

Köszönöm, Cicamica. Nagyon örülök, hogy már itt tartunk. Remélem mindent jól csinálok:)
nyuszicica
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Valaki mostanában megy apánkhoz? Ebben az évben is úgy lesz,hogy csütörtökön és pénteken nem fog dolgozni a nyáron?Vagy,hogy lesz szabadságon? Tudtok erről valamit? :roll:

kagyló

Sziasztok!

Kagyló!
Kérdeztél az örökbe fogadásról. Amennyit én tudok, az az, hogy zárt örökbefogadást csak a TEGYESZ csinálhat, és létezik most is.
Van négy civil szervezet, amik általában alapítványok, rajtuk keresztül csak nyílt örökbefogadás lehetséges.
Max. 45 év korkülönbség lehet az örökbefogadó és az örökbe fogadott között, és a fiatalabb házastárs életkora számít.
Lehet egyedülállóként is örökbe fogadást indítani, de az alapítványok csak házaspárokkal állnak szóba. Sőt, az alapítványok közül van ahol 40, van ahol 42 éves korig lehet felíratkozni babára váróként.
Két hét múlva megyünk a TEGYESZ-be első konzultációra, és akkor már többet fogok tudni.
Sajnos az újszülöttekre hosszú a várólista, és van hogy több év, mire babát kap egy pár.
almendra
Budapest XIX. kerület

Jaj de pang ez a fórum

Ennyire meleg lenne?

8)

Pusza mindenkinek és bújatok elő
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

a facebook megöli a babanetet...
plonsk
Budapest

Én itt vagyok minden nap, és olvasnék.....ha lenne mit...

De akkor olvassatok ti :)
Ma hajnalban volta cukker terhelésen, tavalyi eredményeimhez képest így változtak az arányok :? :roll:

2011.10.04.
Glükóz : Inzulin:
0': 5.3 0':7.2
60': 5.6 60':69.6
120': 4.5 120':29.4

2012.05.03.
Glükóz Inzulin:
0' 4.9 0':7.7
60':6.7 60':50.6
120':5.1 120':30.6

Én itt-ott látok eltérést, de nagy változást nem nagyon......pl. az éhhomi vércukrom már 5 alatt van, amit várt a doki.DE eléggé felugrik.
Az inzulinom 60'-nél nem megy fel már nagyon durván, de magasabbról indul, és nem is esik vissza olyan nagyon :?

Aki tud segítsen....Köszönöm!!!!!
katapetra

Sziasztok!
Eloszir is bocsanat, hogy csak igy betoppanok. :)
Tegnap talaltam ra erre a forumra es par oldalt vissza is olvastam, de tobb, mint 1000 oldalt lehetetlen igy gondoltam, hogy inkabb kerdezek, mar ha nem baj. :)
Amit tudni kell rolunk kb annnyi, hogy tavaly nyaron elterveztuk, hogy babat szeretnenk. Aztan csak nem jott es nem jott, mert elkezdtuk az orvosokat latogani. Kiderult, hogy velem elvileg minden rendben es a Ferjemmel van problema. Sajnos nagyn keves a spermaszama es abbol a kevesbol sem mind eletkepes. Az elso sokkot nagyon nehez volt feldolgozni es megemeszteni, de gondolom ezzel joparan vagytok igy, szoval nem mondok ujat. Majd elkezdtuk negeteni a lehetosegeinket. A Ferjem most szed egy bogyot amitol egy kicsi javulast varunk, de nyilvan csodat nem fog tenni.
Ugyhogy elkezdtem neki az otthoni intezeteket es nekem a Devai volt a legszimpatikusabb.
Ezert is irok ide, hogy tanacsot kerjek. A dolgunkat neheziti, hogy kulfoldon elunk es karacsonykor szoktunk hazajarni. Most iden augusztusra terveztuk es remeljuk, hogy egy lombik is "belefer" az otthonletbe.
A kerdesem az lenne, hogy szerintetek mennyire lehet konzultani veluk emailen keresztul es jelenleg mennyi a varakozasi ido? Ha jol ertesultem, akkor nem sok, de jo lenne biztosan tudni.
Tovabba az is erdekelne, hogy kulfoldi orvosi papirokat elfogadnak-e. Szerintetek, ha minden rendben van es minden papirunk megvan, akkor az elso konzultaciot kovetoen akar kezdhetjuk is a bevatkozast?
Koszonom szepen elore is a segitseget.
bboroka
Külföld

Bboroka

Én úgy tudom ,hogy a papírok beszerzése után van egy 2. konzi és utána rögtön a köv. menstruval indultok.

