Új privát üzeneted érkezett!

Ildi! Noémi gyönyörü!!! Lakást hirdetjük fel sem hivnak. A többi lakót sem, ugyanis többen is hirdetjük a házban. Szerintem majd tavasszal indul meg a piac. RemélemKép

Enikö! Én 3 litert ittam és bár nem vizesedtem de megtiltották hogy több legyen mint 1,5 liter, ez levessel együtt lehetett ennyi.

Angi! Örülök hogy minden rendben vanKép Jó ötlet a recept.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép
Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

TfIldi: Nem iszom sokat,kb 1 liter ásványvíz/nap és kész! No meg a leves amit ebédkor eszem, meg a kakaó reggel! Ennyi! Sztem ez nem sok. A terhesség elején sokkal többet ittam (nyár volt, de kívántam is). Most nem is nagyon jut eszembe, hogy igyak....

Mi Boginak mesekönyveket vettünk szép szineseket,gyurmát meg egy kirakót (puzzle) amin Ö van Kép De a kisvasút viszi a prímet!Kép De megbeszéltük apával, hogy ki mit vásárol és végül is én mondtam neki, hogy Bogi kisvasútnak örülne a legjobban. Ö babát akart venni (chou-chou, vagy milyen), de annyi babája van Boginak, hogy már nem tudjuk hova rakni, és csak egyetlen eggyel játszik, ami még az enyém volt...KépKép Szóval apát lebeszéltem a babáról és rábeszéltem a kisvasútra, és azt hiszem telitalálat voltKép

Most éppen lementek sétálni kicsit Bogi és a párom. Azért van idöm itt ülniKép

Délután gyurmáztunk, csigát, kukacot, teknöst, karácsonyfát...stb csináltunk Bogival.Nagyon élvezteKép

A vérnyomim az elöbb 142/95 volt. Pedig tök nyugis vagyok! Ilyenkor mi van? Ez már sok? Nem?

További szép ünnepet mindenkinekKép

Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Karmen: Nagyon szép Orsi Kép Hihetetlen, hogy már ilyen nagylány...mintha most született volna!

Hol van a lakásotok? Mekkora és milyen? Jöhet mélben is.Köszike!

Enikö

ceniko
Szeged

Bocsi lányok elfelejtettem, van a Dómba vagy a Rókus templomba, vagy valahol betlehem??? Arra gondoltam Bogit el kéne vinni holnap, vagy azután! Biztos tetszene nekiKép
Enikö

ceniko
Szeged

Kármen!

Köszi.Orsi is nagyon szép.Lassan 1 éves,nem semmi.

Enikő!

Szerintem elég magas a vérnyomásod.Mikor kell menned a dokihoz?Remélem,hogy nem kell befeküdnöd.

Ildi
tfildiko

Ildi,Enikö! Köszönjük. Tényleg hihetetlen már ilyen "nagylány". Betlehem a Dómban van azt olvastam.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Képzeljétek éjjel 3-kor arra ébredtem, hogy fájásom van!Nem keményedés, hanem rendes fájás, még a derekamban is éreztemKép. Reggel 6-ig tartottak és 10 percenként voltak, kb 1 percig tartott egy,de annyira nem volt intenzív, mint szüléskor, de azért éreztem úgy rendesen!! Nem tudtam mit csináljak, hogy hívjam át Bogiaput,hogy vigyázzon a lányára (megigérte, hogy szüléskor átjön) és menjünk be a párommal a klinikára vagy sem. Nem hívtam,még a páromat sem ébresztettem fel, reggelre el is múltak!
Nem tudom mi lehetett gyakorolt a méhem vagy miKép Amikor Bogit vártam, csak az utolsó napokban voltak ilyen jósló fájásaim!
Puszóka
Enikö

ceniko
Szeged

Enikő!

Szerintem beszélj a nődokiddal,és mondd el neki!Nagyon remélem,hogy még nem szülsz meg.Aggódom érted.Vigyázz magadra!

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Enikő, szerintem is hívd fel a dokidat! Remélem , mostanra jobban vagy, a vérnyomásod is eléggé aggasztó, ezekről a fájásokról meg nem is beszélve.... Puszi neked.

