Új privát üzeneted érkezett!

Zafír,
nagyon köszönöm a tippet én már mindent a világon kipróbáltam a gyömbért 2 fajta homeós cuccot akkupresszúrás masszázs B vitamin , kortyolgatva hideg citromos vizet stb....de sajna nekem semmi sem segít....nappal ritkán hányok bár a mindjárt kijön érzés egész napos, de az este szörnyű akkor 10 a minimum...szabály szerint rohanokban tör rám és nem tudom abbahagyni és persze elfogy a cucc utána jön brutál mennyiésgben a gyomorsav, de már az orromon is jött tegnap előtt....bocsi a gusztustanalságért....köszi még egyszer

Kép
rencsi79

Halihó.

Zafir:szívből gratulálok,megérdemlítek már ti is a babót!!! Dévai apánknál sikerült vagy otthon természetesen?

Rencsike:Jaj de szupi,ezt sem tudtam Gratulálok.A hányást ne is mond,nem várom,pedig már forog a gyomrom.Tudod én a Pipolfent kaptam anno a kórházba mi9kor bekerültem a hányás és a túlstimu miatt.Csak attól meg baromi sokat aludtam.Most már ezt nem tehetem meg mert a fiam iszonyat nagy mozgásigényű.A biológusok jól kiválasztották a legfürgébb spermiumot. :wink:
Domika hogy van???

Npgy:gyorsan repül az idő,észre sem veszed és azon bánkodsz hogy a kicsi babád már nem baba hanem akaratos kis emberke.

Kép
Kép
melánia

krisztó:mi is "ismerjük" egymást? Te hol tartasz? Hanyadik hét? Fiú,lány? Neked van már gyermeked vagy ő lesz az első? Dévisznél sikerült nektek is?
Gratulálok nektek is.

Kép
Kép
melánia

Szia Melánia, gratulálok! ♥ Hihetetlen, mennyi csodababa van mostanában a fórumozók között, ez szuper! Remélem folytatódik ez a tendencia :)

Rencsi, neked is gratula!!! ♥ Neked is spontán bébi? Most csatlakoztam csak vissza a fórum vérkeringésébe, bocsánat, hogy nem vagyok képben...

Npgy, én még most is minden nap rácsodálkozok arra, hogy anya lettem :D Annyi bizonytalanság után.... csodás érzés!
Vendég

Figyu, valaki, Emerenccel mizujs? Sajnos nem tudom....
Vendég

Melánia, nem, nem "ismerjük" egymást. Szerintem. De én ilyen nagyon örülős vagyok, ha valakinek sikerül, pláne, ha íííígy!!! De emlékszem rád, és a "régiekre" Julcsi, Kisgaby, Bodza..... akkor kezdtem olvasgatni amikor nálatok jöttek a babák.... de végre nálunk is jött!!!
22. hétben, kicsi lány a pocakban, nincs még gyerkőcünk, rá vártunk már 3,5 éve. Nem, nem lombik.... csodababa!!! (sok-sok inszem, 6stimu és 1.lombik miss.ab és további 3 lombik után) szóóóóóóval éljenek a csodababááááák!

Rencsi! róka menjen már tovább tőled!!!! sorban állnak a róka-várók! remélem tényleg hamarosan jobban leszel, nagyon rossz olvasni, hogy ennyire megvisel.
Csapó engem nem magánba, hanem az uzsokiba "gondozott" volna, csak aug.-ban nincs, ezért lett a dokinő. A kórházban nem kell neki fizetni. és nekem már a 2. alkalommal adott mobilszámot.
Szóval gondold meg, de persze ez attól is függ, h pl. az uzsoki jó-e nektek? úgy tudom jók az orvosok ott. és ha nem muszáj, ne fizess magánba vagyonokat, szerintem.....

Puszi mindenkinek

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Krisztó, engem kihagytál a babafelsorolásban, bár igaz, hogy én egyik nemet sem erősítem.
Melánia, nagyon nagy gratula a csodababához, annyira jó ilyet hallani, az orvostudomány sem mindenható. Úgyhogy itt is bárkinek lehet csodababája!!!! Én nagyon-nagyon szorítok értetek.

