A
ZAKKANÁS határa avagy az a bizonyos fészekrakó ösztön.
Ma éjjel hajnalban reggel, vagy nevezzem mostnak, rájöttem mi az a fészekrakó ösztön. Vagy legalábbis ráfogom, hogy inkább ez mint amire valójában mondják.
A fészekrakó ösztön nem más mint amikor az ember lányának annyi kamuriasztása van, vagy annyi olyan fájása amiről fogalma sincs mi lesz belőle de 90 %ra biztosra veszi hogy órákon belül indulni kell, aztán hirtelen vagy ritkul, vagy egyáltalán nem erősödik, vagy csak szimpláűn kimarad. Így úgy dönt, mivel aludni nem hagyják a fájások fogja magát s hasznossá teszi mind maga mind a környezete számára. És nekifog rendbeteni kivixolni a lakást, amire vagy ráfér vagy nem. A mienkre ráfér, mert az utóbbi időben rámparancsoltak hogy pihenjek és lkíméljem magam, múlt hétei fűnyírási akcióim urtán. Most nem törődtem senkivel, és nekifogtam. És még folytatom is csak már tényleg fájt a fájás, gondoltam megpihenek. De elvesztettem az erőmet, a folytonos óra nézegetésben.
Hogy mondjam el a megtévesztést is vagy nem tudom mi lesz még ebbőlt..
este volt néhány fájásom, talán 10 percenként jöhettek. Mielőtt lefeküdtem volna még "utoljára" volt egy nagyon durva, mondtam is a férjemnek, te itt csak lesz baba hamarosan, mert ez azért már durva volt jóslónak. Este megint ment el nyákdugó, pedig már jött ki annyi h azt hittem mind kijött. Lefeküdtem, de max 30 perceket aludtam. Majd nagyon fájt a derekam, és gondoltam felkelek kimeghyek a wcre megmozgatom magam. Ekkor mutatott 2:45öt az óra. onnantól 10 percenként mindig jöttek, és elég erősek voltak köztük is voltak fájások, amikről nem tudtam eldönteni mim fáj a derekam vagy fájás lesz belőle.
A férjem boltvezető, ráadásul akit maga helyett be kell hívnia éppen szabin van. Viszont nem játszhatjuk el ma is meg esetleg két nap múlva is h nagh behívja a kollégát rendkívüli munkavégzésben mert a felesége, félregondolta a fájásait. Szóval ott agyaltam hogy szóljak v ne hagyjam aludni vagy ne. 4:20 kor kel, hagytam is addig, akkor kezdődött enyhülni, persze akkor már rég talpon voltam, és kaját csináltam meg teát, mert éhes voltam, gondoltam ha megyek szülni reggelit már nem kapok, és kitudja kapok e ebédet.. Ígyhát ettem. És a fájások szépen elkezdtek enyhülni. Vagy ritkulni tudom is én. Aztán újra rendszereződtek 10 percesre, és véül elkapott a sírás. Mert már sazt sem tudtam fáj e. Így mikor már nagyon és még annál is inkább ráuntam, elkezdtem pörögni és pakolni. és vasalni valót válogatni, meg ruhákat, meg már megy is az első adag ruha. jah és szegény gyereket majdnem felébresztettem 6kor mert nem tudttam h ilyen világos van ilyenkor s azt hittem már 7 óra
)) KO.
NAH ez a fészekrakó ösztön kiskacsa meglátása szertint
))))
Várom a kommenteket
)) Remélem ti kevésbé vagytok az őrület határán
) Jah és most reggel mégnagyobb adag nyákdugó távozott
) Ill hajnalban egyszer vmikor.