Új privát üzeneted érkezett!

Kiürült a fórum. :( Merre vagytok?

Kriszto,várunk a hírekkel.
Zafír (druszám), hogy érzed magatokat?

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era: nagyon jó az aláírásod!!!! :D
katapetra

:oops: köszönöm

Hogy vagy Katám?
Diéta?

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok!

Bejelentkeztem 17-re Dévaihoz konzultációra.
Egész meglepődtem, mert ő vette fel a telefont személyesen...
plonsk
Budapest

Kriszto üzeni: minden okeeeeee a pici lánnyal ;) este majd jön és ír bővebben!!! :lol:

bari6

Amúgy Dévai megvizsgál az első konzultációnál, UH-n is megnéz?

És ti vittétek magatokkal a leendő bolgog kispapát is az első konzira? :D

Köszi a választ!
plonsk
Budapest

Szia Plonsk

Én vittem magammal a leendő kispapát. És volt Uh is, de ez talán nem törvényszerű.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Bari,
szuper!!! Annyira átszoktam már a FB-ra, hogy itt is lájkolni akartam amit írtál Kriszto-ról... :lol: :lol: :lol:
leeda

:lol: :lol: :lol: igen, sokszor itt is elférne egy like gomb :lol: :lol: :lol: remélem Kriszto hoz majd képet is :roll:

bari6

Itt vagyok! Vagyunk!

Kép

ebben a pocakban egy kicsi lány:

Kép

Elekest imádjuk! nem csak azért amiket mondott, hanem ahogy!!!! Mindent, MINDENT rendben talált! A terhesség napra pontosan ma tölti a 21. hetet. Ami szuper, mert tényleg így van. A méretek tökéletesek, a szíve, veséje, kezei, ujjacskái,lábija, pocakja, koponyája és a benne lévő mindenség, a lábacskái MINDEN!!
Nagyon kedvesek voltak, az első pillanattól mondták, hogy minden ok. Meglepő módon Elekes mindent mondott, alaposan, sőt már-már nagyon részletesen. Jó fej volt. Megerősítette, hogy kicsilány bokszol odabent :D :D
Nem is tudok mit írni, erre nincsenek szavak!
Csak talán annyit, anyukák mindig szerettem volna ezt érezni, amit Ti már érezhettetek, paramamik kitartás ez minden parát és aggódást megér, hamarosan Ti is megtudjátok és drága-drága várakozók higgyétek el hamarosan paramamik lesztek Ti is és hosszú várakozás után, de meglátjátok, megérzitek majd ezt a csodálatos dolgot! Hiszem, hogy az idén még mindenkiből paramami válik!!!!
Puszi és ölelés mindenkinek!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto,
hurrá-hurrá-hurrá... :D :D :D az arca van a képen??
:D
leeda

iggggggggggggggggen! :D :D :D :D :D

jaj nem is írtam 408g! :-) kis dagiiii :-) eszerint 2 nappal idősebb... na apuja se és anyuja sem gebe, szóval érthető :oops: :oops: :oops:

kriszto

kriszto82

Mondtam már,h mennyire IMÁDLAK??? :roll: IMÁDIMÁDIMÁD ♥♥♥ Gyönyörűséges a picilány :lol:

bari6

Kriszto, örülök, hogy mindent rendben talált Elekes :D Szép a pocid és a sztárfotó is ♥♥♥

Gondolkodtatok már, mi lesz a neve?
Vendég

Era: HÁT TEGNAP ESTE....már nagyon sírtam, ugyanis elmentem futni, és pont akkor hívott a férjem (telefon itthonmaradt)....utána hiába hívtam még csak ki sem csengett a telefon....este már annyira aggódtam, hogy elővettem silány angolomat, és sikerült elcsípnem skype-n egy kanadai kollégáját. Ő magyarázta el, hogy mi van, és nincs baj, huuuhhh =megnyugvás.

A diétát továbbra is csinálom, de nem bírom megenni, és nem is erőltetem a 160 gr-ot...majdnem minden este futok+felülés+fekvőtámasz.
Úgy volt, hogy hétvégén-mivel hóvége-ráállok a mérlegre, de nem mertem...most ez a kis nyomoronc kütyü lett a legnagyobb ellenségem!!!!!:)
basszus Nők

De te is, ahogy Kriszto, vagy Zafír...vagy a többiek, akkora erőt adtok nekem, hogy VAN REMÉNY! És ez az ami átlendít egy-egy nehéz pillanatban!

puszillak E (pa)ramami :)
katapetra

Kriszto: DE Jó!!!!!! Gyönyörűek vagytok :) nagyon megnyugtató nekünk is, hogy minden rendben, és amiket írtál üzenetként.....na azon bőgtem...és reménykedünk tovább...nem akarok egyedül maradni itt a fórumon baba nélkül!!!