Ildi, Karmen csodaszápek a lányaitok!

Íme egy kép az én halászlé evő Pipimről:Kép

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziasztok!

Karmen, Ildi, Nyúlanyó
A Csajok édesek nagyon Kép.

Enikő,
nem semmik a fájások, a vérnyomás sztem is magas, mindenképp beszélj az orvosoddal.

Sajnos nekünk sem úgy alakultak a karácsonyi dolgok, ahogy terveztük. Eszter szerencsére már láztalan, most a köhögés kezdődött. Enni nem nagyon akar, inkább anyatej.
Tegnap óta én is lázasan fetrengek itthon. Az este 38,7 volt. Algopirin után 1 óraával. Előtte 38,5. Maradt a hűtőfürdő. Még éjfélkor is tusoltam, hogy lemenjen a lázam.
Jelenleg 36,4. Végre. Mocskosul megvisel, teljes a világvége-hangulatom.
Most mértem, megint megy fel, 37,3 Kép.
Holnap már Gergő dolgozik ráadásul. Nem is tudom, me lesz velünk Kép.
Mindenképp elmegyek a drnőhöz, mert alig tudok nyelni.

Angéla,
a receptes dolog oké.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Jobbulást neked.Remélem,hogy gyorsan meggyógyulsz.Örülök,hogy az Eszter jobban van.
Nekem már kutya bajom.Nem ért el igazán.Jó,hogy ritkán vagyok beteg.Ha lázam van,(6 éve volt)akkor viszont a halálomon vagyok.

Nyúlanyó!

Nagyon édes a lányod.

Enikő!

Most hogy vagy?

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Ildi, Karmen, Nyulanyo, gyonyoruek a Lanyok!

Eniko, a tobbiek mar mindent elmondtak, vigyazz Magatokra! Tescos vasutat kapott Bogi? Kristofnak olyat vettunk, nagyon szereti. (Es mi is. Kép)

Kriszti, remelem hamar meggyogyultok!

Angi, tenyleg jo otlet a receptgyujtemeny.

Mi holnap utazunk Miskolcra. Puszi Mindenkinek!

En csak ezt tudtam osszehozni, Krsitof nem nez ram, ha vakuzok.
Kép

Agi
agi77

Ági!

Gyönyörű a Kristóf.
Jó utat nektek!Vigyázzatok magatokra!

Ildi
tfildiko

Ági,Nyúlanyó! Nagyon szépek a babák még mindig.

Lányok! Akinek van novemberi Kismama újságja megnézné nekem (sürgös lenne) mennyiért volt akciósan a Bebe Confort Iseoes autósülés.
Emlékszek benne volt de nekünk nincs meg az újság.

Kriszta! Jobbulást!!

Enikö! Én még éjjel felhivtam volna a dokit, remélem azóta beszéltél vele és jobban vagy!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!

Megnéztem neked az ülést.Az ára:46990Ft.
Ilyet akartok venni?

Ildi
tfildiko

Ildi! köszi, igen. Már nem akcios, azért akartam tudni ha látok mennyivel több most. Ugye van egy hordozonk ami 13 kg jo, de nagykabátban Orsinak már nem elég széles. Ezért kell hamarabb venni. Elöbb meg nem volt pénzünk, most kapott annyit karácsonyra éppen kifutná.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Most éjszaka már semmi nem volt. Egy darab jósló fájás sem. Este 1-2 keményedés, de azokat már "észre sem veszem" annyira megszoktam öket! A babóca érezhetöen jól van, hiszen sokat mocorog. A vérnyomim is okés olyan 120 körül van afölsö és 80 körül az alsó érték. A diétát szigorúan tartom! A lában viszont nagyon dagadt, eltünt a bokámKép Azt hiszem, hogy az eddig felszedett 5 kilót most meg fogom duplázni, hiszen a víz sok kilót jelent, azt olvastam..KépKépKép
Na de ez legyen a legkevesebb!
Most mennem kell, Bogival lemegyünk kicsit a játszóraKép meg sétálni. Már nyúz érte!Kép Kilóméterhiánya van!
Puszóka
Enikö

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Enikő,
örülök, hogy jobban vagy!

