Új privát üzeneted érkezett!

Leeda

Ez azt jelenti,hogy nem tudja megfelelően hasznosítani a szervezetem a folsavat,és valószínűleg a vasam ezért nem tud felszívódni :(

De optimista vagyok, most már csak jó jöhet 8)

Remélem te jól vagy:)
Írnál magadról röviden mert lusta vagyok a régebbi üziket visszaolvasni :oops:

Mindenkinek szép napot :D
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Cica,
így már érthetőbb :wink: a vérszegénység sok problémát tud okozni, az biztos. Az egyik barátnőmnek is hasonló a problémája (vérszegénység + trombofilia), neki több vetélése volt már emiatt :?
Velem nincs semmi extra, a héten itthon van a párom, de vasárnap megint utazik el 2 hétre. Piri ma beköszöntött, itt görnyedek az asztalnál :( Röviden és velősen ennyi :)
leeda

Sziasztok!

Oxigén, Zafir: Szívből gratulálok az ikrekhez! Szuper lehet egyszerre kettő pici életet hordani a szívetek alatt!:)

Zafir: Cicádat nagyon sajnálom!:( Milyen volt, mikor mégis két babát találtatok az UH-n? Persze gondolom, leírhatatlan!:D

Kisbagoly: Gratula neked is a kismamasághoz!

Bari: Még nem gratuláltam a pici fiúcskákhoz! Gyönyörűségesek! Jó egészséget kívánok nektek!

Vjulcsi: Sajnálom, hogy nem jött össze az előző lombik, de majd a következő! Köszi kérdésed, nagyon jól megvannak egymással a lányok. Nagyon szeretik egymást. Együtt játszanak, fürdenek, ölelgetik és puszilgatják egymást. Most már nem bánom a kis korkülönbséget.:D Réka már szabályosan unatkozik, míg Kitti az oviban van. Ti jól vagytok? Mikor mész újra apánkhoz?

Momelcsi: Utólag is boldog szülinapot az apróságoknak! Nagyon cukik!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Era: Drukkok mennek és gyere a jó hírrel!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Era! gyere mááááááááááááár! úgy izgulok... csak függök és függök...:-)

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok,

én ma voltam Rencz doktornőnél az IR-rel, és megnézte az eredményeimet, azt mondta, hogy szépen javul, és szerinte erre nem kell gyógyszer, csak csináljak mindent úgy, ahogy eddig. Még a 160 grammos diétához se ragaszkodott, azt mondta, azt akkor csináljam, ha fogyni szeretnék.
Azt is mondta, hogy szerinte ezzel már simán teherbe tudok esni, és ha csak ez a baj, akkor szerinte 2-3 hónapon belül teherbe kell essek.
Ha nem, akkor újabb terheléses vizsg., és akkor meglátjuk.

De jövő hét kedden megyünk Dévai bácsihoz első konzultációra, ott majd sokminden kiderül szerintem.
plonsk
Budapest

Cica: ezt a fránya mutációt nagyon sajnálom, remélem nem fog gondot okozni indulásnál. Nagyon fogok drukkolni, remélem együtt kezdhetünk!

Leedám: Itthon apus, és még meg is jött ? :evil: Váááá, ez nem egy szerencsés párosítás...sajnálom, hogy megint gyarapítod a magányos napok számát...ha ez vígasztal én is és Mné is szólozunk.

apropó! MNÉ!
Merre jársz, hogy vagy???? Eltüntél... :(

Kisbagoly: Tiszta szívből gratulálok én is a csodababátokhoz! gyere majd a hírekkel!

Plonsk: Ezek szupi hírek, nagyon drukkolok, hogy nálatok is összejöjjön Csodababa!

Erám:körömrágááááás, puszi
katapetra

Sziasztok!

Én is előbújok egy picit, hogy aztán ismét visszabújhassak zugomba.

Először is nagyon gratulálok minden kismaminak!