Rencsi, kitartás, el sem tudom képzelni, hogy egy este 10 kört nyomjak, én sajnos 1-től is a padlót fogom, de eddig ilyen is csak 2x történt velem.

Én még szinte minden nap sírok, ha ránézek a gyerekekre egy év után is. Elég ha csak egymásra nevetnek, én tök kész vagyok. És néha én sem hiszem el, hogy ekkora szerencsés vagyok, hogy van két csodaszép gyermekem.
MIndenkivel meg fog történni ez a csoda!!!!

KépKép
momelcsi

Melikém,
Domi jól van, egy imádnivaló kisördög, de akkora szíve van h egyszerűen felfoghatatlan amiket mond és csinál....ma pl neki akarta adni a csicsijét, kizárólag ezzel alszik ez a rongyija, a kistesőjának....itt sírtam h mekkora szíve van....nagyon jó testvér lesz.igen emlékszem h mennyire megszenvedtél te is....hány hetes lehetsz most? drukkolok h most egy kis hányingerrel megúszd!!!

Poszi,
köszi szépen, nem csodababa. Domi után volt 2 leállított lombikunk és a 3nál végre eljutottunk a beültiig és beköltözött a pocakomba a kistesó...

Krizsto,
ez komoly én azt hittem csak magánba lehet hozzá menni....csak azért vetettem el mert nem tudok annyit kifizetni....leírnád nekem privibe h kell hozzá bejelentkezni a kórházba vagy h nálad h volt. Én zuglói vagyok itt lakom 2 percre az Uzsokitól mindenképpen ott akarok szülni.
köszi

puszi mindenkinek és jó éjt!!! sajnos mennem kell....

Kép
rencsi79

Melcsi! :oops: :oops: :oops: :oops: upsziiiii, tényleg.... de nem felejtettelek ám el, csak nálatok is, mint az "ikres" barátosnémnál 1-1- arány van! De igaz, az még plusz 2-2-baba! azért volt babóca tavaly-tavaly előtt is :D :D

És az idén még csak április eleje van, szóóóóóval csajok! csodára, programra fel és jönnek azok a bébik meglátjátok!!!!

Mindenkinek szép napot, én ma itthon, vérvétel, aztán takarítás, vásárlás... kell egy kis kikapcsolódás is a sok munka mellett.

Ki, merre lesz húsvétkor? Mi jót csináltok? Főztök? Gyertek dumcsizni kicsit!

Reni! Írok még ma! pusza és róka monyon le! (hogy Barimamit idézzem)

jut eszembe: drága Barimami mára sokkal jobb, nyugisabb napot, apunak jobbulást!!! pusza

kriszto

kriszto82

Zafír, hogy vagytok? Szerdán megyünk Uh-ra?

Barika, jobbulást az uradnak. Az én férjem most 2 napig hányt, és ment a hasa. Valószínüleg valami ételmérgezés.Nagyon ramatyul volt.

Melánia, gratula a csodababához.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Kriszto,
köszi és nagyon várom az információkat, még ma felhívom és bejelenzkezem hozzá.

Momelcsi,
kb 2-3 kört még simán bírok de 10 körül már általában zokogok a fájdalomtól.... :cry:

Kép
rencsi79

Sziasztok!

Kisbagoly vagyok és teljesen új, kezdõ fórumozó. :)

Egy kis ideje Zúgban olvasgatom ezt a fórumot, gondoltam veszem a bátorságot és már elõbújok én is.
Már csak azért is, hogy én is megoszthassam a mi boldogságunkat és ezzel erõt adjak a többieknek akik még várakoznak az áldásra.

(Elnézést, ha kicsit hosszúra nyúlok majd.)

Dévai doktor Úr segítségével már 10 hetes kismama vagyok és persze hihetetlenül boldog :)

Tavaly október végén, november elején volt az 1. lombikunk. Sajnos a 9 petémbõl, csak 1 termékenyült meg és annak az egy embriócskának pedig nem sikerült a beágyazodás.