Puszillak Krisztókám
katapetra

Kriszto! Naugye! De mostmár aztán nyugi! Csodaszép csajszi! :-)
Bari! Koszi. Nem, meg pocaklakoskodik, a 30. hetet nyomjuk épp. Kislány ő is.
Kisfiaid tunemenyek lehetnek! Puszilom őket!
kislibus

Bari,
szuper!!! Annyira átszoktam már a FB-ra, hogy itt is lájkolni akartam amit írtál Kriszto-ról... :lol: :lol: :lol:

:D IGEN ÉN IS :D
LIKE
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.04.02 21:00-kor.
Vendég

Hm. Leedát akartam idézni, de nem produkált idézet formátumot a babanet. :(
Vendég

Plonsk: Én vittem a férjemet minden vizsgálatra. Bár én nem Dévainál voltam első konzultáción, hanem Paraginál, de szerintem jobb ha a férjed is ott van.

Krisztó: Húúúúúúúúúúúúúú! Nagyon szép a pocid. Gyönyörű a pici lány is és nagyon örülök, hogy mindent rendben talált a doki vele. Engem is érdekelne, hogy mi lesz Bogyóka neve.

Katám: Kérlek, ne szomorkodj! Te is nemsokára kismami leszel.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Krisztó, jól megbőgettél így kora reggel. Alig bírtam olvasni a könnyeimen keresztül. Borzasztó boldog vagyok, hogy minden rendben, de miért is ne volna....
ÉN nem vagyok FB-s, úgyhogy ne menjen el mindenki. Talán, ha túl leszek a szombati vizsgán, akkor regisztrálok, eddig nagyon ellenkeztem, de ha csak úgy tudok a csapathoz tartozni, akkor megteszem.

Két Erának: nekem szinte nem is voltak tüneteim, az elején egy pici émelygés. Úgyhogy nem vagyunk egyformák.
puszi a pocaklakóknak.

Érdekesség: eladtam a légzésfigyelőnket egy csajszinak, vaterán egyből rácsapott. Kiderült, hogy hármasikreket vár (Kaális) és már van egy fia. Hú, így azért elég kemény. Gyorsan csomagoltam neki még egy zacskó rucit is a kisméretekből.
A nemeket még nem tudja, de beleőrül, ha 3 fiú lesz :lol:

Mindenkinek kellemes napsütéses napot!!!

KépKép
momelcsi

Kriszto, tudtamtudtamtudtamtudtamtudtam. Szuper hírek!! Nagyon csini a pocakod, és hát a Kistigrincshölgy....... SZÉPSÉGESSÉGES!

Katám, sajnálom hogy elszalasztottad a telefont, de biztos kárpótlódol érte valahogy. Hogy-hogy nem tudsz 160Ch-t megenni? Azért az nem olyan sok.

Melcsi, Barika és akik próbálnak megnyugtatni, köszönöm aranyosak vagytok.
Hiszem hogy rendben van odabent minden, csak olyan jó volt látni az ebihalacskánkat, és most meg a nagy várakozás.Látni szeretném mééég!!!
Sokszor..

:oops: Rádumáltam a dokimat egy köztes Uh-ra. Egyszerűen megmondtam neki, hogy nem bírom ki még 3 hétig. Nagyon aranyos volt, mondta hogy akkor iktassunk be egy köztest (és nagyon mosolygott).Persze ő könnyen vigyorog, naponta lát ilyet ezret, de nekem ez az elsőőő!

bocsi,ha kicsit sok voltam

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era! dehogy vagy sok.... mikor mész???? én is ugyanezt csináltam... könyörögtem, hogy hamarabb, hamarabb.... és mikor mondta, hogy legyek türelmes, nos :evil: :evil: szóóóóval minden rendben lesz meglátod!!!! de mikor mész, mikor??? :lol: :lol:

Barika megmondhatja, hogy méltó utódunk leszel te is! :lol: :lol: de ez így van rendjén!