Zafir és Oxygén: Őszintén, és tiszta szívemből sajnálom Zafir cicát. Sajnos é is tudom már milyen elveszíteni egy társat, barátot, "fogadott ember gyereket". Valószínű, hogy egyedül vagyok ezzel a véleményemmel, de az utána, és a hiánya miatt támadt űrt soha senki és semmi nem fogja pótolni. Le a kalappal előttetek, hogy el tudtátok engedni! Csak azt tudom írni, mint a többiek, hogy Isten nyugtassa békében a cicusotokat.
A két lurkó híre pedig egyszerűen szuper! Azért az nem lehet semmi egyik pillanatról a másikra megtudni, hogy nem is csak egyszemke lapul a pocakban. :)

Era: Nagy kalappal a mai UH-hoz, bár ha a sejtésem nem csal, akkor lassan Te is hozod a sztárfotót. :)

Kisbagoly: Neked is nagyon gratulálok!

Babola, Rencsi: Örülök, hogy Ti is jelentkeztetek, már aggódtam.

Npgy: Te hogy vagy? Virágszállal minden rendben? Ti is mostanában fogtok menni megint dokihoz, ugye?

Plonsk: Lehet, hogy találkoztunk ma a dokinőnél? Hányra mentél? Nekem délre volt időpontom. :)

Kretty: Elmondhatatlanul sajnálom!

Gigi: Téged is ölellek!

Dióhéjban a nálunk zajló eseményekről:
Eltűnésem oka az, hogy a mi életünk a férjemmel igen erős fordulatot vett. Mint tudjátok kiment Németországba, és múlt pénteken haza is jött. Szerencsére nagyon jól alakultak a dolgok, úgyhogy jövő héten kedden ismét kimegy, és már csak költözködni jön haza... Igen, mi itt hagyjuk kis hazánkat, és nem kívánunk tovább itt élni. Én még maradok egy darabig de nagyjából június közepe-vége felé legkésőbb én is útra kelek. Úgyhogy remélem, hogy addig még sikerül összehozni a találkozót. :wink:

Ne haragudjatok lányok, hogy nem írtam mindenkinek, de természetesen mindenkinek nagyon drukkolok és szorítok.

Zugban igyekszem követni az eseményeket.

Pusza

Mné
mné

Mné, simán lehet, hogy találkoztunk, nekem 11:30-ra volt időpontom, vagyis te jöttél utánam! :D

De nem láttalak...talán te engem, amikor jöttem ki a doktornővel?

Kár, hogy elmentek...sokan elmennek...én ezeket a híreket mindig inkább szomorúan olvasom...
plonsk
Budapest

Mné!

és mi volt a doktornőnél????
mesélj! és nehogy eltűnj megint! puszaaaaaaaaaa

kriszto

kriszto82

Most csak gyorsan írok mert dolgozom. Nem tudok visszaolvasni.

Tud valaki valamit Eráról? Délre ment UH-ra és még nem jelentkezett. Kezdek nagyon aggódni! :( :( :( :( :(

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Sziasztok!
Itt vagyunk. Milyen aranyosak vagytok, hogy izgultatok. :D

Nálunk a helyzet: 1cm embrió, jó életjelenség :lol: :lol:
Azt mondta a doki, hogy 7hét+1naposnak felel meg (pedig ma 8 hetes), de ne aggódjak emiatt.
Nagyon szép a szívhangja :oops: .

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok.

Cica:figyelj csak nekem genetikán és a hemetológusnál kiderült,hogy Leiden mutációm van.Vérrög képződésre hajlamos vagyok,így a terhesség alatt és utána 6 hétig szuriznom kell magam Clexan-nal.
Ez is sok segítséget jelentett a lombikok alatt és után.Ha hasonló derülne ki akkor ne aggódj,van rá segítség!

Ikres kismamiknak:hatalmas gratula!!!

Kép
Kép
melánia

era:hatalmas gratula nektek is és sok BOLDOGSÁGOT!!!
Rókákkal hogy állsz? Émelygés?

Kép
Kép
melánia

Era!

Szupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. és nehogy aggódj, spontán babád van, egyáltalán nem bizti, hogy a számítás jó. A másik pedig az, hogy igazán csak ezután tudják majd pontosan belőni, hogy milyen korú a terhesség. A 8.-9. héten írják ki a szülés várható időpontját, de a 12. heti uhu-n mondanak kb "végleges" terhességi kort. Szóval jó ez így, lehet, hogy legközelebb már a te számításodhoz közelebbi jön majd ki!
nagyon örülök.
Kaptál képet? mikor mész legközelebb?

pusza

kriszto

kriszto82

Köszi Melánia a biztató sorokat:)
Már csak veséimet kell rendbe hozni,meg a genetika és Apa vizsgálatai és gyerünk lesz végre:)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Era gratulálok:))))Tudtam 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Katapetra

Te mikor mész inzulinos dokinőhöz? Nem mostanában kell megismételni a vizsgálatot

Legfőbb vágyam ,hogy együtt kezdjünk 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Cicamica, neked ezt a genetikai vizsgálatot Dévai írta elő?

Én gondolkodom, hogy ha esetleg nálunk is lombik lesz, meg szeretném csináltatni ezt is, nehogy ezen múljon...

Hol csinálták neked a genetikai vizsgálatot?
plonsk
Budapest

Kriszto, a dokihoz 2 hét múlva megyek vissza. Hát kiváncsi vagyok, akkor mennyi idősnek látjuk majd a kis ebihalacskánkat. Ja, kaptam fotót, holnap felrakom.Annyira jó volt hallani a kis szívét.

Melánia, köszi.Nem,nincs rosszullét,émelygés,hányinger.Úgy tűnik ezeket én kihagyom.Lehet hogy azért,mert a diéta miatt eléggé tudatosan eszek?

Cica, nekem is folsav-feszívódási génhibám van. MTHFR gén c677:
homozigóta mutáció (valami ilyesmi volt a papíron)
A genetikus több folsav bevitelt ajánlott+lombik idején vérhígítót. Dévai a folsavra rábólintott, de a véghígítóról hallani sem akart. :(

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era,
szuper, várom a képet!! :D

Cica,
elfelejtettem írni, hogy a barátnőmnek havonta egy szurit írtak elő, és ezzel lehet segíteni a problémáján. Veled is minden rendben lesz :wink:

Mné,
sok sikert kívánok Nektek :D Merre mentek? :D

Kata,
hja, ez az én formám... :roll:
leeda

Drágák vagytok köszönöm a sok jó tanácsot:)

Drága Era nekem is ugyanaz a bajom mint Neked.
És lám Te terhes vagy:)
Csak nálam még van egy két dolog hátra:vese, pulzus szám csökkentése+pár vizsgálat még hátra van....

Plonsk nem Dévai írta elő, Haematológus vizsgálta meg...
Szerintem kérjétek pluszban vérvételkor a Leiden mutációval,és társai együtt(Prothrombin gén,PAI-1,Apoe,ACE,Hemokromatosis)

Genetikai vizsgáltra azt hiszem az Istenhegyre kell menni, ott még nem voltam .....

Ha valaki tud róla szívesen venné((nk)m a véleményét tapasztalait

Köszi Leeda ,tényleg olyan aranyos vagy 8)

Drukkolok mindenkinek nagyon nagyon pusza
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Mné!

Remélem a kapcsolatot a paramami és reménykedők klubjával nem szakítod meg, és Német honból is írsz majd néha, vagy hírt adtszt magatokról.
Nagyon drukkolok hogy valóra váltsd az álmaidat csak pici időt adjál magadnak és minden oké lesz meglátod 8)

Vigyázz magadra
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Cica:Május 3-án megyek 3 pontosra a mens-be.
Ma írtam egy emailt a dokimnak, hogy adjon erősebb gyógyszert :D, nem fog hülyének nézni cseppet sem...DE a siker érdekében, muszáj, hogy történnjen már VÁLTOZÁS a testemen! Meglátjuk mit fog reagálni...keírtam neki a kisregényemet...remélem megért, és segíteni tud majd!

Erám: DE jóóóóóóóó :) Csodás érzés lehetett, nagyon örülök nektek!