Idén február elején (abban a jó nagy hidegben) volt a 2. lombikunk és mondhatom, hogy ellentétben az elsõvel most nagyon jól sikerült:) Mind a 10 petém megtermékenyült és végül a transzfer napjára pedig 9 embriócska maradt. Ebbõl 3-at visszakaptam és a többi 6-ot pedig lefagyasztották.
(Amikor Dévai doki a punkció utáni másnapon közölte a telefonon, hogy 10 embrió van, akkor úgy elbõgtem magam, hogy meg sem tudtam szólalni, csak hüppögtem valamit.)

A transzfer utáni 2. hétre mint a lufi felfújodtam, ezért elrohantunk a közeli kórházba, ahol megvizsgáltak, vért vettek és megnyugtattak, hogy nincs nagy baj, sõt a véremben

már kimutattak némi tehességi hormont is. Ez már óriási reményt adott és meg is nyugtatott így könnyebb volt kivárni a transzfer utáni 3. hetet a tesztelésig.

A 7.héten viszgáltak elõször uh-n, és akkor már egy kis dobogó szivecskét láttunk. ( A többit is keresték, de nem találták egyelõre.)
Legközelebb pedig 2 hét múlva megyek újra Uh-ra, amit már rettenetesen várunk.

A "mi történetünk"-rõl írnék még pár szót, mivel teljesen új vagyok.

Úgy szoktam mondani, hogy bruttó 7 éve szeretnénk gyerekeket, nettó pedig 5 éve próbálkozunk.

Ugyanis 6 évvel ezelõtt volt egy spontám terhességem, ami sajnos szerencsételnül megszakadt.
Szegény kis magzatom rossz helyre tapadt meg, nagyon közel a méhszájhoz (elõl fekvõ méhlepény-placenta praevia) ezért 18 hetesen vérzéssel kórházba kerültem, majd egy hónap

kórházi fekvés és idegeskedés után levált a méhlepény és azonnali császárral megszakították a terhességet. (A fõorvos aki mûtött azt mondta 10 évben egyszer fordul elõ ilyen.)

Fél évvel késõbb kezdtünk el újra próbálkozni, majd egy éves sikertelenség után kezdtünk az orvosokhoz járni vizsgálatokra.
Nem találtak egyikünknél semmi, de semmi problémát. Megnyugodtunk, próbálkoztunk újra, de semmi, még csak a tesztelésig sem jutottam el soha.
Aztán újabb orvosok, újabb kivizsgálások, még mindig semmi probléma. Közben jártam pszihológusnál is, hogy segítsen a korábbi veszteség feldolgozásában.
Így telt el pár év, amikor már az elõre haladott korom (39 éves vagyok most) miatt kezdtem el parázni. Lombikra gondolni nagyon nem akartam és nem is ajánlották az orvosok sem.

Sok-sok sikertelen próbálkozás és rengeteg orvosi vizsgálat után nagy elkeseredésemben már nem tudtam mit kitatlálni és elmentem egy híres látó asszonyhoz, mondja meg kerek-

perec lesz-e gyermekünk vagy nem, reménykedjek-e még tovább vagy próbáljam elfelejteni és más célt keresni magamnak az életben.
Egybõl azzal kezdte, hogy babahírt lát és hamarosan anya leszek és még azt is tanácsolta, hogy mindenképpen menjek el egy lombik központba.
Mikor távozásomkor kikisért még azt is hozzátette, ha elsõre nem sikerül feltételnül menjek vissza másodjára is :)

Ez a találkozás újra erõt és reményt adott és kezdtem megbarátkozni a lombikprogram gondolatával is.
Félév újbóli természetes sikertelen próbálkozás után elkezdtem keresgetni a lombik centrumokat.
Elmentem több helyre is a Dévain kívül (Kaáli, Róbert Károly), de érzésem szerint a legszimpatikusabb és legjobb benyomást a Dévai Intézetben szereztem.
így a választásom a Dévai Intézetre esett és azt kell mondjam egyáltalán nem is bántam meg.
Közben akkupunktúrára is jártam és sokat relaxáltam, "lélegeztem a jelenben" próbáltam nem gondolkozni és feleslegesen agyalni a problémánkon.