Melcsi! nem megyünk sehova, de ha van kedved gyere Te is fb-ra. hármasikrek egy gyerkőc mellé :shock: huh, nem lesz semmi....
gyerkőceid hogy vannak? jó tanulást a vizsgára, van segítséged a gyerkőcök mellé, hogy tudj tanulni?

puszi csajok, olyan aranyosak vagytok!

Kislibus, olyan jó, hogy nektek is lett spontán babótok! :D

kriszto

kriszto82

Kislibus, előbb elfelejtettem írni, hogy nagyon gratulálok a spontán babóhoz, és nagyon örülök, hogy hallunk felőletek. Nagylányod lassan két éves, hogy repül az idő. Pont akkor csatlakoztam, mikor Ő született.

Hát tanulni nehezen tudok, mert napközben egyedül vagyok, anyósom bevállalt egy péntek délelőttöt, és talán anyum munka után kijön. Addig marad a délutáni alvási idő, ha sikerül és este fektetés után.
Suliban megkaptam, hogy Ők nem tudnak tanulni a munka mellett, nem GYES-en vannak. bruhaha....

KépKép
momelcsi

Era: Ismerem az érzést, tőlem megkérdezte Paragi, hogy kibírom-e 4 hétig. Kérdeztem mikor lesz szívhang, azt mondta e héten, így mondtam neki hogy 2 hét múlva megyek hozzá. :lol: Majd holnap kérek tőle időpontot jövő hét szerdára.

Melcsi: Valóban nem vagyunk egyformák, szerencsére. :D Én sejtettem, hogy nem úszom meg könnyen az első néhány hetet, de ha hányni kell hát hányok, vigyázva, hogy a napi 2 L folyadék meglegyen és ne szenvedjen Törpike hiányt semmiben. Én fent vagyok a facebookon, de elég hülye vagyok hozzá. Például fogalmam sincsen hogyan lehet a Függők csoportba írni. Úgyhogy én maradok. :D

Zafír
zafir100

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy eltűntem, csak a múlt hét pénteken esküvő volt, és le is betegedtem rendesen... :cry: De már úgy látszik meg maradok!

A Facebook-ra is megyek majd, csak jelenleg semmire nincs időm otthon sem... meló helyen sem.

Kriszto: :D :D :D :D :D Újabb jobbnál jobb hírek!!! Csodás hír, hogy minden rendben van. Egyébként a képen a pofija alapján is nagyon csajszis Bogyóka! És csuda helyes!!!! És a pocakod!!!!! Nagyon szééééép!!!

Erák: kitartás, és tuti, hogy én sem bírnám a helyetekben ki egy közbeiktatott UH nélkül. :lol: De olyan szépek a meggymagjaitok!!!!

Poszi: egyébként nekem is nagyon hiányoztál! Mindig megcsodálom Kristóf képeit a face-en. :lol: :lol: :lol: Gyere gyakrabban, ha van időd, hogy mi újság veletek!!

Bari: :lol: :lol: :lol: Hogy vagytok? Mikor mentek Dévény tornára?

Leeda: :shock: :shock: Nem semmi edzettséged lehet, ha már egy óra nem is elég... :lol: Irigyellek! Én most kicsit leamortizáltam a lábam és a derekam, így nem tudok menni sem futni, sem tornázni... :cry: Pedig már nagyon jól esne...

Kata: sajnálom, hogy lemaradtál a párod hívásáról, de nagyon örülök, hogy minden rendben van vele. Egyébként én sem eszem meg minden nap a 170 Gr CH-t. Pedig tudom, hogy kellene. De majd belejövök. Nagy ölelés. :D

Melcsi: nagyon nem irigyellek a tanulás miatt. A manók nyilván nem könnyítik meg a helyzetet. De ügyes vagy és menni fog. Tuti.
szélkisasszony

Krisztó, névötlet: Bogyóka legyen Boróka. Borcsinak is szokták becézni. :lol:

KépKép
momelcsi

:lol:
Apa elég válogatós nevek ügyében! :D
Fut néhány leány név, de jelenleg a Lili a listavezető. aztán még ki tudja...