De vannak nálam okosabbak majd ők is írnak én most a papírokat gyűjtögetem.

Szerintem hívd fel Dévait,mert a külföldi papírokról a lányok sem tudnak többet. 8)

Katapetra

Nem nagyon de javulgatsz.A cukrod majdnem tökéletes,az inzulinod viszont nem olyan jó szerintem,mint várni lehetne diéta és gyógyszer mellett+ mozgás mellett. :?

DE majd a doki megmondja. 8)
pajzsmirigyed oké?

Én most megyek majd 24-én ultrahangra ,mert 3 orvos is elküldött ,annak ellenére hogy jó a véreredményem.

31-én penicillin konzi megyek a bőrklinikára,állítólag elbeszélgetés után egy éves várólista van :evil: lehet csak magánúton menne az meg 30 -ba kerül viszont 3 hét alatt meg van.....

Remélem a felvilágosító nő tévedett :roll:

Mindekinek szép napot :lol:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

plonsk

Utálom a facet!

Veletek mi van?

Többiek?
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Én úgy döntöttem, hogy mégis adok még egy esélyt Dévai doktor úrnak, márcsak azért is, mert bármikor hívtam, (és erre az elmúlt egy hétben kétszer is volt alkalom) az első csörgés után személyesen ő veszi fel, és mindig nagyon készséges...

Amúgy most csinálom a kivizsgálásokat, már majdnem minden megvan, csak az emlő UH nincs még, arra jövő héten megyek, és persze várom a leleteket.

Amúgy jövő héten megyek Dévaihoz citológiára.

Egyébként járok reflexológushoz is... hát nagyjából ennyi.

Azért lehet, hogy elmegyek még egy dokihoz, második szakvéleményt kérni...
plonsk
Budapest

Sziasztok!

Ha időm van én is jövök mindig :wink:

Katapetra, mikor mész dokihoz? Te még szedsz gyógyszert?

Polnsk, hiszem,h jól döntöttetek!!!

Bboroka, gyorsan lehet indulni,ha minden papír megvan és az eredmények jók! Az e-mailt nem tudom mennyire nézik vagy egyáltalán lehet e velük azon keresztül kommunikálni, de egy levelet sztem megér ;) már csak azért is,mert augusztusban szoktak szabira menni. Nálunk is volt Apabaj és most két kis manó alszik a szobában :lol: Soha, semmilyen körülmények között sem szabad feladni!!!

Nyuszicica, megvolt az első UHU? Hogy alakulnak a tüszőcskék?

Kagyló, elvileg Nyuszicica jár most Apánkhoz!

Cicamica, penicilin konzi? Allergiás vagy?

Almedra, Ti most várakoztok?

Zafír, mikor mész Elekeshez?

Nálunk nem volt a 4 nap éppen eseménymentes (fészen írtam, de nincs ott mindenki, így ide is írom) :
Szörnyű dolog történt velünk ma (május 1.) ;( A 14 órás etetés után kitettük a fiúkat a függőágyba, hátha elalszanak (amiről tegnap tettem fel képet) Nem telt el 15 perc és alukáltak édesen. Közel egy órát szundiztak benne. Felébredtek és kimentem hozzájuk. Egy kicsit rá is támaszkodtam a függőágyra és azon gondolkodtam,h h feküdjek melléjük, de erre már nem volt idő...a függőágy az orrom előtt leszakadt a kicsikéimmel ;( Anyukám és férjem elmondása szerint sokkot kaptam...sikítottam egy nagyot és egy helyben toporzékoltam, nem tudtam hirtelen mit tenni, de a férjem lélekjelenléte helyre tett és felkaptam valamelyik babát (szinte semmire sem emlékszem :( ) Hívtam a gyerekorvost, majd irány az ügyelet, majd a János kórház! Na azt inkább nem részletezem... A végeredmény: SZERENCSÉRE SENKINEK SEMMI BAJA!!! Volt röntgen és nem tört el a koponyájuk! Most csak annyi a teendő,h figyelnünk kell őket, de tényleg szerencsére u.olyanok,mint szoktak lenni. Ettek szépen, mosolyogtak, kacagtak, beszéltek! Már csak nekünk kell helyre rázódnunk :s Senkinek nem kívánok ilyet átélni, ott álltam tehetetlenül, leblokkolva.....Puszi mindenkinek és kerüljétek el az ügyeletet mindig!!!