Így sok év után amit megtanultam az, hogy a gyermekáldáshoz vezetõ úthoz az egyik legfontosabb dolog a TÜRELEM.
Türelembõl pedig sosem elég, közhely de igaz. :)

Jajjj nagyon hosszú lettem, kérlek ne haragudjatok.

Mindenkinek sok-sok kitartást és türelmet kívánok és minden kismama társamnak szívbõl gratulálok!

Hajrá 2012-es baba-bummm!!!
kisbagoly00
Budapest

kisbagoly,

De jó nektek is!
Gratulálok!
Mindig jó ilyen pozitív megerősítéseket, és happy endeket hallani!
plonsk
Budapest

Kisbagoly: Gratulálok! Nagyon szép babavárást kívánok! :lol: :lol: :lol: :lol:

npgy
Budapest I. kerület

Melánia: Sajnos nem csodababánk van, nekünk a tudomány jelenlegi állása szerint nem lehet biológiailag közös gyerekünk. Spermadonoros lombikkal készült Törpike. :D

Era: Ma valahogy nem jól. Nagyon fáj a derekam és feszít a hasam. Vasárnap már volt ilyen, nem tudom mitől lehet, de nem kellemes érzés. :? Bizony szerdán megyünk mindketten, már alig várom. :D Te hogy vagy?

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Zafír, nálam változatlan minden. Az összes tünet: enyhe cicifájdalom. Ja, és reggel hisztis p...a voltam. Sajnálom, hogy Neked nincs jó napod, de a jövőhét szerdai Uh. kárpótolni fog mindenért. Én is alig várom......

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok!

Én is régi fórumozó vagyok, voltam és gondoltam kicsit előbújok a zugból. A régiek talán még emlékeznek rám. (Rencsi, Vjulcsi, Melánia, Kislibus)

Csak szeretnék gratulálni minden újdonsült kismamának! (Zafir, Era, Rencsi, Melánia, Kislibus, Npgy, Kriszto) Annyira jó olvasni, hogy a lombikok után ennyi spontán csodababa érkezik!:)

Folyamatosan olvaslak benneteket és együtt izgulok a pozitív tesztekért. Olyan jó kis csapat jött most megint össze, mint amikor annó én is rendszeres írója voltam a fórumnak.

Rencsi: Sajnálom, hogy megint a hányással vannak problémáid, de reméljük mihamarabb elmúlik.

Minden kismamának boldog babavárást és csodás babákat kívánok!

Üdv: Csomee

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Drága csajok!

Mindenkinek nagyon kellemes húsvétot, készülődést és (igény szerint) locsolót!

Pusza

Kép

kriszto

kriszto82

Sziasztok.

Rencsi:5-6 hetes lehetek.Jövőhéten kéne mennem uh-ra.Azt mondta az aszisztens hogy várjunk még egy hetet.A gyomrom forog,nincs étvágyam és reggel nagyon görcsölt a hasam.De most abbamaradt.Jól emlékszem ugye hogy magneB lehet ilyenkor szedni?
Rókák mondjanak le!!!

csomee:jaj de jó,hogy itt vagy.Miújság,hogy vagytok???

kisbagoly:mi is 7 évet vártunk a kisfiunkra.Gratulálok nektek is!!!

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok kis családommal együtt!

Melánia: Köszönöm kérdésed, jól vagyunk. Kitti már lassan 1 éve oviba jár és imádja. Réka már kezd szavakat mondogatni, de elég lustácska beszédügyileg. Egyébként Ő egy hétördög!:) Szeptembertől indul a bölcsi neki is, remélem nem lesz vele gond!:)
Neked is szívből gratulálok a csodababához!
Nekem görcsölésre Dévai magne b6-ot javasolt (keményedésre is). Ez nekem bevált.

