Jó reggelt!
Hát elöszőr is a szülésfelkészítőn roppant szimpatikus volt!
Sok-sok mindenről szó volt, ami nagyon tetszett az a hozzáállása magához a szüléshez!
Fitogtatta,hogy mennyire fontos a jó gátmetszés mert egy kapcsolat szexuális jövőjéről van szó és bizony lehet nem jól is csinálni (és mindezt messzemenően részletezte, most én nem).
Kiderült számomra,hogy nem csak azért rendelkezik kíváló szakmai tudással mert az apja is szülész volt.
Ráadásul nagyon sokat ügyelt az én dokimmal,akitől szintén sokat tanult (ezt ő mondta).
És a Söfis topikban is sokan szültek nála, csak pozitív véleménnyel!
Benne is megbíznék 100 %-ig!
Lehet,hogy csak azért van ez mert nem ismerem és nem találkoztam Sz. I.-nal!? Nem tudom,de nincs kedvem ismerkedni!
És tudom,hogy a dokim ezt elintézi nekem arra az egy hétre, hacsak nem ő is akkor megy szabira!?
Én már teljesen kivagyok ez miatt,de csak néha!
Az jár a fejembe,hogy amikor elmegy a doki akkor "csak" betöltött 39 hetes leszek!
Meg,hogy azt látni fogja majd kibírom-e azt az egy hetet nélküle vagy nem valószínű, de nekem akkor már mindegy lesz (most még nem!?
)
Szerintem most túl nagy feneket kerítek ennek az egésznek.
Ráadásul meséli a hugom,hogy két éve lesz február 18.-án,hogy akkor ment volna síelni amikor a hugom már kórházba volt és ott derült ki,hogy mégse megy!
ez is előfordulhat...
És Lir. ne aggódj a súly miatt,
egyrészt mert miből számolják: a combcsont hossza,ami ugye egy magas nőnél mint te is simán örökölhető és akkor az már eleve nagyobb + a fejméret + a hasátmérő.
Vagy például a rendelős uh szerintem nem annyira profi mint a kórházi.
Így nekem is a rendelőbe olyan súlyokat mondott,hogy csak na! Én a kórházira adok és arra sem 100%-ot! És ne felejtsd el,hogy plusz-minusz 10 % ! Legalábbis a kórházi papíron mindig fel van tüntetve.
Na húzok közértpluszmosogatásba
Ilona (34+1)