Új privát üzeneted érkezett!

Nyuszika! Jajj de ügyesek vagytok :) Gratulálok és szép babavárást kívánok!

Era
Ez szuper!! Nektek is ez csodababa amúgy? Úgy örülök nektek :)

Cica
Tavaly mi az Istenhegyi klinikán voltunk a férjemmel genetikai vérvételen. 45ezer volt. 2-3 hét múlva postán küldték az eredményt. De szerintem nyugodtan hívd fel telefonon õket és biztos megmondják mi mennyi, hogyan.

Mi ma 12:40-re megyünk kukucskára , jajj nagyon izgulok már....

kisbagoly :shock: :oops:
kisbagoly00
Budapest

Nyuszika, GRATULAAAA!!!!! megint egy csodabébi :D

Ksbagoly, igen nekünk is surprice bébi

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Cica: köszönöm szépen, nagyon jól vagyunk. Virágszál már rugizik, amit én is érzek már jó pár hete. Már nem csak reggel és este érzem, hanem a nap bármelyik szakaszában érezhető. :lol: :lol: :lol: :lol: Csodálatos érzés!

Remélem hamarosan Te is egyenesbe érsz, és ez a sok-sok orovoshoz járkálás feledésbe merül! Nagyon sok erőt és kitartást kívánok Neked! Mindig nyomon követem az itteni eseményéket,-csak zugban-, ezért tudom, hogy mennyi akadályt kell lekűzdened. De erős és nagyon kitartó vagy, ezért biztos vagyok benne, hogy hamarosan Neked is lesz egy kis pocaklakód! :lol: :lol: :lol: :lol: Szívből kívánom!

Kismama társaimnak gyönyörű babavárást kívánok, a terhesedi vágyóknak pedig mielőbbi gyermekáldást!

Pussz Mindenkinek

npgy
Budapest I. kerület

Nyuszi:Jujjjjj DE JÓÓÓÓÓÓ :lol:
Hatalmas Gratula nektek! Vigázzatok magatokra!

Itt vagyok cica....csak az angol maximálisan lefárasztott, ma írtuk a félidős nagy zárós tesztet...és tanultam, mint hülye!Jó hír:
Holnap jön haza a férjem!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Elhúzunk Egerszalókra :). és jól bepálinkázunk :D

Kedden lesz az átjárhatósági :? csak rávettem magam....nekem röntgenest csináltak, anno, azt hittem ott halok meg...full zárt voltam, de a folyadék jobb oldalon végül kiment. Most uhus lesz, azt mondták, ez nem fájdalmas...na kíváncsi leszek én!!!!! :roll:
Sajnos én nemtudok neked segíteni....remélem sikerül megtalálnod a megfelelőt!

Puszilok minden zugolót, és sorstársat.
katapetra

Erus: gyönyörű a fotód :) Hidd el KISMAMI VAGY !
katapetra

NPGY :)Örülök,hogy átélheted ezt a csodát:))
Köszi a biztató szavakat 8)
További jó egészséget egyik példaképem te vagy:)
(fogyás miatt mindenkép)

Katapetra

Nekem anno uh csináltak,és nem fájt.
Az elzáródás mértékétől függ ,hogy ki mennyire szenved tőle
Az elzáródásra nagy jó az Aviva torna.
Barátnőm teljesen rendbejött tőle:)

(másik példaképem a mozgás miatt)
ui:mostanába nem fogyok ,azt mondta Rencz doktornő,hogy lehet hogy kapok pajzsmirigyhormont.....
:oops:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Sziasztok!

Plonsk, örülök, hogy jobb a kedved! :) Remélem, mielőbb találsz egy olyan dokit, aki emberként kezel!