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sehol senki? :(
Mostanában kissé üres a fórum....

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok!

Köszönöm én is a gratulációkat :)

Meg tudja valaki mondani, hogy Dévai doktor úrék által javasolt napi 2x1 folsavat (3 mg) meddig ildomos szedni? A tehesség hanyadik hetéig?
Köszi szépen.

Üdv: kisbagoly
kisbagoly00
Budapest

Kisbagoly!

mellette szedsz femibiont is?
mert ha igen, akkor elhagyhatod, ha nem akkor pedig érdemes átállni, az komplettebb vitaminforrás... femibion 800-as a terhesség 12. hetéig.... utána femibion 400.

Te most hol tartasz? Kicsit nem vagyok képben.. :oops:

Mindenki a face-en nyomul úgy látom.... :D

pusza

kriszto

kriszto82

Kriszto!

Köszi szépen!
Terhes vitamint szedek még amiben szintén van folsav. (400 mikrogram)
Illetve C, D-vitamint és halolajat is pluszban.

Amúgy 11 hetes vagyok ma :)

Üdv: Kisbagoly

ps
face-en hol vagytok? remélem visszajöttök azért még... :)
kisbagoly00
Budapest

ha küldesz nevet priviben, felveszlek a face-en a függőkhöz... :lol: :lol:

11. hét szupiiiii :-)

Dévainál leszel végig? mikor mész legközelebb? mikor lesz a kombi teszt és a genetikai uhu?

kriszto

kriszto82

Rendben küldöm a nevemet :)

Sajnos nem nála leszek, mert picit messze van most tõlünk.

Jövõhéten csütörtökön megyek UH-ra (nyaki redõ vizsgálat), vérvétel már megvolt a 9. héten.

Aztán a legközelebbi genetikai Uh a 20. hét körül lesz.

Üdv: kisbagoly :shock:
kisbagoly00
Budapest

Kisbagoly, Melánia, Kislibus,
Gratula a babákhoz!!!

Melánia, de jó téged is látni, hogy van Milán? Nahát és ez a spontán baba, ez egy csoda:)))
Egyre több spontán baba van ezen a fórumon:)

Csomee,
De jó hogy te is itt vagy! Milyen nagyok már a lányok!:) És hogy vannak meg egymással? Játszanak már együtt?

Sok puszi!
vjulcsi

Kriszto, regisztráltam a fb-ncsak azért, hogy ne maradjak le semmiről. Csinálj velem is valamit. Béna vagyok, figyelmeztetlek.

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Ez egy igen szélsőséges nap a mi életünkben. 2 dolog történt ma, ami megváltoztatja az életünket. 1 rossz és 1 jó.

A rossz hír:
Pár órája el kellett altatnunk a 15 éves cicánkat, Zafírt. Szombat délután rosszul lett, rohamai voltak. Az állatkórházban kapott szurikat, de nem lett jobban, így vasárnap hajnalban visszavittük a kórházba. Sajnos nem tudtak rajta segíteni, nem tudták mi lehetett a baja, izomgyulladásra vagy agydaganatra gondoltak az állatorvosok. Szegénykém csak szenvedett, de most már békében pihenhet.

A jó hír:
Ma hajnalban megfájdult a hasam. Inkább a gyomrom alatt éreztem, nem az alhasamban, de nagyon megijedtem. Reggel elmentem a háziorvoshoz. Ő nem talált semmit, csak azt, hogy a gyomromból sugárzik ki a fájdalom. Valószínűleg a sok hányás és a kevés evés készítette ki a gyomromat. Felhívtam Paragit is, hogy nagyon aggódom nincs-e baja Törpikének, mikor tudna megnézni. Mondta hogy Százhalombattán rendel ma, menjek el oda. Hallottuk a baba szívhangját. :D Csodálatos volt. Nem találta miért fájhat a hasam, nem talált semmi gondot. A férjem szerette volna meghallgatni még 1x a szívhangot. Meghallgattuk, de Paragi olyan furcsán nézett és csinált egy hasi UH-t is. Majd ismét egy hüvelyit. Miután megemeltem a csípőmet a következő kép tárult elénk:
Kép

