noci inszemnél nem is jó, ha kettőnél több petesejt van. 3-as terhesség már nagyon kockázatos, törekszenek rá, hogy 1-2 jó tüsző legyen. Nekünk a lombik miatt gyártanak ennyit, az azért egész más, gondolj bele!!!
Két féle hormont kaptam én: az egyik sokat, a másik nagyokat csinált. Mármint petécskét. Attól, hogy tök sok hormont kapsz, lehet, csak a másodikból (merional). Így a mennyiség kizárólag a te adott hónapi szokásod függvénye, vagyis 1-3, ami az átlagos. Nekem a clostilbegit is „csak” 2-3 petét csinált inszemhez, nem is kellett több ahhoz!
Nyuszika Én örülnék az IR-nek, legalább tudnák, mi a bajom és lehetne kezelni
.
Voltam ma dokinál... van valami bevérzés a petezsákban
kaptam egy halom gyógyszert (még), meg kiadta az utászt, hogy kíméljem magam
Kösz
Most feküdtem 2 órát, de már nem bírom, csak jár az agyam
. Csajom ezentúl a földön alszik, hogy ne kelljen beemelni az ágyba, pelusozni meg a fürdő kövén fogom ugyanezért, vagy mi??? Már nem látom, hol tudnék „emelést” spórolni, maga jön fel/le a 3-ra, felmászik a csúszdára, bemászik a fotelben az ölembe. Babakocsi, autósülés, pelusozás, kiságyba emelés, ezeket nem tudom megspórolni. Ezek akkor is lennének, ha egy évet várunk még a tesóprojecttel.
Most 4 napig itthon lesz apa is, addig én nem emelem, de aztán ugyanaz marad minden. Remek