Még április elején voltam én is Rencz doktornőnél, aki valóban nagyon szimpi és kedves, úgyhogy teljes mértékben igazatok volt. Már a konzultáció előtt elkezdtem a diétát és a mozgást, aminek a doktornő nagyon örült. Azt mondta, hogy enyhe IR-em van, gyógyszer nem kell, napi 180-200 g-os CH-diétát tartsak és mozogjak. Júniusban megyek kontroll IR-re és hozzá is. Közben fogytam is kb. 4 kg-ot, úgyhogy most 58,5 kg vagyok. Bár Ő azt mondta, hogy ne fogyjak már tovább (168 cm vagyok). Nagyon bízom benne, hogy jó lesz a júniusi eredményem és a kövi lombik sikerülni fog! :)

Drukk Mindenkinek!

dorka
dorka2013
Budapest XXI. kerület

Katapetra,

Nekem Dévai csinálta az átjárhatóságit, UH-al, és én teljesen átjárható voltam mind a két oldalon, mégis úgy fájt, hogy még egy aprócska káromkodás is kiszaladt a számon :oops:

Ezt nem elrettentésnek írtam, hanem csak azért, hogy készülj fel mindenre, nehogy meglepetés érjen. Nekem is azt mondták, hogy nem fog fájni, így nagyon "lazán" mentem be, hát aztán meg majdnem az ágyat hajlítottam meg. A végén Dévisz nagyon aranyos volt, mert mikor nem néztem rá, és nem szólaltam meg, és nem mozdultam meg, odajött, megsimogatta a kezemet, és megkérdezte, hogy jól vagyok-e. Attól félt elájultam :? de engem nem olyan fából faragtak, csak meglepődtem ezen a nagy fájdalmon. Így utólag már talán kijelenthetem, hogy nekem jobban fájt, mint a szülés :cry:

Bocsi, hogy belekotnyeleskedtem, mostanában nem szoktam ilyet :oops:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

ui.: mondjuk a szülésnél én nagyon szerencsés voltam :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Plonsk: Sokat hezitáltam azon, hogy írjak-e.
Ne haragudjatok, hogy ezt írom, de nagyon felbosszantott, amit az első konzultációdról írtál, amiket a doki mondott illetve, ahogy viselkedett!

Az, hogy a petefészked el van mozdulva a helyéről, ez tök TERMÉSZETES dolog, hiszen nincs odaszögelve, persze, hogy elmozdul. Nekem is folyton ingatta a fejét, hogy milyenek a petefészkeim, és hogy a méhem mögött van, és csak nyomásra lehet látótérbe hozni. A nagy büdös lótúrót! Azért van ez így, mert azon az átkozott kényelmetlen ágyon vizsgál! Ha venné a fáradtságot és az erre feladatra kitalált vizsgálón csinálná az UH-okat, akkor nem kellene nekünk sem összesz@rni magunkat egy-egy UH alatt. Bocsánat a kifejezésért, de ezt én soha nem fogom megérteni, hogy erre miért van szükség! Ha elmész a nőgyógyászodhoz hidd el, se-perc alatt megmutatja a monitoron a petefészked, és hidd el, nem fog fájni! Nekem volt olyan, hogy még este is úgy fájt a hasam, ahol rátehénkedett, hogy csak na!

A másik pedig a negatív hozzáállása. Persze, nem kell, hogy álomban ringassa az embert! És azért jártunk / járunk hozzá, mert jó szakember, de! Az, hogy mindig csak a negatív oldalát látja a terhességnek, stimulációnak, vizsgálatnak, nekem nem fér bele. Igen, most lehet, azt mondjátok, hogy ezzel védi magát, és felkészít minden rosszra. Na de basszus emberből vagyunk mindannyian, akik éreznek, és ha kétnaponta csak a negatív dolgot hallja az ember, akkor elmegy az élettől is a kedve. Nem elég, hogy mire odajut az ember, hogy egy ilyen intézetbe elmenjen valószínű, hogy már csak egy kupac kakának érzi mag (bár lehet, ezzel csak én vagyok így), de hogy még ő rá is tesz egy lapáttal, és mindezért nem kevés pénzt kell fizetni, hát köszi…

Lehet, hogy a depresszió beszél belőlem, nincs kizárva! De ez így nekem már sok volt.
Félreértés ne essék! Nagyon jó szakembernek tartom, DE nagyon belefáradt ebbe az egészbe!

Azt hiszem, hogy kicsit több is lettem most ezzel, mint sok, úgyhogy visszabújok a csigaházamba!