Szóval nem Törpike, hanem Törpikék. :lol:

Zafír
zafir100

Azta Zafír,

Akkor ez a kívánságotok is teljesült :lol: :lol: :lol: :lol:

A cicuska meg nyugodjon békében :cry:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Zafír drága! Tudom, hogy így utólag nem hangzik túl hitelesen, de amikor mondtad, hogy 3 lett visszaültetve, és hogy milyen erős tüneteid lettek, mellette magas HCG, hát nekem nagyon gyanús volt! Ez nagyon :lol:
Gratulálok!!!!!!!!

Cicukád nyugodjon békében, ő maximálisan megkapta azt a szeretetet tőletek, amit kellett....

nemsokára pedig beköltözik két gyönyőrűséges, szeretnivaló baby!!!!
DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Puszillak
katapetra

Ez aztán a jó hír Zafír! :lol:
Gratulálok!
Vigyázz magatokra! :lol: :lol:

Üdv: Kisbagoly

PS:
Zafir cicának pedig boldog egerészést az örök vadászmezõkön.
kisbagoly00
Budapest

Zafír, nagyon sajnálom ami Zafír-cicával történt. De biztos vagyok benne,hogy szép és tartalmas életet élhetett nálatok.Sajnos egy ilyen idős cicában elég sokminden bújkálhat.De jobb hogy el tudtátok engedni Őt, és nem hagytátok szenvedni.Mivel ilyen helyen dolgozom,sokmindent láttam már, nem ritka a 18-22 éves cica sem.Viszont nagyon rossz látni, amikor a gazdi nem tudja elengedni a szenvedőt. Zafír már bizosan boldogan kergeti az egereket az örök vadászmezőn.

A másik híred: CSODÁÁÁÁÁÁÁÁSSS!!!!!!!!!
GRATUGRATUGRATU :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

vonalzó?????? :) :) :)

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Zafír, ez eszméletlen hír, itt is gratulálok! Már most bújócskáznak a gyerkőcök :D :D

A cicut sajnálom :(

Kisbagoly, üdv, és nektek is gratula, vigyázz magatokra kismami! ;)
Vendég

Era: Hogyan kell vonalzót csinálni?

Zafír
zafir100

Zafír,
sajnálom a cicust, a mi aggastyán cicánk is idén távozott az örök vadászmezőkre!
A másik híred meg egyszerűen csooooodááááálatossssss! :lol: :lol: :lol:

gigibp

Sziasztok!

Nagyon régen nem írtam, de titkos olvasó vagyok.
Azért ragadtam billentyűzetet mert muszáj kiírnom magamból. Ennyi érzelmi hullámot nem tudok magamba fojtani. Ti mind értitek, hogy mire gondolok.

Ma megjártuk a poklot és a mennyországot.
El kellett búcsúznunk szeretett cicánktól, szívem szakadt meg érte...
Még most is nyelem a könnyeim. De...

...de amikor egy ajtó bezárul, valahol kinyílik egy másik.

Egy gyors aggódó UH és megváltozik minden.
Beszélgetünk itthon, chat, meg fórum, meg facebook. Ismerősök, jó barátok, sorstársak tudják meg hogy nem egy hanem kettő a a mai nyerőszám. Sok sok örömet és gratulát kapunk. Akkor meg azért nyelem a könnyeimet.

Miért is fontos nekem ez a cica ennyire?
Ő tanított meg felelősségre, törődésre. Velem volt bánatban örömben. És ami ide vonatkozik a fórumba, hogy Ő adott erőt, elhatározást ahhoz, hogy elfogadjam azt a borzalmas gondolatot hogy a saját véremből sosem lesz gyermekem.
A vele való kapcsolatom mutatta meg azt az utat, ami elfogadtatta velem a donor gondolatát, majd a jelenlétét. Megmutatta, hogy nem a vérrokonság adja a szeretetet, gondoskodást, törődést. Nem kell vérrokonság a közös örömhöz, ünnepléshez, a boldogsághoz egy reményteli boldog élethez.

