Sziasztok!
Köszönöm én is a gratulációkat a többieknek is!
Kriszto
Köszi a fb kapcsolatot. Nemrég kapcsolódtam közétek, de már függök én is rendesen....
Oxygen
Jó volt olvasni soraidat, nagyon meghatódtam közben.(Bárcsak a férfiak többsége hasonlóan gondolkozna.)
Sok boldogságot kívánok Nektek a picurkákhoz. Vigyázz nagyon a Kismamira
Egyébként családunkban is elõfordult hasonló dolog mint veletek és most éppen a közös csodatestvérkét várják.
Nekünk két cicánk is van, testvérek és az idén lesznek 13 évesek. Nagy egerész mindkettõ és gyönyörûségesek
Zafír
Úgy sejtem novemberben együtt voltunk lombikon, mellettem feküdtél pont.
De lehet, hogy rosszul emlékszem, már jó régen volt.
Era
Szuperszuperszuper! Továbbra is vigyázz magatokra nagyon és minden rendben lesz meglásd!
Egyébként milyen diéát csinálsz? Miket eszel? Bocs, hogy nem vagyok képben.
Cica
Gratula a 3 egymásutáni laptetõhöz, hozzon szerencsét
))
Nálam is kimutattak a vizsgálatok alatt valami hasonló genetikai mutációt, hogy enyhén hajlamos vagyok trombózisra.
(A hegyen voltunk vérvételen a férjemmel. Semmi extra csak levették a vért és a sok zsét majd postán küldték a leleteket.)
Érdekes nekem ezt a folsav felszívódást nem mondták hozzá.
Elõírtak napi egy aspirin protectet, de Dévai doki nekem is azt mondta mint Erának, hogy felesleges és ez már régi-módi.
Egyébként amikor szedtem minden kis beütéstõl kék-zöld foltjaim lettek és a vérzésem is jóval intenzívebb volt. (niagara)
Hallottam közben azt is, hogy lehet elegendõ csak heti egyet bevenni ebbõl.
Ne érts félre nem okoskodni szeretnék, csak a tapasztalataimat osztom meg.
Mné
Szerintem mindenféle szempontból nagyon jót fog tenni a levegõ és környezet változás.
Ezt saját tapasztalatból is mondom
Csak biztatni tudlak és kívánom, hogy jól alakuljanak a dolgaitok.
Rólam most annyit, hogy egy hét múlva megyek uhu-ra és már egyre türelmetlenebbül várom, izgulok rendesen.
(Pedig mennyit papoltam a türelemrõl:))
Néha ilyen szurkálást érzek a méhem környékén, mintha a baba mozgolódna már. De szerintem még korai lenne ezt érezni, úgyhogy lehet csak képzelõdöm
Mindenkinek szép napot és sok türelmet!
kisbagoly