Kagyló! nagyon régen jártál erre.... merre vagy? hogy vagy???

kriszto

kriszto82

A Lili nagyon cuki:)

Ismertem egy gyönyörű Linette-t ,ő is csodababa volt és világszép:))))
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

:)
Mi már évek óta tudjuk a neveket, csak a bébi hiányzott hozzá. :oops:
Vicces, mert tavaly nyáron megtaláltam azt az orvost, akiről az első pillanatban tudtam, hogy nála szeretnék szülni, és ahhoz is már csak a bébi hiányzott. Hát ha már így minden egyben van,akkor jöhet a bébi. :wink:
A lánynevünk nagyon hasonlít a Melcsi által ajánlotthoz. :wink:

J,és jövőhét szerdán megyünk köztes Uh-ra

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok
teljesen eltűntem, egyrészt új főnököt kaptunk, másrészt nem volt internet otthon. Még nem is olvastam végig kivel mi van, de majd mindjárt neki állok. :)
Rólunk: a babák 4 cm felett vannak kicsivel, egyformák és nagyon ugráltak az ultrahang felvételen, egyenlőre minden ok. 8 nap múlva lesz a tarkóredő mérés. Én még álcázni tudom magam, bár egy két nagyobb evésnél már határeset :)
Na akkor most megyek olvasni, mert így nem tudok Nektek írni - mármint a Ti dolgaitokkal kapcsolatosan.
Babola
Vendég

Babola óriási gratula,nagyon örülök:)))

Kriszto gyönyörű a pocid:))))

Erák pozítív gondolkozás és minden rendben lesz

Szép napot mindenkinek 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Babola,
majd tőled is kérnénk képet :D :D

Kata,
remélem, már jobb a kedved! Teljesen átérzem, hogy mennyire ki lehettél borulva....de szerencsére minden rendben volt! :D :D

Szélkisasszony,
a második órát azért akartam kipróbálni, mert teljesen más jellegű, mint az első, ez kimondottan erősítős óra. Tegnap ki is próbáltam, rögtön a fight után...hát nem volt piskóta, viszont nincs akkora izomlázam, mint amire számítottam! A karom viszont jól bedurrant, jó nagy muszklim lett :lol: :lol: Anyukámtól viszont megkaptam, hogy már túl vékony vagyok (51 kg) - de hát mindig is ennyi voltam, max. 2-3 kg-al volt több rajtam... :roll: na jó, amikor fociztam akkor voltam 55 is, de akkor viszont olyan oszlop-lábaim voltak, hogy csak na :lol:
leeda

Babola, én még nem ismerlek, de gratulálok!:)

Kriszto, a Lili nagyon szép, nekünk is listán volt, amikor még nem tudtuk a baba nemét!

Kata, ezt a 160 gr-ot nem értem.... :roll: Hogy? Mi? Egyébként nagyon ügyes és kitartó vagy a mozgással! Bárcsak én lennék ilyen.... Most én is elkezdtem azon ügyködni, hogy nyárra kinézzek valahogy....
Sajnálom, hogy lemaradtál a hívásról :(
És ne aggódj, NEM MARADSZ EGYEDÜL BABA NÉLKÜL A FÓRUMON!!!!
Vendég

Sziasztok csajok

Az előző nap kész rémálom volt a 24 órás vérnyomásmérővel ,erre mikor leszedték mondták,hogy a vérképem és a pulzusszámom is ........ ezért heamatológushoz kell menjek kivizsgálásra :evil:
Ki vagyok komolyan :x

Remélem ti hozzátok a pozitív híreket egymás után szóval Katapetra és Kagyló ti jöttök és remélem közben Gigibp és Kretty is terhesedni kezd :P
Drukkk ,remélem ezért tűntetek el :lol:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Cica,
hormont is néztek a vérképben, azzal volt gond? Mekkora volt a pulzusszámod?
l
leeda

azt nem ,hanem a vörösvértest számaim mind rosszak és 5 a vasam,ami elég kevés ,amellett hogy két pofára zabálom.Nem értem hova tűnik belőlem.
Hát egy biztos nem vagyok egy vas lady :lol:

a pulzusom 159-110 között volt általában és este is ami kiakasztó :cry:
olyan mintha nem pihenne a szívem, és ennek valami oka van amit ki kell deríteni.

szóval megint egy újabb doki.....

