Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy eltűntem, csak a múlt hét pénteken esküvő volt, és le is betegedtem rendesen...
De már úgy látszik meg maradok!
A Facebook-ra is megyek majd, csak jelenleg semmire nincs időm otthon sem... meló helyen sem.
Kriszto:
Újabb jobbnál jobb hírek!!! Csodás hír, hogy minden rendben van. Egyébként a képen a pofija alapján is nagyon csajszis Bogyóka! És csuda helyes!!!! És a pocakod!!!!! Nagyon szééééép!!!
Erák: kitartás, és tuti, hogy én sem bírnám a helyetekben ki egy közbeiktatott UH nélkül.
De olyan szépek a meggymagjaitok!!!!
Poszi: egyébként nekem is nagyon hiányoztál! Mindig megcsodálom Kristóf képeit a face-en.
Gyere gyakrabban, ha van időd, hogy mi újság veletek!!
Bari:
Hogy vagytok? Mikor mentek Dévény tornára?
Leeda:
Nem semmi edzettséged lehet, ha már egy óra nem is elég...
Irigyellek! Én most kicsit leamortizáltam a lábam és a derekam, így nem tudok menni sem futni, sem tornázni...
Pedig már nagyon jól esne...
Kata: sajnálom, hogy lemaradtál a párod hívásáról, de nagyon örülök, hogy minden rendben van vele. Egyébként én sem eszem meg minden nap a 170 Gr CH-t. Pedig tudom, hogy kellene. De majd belejövök. Nagy ölelés.
Melcsi: nagyon nem irigyellek a tanulás miatt. A manók nyilván nem könnyítik meg a helyzetet. De ügyes vagy és menni fog. Tuti.