Mné
mné

Nene: örülök, hogy elmondtad, hidd el én sem számítk semmi jóra....így legalább ha nem fáj csak nyertem, ha meg fájni fog, kibírtam az előzőt is...de szerintem is hasonló lehet egy szülés...(nem mondom hogy ugyanolyan) Pusszancs

Mné: nagyon sajnálom, hogy rossz állapotban vagy... nekem nagyon hiányzol a mindennapok beszélgetéseiből!!! KOMOLYAN!
Az, hogy kiakadsz teljesen érthető....DE hidd el, nem is olyan sok idő múlva ki fog sütni a nap az éetetekben! ebben biztos vagyok!! Ölellek, és simi a "csigaháznak"(lelkednek).
Kép
katapetra

Plonsk
Sok sikert a kaálihoz,arról én jobb ha nem nyilatkozom. :roll:
Npgy
:lol:
Katapetra
Volt egyszer nekem is, még nagyon régen.Nem fájt! :D
Mné
Hiányoztál!
De én most azt hiszem nem írok neked arra semmit amit írtál!
Kriszto?
Kretty?
Cicamica
:lol: Hány fajta vizsgálatot csináltatsz meg? :shock: :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Mné,

köszi,hogy leírtad ezt. Örülök, hogy más is így érzi. Szerintem a lombik sikeresség is nagyban függ a lelkiállapottól, ezért is csodálkozom ezen a hozzáállásán...

Amúgy Szabó Szigfridet ismeri valaki? Ő egy reflexológus, és holnap megyek hozzá, én eddig csak jókat hallottam róla...
plonsk
Budapest

Kukucs :D :D :D :D :D Kép
kisbagoly00
Budapest

Nagyon helyes babóca, én kisfiúnak látom a formáját. Félreértés ne essék, nem látok fütyülőt.
Nem akarsz csinálni vonalzót, hogy tudjuk, hol tartasz a babavárásban?

KépKép
momelcsi

Sziasztok
Kisbagoly
Hűűűűűűűűűűűű,de szép!
Zafir,Kriszto
Privi ment!

kagyló

Kagyló

Hát nem én találtam ki ezt a sok mindent .
Múltkor 14 kémcső vért vettek le,és még nincs meg mind :oops:
Szerintem a korom miatt kell ennyi mindent megcsináltatni.
Mikor elküldtek az egyik vizsgálatra,utána a doki küldött a következőhöz :x
És még mindig nem vagyok kész, ezt nem hiszem el.......

Mindenkinek szép napot:)))
Kisbagoly cuki a pici én megint fiúra tippelek :lol: , volt példa rá hogy már tévedtem:)) :P
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Kisbgoly: Gyönyörűűűűűű :)
Gratulálok mégegszer!
katapetra

Sziasztok!

Kisbagoly: gratula! gyönyörű babócád van! :) Hol tartasz?

Mné: nagyon sajnálom, hogy így érzel, van amiben igazat adok Neked, de van amiben nem! Időnként nekem is jól esett volna, ha kedvesebb az Öreg, de szerintem ennyi nő között nem volt más választása, csak ez a stílus, neki nem az a dolga, hogy a lelkedet simogassa, arra ott van a család, neki az a dolga, hogy gyereket csináljon azoknak, akiknek otthon nem megy! :)
Lécci ne bújj el! Gyere elő!
Kicsit mesélnél nekem az új munkádról? Hogy képzelitek? Mit fogsz dolgozni? Mi van ha közben jön babóca? Ölellek!

Plonsk: én voltam Szigfridnél! :) Már túl vagy rajta, gondolom! Akkor most már tudud, milyen az amikor örülsz, ha vége van! :)
Szerintem jól csinálja, amit csinál, mert nekem minden nyomogatás után olyan szurkálások voltak a petefészkemben, hogy csak na!
De ezzel a zsíros kaják evésével megőrjített! Ha nem eszel elég zsírt, majd fogja mondani, mert nekem mindig mondta! :)

Ma megyek 11:30-ra Dévaihoz! Nem jön arra valaki?

Szép napot Nektek! :D :lol:

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Kvzsuzsi,

Bizony, bizony, rendesen megdolgozott az öreg Szigfrid! :D
Pénteken voltam, de még ma is fájnak bizonyos pontok a talpamon/lábfejemen!
Két hét múlva megyek újból!
Neked a szurkálásokon kívül volt valami javulás?
Hányszor voltál nála?

