Új privát üzeneted érkezett!

Köszi a linket momelcsi!
Úgy láttam, ebben az időszakban kb. 25%-os siker volt.
plonsk
Budapest

Sziasztok!

Írrtam itt a fórumon, hogy küldtem egy levelet az endós dokimnak, hogy segítsen, és emelje meg a gyógyszeradagomat... a választ megpróbálom bemásolni...
Kedves Katalin!

[i]Kérem ne feledje, hogy diétás oktatásra csak egy szűk év múlva ment el ez év elején. Az ott megtanultak, nagyon hiányoztak Önnek. Ahhoz, hogy jól begyakorolja és automatikus életvitellé tegye, több időre van szükség. Valóban még várni kellene a beültetéssel, mert egy újabb sikertelen kísérlet nem tesz jót sem az Ön lelkének, sem a családi kasszának. Az alkalmazott gyógyszeres terápia a javuláshoz "csak" 30 %-t tesz hozzá, a többi 70 %-t Önnek kell biztosítani a pontos étrend tartásával és a rendszeres testmozgássel. Kérem,hogy 2 hónap múlva TSH, FT4, Fe,prolactin, testoseron, D vitamin szint, vércukor, izulin értékekkel egy újabb személyes kontultációt szervezzen. Remélem addigra jobb eredményekről, fogyásról tud beszámolni.

Üdvözlettel
[/i]

Szerintetek? Várjunk???? ha minden eredményünk jó lesz májusban, akkor is?

Teljesen tanácstalanok vagyunk :(
katapetra

Sziasztok
Jaj, de sokat írtatok.
Barikám
Sajnálom, de kiment a fejemből, hogy bejelöljelek. Muszáj, vagyok minden nap meg nézni, mindig kapok levelet. Pótolni fogom! Hogy vagytok?
Zafír
Gratulálok! Látod csak sikerült, két szép gyönyörű kisbabátok lesz :wink: Pihenjél sokat!
Era,Kisbagoly
Nektek is gratulálok! :wink:
Mennyi, uh kép!
Nagyon lemaradtam már nem is bírom követni, kivel mi történik.

:oops:

Mné
Azért itt maradsz közöttünk? Majd a picike már kint fog megszületni. :wink:
Katapetra
Szerintem én megkérdezném apánktól, hogy mit mondana. Mert ugye a cél érdekében mindent! Vagy pedig, kivárnám a 2 hónapot és utána indulnék, ha jók lennének a leletek. Azért nem kevés az a pénz, ami egy beavatkozásra elmegy, a csalódásról meg nem is beszélve, amit nagyon nehéz feldolgozni. Tudom, hogy jól fogtok dönteni, és hamarosan nektek is sikerülni fog!
Kriszto
Te már a 22 héten tartasz? :shock: Nagyon rohan az idő. Baba szoba mikor készül majd?

Kretty Gigibp

Be kell vallanom, olvasom a blogotokat. :oops: Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült!!! :cry: Kretty, olyan szomorú minden egyes sor, amit leírsz. Annyira szeretném, ha végre boldog lennél is ide feltennéd a képet te is, hogy végre sikerült, akármilyen módon is lesz majd. Tudom milyen nehéz, mert nap, mint nap én is csak rettegek. Lassan én is indulok, és most ki is fog derülni, hogyan is reagálok majd a donorra én is. Szomorúan olvastam, hogy a pároddal nem éppen jó a kapcsolatotok most. De arra kérlek, ne add fel, igen is muszáj, hogy legyen kisbabád, annyit harcoltál érte!
Gigi
Akkora erő van benned is! Mind a kettőtöknek titokban szorítottam! Sikerülni fog a következő! Tudod már mikor indulsz újra?
Melánia
Olyan ismerős vagy nekem. Az is lehet tévedek, mintha már írtál volna régen.
Remélem nem hagytam ki egy kismamát sem, mindenkinek szerettem volna írni. Sajnos nem tudom követni olyan sokáig nem voltam.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Katapetra

Rendszeresen mozogsz ,diétát nagyjából tartod, és ha az értékeid jók szerintem ha Dévai rábólint próbálkozhatsz, de a végső döntés úgy is a tied,a te testedről/lelkedről van szó

Örülök Kagyló hogy újra itt vagy te is

mindenkinek szép hétvégét:))) 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Köszönöm lányok a jó tanácsokat...még gondolkodom, van egy hónapom :)

Szombaton megjött "piroska" :? hát csak egy napot csúszott...az nem vészes!
Így elmondhatom, hogy az utsó 3 hónapban: 28.;27;29. napos ciklusokkal szépen halad a gyógyulásom! Ésssss.....
A 7végén 3-an is :!: megjegyezték, hogy: FOGYTAM! :cry: Én úgy bőgtem örömömben.... :lol:
Nagy LOL a hétvégémnek :D

Kagyló: Hogy vagytok? Mi újság veletek? Jó, hogy jöttél!