Kismamik: pocisimi, anyuciknak babapuszi, vágyakozóknak

Kép

NAGY ÖLELÉÉÉÉS

Szép estét!!!!!
Kata
katapetra

Mné: nem akartalak pedig kihagyni, csak a képecske feltöltése bekavart :)
nem csodálom, hogy így döntöttetek. Tiszta szívemből kívánom, hogy megtaláljátok a számításotokat! DE előtte valóban szeretnék veled találkozni, jó lenne egy közös tali!!!
Puszillak, és gyere kérlek!
katapetra

Cica: Nagyon szépen köszönöm!

Leeda: Hannoverbe megyünk. Ott kapott állást a férjem. :) Szerencsénkre van is ott ismerős, úgyhogy a próbaidő alatt nála fog lakni. És nemsokára én is megyek.

Kriszto: Ígérem, nem tűnök nagyon el. :wink:

Múlt héten pénteken voltam vérvételen, és szerintem rosszabbak lettek az értékeim, mint egy évvel ezelőtt. Féltem is rettenetesen, hogy mit fog mondani a dokinő, de nagyon kedves volt, és mondta, hogy dehogyis, épp hogy javultak. És hogy mire számítottam 2,5 hónap alatt. Ezek az értékek nagyon jók. Szerinte. Meséltem neki az ismételt vetélésemről, és abban maradtunk, hogy felírt nekem Merckformin XR 500 gyógyszert. Egy hétig egyenlőre napi egy, utána 2*1. Remélem, hogy javítani fog még sokat, és a következő csemeténk végleg velünk fog maradni. Jót beszélgettünk vele Németországról, tényleg nagyon aranyos és kedves volt.

A munkahelyemen kedden felmondtam közös megegyezéssel, úgyhogy május 4-én dolgozom ezen a borzalom helyen utoljára. Nagyon várom már. Akkora kő esett le a szívemről, hogy csak na.

Ja, és a családomnak is elmondtunk mindent. Mondanom sem kell, hogy köpni-nyelni nem tudtak elsőre, de mivel együtt töltöttük a hétvégét, így volt utána idő beszélgetni mindenről. Anyukám a következő ötletekkel állt elő: 1.) cseréljék ki a vérünket, 2.) Odaadja a hasnyálmirigyének egy darabját, és a legmegdöbbentőbb 3.) Kihordja a gyerekemet. :) Hát nem véletlenül az édesanyám, tényleg mindent megtenne értem (ilyenkor).

Szép estét mindenkinek!

Mné
mné

Mné!

A gyógyszer rajtam kívül mindenkinek segített szinte,de szerintem nálam nem csak az IR a baj.Szóval ahogy beáll a gyógyszer +diéta,szerintem össze fog jönni a kicsi ne félj.
Bár tudom nem vigasztal ,az jó jel, hogy teherbe tudtsz esni.
Csak 1-2 hónap és kismama leszel ,légy türelmes meglásd így lesz és kész :lol:

Katapetra,te voltál genetikán?Vagy nektek nem kellett csináltatni.
Lehet ,hogy nekem a vén korom miatt kell :lol:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Amúgy nekem is azt mondta Rencz doktornő, hogy ha csak az IR volt a baj, akkor 2-3 hónapon belül teherbe kéne essek, mert ezekkel az értékekkel már simán lehet.
És még azt el is feljtettem mondani, hogy azt mondta, hogy diéta és mozgás mellett nem fognak romlani az értékek, ilyen egyszerűen nincs.
Ahogy javulni is lassan javul az IR, úgy romlani is csak lassan tud, és kb. csak akkor, ha mostantól minden nap megennék két szelet tortát, vagy ilyesmit.
plonsk
Budapest

Sziasztok!

Erák: hatalmas gratula mindkettőtöknek!! :lol: :lol: :lol: :lol: Tényleg igazi baba bumm indult el. (remélem, minket is elér)

Oxygen: amióta olvastalak csak kattog az agyam. 2,5 éve kellett megválnunk a mi társunktól. Majd 11 évig volt velem. Nagyon szoros volt a kötődés és nehéz az elválás. De neki jobb volt így. Nem rég azt mondta nekem valaki, hogy "átadta a helyét másnak". Hiszem, hogy nálatok így történt. Két gyönyörű babó csodás apukája leszel. És hiszem, hogy soha nem fogod elfelejteni a cicvareket.