Én azt gondolom, hogy egy orvosnak nem csak szakmailag kell jónak lennie, hanem emberileg is. Szerintem ez egy nagyon érzékeny terület minden nőnél (már alapból a nőgyógyászat is, de a meddőség pláne). Itt nem csak a test számít, hanem a lélek is. Nekem nagyon fontos, hogy olyan orvosom legyen, aki támogat, kellő empátiával rendelkezik, és bíztat. Hiszen ez az ő dolga. Ezért megyek hozzá, hogy segítsen, és bíztasson. Ha meg nem tud/akar segíteni, akkor mondja meg kerek perec.
Én ezért valószínűleg nem fogok már visszamenni Dévaihoz.
plonsk
Budapest

Pang a fórum.Van hogy napokig sehol senki. :(
Nem ez a megszokott.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Azt mondják, ha nincs hír, az jó hír.
:D
plonsk
Budapest

Amúgy azt álmodtam,hogy hármasikreim születtek...
Asszem két fiú-egy lány.
:D
plonsk
Budapest

Sziasztok!

Túlvagyok a hsg-n, ésssss, NEM fájt :)
Jobb oldal nyitva, bal továbbra is kaputt.....én úgyéreztem, amikor csinálta, hogy a jobb egy ici-picit mintha össze lett volna tapadva...érzetem egy erősebb nyilalást. Bár nem mondta, az is lehet, hogy csak ahogy a folyadék hatására kicsit mocorgott...fene tudja.
Jövőhéten, szerdán terhelés....de nagyon azon vagyunk, hogy bármi is legyen az eredmény várunk...hogy mire? tán egy kis csodára, hátha beköszönt hozzánk is, hisz esélyünk van rá! Minden leletünk negatív, kíváncsi leszek a hormonokra, jövőhéten lesz egy ú.n. zárókonzi....ott megbeszéljük a teendőket.

Meglátjuk!

Pusza mindenkinek
(valóban, már csak ördögszekereket fújdogál itt a szél, mint egy kihalt western városban :) )
katapetra

Katapetra :)))

Nagyon örülök:)))
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Sziasztok

Katapetra
Ebből még spontán baba is lehet! :wink: Laparoszkopiával talán azt a másik petevezetéket is meg lehetne oldani.Arra még nem gondoltál?
Plonsk
Már volt (van) nálunk hármas ikrek.Semmi nincs kizárva.
Cicamica
De sokat írtál. :lol:
Zsuzsi
Te hol tartasz?

Többiek merre vagytok?Olyan sokat írtatok,hogy teljesen elvesztettem a fonalat :shock: Napok óta senki nem járt erre? Bezárjuk a fórumot? :cry:

kagyló

Sziasztok!

Én olvaslak benneteket, örülök, drukkolok, szomorkodok mindenkivel. :wink:

Nálam a helyzet:
a márciusi fagyibabás beültetés nem sikerült. Pont a beültetés napjára jött ki rajtam a vírusos megfázásos lázas betegség, egyfolytában köhögtem, szóval nagyon rossz volt. :cry:

A dokinő elment a Kaáliból, akihez jártam, így új dokim lett, akivel volt már konzultációnk. Ma jött meg, így holnap kérek uh időpontot május első felére, majd a következő ciklusban egy rövid ideig szedni kell fogamzásgátlót, aztán júniusban indul a következő lombik.

Jövő hétem negyek terheléses vérvételre, 10-én meg a Tűű dokihoz kontrollra, kíváncsi leszek, hogy három hónap alatt hatott-e a merckformin.

És még azért jó hírem is van, április 14-én összeházsaodtunk a párommal. :lol: :lol: :lol:
almendra
Budapest XIX. kerület

Almendra,

Gratulálok az esküvőhöz :lol: :lol: :lol: :lol:

Biztosan jó híreket fogsz kapni Tűű dokinál is, és a javulás miatt sikerülni fog a következő lombik is. Nagyon drukkolok hozzá :D

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Kisbagoly: Húúúúúú! :shock: Micsoda kép!

Almendra: Nagyon sok boldogságot kívánok nektek! Sajnálom, hogy most nem sikerült, de ez egy szerencsés év lesz mindenkinek és messze még az év vége.

Katám: Örülök, hogy fájdalom nélkül megúsztad. Én nem szívesen emlékszem az enyémre, mert nagyon fájt. Annak meg még jobban örülök, hogy minden rendben volt. Csodababára fel! :wink:

Era: Hogy vagy? Mikor kelle menned UH-ra?