Ági,
jó utat Nektek!

Karmen,
Eszternek is kicsi már a bébihordó, a feje is kezd kilógni belőle.

Eszterem már teljesen jól van, most a köhögés kínozza kissé, de a hangulata oké.
Az este a lázam 39,1 volt, felhívtam az ügyeletet, hogy segítsenek, egyszerűen nem megy le (Panadol után még ment fel 4 tized fokot). Jött a hűtő-ülőfürdő. Ez jó tett, 8-kor már csak 37,4 volt, éjfélkor viszont megint 38,5. Nagyon remélem, hogy vége lesz minél hamarabb, mert nagyon rossz.
Voltam ma a drnőnél, kaptam egy Algopirin szurit, Semmicillint (az erősebbet) kell szednem és napi 3-szor lázcsillapítót. A tüdőm szerencsére rendben van.
Áthívtam Anyukámat, h Eszterre vigyázzon, amíg dokinál vagyunk.
Azt mondta, borzalmas meleg van nálunk (nem megy a fűtés!), ne is csodálkozzam, hogy betegek vagyunk, mert ez a meleg a bacik melegágy Kép.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!

Remélem békésen telnek az ünnepek nálatok, habár olvasom, hogy beteg néhány babci. Jobbulást a beteg nyusziknak!

Mi is taknyosak vagyunk a fiammal tegnap óta. Nem túl vészes, de azért szívnunk kell az orrát. Én meg Coldrexet szedek, hogy ne robbanjak le teljesen.

Gabi3, köszi a képeslapot, bár szerintem félrecímezted, Gigi-nek szántad, ugye?

Enikő, nem olyan szörnyű a sómentes étkezés, sajna volt hozzá szerencsém nekem is. Habár engem akkor csak az vígasztalt, hogy nem tarthat örökké. Én ínyenc vagyok és szeretek jókat enni.

Karmen, Ildi, Nyúlanyó,Tünde, Dancsi, édesek a babócák. Én nagyon szeretem, ha teszetek fel képeket is a lurkókról.

Angi, szerintem jó ötlet a receptgyűjtemény, támogatom.

Üdv. Mindenkinek!
Gabici
gabici

Kriszti!

Sajnálom,hogy még mindig beteg vagy.Meddig lesz itt az anyukád?A férjem mindig beszól anyunak és az anyósnak,ha osztják az észt.De jó neked,hogy át tudod hívni az anyukád,ha gond van.Én nem lehetek rosszul,mert nincs aki segítsen.

Gabici!

Köszi.Jobbulást nektek!

Enikő!

Nem mertem elmenni a Tescó-ig,mert jöttek a felhők.Erre még most sem esik.Tiszta ideg vagyok.De a Noémi elaludt,és nem akartam újra lecipelni.Pedig be kellett volna vásárolnom.

Ildi
tfildiko

Sziasztok. Bocs, hogy igy ismeretlenül zavarok, de érdekelne a véleményetek. A klinikán dolgozó Dr Mészáros Gyuláról tudtok valamit? nála fogok szülni, és érdekelne mi róla a véleményetek. köszi
zita_29

tudja valaki a Kováts Ildikó helyettesének telefonszámát? Valszeg bekaptuk a fosós vírust,a dokinénink pedig elutazott. A költözéskor pedig elhánytam a helyettese számát. SZerdán meg utaznunk el. Help, plííííííííííííííííííz!
Vendég

Szia Dancsi!

Én nem tudom a számot sajnos, de miután én is elkaptam, ezért még az ünnep előtt beszéltem a gyerek doki nénivel, hogy mit csináljak Annával, ha elkapja.
Azt mondta semmit nem tudok csinálni. A kaki hagy menjen, ha hány akkor egy fél dédalon (nem tudom, hogy kell irni, bocs) kúpot kaphat. HA nagyon vacak a a helyzet, akkor rizst kell főzni 3/4 óráig és azt kapja rizsnyákként. JA és tea sok, de nem egyszerre, hogy ne hányjon tőle.
A gyerekklinikán répalevet itatnak a gyerekekkel, mert ott is dúl a járvány.
Remélem ezzel tudok valamit segiteni.
GYors jobbulást és puszi Mindnekinek!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Zita! Nekem nem ö az orvosom, de egyszer késö éjjel ö volt ügyeletes amikor a mentö bevitt, akkor ö operált (másfél éve) akkor elégedett voltam vele nagyon.