Most végtelen hálával tartozom egy olyan embernek aki talán fel sem fogta a donor szerepének súlyát, és végtelen hálával tartozom a cicánknak, aki a mancsának érintésével, fejének dörgölődzésével, dorombolásával megváltoztatta az életemet, az életünket.

Ugye hogy mit sem számít ilyenkor a vérrokonság?

Hát így fonódik Ő a fórumhoz. Ha valaki a donortól idegenkedne még, az gondoljon erre. Emlékül egy képcsokor róla, még két éve készült:
Kép

Köszönjük mindenkinek a bíztatást és bátorítást, köszönjük hogy nekünk és a babáknak is szorítotok!
oxygen
Budapest XIII. kerület

Zafír, ha rákattintasz bármelyikünk vonalzójára,akkor megnyílik olyan oldal, ahl vannak vonalzók.Kiválasztod melyiket szeretnéd,megadsz 1-2 adatot, a kapott kódot bemásolod a profilodban az aláíráshoz. Ennyi.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Zafír-Oxigén, ennyire csodálatos hírt!!!!Teljes szívemből gratulálok nektek!!!!
Akkor már két ikerkismamánk van!!!!

Zafírt sajnálom, tényleg akkor jobb neki az örök vadászmezőkön. Ahogy most is, úgy később is boldog szívvel gondoljatok rá, és hogy mire tanított! Mi 2004-ben altattuk el a kutyánkat, azóta van másik, de szorgosan járunk az állattemetőbe hozzá.

KépKép
momelcsi

Zafír, Oxygén, Nagyon sajnálom a cilut :( hiszem,h minden okkal történik...gratula a picurkákhoz!!!

Üdv., Kisbagoly!

Csomee, de jó,h jöttél Te is!!!

Melánia, gratula a csodababához!

bari6

Oxigén: nagyon meghatódtam soraidon .....csodás apukájuk leszel a piciknek!
Gratulálok nektek, pocisimi a kismaminak :)
katapetra

:)

Gratulálok Zafír :))))))))Nekem is gyanús voltál, így kell ezt csinálni,megoldodott a tesó kérdés is egy csapásra :lol:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Hát én megjártam a haematológust,és kiderült hogy MTHFR mutációm van ami okozhat habitulális vetélést, és vettek még vért genetikai vérvétel miatt ,kb 4 hét múlva lesz csak eredmény :(

14 kémcső vért levettek remélem most már csak pár adat hiányzik és tényleg kezdhetünk majd mi is. :oops:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Zafir és Oxygen,
Gratulálok nektek!
És sajnálom a cicátokat... én pár éve veszítettem el az enyémet, hetekig nem voltam magamnál. Persze nekem nem volt mellette olyan boldogság az életemben akkor, mint most nektek. Most erre koncentráljatok!

Oxygen, te tényleg szuper apa leszel!
vjulcsi

Megyek uh-ra.Nagyon izgulok......

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

én pedig nagyon szorítok és várunk!!!!!

kriszto

kriszto82

Köszönöm Kriszto!
12-re megyek, és sietek a jó hírekkel :oops:
meg persze sztárfotóval :lol:

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Szorítunk Era minden rendben lesz:))))))))))
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Zafír, Oxygén,

fogadjátok hatalmas gratulációmat a dupla - csomaghoz!!! :D :D
mekkora meglepetés lehetett :D :D
A cicvarekot meg nagyon sajnálom, tényleg gyönyörű cica volt, méltóságteljes fejecskével. Nagyon jó élete volt Nálatok, most már átkelt a szivárványhídon és az égi egereket kergeti... :roll:

Era,
nagyon szorítok!!Várunk!! :D :D
leeda

Kisbagoly,

gratulálok a babóhoz!!! :D :D

Cica,
hát ez nem hangzik túl jól :? Van rá valami megoldás?? :shock:
leeda

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?