Nene: Annyira jó, hogy újra itt vagy. :D

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Kisbagoly: Húúúúúú! :shock: Micsoda kép!

Almendra: Nagyon sok boldogságot kívánok nektek! Sajnálom, hogy most nem sikerült, de ez egy szerencsés év lesz mindenkinek és messze még az év vége.

Katám: Örülök, hogy fájdalom nélkül megúsztad. Én nem szívesen emlékszem az enyémre, mert nagyon fájt. Annak meg még jobban örülök, hogy minden rendben volt. Csodababára fel! :wink:

Era: Hogy vagy? Mikor kelle menned UH-ra?

Nene: Annyira jó, hogy újra itt vagy. :D

Zafír
zafir100

Almendra, nagyon sok boldogságot és bőséges gyermekáldást kívánok nektek!!!! Ha lehet, már 2012-ben!!!!

KépKép
momelcsi

Almendra, kívánok Nektek boldogságot,gyermekáldást!!

Zafír,köszönöm kérdésed,jól vagyok(unk).Továbbra sincs semmi tünet, legközelebb a 12.heti UH-ra kell menni, május 16-ra kaptam időpontot. (az utsó uh alapján akkor leszek pont 12 hetes)
Viszont tartom a diétát, mert az endokrinológus azt mondta, és továbbra is fogyok :? Eddig -12kg-nál tartok 11 hét alatt.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok!

Kagylókám, köszi a hiányolást, sajna ide nagyon ritkán tudok jönni :( de fészen ott vagyok ;) és várlak wiw-en is ;) Kár,h nem vagy fészen. Oda kicsinyítés nélkül tudom a képeket feltenni és már lassan 100nál tartok ;) Gyere Te is!!!

Almedra, tudom,h Te is kismama leszel 2012-ben!!!!!! :wink:

Era, figyu, milyen diétán vagy? Hány grammos CH-t kell tartanod? A doki mit mondott erre a fogyásra?

Pusszantok mindenkit akit nem említettem azt is!!!

Babára feeeeel!

bari6

Sziasztok! Mi is itt vagyunk, csak dolgozom, dolgozom...

Kisbagoly! nagyon helyes a kééép! cukiiiii

Kata! Örülök, hogy túl vagy rajta, annak pedig kifejezetten, hogy nem rossz élmény maradt. Csoda-babára (bár nálatok nem is kell csodának nevezni, hiszen komoly "probléma" nincs is) szóóóval babára fel!!!

Almendra! Nagyon sok boldogságot nektek és mielőbbi babócát!!!

De igaziból én mindenkinek csak azt tudom kívánni és higgyetek benne, hiszen csak úgy lehet csinálni!!!

Era! azért ezzel a diétával óvatosan!!! 160g ch alá semmiképp ne menj! azért nem kell zabálni, de gondolj arra, hogy most a legeslegfontosabb, hogy változatosan és tudatosan táplálkozz! Babóca a fejlődésének legeslegfontosabb állomásain megy most keresztül!!! te szedsz merckformint is? vagy "csak" diéta? olyan jó, hogy már a 10. hétben vagy te is!!! vigyázz magatokra nagyon!!!

Pusza mindenkinek!!!

Ja, képzeljétek voltam terheléses cukron és a 0 és 120 perces cukrom is tökéletes :-) a kisasszony pedig állandóan táncol, ficánkol, rugizik ezerrel odabent! elmondhatatlanul jó érzés... de hamarosan megtudjátok mindannyian!!!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok

Almendra gratulálok a házassákötéshez:))))
Lehet,hogy a bab(ák)a ragaszkodott a törvényességhez és majd csak ezután jön:))))))

Era nem vagy semmi én megyek vissza Rencz doktornőhöz,mert nem tuok fogyni sőt:(

Pusza mindenkinek (göthös ,antibiotikumon élő)cicamica 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Kriszto!!!!

Már hivatalosan életképes a babóca:)))))))

Hatalmas gratula:)

:lol:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Sziasztok!