Kriszta! szegény, gyogyulj mielöbb!!

ne vettünk ülést, amit akartunk nem volt, csak az ujabb tipus (60e ft) igy vettünk helyette Concordot 45e-ért.
Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Dancsi!

Nem tudom a számát,mert nem ismerem.

Kármen!

Jól néz ki az autósülésetek.De aki benne ül,az a legszebb.

Ildi
tfildiko

Zita!

Sajnos,nem tudok semmit az orvosodról.

Ildi
tfildiko

Karmen,
csatlakozom Ildihez Kép. Nálunk sokszor az volt a gond, hogy ha elaludt az autóban, mindig leesett a feje. De úgy nézem, ez nagyon állat Kép.

Dancsi,
sajna nem tudok segíteni. Eszter is fosik az antigyogyótól és nem is eszik, csak szopik.
Csodálom, h a nagy láztól nem ment el a tejem.

Zita,
sajna Neked sem tudok segíteni.

Gabici,
jobbulást!

Szerencsére az injekció hatásos volt, nem volt lázam egész nap.
Anyu elment délután 4-kor. Esztert jól lefárasztotta Kép.

Képzeljétek, a Tesóm eljegyezte a nőjét Karácsonykor.
Nem is szólt, csak 2 nappal előtte.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Dancsi!

A helyettes dr.Győrfi Mária, de nem tudom a számát. Most összevont rendelés van itt a Médiánál, kedden 8-11-ig van betegrendelés.

Ezt mi is ma tudtuk meg, amikor el akartam vinni Edit a Kováts doktornőhöz (nekünk is ő a gyerekorvosunk). Emiatt én is holnap viszem a gyereket.

Gabici
gabici

Kriszti,
azért a tej nem megy el olyan könnyen. Nekem csomószor volt már hosszan tartó magas, 40 fok feletti lázam, mégis van még tejem. Kép Kép Kép

Olyankor érezhetoen csökkent, de pár nap és visszaállt mindig.

Gratula tesódnak az eljegyzéshez!

Karmen,
tök tuti az ülés.

Mi most olyan köztes állapotban vagyunk. Ugye utazunk szerdán, és van 2 bébihordónk (mindketto kölcsönben). A PP hordozó pici, a Bébé Confort valamivel nagyobb, de rövid hozzá a biztonsági övünk. Meg van egy rendes gyerekülésünk is, de Jozsó még nem ül magától, így nem akarom a hosszú úton abban utaztatni.
Asszem marad a PP ülése, majd nem öltöztetem fel vastagon.

Voltunk az ügyeleten, de annyian voltak, hogy nem vártuk ki a sort. Egy ismeros, akinek 6 gyereke van, azt mondta, hogy amíg nem lázas, eszik, jó kedvu, addig ne aggódjak. SZertinte nem a fosós vírust kapta el Jozsó, hanem megint a foga jön. Lehetséges, igaz 7 hónaposan 8 foga van már, nemtom mit kerülget bennünket ez a Fogbanya.

Hallottatok-e olyanról, hogy valaki babát vár, ikreket, lombik (10. hét) és erosen vérzik. Nagyon erosen, darabosat is, de nincs görcs és nincs hematóma sem!!! UH szerint a babákkal minden ok, méret, szívhang rendben.
Vendég

Gabici,
kösziiiiiiiii, akkor ha holnap is hasmenéses, akkor megyünk délelott.
Vendég

Sziasztok!
Betegeknek jobbulást!

Jelentem Léna is 4 fogú mától! Ezzel szenvedett meg eddig a legjobban, már egy hete kint volt a fog, csak nem tudta áttörni az ínyt.