Továbbra is minden OK a fiúkkal :lol:

Puszi mindenkinek!

bari6

Sziasztok

Nagy pangás van itt! :shock:
Cicamica
Nem tudom ki van a fészen, de én nem. :lol: Az is lehet valahol van egy zárt fórum, és ott van mindenki. Tudod itt mindenki olvashatja amit írsz. :lol:
bboroka
Szerintem is hívd fel,mert erre én sem tudok válaszolni. Üdv itt!
Almendra
Köszönöm!Én is nézegettem az örökbe fogadással kapcsolatosan mindent. Gólyahír, az amit a legtöbbet szoktam olvasgatni.
Plonsk
Gondolkoztam rajta, már a legutolsó alkalommal is,hogy írjak -e neked. Nem szeretnélek meg bántani. Most őszinte leszek hozzád, és remélem nem veszed sértésnek. Összesen 3 intézetet jártam meg, sote 1, Kaáli és a Dévai doktor úr.
A sote 1, vérvétel, és egy tanuló orvosig jutottam el. Kaáli, ott egy orvos közölte velem a férjem spermája silány, és ezzel rendelkezünk. Vagy pedig menjünk el a donor felé. A többit evvel kapcsolatosan nem írom meg. Dévai Intézet, itt mindent meg tudok beszélni apánkkal. Soha egyetlen egy szóval nem bántott meg.
Viszont ha te úgy érzed nem tudsz meg bízni benne, és a tudását meg kérdőjelezett akkor nem értem miért szeretnél még is hozzá menni? Sokan járnak hozzá, és őszinte. Mennyivel lenne jobb ha azt mondaná neked hű, egyből terhes lesz! Te meg akkorát koppannál tegyük fel. Sokkal nagyobb csalódás lenne mintha inkább fel készít mindenre. Most olyan mintha neki kellene meg tisztelve éreznie magát, mert mégis adsz neki egy esélyt. :shock: Ha több alkalommal mész hozzá majd meg látod, nagyon is aranyos. Neki az az érdeke,hogy minél több terhesség legyen!
De hiába olyan nagy az orvos tudomány ha minden beavatkozás alkalmával nem tudnak terhességet létre hozni. Ez más intézetben is így van! Több hely van, bármelyiket lehet választani. Amelyik helyen szimpatikusabb neked az orvos vagy az intézet. De mi van ha egyből sikerül és babás leszel? Akkor azt mondod adtam egy esélyt neki, és szerencséje volt? :D
Remélem nem bántottalak meg! Nem az volt a célom csak éppen kijött belőlem.

:oops:

Többiek merre vagytok?

Kriszto
Még mindig nem írtál nekem :(

kagyló

Sziasztok!

én is itt, bár ettől a héttől csak "délelőttönként" (ja, persze.... de hivatalosan igen...) dolgozom, de továbbra sincs semmire időm. Elvagyok havazva, ha itt bent szusszannék, akkor délutánra, az otthoni teendőkben úszom. De nincs ok panaszra. Lilink csodálatos pocaklakó, rengeteget kommunikál kifelé, értem itt a rugikat, nagy hullámzásokat és a szüntelen fészkelődést. A pocak nő, talán most már igazán látványos, már volt olyan, aki megkérdezte sok van-e még hátra... szerintem ez túlzás, hiszen nem is nagy méééég. :-)

Bboroka! szerintem baromi bonyolult lehet megoldani külföldről, DE nincs lehetetlen! a papírok beszerzés kb 1-2 hónap, attól függően mennyi hiányzik, aztán el kell menni egy "fejmosásra", amit nem is tudom minek hívnak, szóbeli tájékoztató, talán... szóval után lehet kezdeni... noha nekünk nem Dévaival, Dévainál fogant végül Bogyónk, de én nagyon szerettem az öreget! :-)

Kagyló! most futok egy kört idebent és írok. De iszonyú "lusta" vagyok, ha tudnád már hány email-lel lógok jobbra-balra mindenkinek... de igyekszem!!!

Plonsk! Jó kezekben leszel D-nél hidd el!!!

Ja és aki nem tudja még, itt június 2.-án délelőtt a Kopaszi-gátnál tervezzük a nagy találkozót, ahová, gyakorlatilag KÖTELEZŐ jönni!!!

pusza csajok, megyek mert rohan az idő, a munka meg áll....