Mné: megértelek, de én is nagyon szomorúan olvasom, hogy elköltöztök. Hihetetlenül irigyellek a felmondás miatt, mert 2-3 hete borzasztó állapotok uralkodnak nálunk is. A főnök fia belépett a cégbe és szerintem halvány fogalma sincs miket beszél. De nem ér eltűnni teljesen!!!!! Sok sikert nektek!

Plonsk: :D :D :D Annyira ügyes vagy. Én küzdök a számolgatással és remélem, jó eredmények lesznek júniusban. Csak így tovább. :D

Cicamica: elképesztően pozitívan állsz a dolgokhoz. Küldenél most nekem egy kicsit, mert igen csak negatívan látom jelenleg a helyzetem... :oops:
És nagyon drukkolok neked is, hogy minél előbb te is kismami legyél!!!!

Leeda: az a fránya piri. Sose jön jókor. :?
szélkisasszony

Köszi szélkisasszony!

Amúgy én sem számolgattam őrült módon...
Csak mindent teljes kiőrlésűre csináltam, és cukrot abszolút nem használtam, csak nyírfa cukrot.
Nekem azt mondta a doktornő, hogy őrült módon számolgatni csak akkor kell, ha mondjuk fogyni akarok.
Mivel én szeretnék, úgy 5-6 kilót, mostantól fogom tartani (megpróbálom legalábbis... :) ) a 160 grammos diétát.
plonsk
Budapest

Sziasztok!

Köszönöm én is a gratulációkat a többieknek is!

Kriszto
Köszi a fb kapcsolatot. Nemrég kapcsolódtam közétek, de már függök én is rendesen....

Oxygen
Jó volt olvasni soraidat, nagyon meghatódtam közben.(Bárcsak a férfiak többsége hasonlóan gondolkozna.)
Sok boldogságot kívánok Nektek a picurkákhoz. Vigyázz nagyon a Kismamira :)
Egyébként családunkban is elõfordult hasonló dolog mint veletek és most éppen a közös csodatestvérkét várják. :)

Nekünk két cicánk is van, testvérek és az idén lesznek 13 évesek. Nagy egerész mindkettõ és gyönyörûségesek :)

Zafír
Úgy sejtem novemberben együtt voltunk lombikon, mellettem feküdtél pont. :)
De lehet, hogy rosszul emlékszem, már jó régen volt.

Era
Szuperszuperszuper! Továbbra is vigyázz magatokra nagyon és minden rendben lesz meglásd!
Egyébként milyen diéát csinálsz? Miket eszel? Bocs, hogy nem vagyok képben.

Cica
Gratula a 3 egymásutáni laptetõhöz, hozzon szerencsét :-)))

Nálam is kimutattak a vizsgálatok alatt valami hasonló genetikai mutációt, hogy enyhén hajlamos vagyok trombózisra.
(A hegyen voltunk vérvételen a férjemmel. Semmi extra csak levették a vért és a sok zsét majd postán küldték a leleteket.)
Érdekes nekem ezt a folsav felszívódást nem mondták hozzá.
Elõírtak napi egy aspirin protectet, de Dévai doki nekem is azt mondta mint Erának, hogy felesleges és ez már régi-módi.
Egyébként amikor szedtem minden kis beütéstõl kék-zöld foltjaim lettek és a vérzésem is jóval intenzívebb volt. (niagara)
Hallottam közben azt is, hogy lehet elegendõ csak heti egyet bevenni ebbõl.
Ne érts félre nem okoskodni szeretnék, csak a tapasztalataimat osztom meg.

Mné
Szerintem mindenféle szempontból nagyon jót fog tenni a levegõ és környezet változás.
Ezt saját tapasztalatból is mondom ;)
Csak biztatni tudlak és kívánom, hogy jól alakuljanak a dolgaitok.