kezd elegem lenni :x

Remélem Te jól vagy:))) és örülsz a szép tavaszi időnek 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Cica,
ez tényleg nagyon magas pulzus :? Nekem is magas volt, nagyon sokáig (100 körül ill. felette) de mióta rendszeresen járok edzeni (pulzusszámemelő), azóta lement 75-re. Velem már gyerekkoromban akartak béta-blokkolót szedetni, emiatt. Persze nem szedtem:) Nézték a pajzsmirigyemet is, hogy hátha azért, de az rendben volt!
Remélem, minél előbb kiderül, hogy mi a gond! Mindig is magas volt a pulzusod?
Amúgy jól vagyok, köszi, ma is megyek tornázni, megpróbálok 2 órát bevállalni. De majd meglátom, mert keddről még mindig maradt izomlázam, kissé robotos még a mozgásom... :lol: :lol:
leeda

Leeda

Az az igazság,hogy nekem most a sportot sem javasolják, de ennek ellenére fogok a magam módján mozogni,mert nem bírom megállni.
Szerintem akkor egy idő után rendeződnie kell majd a dolognak.
Mostanában nem tudtam annyit mozogni,mert miután kihúzták a bölcsesség fogamat mondták hogy 1 hétig nem sportolhatok,utána beteg lettem (náthás)és azért nem tudtam,majd jött rá a kardilógiai mérések 2 napja.

Szóval kb. 2 hete nem nagyon sportoltam,de ez akkor is nagyon rossz eredmény.

Most is simán lefutok a sífutó gépemen 1 óra alatt 22km,de nem merem megtenni.
(Régen hosszútáv futottam,sajnos a térdem miatt abba kellett hagynom)

Ez egy igazi ördögi kör,mert ahhoz hogy rendeződjön mozogni kellene többet de elvileg nem lehet,mert este sem tud pihenni a szívem, szóval.....

Bocsánat egy kicsit hosszú lettem , és tényleg nem akarok nyavajogni.....

(A pajzsmirigyet nekem is nézték és elvileg rendben van, plusz testsúlyom sincs,max 1-2 kg)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Sziasztok!

Tegnap voltam terheléses vércukor vizsgálaton, és szerintem javultak az eredményeim.

Tavaly novemberben ilyen volt:
cukor 0' 5.0
60' 4.5
120' 4.4
inzulin 0'7.8
60' 48.7
120' 44.0

Tegnap meg ilyen lett:
cukor 0' 4.4
60' 5.3
120' 5.6
inzulin 0'7.2
60' 26.8
120' 29.1

Szerintem ez javulás az előzőhez képest, nem?
Pláne úgy, hogy csak nagyjából diétázom (semmi fehér lisztes és cukor, és nagyjából próbálok figyleni az étkezésenkénti szénhidrátmennyiségre), és járok edzeni heti 3* legalább.
Csak azért írtam meg, mert itt vannak nagy IR szakértők... :oops:
Amúgy jövő szerdán megyek Rencz dokinőhöz, kíváncsi vagyok mit mond.
plonsk
Budapest

Plonsk,
szerintem is egyértelmű a javulás, a dokinő is csak ezt mondhatja :lol:

Cica,
hú, nem is tudtam, hogy Te ilyen nagy sportoló voltál...akkor meg főleg nem értem, mi lehet a gond :roll: De remélem, előbb-utóbb kiderítik!!!
leeda

Sziasztok.

Régi fórumozó vagyok.Én is Dévai apánknak köszönhetem a majd 2 éves kisfiam.
Szoritok mindenkinek!!! Bocsánat,hogy nem írok mindenkinek most még külön külön mert nem vagyok tisztában,hogy ki hol tart.

kislibuskám:GRATULÁLOK a kicsi lányhoz!!!Nem is tudtam,csodababy??? Szívből örülök nektek!!! Hogy vagy? Család?
Ja és ha megoszthatom veled,veletek épp ma teszteltem egy erős pozítivat én is.CSODABABA nálunk is!!! :lol: Pedig nekünk papírunk van róla,hogy nem lehet a Kaáli szerint.

Zafír:nem vagyok képben teljesen de lehet neked is gratulálni??? Sikerült neked is!!!

Rencsike,moncsiga,miciona,bodzi,cs.andi,ercsikata,??????MIÚJSÁG VELETEK???