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok!

Katapetra!
Tegnap én is voltam terhelésesen. Te hol voltál? Én az MM-ben.
Írom a régebbi eredményeimet is, viszonyításképp:

2011. 07. 06.
Glükóz 0’: 5,1 mmol/L
Glükóz terhelés 60': 8,6 mmol/L
Glükóz terhelés 120': 6,1 mmol/L
Inzulin: 6,1 mlU/L
Inzulin terhelés 60': 53,0 mlU/L
Inzulin terhelés 120': 30,9 mlU/L

2011. 10. 13.
Glükóz 0’: 4,8 mmol/L
Glükóz terhelés 60': 7,2 mmol/L
Glükóz terhelés 120': 6,1 mmol/L
Inzulin 0’: 3,7 mIU/L
Inzulin terhelés 60': 43,6 mIU/L
Inzulin terhelés 120': 32,7 mIU/L

2012. 05. 03.
Glükóz 0’: 5,4 mmol/L
Glükóz terhelés 60': 8,1 mmol/L
Glükóz terhelés 120': 6,4 mmol/L
Inzulin 0’: 3,3 mIU/L
Inzulin terhelés 60': 37,7 mIU/L
Inzulin terhelés 120': 18,6 mIU/L

Szerintem határozottan javultak az inzulin értékek.:)))))
Mondjuka cukor nem annyira jó, de talán még nem probléma.
Kíváncsi leszek mit fog mondani a Tűű doki egy hét múlva.

Bari!
Nem csodálom, hogy sokkot kaptál. Basszus! De jó, hogy nem történt komolyabb baj.

Nekünk júniusban lesz a 3. lombik. Jövő héten megyek uh-ra, és akkor mondja meg a doki, hogy hogyan lesz a menet. Ugye én a pesti Kaáliba járok, és a Kováts doktornő elment, így átkértem magam Sajgó dokihoz. Kiváncsi leszek milyen lesz.
almendra
Budapest XIX. kerület

Barikám
Jaj, ne már! :( Nagyon vigyázz a picikre!!!!Még jó,hogy nem lett semmi komoly bajuk!
Nyuszicica
Tudnál a kérdésemre majd válaszolni? :oops:
Kriszto
Meddig szeretnél még dolgozni?Csak ne futkározzál, csoda babára gondoljál!Majd a következő pocis képről meg tudjuk mondani mekkora lett. De szerintem csini kismama lehetsz! :wink: Lili szép név!Párod vagy te választottad? :D
Almendra
Én is júniusban kezdek!
:wink: De csak is akkor ha apánk pénteken is ott lesz és nem lesz szabin. Három hét múlva meg is kérdezem tőle, ha addig valaki nem válaszol nekem. :(

kagyló

Almendra :)

Szerintem jók az eredményeid.
Csak így tovább
8)
Tegnap én is voltam a MM-ben igaz csak délután 2-kor:)

Bari

Hát mit is mondjak, még szerencse ,hogy előbb leszakadt, mert most magadat okolnád.

Örülök ,hogy a fiúknak semmi bajuk:)

Igen , penicillin konzi,mert elvileg allergiás vagyok,gyakorlatilag fene tudja:P

plonsk

Teljesen egyetértek Kagylóval:)

Ha megszokod a stílusát , akkor szerintem jól jársz vele hosszútávon:)

Végre van egy kis mocorgás csajok és nem megint maganba beszélek:)
Még van végén Kagyló megint megszólna:)))))) :lol:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Kagyló

Párom megy hozzá jövő héten valamikor, akkor majd megkérdezem:)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Cicamica
:lol: :lol: De olyan jól el voltál :wink: Jó pár írásod volt egymás után, és na, nem tehetek róla de el kapott a nevetés. :oops: :lol:

kagyló

Cicamica
Azt nagyon meg köszönném! :wink:

kagyló

Kagyló

Nem is dorgálásnak szántam :)

További szép napot mindenkinek 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Kagyló, reagálnék pár modatban a hozzászólásodhoz, harag nélkül, de alapvetően szerintem nem értettél meg.

"Viszont ha te úgy érzed nem tudsz meg bízni benne, és a tudását meg kérdőjelezett akkor nem értem miért szeretnél még is hozzá menni?"