Pusszantás
katapetra

Jártunkban-keltünkben a Király utcai vásárban találtunk rá

Kép
Ikerfacica
oxygen
Budapest XIII. kerület

juj, de szép facicák. ha jól látom két fiú az anyukájukkal....

KépKép
momelcsi

Melcsi: Nekem is ez jutott először az eszembe amikor megvettük, bár remélem a zöld inkább kislány lesz. :D

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Sziasztok!

Holnap megyünk Dévaihoz! Este fél 6-ra!
Úgy izgulok!!!!
plonsk
Budapest

Kata,
ez igen, nagyon szépen beállt a ciklusod! Neked kell gyógyszert szedned, vagy csak elég a diéta + mozgás? Én már pár hónapja mondtam neked, hogy milyen szépen lefogytál :D Most akkor már igazán Nádszál Kisasszony lehetsz... :lol: :lol:

Zafír, Oxigén,
nagyon cuki ez a kis cicacsoport :D

Plonsk,
hú, drukkolok!! :D :D
leeda

Zafír-Oxigén: Nem csodálom, hogy nem bírtátok ott hagyni :D

Plonsk: Nagy drukk, sok sikert!

Leedám: Nem sokáig kell már vacilálni....holnap megyek 4. napi vérvételre, és ott derül majd ki, hogy mikor lesz az uhus átjárhatóságim :(
Szedek gyógyszert dögivel, mint egy mami.....:merckformint, L-thyroxot, bromocriptint, plussz Femibiont....
Úgy néz ki jövőhéten jön haza a PÁROM :cry: :lol: :lol: :lol:
Te is egyedül?
Ölelés

Kagylóóóóó: hol vagy?? Mi van veletek????
katapetra

Sziasztok!
Plonsk
Drukkolok! :lol:
Katapetra
Köszönöm kérdésedet, jól vagyunk. :wink: Májusban én is mehetek apánkhoz, kezdhetem a vizsgálatokat.Addig meg fogyózom, meg tornázom. :roll:

Ivót már valaki citromos vizet fogyókúra alatt?

Emerenc?Ági?többiek?

kagyló

Kagyló: Én sokszor iszom, mert nagyn szeretem, csak mesi előtt nem szoktam, hogy ne tulja ki a kezdetét....valódi citromlével....
Sok sikert a fogyihoz! és hajrá május!!!!!
katapetra

Kagyló!

Én is ittam/iszok citromos vízet:)

Plonsk meg lásd jó fej 8)

Katapetra HSG lesz?
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Cicamica: Húúú! Jó sokat kellett feküdnöd. :shock: Sajnos nem volt 5-ös a lottón, pedig mi is pályáztunk rá. :-)

Szélkisasszony: Nem adnám Kisdokit semmi pénzért. :lol: Nála szeretnék szülni. Megbízom benne és szerintem ez nagyon fontos.

Kisbagoly: Akkor meg van már a testvérkére való is. :D Gondolom Kittikém nem haragszik meg ha leírom, sajnos nekik most nem sikerült, de a következő már fog, érzem. Igen, nekem is mesélte a 3-as ikres csajt. Ágiról nem tudok semmit, te hallottál esetleg róla? Azt tudom, hogy a novemberi neki sem sikerült, de nem tudom utána mi történt vele.

Katám: Nagyon jó, hogy így beállt a ciklusod. Gratulálok a fogyáshoz. Már én is leadtam 3 és 1/2 kilót azt utóbbi hetekben.

Plonsk: Minden rendben lesz, ne izgulj!

Zafír
zafir100

Zafír: kismamiként fogysz????