Karmen!
Szép ez az ülés, de jó drága. Mondjuk mi kaptunk egyet egyik barátnőmtől, így fogalmam sincs az árakról. Léna már jó régen kinőtte a hordozót.

Nóri
norcee

Sziasztok!

Nálunk nagyon jól telt a kari! A gyerekek megint halom ajándékot kaptak.

Karmen: A babatej olan mint a tápi, nem lehet újra melegíteni. De inkább kevesebbet csinálj, utána meglátod mennyit iszik meg belőle Orsi. Jó az ülés! Bátor is nagyülésben ül már, de ez olyan amit fektetni is lehet. Flónak is olyan van.

Bátort is nyúzzák a fogmanók, ma nyügi is volt, már éppen látszik, hogy át akar törni.

Gabici: A coldrextől én csak betegebb lettem, és sztem nem túl jó, mert csak a tüneteket enyhíti és nem a betegséget gyógyítja. Én az Oscillococcinumot ajánlanám, mindkettőtöknek.

Enikő: Nagyon vigyázz magatokra! Lécci ne menj sétálni, ha jobban is vagy, mert neked most pihizni kell! Bogi figyelmét meg próbáld elterelni. Nem tud neked segíteni valaki napközben? A folyadékbevitelt nem szabad drasztikusan csökkenteni, de ha nem iszol sokat nem is kell. A pihenés azt jelenti vízszintesben való fekvés!!! Komoly! Én is felhívtam volna a dokimat!!!

Ági: Engem érdekel a muffin recept! Sztem is jó kis csapat vagyunk!

Angi: A recept gyüjtemény ötlet tetszik!

Gerika: Nagyon türelmes vagyok!

Kriszti: oscillococcinumot ajánlok neked is. A sasban megmondják, milyen lázcsillapítót egyél. Azt lehet félóránként is! Flóránál bevált és nem is kellett beletömni. KépAnitgyogyó mellett is lehet szedni, fél óra elteltével. Köhögésre Stodal. Van benne alkohol, de olyan kevés, hogy nyugodtan ihatod te is és Eszti is!

Jobbulást minden göthösnek!

Nálunk Flóra játszott Bátor játékával és vica versa. Kép

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Remélem,hogy a betegek ma már jobban vannak.

Mennyi idő alatt bújik ki egy fog teljesen?Tegnap este a kezemmel úgy éreztem,mintha kezdené áttörni az ínyt.(Lehet,hogy tévedek.)De nem akarja megengedni,hogy megnézzem.Tologatja a nyelvét kifele,a száját nem nyitja.Majd este újra megvizsgálom.

Kriszti!

Gratula a tesódnak!Milyen a leendő sógornőd?

Dancsi!

Én még ilyen erős vérzésről nem hallottam terhességnél.
Mikor jött ki a Jozsónak az első foga?

Ildi
tfildiko

Nóri!

Gratulálok a 4.foghoz.

Gabi!

Remélem,hogy a Bátornak is hamar előbújik az a fogacska.

Ildi
tfildiko

Hát sajnálom, hogy nem tudtok tőbbet a Mészárosról, de valószinűleg nem tartozik a legismertebb szülészek közé. Pedig mindig vannak a magánrendelésen kismamák is. Ti kinél szültetek? Jártatok a klinikára előkészitőre? Szülésznőt tudtok ajánlani? a levelezéseiteket olvasva ti már mind túlvagytok ezen a részén a dolognak, ezért érdekelne a véleményetek. Nem tudjátok ki az a doki a klinikán akit pereltek a szülés közbeni telefonálásért? Ahol sérült az anyuka, a gyerek pedig meghalt? Köszi minden választ.
zita_29

Zita!

Én a Molnár G.Bélánál szültem a klinikán.Jártam szüléselőkészítőre,de nem a klinikára.Az Ilia Kati volt a szülésznőm,én nagyon meg voltam vele elégedve.(A dokimmal is.)
Nem tudom,hogy ki volt az a doki.(Az enyém biztos,hogy nem.)
Hány hetes terhes vagy?

