Anett A győri Kaáliban nincs várólista?!
Wow! Én még most is minden egyes nap elbizonytalanodok, hogy bírni fogom-e a két manócskát. Aztán a játszón nézem a testvérpárokat, akik tök jól eljátszanak meg minden. De tény, hogy ha Szaffi valami miatt nem jön fel az emeletre, baromi nehéznek érzem a cipelését már most
. És estére nagyon elfáradok. Amúgy a terességi tünetek elviselhetőek gyerek mellett is. Misi hogy áll önálló járással? Nekem ez segített, hogy Szaffi februárra már stabilan járt, lépcsőzött (segítséggel ugyan). Valahogy láttam esélyt, hogy nem terhelem túl magam a terhesség során
.
Nyuszika Anettnél írtam néhány érvet, ami nálam fontos volt minimális korkülönbség tekintetében. Én eleve így terveztem világ életemben, hogy kb. 2 év legyen a gyerekek közt. Mondjuk most úgy gondolom, a harmadiknál többet kéne kihagyni, de ez még változhat
Egyik nap úgy érzem, semmi terhességi tünetem, másnap meg egész nap émelygek, aludnék és szédülök
. Tegnap még a fejem is fájt, bár jött a front
. Szaffinál is aszem ennyi volt a tünetem, bár igazság szerint rájöttem, hogy a nagy részét elfelejtettem a dolognak
. Szaffival én is 4-5 kg-t híztam az első harmadban -ha jól emléxem. Most -1 kg-nál tartok, pedig nem hányok. Mondjuk ma rengeteget ettem, lehet, hogy már +3nál
.
Efgk Nézd a dolgok jó oldalát! Ha tudják, mi a baj, jóval nagyobb eséllyel tudnak segíteni nektek
. Ha „csak” az inzulinszinttel van gond, és az tényleg beállítható így, megúszhatod a lombikot
.
Én személy szerint várnék 1 hónapot, hogy átszokjak az új életmódra, de ez én vagyok, egy gyerek után már türelmesebb babavárás fronton. Szakmailag majd Lombikbaba mond okosakat neked