Cica: hát igen, az lesz...... :?
katapetra

Katapetra: Ez a sok hányástól van és attól, hogy egy kezemen meg tudom számolni, hogy mik azok amiket meg tudok enni. Már alig várom, hogy leteljen a 12 hét és végre jókat ehessek. :D Szerencsére a pocim szépen nő, bár néha kicsit nagynak tartom, az első trimeszterhez képest. :shock:

Zafír
zafir100

Zafírkám: Így érthető....olyan gyorsan elfog jönni az a 12. hét meglásd!
Az hogy gyorsan nő a pocid....mert ketten is ficeregnek odabent :D
katapetra

Hát csajok...nem tudom, ki hogy emlékszik vissza az első Dévais kozultációra, de ez katasztrófa volt, itt bőgök...
Lényegében elmondta, hogy szerinte nincsenek túl jó állapotban a petefészkeim, és csak a stimuláció során derül ki, hogy ki tudnak-e nyerni petesejtet egyáltalán... mert ráadásul az eredeti helyétől elmozdulva vannak a petefészkek...
Ennek ellentmond, hogy a hormoneredményeim meg tök jók, ezt ő sem értette...
Mondjuk őszinte volt,és ezt becsülöm, de most nagyon kivagyok...
valahogy olyan negatív volt...
Azt is mondta, hogy majd ha meglesz minden eredmény, ad egy értékelést, hogy hány százalék esélyem van, és hogy az nem lesz túl magas...
Ti kaptatok ilyet?
Nagyon el vagyok kenődve...
plonsk
Budapest

Plonsk,
mindenkinek ramaty eredményeket szokott mondani, mosolyogva nem sok ember jön ki tőle. Én először 32 évesen voltam nála, már akkor azt mondta, hogy az utolsó utáni pillanatban jöttem hozzá, mert innentől már csak lefele vezet az út... :? na most múltam 34, akkor ezek szerint tartós élelmiszert már ne is vegyek, megyek lassan a levesbe :D Szóval ne kenődj el, olyan csuda történeteket lehet itt hallani, hogy csak na... :lol: :lol:
leeda

Jesszus...32 évesen? Én idén leszek 30, mondjuk nekem azt mondta, hogy még fiatal vagyok... Ezek szerint össze-vissza beszél? Vagy mindenkinek inkább a legrosszabb eshetőséget mondja, hogy ne éldd bele magad?
plonsk
Budapest

plonsk

Velem rendes volt első konzin,de lehet hogy azért mert van már egy fiam,és ez reménnyel kecsegtet (pedig már elmúltam 36 éves).

Az igazság az,hogy rengeteg olyan eset van ,hogy semmi esély és ott a gyerek már, illetve minden rendben és még sincs gyerek.......

Hinni kell ,hogy veled is megtörténik!

Pozitív hozzáállás kell , sosem szabad feladni!!

Különben is jön az igazi tavasz és azt jót tesz testnek léleknek egyaránt 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Nem tudom... én inkább lemondani kezdek az egészről...

Lehet, hogy valami más életcélt kellene találnom magamnak, mert most annyira rá vagyok kattanva erre a gyerek témára...
plonsk
Budapest

Dévai reális, és mindig a legrosszabb eredményt mondja. Nekem is folyton mondta, hogy a bal petefészkem használhatatlan, és minden UHU-nál rá kellett feküdni, hogy látszódjon. És végül sikerült leszívni abból is tüszőket. Mindnent megpróbál, de nem akarja, hogy álomba ringassa magát az ember.
Eleve max. 30%-ot lehet kapni, de aki már nála jár, az tuti jóval kevesebbet kap, mivel problémások vagyunk. De látod, itt mindenki babásodik, úgyhogy csak nyugi, fiatal vagy!!!

KépKép
momelcsi

Momelcsi, köszi, jól esnek ezek a bízató szavak!
Nekem a jobb petefészeknél volt ez, hogy az asszisztenst hívta nyomni....
plonsk
Budapest

Plonsk: Ne kenődj el! Nekem Dévai azt mondta, amikor hatalmas és sok cisztám lett, hogy ne nagyon számítsk rá, hogy teherbe fogok esni, eddig 3 ilyen esete volt és csak 1-nek sikerült a baba és ott tudni lehetett mi a baj, nálam viszont fogalma sincsen. Ennek már 1 éve és most 2 Törpike növekszik a pocakomban. A százaléktól se rettenj meg. Mi 15%-ot kaptunk annó. Az életkor szerintem megint nem mérvadó. Én elmúltam már 34, de ismerek nálam fiatalabbat, akinek a sokadik inszem és lombik sem hozott sikert, de van nálam idősebb is, akinek az 1. sikerrel végződött. Dévai mindig negatív, de így legalább nem érhet csalódás. Ne mondj le a babáról!!!

