Sziasztok!
Nálunk nagyon jól telt a kari! A gyerekek megint halom ajándékot kaptak.
Karmen: A babatej olan mint a tápi, nem lehet újra melegíteni. De inkább kevesebbet csinálj, utána meglátod mennyit iszik meg belőle Orsi. Jó az ülés! Bátor is nagyülésben ül már, de ez olyan amit fektetni is lehet. Flónak is olyan van.
Bátort is nyúzzák a fogmanók, ma nyügi is volt, már éppen látszik, hogy át akar törni.
Gabici: A coldrextől én csak betegebb lettem, és sztem nem túl jó, mert csak a tüneteket enyhíti és nem a betegséget gyógyítja. Én az Oscillococcinumot ajánlanám, mindkettőtöknek.
Enikő: Nagyon vigyázz magatokra! Lécci ne menj sétálni, ha jobban is vagy, mert neked most pihizni kell! Bogi figyelmét meg próbáld elterelni. Nem tud neked segíteni valaki napközben? A folyadékbevitelt nem szabad drasztikusan csökkenteni, de ha nem iszol sokat nem is kell. A pihenés azt jelenti vízszintesben való fekvés!!! Komoly! Én is felhívtam volna a dokimat!!!
Ági: Engem érdekel a muffin recept! Sztem is jó kis csapat vagyunk!
Angi: A recept gyüjtemény ötlet tetszik!
Gerika: Nagyon türelmes vagyok!
Kriszti: oscillococcinumot ajánlok neked is. A sasban megmondják, milyen lázcsillapítót egyél. Azt lehet félóránként is! Flóránál bevált és nem is kellett beletömni.
Anitgyogyó mellett is lehet szedni, fél óra elteltével. Köhögésre Stodal. Van benne alkohol, de olyan kevés, hogy nyugodtan ihatod te is és Eszti is!
Jobbulást minden göthösnek!
Nálunk Flóra játszott Bátor játékával és vica versa.
Gabi3