Ildi
tfildiko

Zita,
pár hozzászólással feljebb van pár táblázat, amiben találsz infókat arról, ki kinél szült (doki, szülésznő).
Karmen vezeti, talán meg tudja pontosan mondani, mikor tette fel (2 hete talán?).

Én szerencsére jól vagyok már, nincs lázam és ez a legfontosabb. Az orromat tekeri a "téma" Kép, folyik a könnyem ezerrel, a torkom is kivan, köhögök, mint állat, de a lényeg, hogy a közérzetem közelít a normálhoz. A szuri megtette hatását. Csak az étvágyam nem jó, nem kívánok semmi kaját.

Eszter köhög kicsit, majd kipróbáljuk a Stodalt, amit Gabi ajánlott.
Még mindig fosik az Augmentintől, asszem ma leállok vele (5. napja szedi), mert a nehezen beerőltetett kaja is azonnal kijön. Szerencsére sokat teázik. Majd kipróbálom a rizst.

Ildi,
a leendő sógornőm? Hm, a tesómnak kell, hogy megfeleljen. Neki okés, ennyi Kép. Nem az én világom...

Köszönjük a jókívánságokat, szerintem azért vagyunk jobban Kép Kép Kép.

Nóri,
mennyi foga volt eddig Lénának?

Szép napot!
K.

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!

Zita!

Én látásból ismerem a dokidat. Annyira rossz nem lehet, mert egyszer voltam a magánrendelőjében és az szuper jól nézett ki. Nem nála voltam, hanem az aszisztenséhez szaladtam fel.
Szülésznő: én Szűcs Julinál szültem volna, nagyon rendes azóta is keres, pedig császáros voltam. Akiknek ajánlottam és szültek is nála az mindenki dicsérte.
Ilia KAtit is ismerem ő is nagyon rendes és a Róka Kati is. Volt időm a hosszabb klinikai tartózkodásom alatt megismerni őket.

Ildi!

Még mindig az Aptamilt Ha-t isszátok? Mert ha igen, akkor ha összetudunk jönni a jövöhéten valahol, akkor adnék 2 dobozzal ingyen. Nekem is azt irták fel, de nem használtuk el. Én a Csongrádi elején lakok.

Dancsi!

Remélem, hogy jól vagytok.
Szeretném kérdezni, hogy te rágnivalót mit adsz a gyerkőcnek. Annának is most jön a felső négy foga egyszerre Kép igy lesz 6 foga. A tányérból már mindent kivenne, de félek ha keményebbet eszik és leharapja megfullad. Almával már majdnem pórul jártunk, de csak akkor nyugszik ha van a kezében valami. Most 7 hónapos ő is.

Mindenkinek jobbulást kivánok!
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Kriszta! Örülök hogy jobban vagy!!

Zita! Nemsokára teszek majd fel táblázatot.

Gabi! Milyen ülésetek van? A mienk is dönthetö, pont azért mert nekem is mindenki azt mondta ha elalszik a baba ne billegjen a feje. Orsi amugy is folyton alszik az autóbanKép

Nóri! Ennyiért nem is drága az ülés, örültem megúsztuk ennyivel.

Andi! Irtam pár napja milyen kekszet szoktam adni, az jó puha. Glutén, tej és tojásmentes.

Dancsi! Nekem nagyon erös vérzésem volt, de nekem több hematómám is lett.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kriszti!

Örülök,hogy már jobban vagytok.

Andi!

Még azt eszi,de nincs oda érte.Jobban szereti a gyümölcsöket és a főzelékeket.Már csak napi 300-400ml-t eszik belőle.Szívesen elfogadom,ha nektek már nem kell.Mi a Cserzy M.utcában lakunk.Ha a Tescónál találkozunk a jövő héten az jó neked?De majd ezt megbeszéljük még.Előre is köszi.

Ildi
tfildiko

KArmen!

Igen azt olvastam, majd kipróbáljuk köszi!

Ildi!

A Tesconál szuper lenne, mert 10 perc alatt ott vagyok babakocsival is. A jövő hétre majd megbeszéljük. Nekünk még a klinikán irták fel, én kiváltottam, de nem kellett. Először ugye a tejcsi ment, utána meg mikor kellett pótlás a Beba ment és megy. De kidobni nem akarom, igy nagyon szivesen átadom.