Zafír
zafir100

Plonsk

Mindenki kap értékelést. Valahol a "10 %" -ban vagyok benne. Gondolom én már a nagyon problémásak közé tartozom. :roll:
Az biztos,hogy apánk ősszintén meg mondja a dolgokat. Én meg pont azt szeretem. :oops: Volt már olyan,hogy éppen érzékenyebb voltam és itthon meg jól kibőgtem magam. Viszont én nagyon imádom. :oops: De már hozzá szoktam.
Hallani sem akarunk arról,hogy azt írod lemondani! Lesz neked is babád! :wink:

kagyló

Kagyló, Zafír,

De helyesek vagytok, tényleg, olyan jól esik! Csak valahogy olyan kegyetlenül rideg volt ez az egész "valóság". Pláne, hoy nekem eddig ilyeneket egy nőgyógyász sem mondott...
De már nem bőgök...
És ez a "(le)százalékolás" is olyan taszító nekem... azért egy orvos sem Isten, hogy ítélkezzen felettünk!
De persze olvasom a ti bíztató történeteteket, és ez rengeteg erőt és bizakodást ad!
plonsk
Budapest

Kagyló, nálatok mi a helyzet, hogy 10%-ban vagytok?
plonsk
Budapest

Plonsk!

Én az első perctől nagyon kedvelem Dévait. Keménynek tűnik, de egy ilyen asszisztált baba projekt sikeres levezetése komoly és felelősségteljes feladat. Rengeteg jogszbály, méregdrága gyógyszerek és hozzáértő személyzet kell. Utána még a kezeltek mindenféle testi és lelki adottságát is be kell kalkulálni.
Sosem fogom elfelejteni azt a délutánt, amikor a Paragi emeleti vizsgálójából lejöttünk. Senki sem volt paciens rajtunk kívül. A recepción meséltük a babánk (akkor még egy) megmaradását. A nagy örömködés közben kijött az irodából Dévai és kérdezte hogy mi a szitu. Persze gratulált, nagyon aranyos volt, mi meg hálálkodtunk. A végén megkértem hogy a számlálót had én állítsam át. Ilyet még senki sem csinált. Persze fotók is készültek.

Szerinted érdekel az elmúlt másfél év kínja?

Most nem értem hogy mit stresszeltem rajta. Végig kell menni a lépcsőfokokon!

A család, a munkahely, a barátok és az orvos esetleges negatív hatásait ki kell zárni, csak a cél legyen szem elött.

Persze mindehhez én férjként kevés lettem volna, a legtöbb áldozatot a szerelmem hozta, az Ő megpróbáltatásai milliószor nagyobbak.

Így csak azt tudom javasolni, ha sírni kell akkor sírj, ha dühöngeni kell akkor törj és zúzz. De a célod legyen mindíg elötted, akkor eljöhet a boldogság ideje.

Sok resti/lelki erőt és egészséget kívánok!
oxygen
Budapest XIII. kerület

Oxygen, köszi a bíztatást, és nagyon örülök, hogy valóra vált az álmotok.
nyilván innen nézve, nektek már minden pozitív, mert megérte végigcsinálni az egész procedúrát...
De mi még nagyon az elején vagyunk, és őszintén még abban sem vagyok biztos, hogy akarom ezt az egészet.
Persze szeretnénk gyereket, és valószínűleg bele is vágunk, de valhogy nem érzem magam túlzottan elkötelezettnek, és reményteljesnek.
Nem tudom, így bele lehet-e vágni.
Bár most nagyon padlót fogtam, majd biztosan sokkal jobb lesz egy pár nap múlva...
plonsk
Budapest