Végre van egy kis élet! :lol:
Barikám
Fészen is ott vagyok,csak onnan dobálom ki az embereket. Hihetetlen mit csinálnak ott bent.Törlök és törlök egész nap. :( Oda csak az üzenetek miatt megyek fel,akkor is fel bosszantom magam. :roll: Annyi mindent állítottam rajta és még mindig van mit.Iwiw-re be is jelöllek, ott nyugi van.Már a jelöléseket szinte el sem fogadom,nyomom ki még ha ismerem is őket. :oops:
Persze,hogy hiányoztál!Sűrűbben is benézhetnél, tudod sok képet a babákról,és én már elégedett is vagyok. :wink:
Almendra
Sok boldogságot kívánok, és tengernyi babát! :lol:
Kriszto
A sógornőm hasát fogtam meg egyszer mikor a kislány rugót és annyira jó volt.Nem szabad állítólag,de vissza fogta a levegő vételt és akkor még jobban rugdosott.
Uh kép?
:oops:

Zafir
Mesélhetnél,hogy vagy(tok)?Tőled is uh kép. :oops:

Emerenc?Ági?Rencsi? Szóval mindenki,aki zugban olvas?

Kretty
Ha tudnád mennyire hiányzol innen!Ha úgy érzed gyere és meséljél,hogy vagy.Várunk vissza!!!

Gigi
Gyere te is légyszí!Hogy vagy? Mikor kezdesz újra?

Era
Nagyon szépen lefogytál :shock: Hogy csinálod?Baba mellett szabad fogyni? :shock: Kép? :oops:
Mné
Jobban vagy már?

Nem tudom kit hagyok ki,de mindenkinek sok-sok kisbabát kívánok!Kis mamiknak pocak simike!

kagyló

Barikám

Jelöltelek az iwiw-en! :wink:

kagyló

Era, gratulálok a fogyáshoz :) Szerintem nem feltétlenül baj, ha fogy, persze igaza van Krisztonak, nem szabad sanyargatni sem Magad. Én bezzeg..... Tünet nulla, viszont annyit tudnék enni.... És mikor megeszem, rájövök, hogy nem is esett jól... De már bennem van, így mindegy...... :roll: Volt nap, amikor azt sem tudtam mit egyek, semmit nem kívántam, nap végére viszont egész jól betermeltem..................... :roll: Nekem kéne kontroll, de most nem megy.....

Zafír, szuper, két babó, nulla tünet :) Inkább ez, mint szegény Rencsi...... :(

Mi május 9-én megyünk a dokimhoz és május 11-én Istenhegyibe.
A pocak talán nálam is alakul, ok, van rajta felesleg, de a gatyám kezd úgy állni, mint a remek 4. hónap, amikor átlag kövérnek nézik a kismamákat, nem kismamának..... De én tudom mi ez :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Nyuszika: Nálam valóban 2 babó van, de nem nulla a tünet. Minden reggel hányok, már az 5. héttől, 3 naponta délután is és egész nap elég nagy próbatételt jelent visszatartani, hogy bent maradjon amit végre sikerült megennem. :? Szerintem Era33-al kevertél össze, ő tünetmentes szerencsére.
Te hogy vagy? Tünet? Közérzet?

Kagyló: 1 hete voltam UH-n, de akkor nem sikerült képet nyomtatni. Majd a május 7.-vel kezdődő héten megyünk Elekes dokihoz UH-ra, feltéve ha visszahívnak mikor is van időpont. Utána héten Paragihoz megyek, a kettőből egyikük csak ad valami képet. :D

Zafír
zafir100

Lányok!
Én már nem akarok fogyni. Eszem a 160gr Ch diétát, nem sportolok, mégis fogyok. :?
Én is féltem a babót, de Rencz dr-nő azt mondta hogy folytassam a diétát.
Mondjuk nem is vagyok éhes, elég ennyi kaja. Csak kérdés hogy a bébinek is??

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Zafír, bocsi, fáradt vagyok. Azt tudtam, hogy Era tünetmentes, csak amikor era HSZ-t olvastam, azt hittem, a Tied.... :oops:

Köszi a kérdést, amúgy én remekül vagyok, most egy héten húzódott az alhasam, de ennyi. Most megint semmi.