Rólam most annyit, hogy egy hét múlva megyek uhu-ra és már egyre türelmetlenebbül várom, izgulok rendesen.
(Pedig mennyit papoltam a türelemrõl:))
Néha ilyen szurkálást érzek a méhem környékén, mintha a baba mozgolódna már. De szerintem még korai lenne ezt érezni, úgyhogy lehet csak képzelõdöm :)

Mindenkinek szép napot és sok türelmet!

kisbagoly :shock:
kisbagoly00
Budapest

Kisbagoly: :lol: :lol: :lol: De jó. Biztos növekszik a baba. Neked is hatalmas gratula! Nincsen képed? Tudod, nagy képfüggők is vagyunk!!! 8)
szélkisasszony

Köszi szélkisasszony!

Igen van egy képem. :)
Ez pont egy hónapja készült az elsõ uhu-n, még 7 hetesen.
Keresték nagyon a másik kettõ minicukit is, de nem találták akkor.

Kép

kisbagoly00
Budapest

Sziasztok!
Hajnalban volt egy kis izgalom.Apukám rosszul lett,de ő az a típusú emberke, akit csak erőszakkal, vagy ájultan lehet mentőbe-kórházba küldeni.Sajnos sok baja van, többek között mozgássérült.Kb 1 éve állandó katétert kapott, a húgyhólyag neurológiai kiesése miatt.Hát most felhívott hajnal fél 1-kor, hogy nagyon fáj,feszül a hasa, és nem távozik a vizelet. :? Persze mentőről hallani sem akart.Hajnalban kocsiba be, Biatorbágyról- Újpestre. Azt még nem írtam, hogy a nővérem és családja ott él vele egy lakásban.A dokiját nem értem el.Szerencsére sikerült elhárítanom a problémát (hála az állatkórházi tapasztalatoknak :oops: ).
Most minden rendben, a dokija reggel visszahívott, de apukám hallani sem akar arról hogy bemenjünk hozzá-hiszen megoldottam.
Mindegy, Ő már nem fog változni, az a lényeg hogy úgy tűnik a probléma elhárítva.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Kisbagoly: :lol: :lol: :lol: :lol: Kösziiiiii!!!!! Ezen a bórús hideg napon igazán melengető ilyen képet nézegetni. :D :D :D :D

Era: :shock: :shock: ó szegény! Remélem, Apud azért csak beadja a derekát és megnézeti magát egy orvossal. Sajnos tudom milyen ez, mert mi egy házban élünk anyóssal. Na, ő sem egy egyszerű eset.
szélkisasszony

Ő
Kép

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Ebihalacskánk
Kép

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Minden kívánságom teljesülhetne így????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kösziiiiii.
szélkisasszony

Era tündéri a kicsid :lol:

Kisbagoly :)
Ne figyeltem fel rá, remélem valamikor szerencsét is hoz majd.
Gratulálok a picidhez :))

Szélkisasszony egy tündér vagy:)(Nevet kéne változtatni :lol: )
Nem vagyok annyira pozitív csak kínomban már nevetek magamon ennyi:)) 8)

Mindenkinek szép napot és mikor esik arra kell gondolni,hogy kell az eső a növényeknek(Legalább is én ezzel nyugtatgatom magamat :lol: )
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Cicamica: Ez elég rosszul hangzik. :cry:

Csomee: Amikor megtudtuk, hogy ikrek lesznek tudtuk, hogy teljesült egy újabb álmunk.

Mné: Nem vagy egyedül azzal a véleményeddel, hogy a hiányát senki és semmi nem fogja tudni belölteni. Még szerencse, hogy mindenhol van internet, így nem kell elszakadnod tőlünk. :D
Remélem, hogy ez a nagy változás meghozza számotokra azt, amire már nagyon régóta a legjobban vágytok. :D

Era: Már tényleg aggódtam, de örülök, hogy minden rendben van. Sajnálom ami apukáddal történt. Nem hiszem, hogy a tudatos evésnek köze van a hányáshoz, én is mindig odafigyeltem arra, hogy mit eszek, mégis hányok folyamatosan.