Plonsk,
Szerintem nagyon fontos, hogy elõször magadat, az érzéseidet tedd rendbe.
Készítsd fel magadat lelkileg, testileg a gyermekáldásra.
Kényeztesd magad minden téren és hidd el, érezd, hogy igen is nemsokára édesanya leszel.
Mint minden másba, ebbe is úgy szabad csak belekezdeni, hogy hiszel benne, hogy sikerülni fog. Addig nem érdemes belevágni, amíg kétségeid vannak. Persze lehetnek negatív gondolataid valamilyen szinten, de a pozitív érzésnek és a hitnek erõsebbnek kell lenni mindig.
Számtalanszor volt nekem is olyan érzésem, hogy lemondok errõl az egészrõl, de igazából persze sosem tudtam.
Valahogy azt kellett rendbe tennem magamban, hogy igenis szeretnék anya lenni és ezért megpróbálok megtenni minden tõlem telhetõt, de ha valamiért mégsem lehetek az, az sem akkora nagy tragédia amit nem tudnék túlélni.
Hát ezzel a gondolattal persze sokáig kellett "küzdenem", de végülis megbarátkoztam vele.

Tudom milyen lehangoló érzés tud lenni egy-egy orvossal való konzultáció.
Én a kaáliban bõgtem el magam az egyik orvos elõtt, mert annyira bunfordi volt, de õ máshogy.
Nem is mentem hozzá többet. A papríjaimat nézegetve a szidta azokat az orvosokat akiknél jártam, úgy érzetem az anyagiak frusztrálták.

Dévainál a tájékoztatón buktam ki nagyon, amikor elmesélte a horror sztorikat. Arra készülj fel elõtte majd!
A végén megkérdeztem, hogy eseteg tudna-e valami pozitív dolgot is ekkor azt válaszolta, hogy most nem azért vagyunk itt, hogy ezekrõl beszéljen de nézzem meg a váróban a képeket.
Utána mindig csak a boldog szülõket és babákat nézegettem, csak ezekre gondoltam bármilyen negatív is volt a doki egy-egy vizsgálat során.
Arra is emlékszem még amikor az elsõ lombik kezdésnél azzal a szondával vagy mivel megmérte a méhemet.
Jött a kezében egy hosszú izével és mondta, hogy akár a méhemet is elveszthetem, biztos akarom-e.
Erre köpni nyelni nem tudtam és visszakérdeztem, hogy a doktorúrnál hány ilyen eset volt. Erre mosolyogva mondta, hogy egy se....

Mindent összevetve az összes orvos közül akinél jártam õt tisztelem és becsülöm a legjobban.
Következetes, szigorú, õszinte és nagyon jó a humora.
Fontos, hogy hitet, biztatást tõle ne várj azt majd mi megadjuk, de legfõképpen magadnak legyen!
ja és szerintem a kor sem számít lehet én vagyok a legvénebb köztetek, már 39 éves elmúltam :)

Zafir
Ágiról én sem tudok sajnos.
Hogy vagy amúgy? Remélem pihengetsz sokat :)

Holnap megyek vizsgálatra, jelentkezem majd a hírekkel..
drukk

Üdv, mindenkinek
kisbagoly :shock:
kisbagoly00
Budapest

Kisbagoly megy a drukk:)))

plonsk légy pozitívabb....
én minden nap keresek valamit aminek tudok örül, és szerintem ez nagyon jó:)
Nálam működik,és kipróbálhatnád te is.
Igazuk van a csajoknak , lelkileg kell először rendbe jönnöd utána már minden megy a maga útján 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Persze, alapból én is nagyon pozitív vagyok, és voltam is! Tegnap este fél 6-ig kimondottan azt éreztem, hogy már nagyon közel van az idő, amikor nekem is babám lesz, aztán jött a hideg zuhany! :)

Igen, tudom, hogy lelkileg rendbe kell jönnöm, ezen igyekszem.
plonsk
Budapest

plonsk:)

Na ez a jó hozzáállás.

Zafír

Hát a cica témához nem tudtam hozzá szólni eddig,mert én igazi macska bolond vagyok.
Régen volt hogy 13 cicám volt és tudom milyen amikor elveszít egyet az ember.

Kedvenc cicám egy fehér égszínkék szemű brit cica kislány volt,
mindig együtt sírtunk és nevetünk, de szó szerint,ha sírtam odajött és hihetetlen óvatosan letörölte a könnyeim a mancsával és dorombolva az ölembe ült.

mikor összejöttem a párommal abban az évben névnapomon veszítettem el.
szerintem ez sem véletlen.
sajnos nem voltam otthon vele az utolsó óráiban, talán a sors megkímélt.
De szerintem a cicátok most jó helyen van és segít odaátról benneteket.
:)

Drukkolok,hogy minden oké legyen 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Szia Plonsk!