Kép
Kép
melánia

Cica: húúúúúú, remélem most már nem találnak Nálad semmit! A sok rossz után meglátod már csak JÓ jöhet! Kitartás, ne keseregj, nemsokára meglátod, Te is a cél felé veszed az irányt! Ezt kívánom neked tiszta szívemből! :lol:

Kismamik remélem jól vagytok és élvezitek a babavárás minden percét! :lol: :lol: :lol: :lol:

Virágszállal ma voltunk a 20-dik heti genetikai vizsgálaton. Minden rendben van, gyönyörűen fejlődik, és megerősítették hogy kislány! :lol: :lol: :lol: :lol:
Holnap FÉLIDŐ! El sem hiszem, hogy ezt is megélhettük.....Csodálatos érzés, könnyek nélkül ki sem bírom. Sokszor még mindig felriadok álmomban, és gyorsan a pocimhoz nyúlok, hogy ez tényleg igaz?????? Még mindig nagyon hihetetlen hogy valóban babát várok, mert olyan elérhetetlen célnak tűnt. Olyan sok megpróbáltatáson, kudarcon túl vagyunk. És most itt ülök a számítógép előtt, és boldoggá tesz, hogy megoszthatom Veletek, ANYA leszek! :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára npgy 2012.04.05 14:07-kor.

npgy
Budapest I. kerület

Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuj! Melánia!!!!

De jó, de jó, de jó!!!!

újra táblit kellene csinálnom, mert tényleg elindult a babalavina..... :D :D

Drága csajszik! Mindenki!!!! szépen sorban jönnek a babák, higgyétek el!!! Mindenkinél!!! én folyamatosan szorítok Nektek és tudom, hogy így lesz!!!

Pusza mindenkinek!

kriszto

kriszto82

Npgy! ismerős érzés..... :D :D

nem tudom meséltem-e, vagyis tuti nem, de hétfőn este miután hazaértünk Elekestől a férjem átölelt és rám nézve ennyit kérdezett: "Lehet, hogy tényleg gyerekünk lesz, Bubu?" :cry: :cry:
Nem tudom mikor hiszi ezt el az ember, de tényleg elképesztő dolog.

Virágszál is kicsi lány! szupcsi!!!!

Kellett már Loreena, Poszi, Parane, Barika és Nene srácai után Csuti és Nyuszika lányainak erősítés leányka fronton!
Jaj, remélem nem hagytam ki senkit (ja és még Leeda unokaöcsije is :D )

kriszto

kriszto82

Melikém,
HURRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! ezt el sem hiszem....a régi bababumm folytatodik.......Moncsi,Zel,Kislibus és most te is!!!! annyira örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
én 10 hetes vagyok és a helyzet hasonló mint Dominál, rengeteget hányok de 1x már túlléltem most is túl fogom...
millió puszi neked!!!!!

Kép
rencsi79

NPGY,
gratula a félidőhöz, nekem a 28. hét volt olyan h nem bírtam ki sírás nélkül, mert arra gondoltam hogy ha most kibújna már akkor is jó eséllyel élhetne.....

Kép
rencsi79

Köszönöm a kedves sorokat npgy:)))
Nagyon szorítok Neked , én anno szinte szülésig nem tudtam felfogni ami velem történt szóval megértelek benneteket.

Leeda :)
:lol: Nem voltam nagy sportoló csak 8km hosszútáv futó voltam.Nincs bajonki címem csak egyszerűen imádtam futni és kész :P

Minden kismaminak külön gratula ,már fel sem tudlak sorolni titeket:))))))
CSak így tovább 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Melánia: Hatalmas gratulációm a csodababátokhoz. :D Mikor mész dokihoz?
Úgy tűnik sikerült, de még mindig nem merjük elhinnünk. Ma léptünk a 7. hétbe.

Plonsk: Én sajnos nem tudom milyen értékek a jók, ha beszéltél a dokival, gyere majd, hogy mit mondott. Kíváncsi vagyok.

Npgy: Már a 20. héten vagy? Hihetetlen hogy repül az idő.

Rencsi: Nekem enyhítette az egész napos hányinget a gyömbértea és a szárított gyömbér. Szörnyű íze van, de a munkaidőt kihúzom hányás nélkül.

Szélkisasszony: Jobban vagy már?

Kisalag,Kagyló,Ancsi,Kretty,Katapetra,Gigi,Almenda,Primula,Kvzsuzsi,Parane,Nyuszika,Nene,Cs.andi,Erikk. Rég hallottam felőletek. Gyertek, hogy mi van veletek.

Zafír
zafir100

Nene neve utáni 2 nevet lecsapta ez a vacak: Cs.Andi és Erikk szerepelnek ott. :oops:

Zafír
zafir100

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?