Era, a bébivel semmi gond. Az egyik ismerősöm, ikreket várt, kb. 1 kg-t hízott, mert előtte fogyott vagy 8-10 kg-t, na nem a nagy hányás miatt. A babák szívták el a tápanyagot előle, így Ő fogyott, a gyerekek nőttek :)

nyuszika85

Era: Ne aggódj, a baba elveszi ami neki kell. Én fogytam már 4 kilót a sok hányástól és a kevés evéstől, Törpikék mégis szépen növekednek. :D

Zafír
zafir100

Köszönöm a gratulációkat. Nagyon jól esik. :lol: :lol:

Reménykedek a következő lombikban, és májusban elindítjuk az örökbefogadási eljárást is, 17-én megyünk a TEGYESZ-be első megbeszélésre.
Szóval vagy így, vagy úgy, de lesz babánk. :D
almendra
Budapest XIX. kerület

Almendra
Gratulálok és nagyon sok boldogságot és mielőbbi gyermekáldást kívánok én is! (A többieknek is!)

Katapetra
Egy hős vagy, hogy nem fájt. A röntgenes hsg-t nagyon megszenvedtem anno, de az ultrahangosat mondjuk meg sem éreztem .
Nincs mese, most már pálinkára fel... ;)

Plonsk
Azért még egy próbát megérne Dévai kapitány úrunk. Persze megértem az érzéseidet, én is kibuktam már miatta és több másik doki miatt is párszor. Nem szeretnélek rábeszélni, csak szeretném ha nem hamarkodnád el nagyon a döntést.
Hosszú évek alatt megtanultam, hogy az orvosok többsége lelkileg nemhogy nem bíztat inkább elenkezőleg csak elszomorít.
Tisztelet a kivételnek.
Valahol magukat is védik ezzel. Ezeket el kellene engedni.
Pl.az apósomnak volt egy autóbalesete miután kómában volt hetekig.
Akkor ha az orvosokra hallgatunk, akkor most a temetőbe járnánk ki hozzá. Nem így lett szerencsére, szépen felépült azóta.

Kismamik
Lombiknál is az utolsó menzi első napjától kell számolni a terhességet?
Vagy ott a valahogy punkció alapján számoljuk?
Megpróbáltam vonalzót gyártani, most egyelőre a menzi alapján.
Az ultrahang alapján amúgy picit idősebb a bébi, szóval szépen fejlődik.

Sokan írtok erről az Elekes dokiról. Nem ismerem őt.
Szerintetek érdemes lenne hozzá elmenni a 18-20 heti genetikai uh-ra?
Mit tud ő, amit más nem?

Nagyon szép hosszúhétvégét kívánok mindenkinek!

Kisbagoly :shock:

Kisbagoly
kisbagoly00
Budapest

Kisbagoly, Elekes szerintem szuper választás a 18-20. hetire. Dórival mi ott voltunk, több, mint 1 órán át kukkolt és mindenre kitért, az agyában valami kamrát is keresett, mert az is kell, kisujj terceket nézegette, tehát NAGYON alapos. 20 ezer volt akkor, de a nyugalmat megéri. Előtte lévő nap a Bajcsyban voltam genetikai UH-n, 5 perc sem volt, sitty sutty végighúzta és csók......... :roll: Mi most is hozzá megyünk 20. hetire! Engem anno nagyon megnyugtatott!
12. hetire meg Istenhegyi.

nyuszika85

Ja, és igen, utolsó mensi első napja. Lombiknál könnyen lekövethető a pontos fogantatás is :)

nyuszika85

Köszi nyuszika, meggondolom akkor :)

Utána keresgéltem a neten, ő az?

http://hokka.aspnet.hu/article.aspx?a=2 ... e=genetika

Kisbagoly :shock:

Kisbagoly
kisbagoly00
Budapest

Igen :)

nyuszika85

Nálunk megvan az időpont Elekes dokihoz: 05.11. 10:30 :D

Kisbagoly: Mindenképpen jó előre jelentkezz be ha menni szeretnétek, mert nagyon tele vannak.
Most az árak picit már magasabbak. Csak kb. emlékszem rá mit is mindott Paragi. A kombinált teszt 33e 1 gyereknél és ha jól emlékszem 46e 2 babánál. Na itt lettem rosszul. :shock:
Nem tudom, hogy a 18. héten milyen UH-t csinálnak, lehet hogy ott más az ár, de Krisztókánk szerintem pontosabb infóval tud szolgálni.

Zafír
zafir100

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?