1, soha nem kérdőjeleztem meg a tudását, a stílusát kérdőjeleztem meg, és azt, amilyen érzéseket okozott bennem, a kettő teljesen más.
2, Hogy miért megyek mégis hozzá, annak több oka van, nagyrészt praktikus okok, mint pl.:
- nagyon közel van hozzám, ami ha lombikra kerül a sor, és két naponta kell járni, akkor elég fontos szempont,
-bármikor elérhető telefonon, személyesen ő veszi fel, és segítőkész, ezt megtapasztaltam
-az elmúlt két hétben átértékeltem az első találkozásunkat
-momentán nem tudok jobbat/mást nála, és nincs is kedvem orvostól orvosig rohangálni
3,
ha továbbra is ilyen rossz hatással lesz rám, akkor nyilván keresek mást, de most egyelőre még nem, adok neki - vagy ha így jobban tetszik - akkor magunknak még egy esélyt.

"Most olyan mintha neki kellene meg tisztelve éreznie magát, mert mégis adsz neki egy esélyt."

Tulajdonképpen igen, hiszen én azt gondolom, hogy az orvos van értünk, és nem fordítva. Másrészt vihetném máshova is a pénzemet, alapvetően ez is egy profitorientált műfaj, tehát nyilvánvalóan ez sem egy utolsó szempont.

"De mi van ha egyből sikerül és babás leszel? Akkor azt mondod adtam egy esélyt neki, és szerencséje volt?"

Hát kagyló, akkor örülünk, a próféta szóljon belőled! :)
Nem, akkor azt mondom, hogy ennek a gyereknek most kellett megfogannia, mert alapvetően azt hiszem, hogy nem véletlen, hogy ki mikor fogan meg, és mikor születik meg egy gyerek. Ez nem tőlünk függ, de nem is egy meddőségi dokitól (ő persze hozzásegít a fizikai részéhez, és nagyon hálásak leszünk neki a segítségért), hanem egy felsőbb erőtől, Istentől, ki hogy nevezi. Persze sokszor nagyon nehéz így gondolkodni, mert türelmetlen vagyok, mert már nagyon szeretnénk babát, de alapvetően az én hitem szerint ez valahogy így működik.
plonsk
Budapest

Plonsk

Jó legyen, ezek szerint nem értettelek meg! De még nagyon sajnálom,de így sem értek veled egyet. Nem csak erre az egy hozzá szólásodra reagáltam,de végül is mindegy. :lol:

kagyló

plonsk

Látom már lenyugodtál, és higgadtan mérlegelve a helyzetedet maradtsz Dévainál.

Fő pozitív szemlélet,és akkor sikerülni fog.

Amúgy ki lehet próbálni több dokit, nem az a lényeg.
Mindenütt vannak olyanok akik face to face megmondják a dolgokat,de nem nekem pont ezek tetszenek.
Ides tova már 6 és fél éve várom a kistesót és nem gondoltam ,hogy ide jutok egyszer.(az első spontán azonnal összejött)

Tudom könnyen beszélek mert már van egy,és tényleg az a legrosszabb ha egy sincs.
(Például én ezért nem tudok olyan terhesekkel együtt érezni,aki a rosszullétekre panaszkodik,én szívesen hánynék napi szinten bármennyit!!!! egy egészséges kistesóért)
De én is rengeteg megszakadt terhességen mentem keresztül és sikertlenségen műtétek sora,az volt a lerosszabb amikor az egyik műtősnő anno azt mondta,hogy már ez a nő már vetett el egyet korábban is, pedig az is elhalt terhesség volt :cry:

Szóval én nekem meg pont a Dévai jön be ilyen szempontból, mert az a rossz ha hitegetnek,és bolondnak nézik az embert.

Remélem mindenki hamarosan babásodik,mert most megszakadni látszik a babalánc:(
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Dehát nem is kell egyetértenünk, hiszen más emberek vagyunk!
:)
De az is biztos, hogy nem csak bennem fogalmazódtak meg hasonló érzések/gondolatok, mint amik bennem voltak a legelső találkozásnál Dévaival kapcsolatban, mert több hasonló véleményt kaptam priviben is, és itt is.
De ez már mindegy is.
Egyébként azt gondolom, hogy aki ezt a fórumot olvassa tapasztalatgyűjtés miatt, annak minden vélemény fontos lehet, nem csak a pozitív, de a negatív vélemények is.
plonsk
Budapest

Dehát cicamica pont most volt egy óriási bababumm... :)
Lehet, hogy a következőben mi is benne leszünk?
:D :D