Kisbagoly: Gratulálok a babához. Novemberben (is) én voltam a szerencsés 5. műtétes, így a műtét után, az 1. ágyon landoltam. Ha valóban együtt voltunk, akkor sejtem kis is lehetsz. Nekem novemberben 4.-én volt a transzfer, erre emlékszem.

Szélkisasszony: Jobban vagy már? Meggyógyultál?

Rólunk:
Mi ma már megjártunk néhány orvost. Hajnalban ismét begörcsöltem, de most durvább volt mint kedden. 30 percen át görcsöltem, a végén már remegtem a fájdalomtól. Reggel hívtam Paragit, mondta, hogy menjünk fel az intézetbe UH-ra. Nagyon alaposan megnézett, de nem talált semmi. Mondta, hogy menjünk le Százhalombattára, már elintézett minket várnak a nőgyógyászaton és megnéz egy kollégája is. Ott kaptam a laborba beutalót. Mondanom sem kell, majdnem leestem a székről a vérvétel alatt. 6 kémcsővel vettek le, éhgyomorra voltam és akkor már 9 óra volt.
Visszamentem a nőgyógyászatra, ahol egy hihetetlenül aranyos orvos megvizsgált. Nagyon alapos volt ő is. Sokáig vizsgált.
A babákkal minden rendben, az egyik 1,4cm a másik 1,6cm. Szép nagyot nőttek a keddi UH-hoz képest. :D
Viszont az egyik babánál, az uterus fal és a petezsák között ecomentes terület, valószínűleg haematoma van. :cry:
Így mától itthon kell maradnom veszélyeztetett terhesként. :cry:
Kaptam Magnerotot és a vérvétel eredményét látva (van valami gyulladásom is) kaptam antibiotikumot és a gyógyszer miatt hüvelykúpot is. Lassan patikát is nyithatok.

Zafír
zafir100

Zafír

Kitartás ,én anno végig feküdtem a terhességemet (8és 1/2 hónap)de megérte.
Mindent ki lehet bírni,és tényleg gyönyörűen fejlődnek a kicsik:))))
Én rutascorbint kaptam , nem tudom,hogy neked az jó lenne-e ,erősíti az ereket és a méhet vérzés ellen is jó + magne b6 szedtem 3x2 és fekvés volt szigorúan:)

Majd mindig röviden jelentkezz!!!

Ja és ne üljél sokat,az sem tesz jót!

Hát csajok lottózni fogok:)

Ha megnyerem a fődíjat mindenki kap belőle megígérem:)))
8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Sziasztok.

Zafírkám:fogjunk kezet.Nekem is volt hematómám Milán mellett anno.+hiperstimú+vézeztem.Ezért bent feküdtem 2-3 hétig kórházban.
Ne aggódj a sok gyógyszert miatt nem okoznak bennetek kárt,sőt segítenek!!!
Olyan görcsölésem volt nekem is,hogy kerekes székbe hordtak vizsgálatokra a nőiklinikán.
NYUGALOM ÉS SOK FEKVÉS!!!!

Kép
Kép
melánia

Szélkisasszony: de jó, hogy itt vagy újra közöttünk! Nekem nagyon hiányoztál, sajnálom, ha rossz a kedved, ezt a kisfőnök szindrómát megértem...szörnyű lehet, de nemsokára te is beinthetsz nekik, és mehetsz szülési szabira :wink:

Cica: még nem küldtek genetikára, mert nekünk volt már egy babó, csak méhen kívül tapadt meg :(
Hogy utána a lombikosok miért nem tapadtak meg a kis fészekben, na azt már nem értem....fogjuk az IR-re...nem tudok jobbat, és a dokik sem.
Egyenlőre a 2.teljes stimunkra készülünk, jövőhéten sok sorsdöntő dolog ki fog derülni....

Mné: Én mikor 3 éve kiléptem a munkahelyemről-ami nagyon pocsék volt- szárnyaltam!!!!!!Új emberek, új környezet, és a szeretett férfi.....csodás évek voltak! Ahogy ezek is azok :wink: csak ugye egy kis apróság hiányzik még, vagy 2 :D A gyógyszer neked megfogja oldani az eddigi problémát 1000%

Erus: Juuuuuujj de cukkancs baby, köszönöm én is a sztárfotót!!