Pusz:Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Mi sem maradtunk ki a kellemes hányásos-fosós-lázas buliból. Pipi hétfő hajnalban kezdte és kb 10-12-szer hányt reggelig:-((((( Aztán elkezdett menni a hasa és befejezésképpen felment a láza. Ma már jobban van, egész délelőtt aludt, de most meg fáj a hasa. A szívem szakad meg, annyira sajnálom. Tegnap este én is hánytam, de szerintem nekem ennyi volt, semmi bajom. Szerencsére iszik, mi kaptunk hasmenés ellen hipp répa-rizses lötyit és szerintem ez elég jó volt. Meg szerencsénk volt, mert nem tojta ki a hányás elleni kúpot és amikor megkapta nem is hányt többet. Remélem senki nem kapja ezt el, mert nagyon pocsék, annyira sírt, amikor hánynia kellett és mondogatta: nem akarom, nem akarom. Kikészültem teljesen, mert még nem volt beteg sose....puszi mindenkinek, remélem a betegek már jobban vannak.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziasztok!
Hát lányok a párom ezdöcipöjében mentem le a játszótérre Bogival, mert a sajátomba nem tudtam belepréselni a lábam Kép Teljesen fel van dagadva és a zoknim is nagyon szorít, úgyhogy mezítlábazunk!
Úgy játszom a Bogival, hogy fekszem és lehetöleg a lábam magasabban legyen, mint a testem KépKép Muszáj, mert különben zsibognak a csülkeimKép Hát ilyet még nem láttam, olyan a lábam, mint egy kiselefánté Kép Az ujjaim is a kezemen, de az nem olyan vészes, mint a lábam.
Mi lesz még ebböl, kidurranok????Kép
Most mennem kell, altatom Bogit, mellébújok!Kép
Puszka
Enikö

ceniko
Szeged

Nyúlanyó: Jobbulást Nektek!!!! MI a jó fene ez a vírus? Nagyon nem hiányozna ha elkapnánk Kép
Nagyon gyorsan gyógyuljatok meg!!!!+++++++++++++++++
Pusz
E

ceniko
Szeged

NYúlanyó!

Gyógyuljatok meg gyorsan, mert tényleg nagyon szemét ez a virus. Én is benne voltam, Anna nem kapta el szerencsére. Én sem voltam még ilyen beteg soha. Kép

Enikő!

Te meg végképp ne is akard megtudni, hogy ez milyen, hanem vigyázz magatokra! És tessék a lábad felpolcolni!!!!!!!!!

Pusz:Andi

Andi
Kép
mucska

Andi!

Akkor a jövő héten találkozunk.Köszi.

Nyúlanyó!

Jobbulást nektek.

Enikő!

Megmérted,hogy mennyit híztál?
Pihenj!!!

Ildi
tfildiko

Ildi,
Jozsónak az elso foga 4 hós kora körül jött ki. De még mindig nem nott ki egyik sem teljesen.

Mucska,
Jozsó kedvence a huto rágóka, van Mam márkájúnk, de a sláger a DM-ben kapható. MEg a haptapijának a belseje. Meg egy régi mobiltelefon.

ENiko,
hány hetes vagy? Nekem az uccsó hetekben a papucsomba is alig fért a lábam. Próbálj felpolcolt lábbal aludni.

Kint volt a dokinéni (A helyettes), nagyon aranyos volt. Jozsó bekapta a vírust, meg a torka is piros, de amúgy tök jó kedvu. Dokinéni szerint az anyatej védi, és nála nem lesz olyan durva. Szegény apukám egész éjjel hányt meg fosott. Mi holnap elutazunk, remélem nem lesz gáz.
Vendég

ugye nem is látszik betegnek?

Kép
Vendég

Dancsi!

Tényleg nem látszik betegnek.Jobbulást a Jozsókának és az apukádnak is!
Nagyon csinos a kislegény.
Jó utat nektek!Több napra mentek?

Ildi
tfildiko

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?