Egyébként igen, tényleg lehiggadtam.
plonsk
Budapest

Plonsk

Nem tudom,hogy mások mit írtak neked. Én is kaptam már annyi privit,amiben nem egy esetben fordult elő,hogy keressek másik orvost,intézetet, tanácsolták. Engem nem zavar a stílusa, talán azért mert jó pár éve nála vagyok. Első alkalommal sem beszélt velem úgy,hogy azt mondtam volna másik helyet keresek. De ahhoz,hogy ezt te is így lássad több alkalom kell. Olvastam én is sokat róla. Pl. itt az egyik fórumon is azt írta valaki a pénzre hajt, és neki csak az a lényeg. Nekem ilyen gondom sem volt vele! Tudod azért én sem hiszek el sok mindent amit itt vagy máshol leírnak. Sok esetben azért írnak róla rosszat mert tegyük fel vagy nem sikerül a baba, és egy másik intézetnél amikor váltott igen. Azt tudom, nem bántani vagy beszólni szerettem volna neked. Nem ajánlanánk neked, ha nem lenne jó orvos, vagy nem tenne meg mindent a betegeiért. Remélem a stílusával majd meg barátkozol, és akkor te is látni fogod nem minden úgy van ahogyan pár ember leírja.

kagyló

Kagyló, semmi gond, egyszerűen mások vagyunk, más életúttal, lelki állapottal, és máshogy hatnak ránk dolgok, no meg gondolom hogy Dévai sem mindig ugyanolyan.
Én pontosan ezért megyek még el hozzá, mert rájöttem, hogy nem feltétlen az első benyomás a mérvadó, ezt többször tapaszaltam már életem során, nem csak orvosokkal kapcsolatban. És valóban azért is, mert itt annyian ajánljátok, kiálltok mellette és szeretitek.
Ez nem lehet véletlen.
plonsk
Budapest

Cicamica,

Csak a penicillin miatt írok, mert nálam is úgy tudtuk, hogy penicillin érzékeny vagyok, és semmilyen konzira nem kellett mennem, csak a bőrgyógyászati klinikára, ahol vérvételből megnézték, hogy valóban allergiás vagyok a penicillinre.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

nene2

A bőrklinikára kell nekem is mennem,mennyi idő múlva kaptad meg a vér eredményt és éhgyomorra kell menni,tudtommal nem.

Nekem a felvételis nő mondta,hogy csak konzi lesz és utána majd a dokinő mondja a többit,és hogy kb. 1 év a várólista.

Nagyon köszi,hogy írtál ,várom a válaszod
8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

2012.május 4.

Kép

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Minden ok??? mit mondtak a terhesség korára? csoda helyes kislurkóóóó.... méretek???

Olyan jóóóó!!! Mesélj! mindent tudni szeretnénk :D

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Era

Nagyon cuki:)Hatalmasat fejlődött,látod minden rendben 8)
Megy a drukk továbbra is 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Cicamica,

Elő akartam keresni a papírjaimat, mert már nem emlékeztem, de sajnos a 2010-es naptáram már nincs meg, hogy mikor voltam vérvételen, és éhgyomorra kellett-e menni.
Az tuti biztos, hogy nem volt konzultáció, és szerintem én éhgyomorra mentem, mert reggelre kaptam időpontot, így inkább biztosra mentem, nehogy később találják ki, hogy mégis éhgyomorra kellett volna jönni.
Mivel én még 2010-ben voltam ezen a vizsgálaton, azóta sok víz lefolyt már a Dunán, így változhattak a dolgok, persze abban biztos vagyok, hogy nem jó irányban. Ha jól látom, akkor március 01-én voltam vérvételen, és 06.09-én kaptam meg a leletemet. Akkor még nem is gondoltam volna, hogy rá pontosan 1 évre megszületik az én kis Tündérkém :wink:
A lényeg, hogy mind a ketten úgy emlékszünk a párommal, hogy akkor is valami nagyon hosszú várólista volt, de mikor elpanaszoltam ott valakinek, hogy nekem mihez kellene, akkor mondta, hogy van olyan lehetőség, hogy írni kell az igazgatónőnek, és kérelmezni, hogy minél hamarabb adjanak időpontot. Ha Ő engedélyezi, akkor hamarabb, azt hiszem 1 hónap múlvára kaptam időpontot, de lehet, hogy csak 1 hét volt. Ha még meg lenne a naptáram, akkor ezt is pontosan meg tudtam volna mondani. Az biztos, hogy személyesen vittem fel az igazgató titkárságéra, aztán azt hiszem 1 hét múlva személyesen mentem el érte, és még így is sikerült elkeverniük a papírjaimat :cry:
A lényeg, hogy végre meglett, engedélyezte az igazgatónő a hamarabbi időpontot, és azzal a papírral mentem személyesen oda ahol veszik a vért, és ott kértem időpontot, nem telefonon. Szóval ha el akarsz intézni valamit, akkor csak személyesen, mert telefonon simán leráznak :cry:

Nem sok infóval tudtam szolgálni, de remélem, azért valamennyit tudtam segíteni.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Era,

Nagyon kis cuki :-)
Akkor most vizsgáltak is, vagy csak egy kukucskára mentél el valahova, és 2 hét múlva lesz a rendes vizsgálat?

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Köszi Nene:)

Egyenlőre nekem 31 -én kell mennem,de el lehet privibe is menni ott 3 hét alatt meg van az eredmény.

Mondjuk az tuti .de sajnos egy tesztért nagyon sok szerintem a 30 ezer forint.

már csak ez meg a genetika hiányzik,és kész vagyunk-- 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Era!

Tessék részletesebb beszámolót küldeni a pici pocilakóról.

Nem ér váratni a közönséget ,ki vagyunk éhezve az infokra.

Mindekinek szép hétvégét.

8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Katapetra

Ti akkor májusban tudtok indulni?

Sajnos nekünk max.a júniusi indulás marad vagy július eleje.

Volt már valaki nyári időszakban Apánknál?
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Kagyló

Ti mikor indultok?
Mivel te nagyon sok mindent tudtsz,megkérdeznélek, ha az összes papír meg van (majd) akkor felhívom és már indul is az ember lánya,vagy még 2. konzi és köv. mensi?

:oops:
Bocsi de téynleg tudatlan vagyok
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Sziasztok!
Ez most "soron kívüli kukucs" volt, a biai egészségházban. A doki elmondása szerint nem túl szuper uh-gal, de maga az orvos uh-s szakember. Most 50mm-s a bébi, szerinte 12 hetes (az én dokim szerint 2 hete és 2 napja volt 8 hetes!!!) A szívhang hibátlan! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Tehát most úgy döntöttem, hogy nekem van igazam, és én úgy gondolom hogy kb.tegnap töltöttem be a 11. hetet. (a ciklusom 26-27 nap szokott lenni, de a peteérésem nem félidőben van, hanem a 17-18. napon) Meg igazából abban az időszakban nem volt túl sok akciónk....... :oops:
Végülis mindegy,az a lényeg hogy babicánk jól van,én továbbra is teljesen megbízom az eredeti dokimban, de a genetikát előrébb kellett hozatnom a mostani mérés miatt. (a doki szerint 18-án már neccesen késő lett volna) Május 14.-én megyek az istenhegyire (előbbre nem tudtam időpontot szerezni, de még ez is szuper így) Ott majd pontosítják a korát, és gondolom attól kezdve az lesz az elfogadott.
Hát kiváncsi vagyok....
de mindennek rendben kell lennie
puszi mindenkinek

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Erus: csodaszép kis formája van!!!!
Nem semmi ez az időpont találgatás, de 14-én már tutira biztos lesz, hogy hol is tartotok pontosan...

Mi nem kezdünk....emellett az inzulin mellett nem lenne szerencsés...
A férjem elutazik 14-én, 2 hónapra, akkor pedig kizárt a kezdés, vagy a gyermekáldás....:(
Augusztusban, egy közeli rokon esküvőjére megyünk, ahol igen sok szerepet kaptam én is a szervezésben...így nekünk a nyár kimarad :(
Majd szeptemberben.....addig hátha sikerül még inkább javítani az értékeken...

gyűlölöm ezt a sok insulint!!!!!

Barikám: Mindig ámulattal nézem a két kiskirályfiadat:) Csoda édes babák, és meg kell hogy mondjam szuperül csinálod a dolgokat!
Kérdésedre válaszolva, igen, én gyógyszert is szedek, még is minden egyes zsírsejt gyászkísérettel azaz rohadt nehezen hadja el a testemet :?

Mindenkinek nagyon kellemes, májusi napot kívánok!
katapetra

Megyünk R-go koncertre :D :D :D :D

fiatalok! nem kinevetni :roll:

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?