Zafírkám: nagyon sajnálom azt a fránya hematómát, de én is úgy tudom, hogy nem tud galibát okozni, ha vigyázol, és a végeredmény kárpótol minden egyes nehéz pillanatodért!puszillak

Mindenkit cuppantok, holnap Glamour napok! Juhéj!!!!!
katapetra

Kisbagoly: Megnéztelek facebookon. Micsoda memóriád van!!!!! Valóban együtt voltunk novemberben lombikon. Neked mikor volt a következő punkciód? Hány szívecskéd volt? Hány babát kaptál vissza? Jajjjjj! Annyira örülök. :D A többiekről tudsz valamit? Én csak Kittivel tartom a kapcsolatot.

Zafír
zafir100

Zafír: :shock: :shock: :shock: :shock: Jaj, jaj! Pihenj sokat!! Persze tudom, hogy tudod és tudom, hogy így lesz... Remélem, hamarosan eltűnik a hematoma és minden rendben lesz. Milyen rendes Kisdoki, hogy mással is megnézetett. Gondolom nála maradsz végig.

Cicamica: :D :D Ismerem a kínomban röhögök érzést. Mostanában gyakran alkalmazom. :D De így elviselhetőbb.

Kata: aranyos vagy! Sajnos keveset tudok jönni, mert itt bent nagyon be vagyunk most szabályozva. A hangulat pedig vidámabb a kórbonctanon, mint itt. Egy öröm bejönni... Nagyon érik a váltás, mert teljesen kikészítenek... Az ideális távozás a szülési lenne... Álmodom... 8)
szélkisasszony

Zafír: Aranyos vagy, hogy így örülsz nekem, én is örülök neked :)
Szorítok nagyon, hogy hamar felszívódjon a hematóma!
Biztos minden rendben lesz! Pihenj sokat, ne idegeskedj ha lehet.
A munkára most ne gondolj egy percet se, tudom milyen érzés ez... de akkor is most te vagy a legfontosabb és hogy nyugalmad legyen.

Amúgy február 6-án volt a punkció, 10 szívecskénk lett, most mind megtermékenyült végül 9 embriócska maradt a transzfer napjára. Ebbõl 3-at kaptam vissza és 6-ot lefagyasztottak.
Kittivel együtt lombikoztunk februárban is. Nem tudom végül neki, hogy alakult, de õ is 3-at kapott vissza. Tudsz róla valamit? Tõle tudom azt is, hogy az a lány akinek olyan sok embriója lett novemberben most 3-as ikreket vár :)))

Üdv:
kisbagoly00
Budapest

Zafír, nekem is volt haematomám az ikrekkel. Tényleg pihenni kell, mert azért lehet mellékhatása, nem véletlen, hogy nyugalomra vagy ítélve. Állítólag 4-5 héten belül el tud tűnni, nekem 3. héten már nem látszódott. Aztán meg az egyik babó méhszájon tapadt meg, de Ő is meggondolta magát hetek múlva, és odébb mászott. De van, akinek ott marad végig, és akkor végig fekvés.
De nyugi, rendben lesz minden.

Még egy hármasikres Dévainál!!! Gratulálok neki is, már túl van a felén.

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Tudom, hogy a lombik sikeresség nem statisztika kérdése, de mégis érdekelne, hátha ti többet tudtok, hogy Dévainak milyen a statisztikája?

Köszi előre is!
plonsk
Budapest

Jujj...én még új vagyok itt, a laptető az mit is jelent? :D
plonsk
Budapest

A laptető szerencsét hoz, úgyhogy gratula hozzá!!!!

Dévainak elvileg jobbak a statisztikái, mint a többi intézeté. Általában 30%, de ez nagyon korfüggő. 30 alatt jóval nagyobb, míg 40 felett már csak 10% körülire emlékszem.

http://www.oszmk.hu/emki/bhdb4343234njn ... sodik2.pdf

KépKép
momelcsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?