Sajnálattal olvastam soraid a tegnapi konzultációval kapcsolatosan. Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy ha a doki első blikkre nem szimpi, vagy az adott szituban, közegben az ember nem érzi jól magát, akkor lehet valaki őszinte és nagy szaktudású, de én biztosan nem keresem fel még egyszer. Persze az őszinteség fontos, csak a közlés nem mindegy! Ha a hormonjaid rendben vannak, akkor légy nyugodt, 100 % esélyed van, hogy Te is édesanya lehess, nem is olyan sokára! Sajnos a mai orvosok 90 %-a a lelki tényezőket maximálisan a háttérbe szorítja, és az emberrel magával egyáltalán nem foglalkozik. Holott mint tudjuk, ha a lélek egészséges, akkor a test is az! Sajnos ez a tegnap elég rossz hatást gyakorolt Rád, de próbálj ezen túllépni, elsődlegesen saját magaddal gyere tisztába, hidd el, hogy Neked is sikerülni fog, és menj el máshova is, mert egy orvos nem orvos! Egyébként miért ragaszkodsz a Dévaihoz?

Nekem is voltak/vannak, - mint mindenkinek - rosszabb periódusaim, de igyekszem tovább menni és hinni. :)

Nagyon drukkolok Neked, hogy mielőbb rendeződj lelkileg!

dorka
dorka2013
Budapest XXI. kerület

Dorka,
köszi a drukkolást. :)
Amúgy nem ragaszkodom Dévaihoz, csak olyan nyilvánvalónak tűnt, hogy hozzá megyünk, mert nagyon közel van hozzánk az intézet.
De el fogok menni máshoz is, mostmár tuti.
Mostmár azért kezd jobb kedvem lenni... :)
plonsk
Budapest

Kép

8. hét 1,65cm. csodás szívhang!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D BOLDOGSÁG VAN :D :D :D :D :D :D :D :D :D

kezdem elhinni, hogy igaz lehet,hogy velünk is megtörtént.Tényleg megtörtént a CSODA :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Cicamica: Én is macskabolond vagyok. Most maradt még egy cicusunk, aki nagyon nehezen viseli a másik hiányát, hiszen már ő is 13 éves, azóta voltak együtt.

Era: Nem csak jövő héten kellett volna UH-ra menned? :D

Mi megjártuk ma Paragit. Mióta itthon vagyok kicsit túlteng bennem az energia, így nagyon lefárasztottam szegényt. :oops:
Kiszámoltattam vele, hol is tartok most. Ma vagyok 9 hetes és 1 napos.
Törpikék jól vannak, hatalmasat nőttek. Az egyik 2,1 cm a másik 2,2 cm. :D

Zafír
zafir100

Gratulálok Zafír és Eparamami:))))

Csodás hírek :))))
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Katapetra merre vagy ?

Mikor lesz az átjárhatóságid?

Nekem volt és abszolút nem fájt

Segítséget kérnék nem tudtok egy helyet ahol Oep alapon csinálnak penicillin gyógyszer allergia tesztet?
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Genetikai vizsgálatra csak nekem kell menni ,vagy volt már más is?

Mennyi idő múlva adnak eredméynt?

Nő dokim nem érti miért is kell mennem rá, mert az első gyerkőc egészséges 8)

Hát biztos túl sok a pénzünk :x
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Most mondta a párom ,hogy ránk fér egy kis lazítás és 2 hét múlva elmegyünk 3 napra a Karos spa-ba:)))
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Tényleg Npgy mi van veletek már rég nem hallottam rólad :shock:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Sziasztok!

A pálinka csodákra képes... Tényleg.... Tudom, hiszem, hallom, olvasom....... És miért mondom???? Mert bár megfogadtam, hogy még csendben maradok (ugye Nene :) ), de nem tudok, boldog vagyok, repkedek... Képzeljétek, csodababa költözött a pocakomba :)

A történet: Dóri kislányom 1. lombik ICSI baba. Szülés után 6 hónappal beköszöntött a nem várt, mi pedig, lévén, hogy 2-3 gyermekben gondolkozunk, úgy döntöttünk, esélyt adunk a testvérnek. Bár csak icipici az esélyünk, de miért ne?! Figyeltük a félidőt, de nehéz volt, mert nem állt még be a ciklusom. Rendeltem ovu tesztet, ezt a lépést megelőzte egy 30, majd egy 36 napos ciklus. Ezután már nem jött meg.... Azaz 3. ciklusra jött a testvérke. Ami a legszebb, hogy LH teszt alapján ebben az ominózus ciklusban lemaradtunk a PÉ-ről.... Vagy mégsem?! Nem is figyeltünk semmire, csak magunkra, a vágyakra.

És mi köze ennek a pálinkához? Egyik este Dórit lefektettük, mi meg nagy társaspartyba kezdtünk, és édes kettesben Apával megittunk egy üveg páleszt (Fütyülős, mézes meggyes; 0,5 L, hmmmm.....). Rá következő este (ha jól számolom) megfogant Dóri testvére.... Nem tudtam mikorra ne várjam, de a síelés napján úgy döntöttem, megnézem mi újság odabent, hiszen ha lenne valaki, nem akarnék ártani neki holmi síeléssel.... És megjelent a 2. csík is... Halványan.... De ott volt, tagadhatatlanul..... A későbbi napokban a teszt csík szépen erősödött, a kisbabánk pedig velünk maradt. Bár voltak pici gondok, de eddig orvosoltuk gyógyszerrel (pajzsmirigy, utrogestan).

Mai, friss adatok alapján a kis babszem 8+5 napos, alakulnak a végtagok, fejecske.... Én nagyon bízok benne. Néha elkap a pánikroham, mert tünet, semmi sincs..... Néha jót mosolyogtam Erán, akivel szinte egy idős terhesek vagyunk, és Ő sem bővelkedik tünetekben.... Hát én sem, de a mai nap bebizonyította, hogy ettől függetlenül minden rendben! Ő nagyon jönni akart, mi pedig nagyon örülünk neki.

Már egy fokkal lazább vagyok babavárás kapcsán, és úgy, mint Dórinál, hiszem és érzem, hogy minden rendben lesz a testvérkével. Babona ide-oda, Dóri is többek szeme láttára nőtt a pocakban és született meg, az én csodatörténetemet is szerettem volna megosztani Veletek.

Szerettem volna, de nem hittem, hogy sikerülhet, ráadásul ilyen gyorsan!!!!

Boldog vagyok, nagyon nagyon............

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Sziasztok
Nyuszika
Gratulálok!!!!!!!!!!!!

Sajnos én nem szeretem a pálinkát, a párom meg egyáltalán nem iszik.Vörös bort néha, de azt is csak ha meg akarom hozni,mert éppen nyaralás vagy valami van előtte.
Plonsk
Döntöttél már? Látom a kaáli felé jársz. :lol:
Era
Nagyon szép!
Zafir
Képed nincs? :oops: Szerettem volna küldeni privit,de nem akartalak,most terhelni,hogy ennyire boldog vagy.
Kriszto
Hogy vagy(tok)???
Barikám
Merre vagy? Képet hozhatnál,tudod telhetetlen vagyok :oops:
Cicamica
Jól el vagy itt egyedül. :lol: :wink:

kagyló

Nyuszika: Azt a mindenit!!!!! :lol: De jó! Nagyon örülök nektek, egy újabb csodababa. Nagyon régen írtál már (hiányoztál), fantasztikus, hogy ilyen nagyszerű hírrel tértél vissza. :lol:

Csajok! Ha így folytatjátok, Dévainak nem lesz munkája. :lol:

Én voltam a 2110-edig terhesedés. Azóta eltelt 3 hét és csak 2-vel emelkedett a szám.

Zafír
zafir100

Azért jó pár terhesség jött létre és ez csak a lombikos terhesség! Mi voltunk az 1993. terhesség lombikkal!!!! Mindez 2010. októberben.

Zafír, Kagyló, köszönöm... :oops:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Kagyló :)

Ja néha kénytelen vagyok magamba beszélgetni:)
Tényleg nem volt senki rajtam kívül akinek genetikára is kellett menni-e?

Jó lenne megtudni,hogy mennyibe kerül és meddig kell várni az eredményre....
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Kagyló, megnézem a Kaálit is, bár nem tudom oda mikor kapok időpontot...

Cicamica, nem tudom neked milyen genetikai vizsgálatok kellenek, de a Nagy Géndiagnosztikában láttam meddőségi genetikai vizsgálatokat, és ott a férfi-női kompletten együtt kb. 70,000 volt.
plonsk
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?