Új privát üzeneted érkezett!

Kép

:D :D :D :D

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Kisalag: Én szívesEn továbbítom neked róka komát, nem vagyunk túl jó barátságban. :D

Era: Na igen! Ez az UH jobb minőségű képet csinál, mint Paragié. :D Mire kinyomtatta, addigra már nem is látszódott törpike, pedig a monitoron még ott volt. :lol: CSODASZÉP!!!!! Nekünk a jövő héten lesz szívhang, de csak 2 hét múlva megyek vissza UH-ra az a biztos.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Era, Zafir: :lol: :lol: :lol: :lol: Vigyázzatok magatokra kismamik! :lol:
Millió ölelés mindkettőtöknek!

npgy
Budapest I. kerület

Era, Zafir: nagoyn nagyon gratulálok nektek! Kívánom, hogy minden a lehető legnagyobb rendben legyen a babákkal.

Kriszto: Sajnálom a kálváriát. Egyszerűen hihetetlen, hogy mik mennek itt. Honnan kellene tudnia egy kismaminak, hogy milyen tanúsítvánnyal kell rendelkezni egy orvosnak ahhoz, hogy más megvizsgálhassa. Én nagyon ki tudok borulni az ilyenen. Tudom, hogy minden rendben van a Babócátokkal, és nem is erről van most szó, de ...

Kisalag: Mikor kell menned a dokihoz? Mész privát orvoshoz, hogy megnézesd a ciszta hűlt helyét vagy majd csak Dévaihoz?

Kata: Köszönöm megkaptam a privit, és tudom, hogy nem felejtetted el. :) Előre is köszi!

Leeda: Hogy bírod a tornát? Párod mikor jön haza?

Momelcsi: Gratula a gyerekeknek! Édesek lehetnek, ahogy totyognak. :) Mostantól nincs menekvés. Mindent lepakolnank majd. Indul az őrültekháza. :) ketten négyfelé... Viszont zabálnivalóak ilyenkor (is). A szakdolgozatot megértem. Akkor most "csak" levizsgázol a két megmaradt tárgyból?

Rencsi: Sajnálom, hogy ennyire megvisel a terhesség. Remélem, hogy nemsokára elmúlik.

Én ma megyek vissza a dokimhoz, hogy megnézze, hogy minden rendben van-e odabent. Bár szerintem nincs, de majd meglátjuk.

Mné
mné

Mné,
jólesik a torna, főleg hogy sokat tudok nevetni közben - magamon is, hogy milyen béna vagyok - meg az oktató beszólásain is :D :D
A párom jövő szombaton jön haza, marad egy pár napra, és megint megy vissza :cry:
Remélem, rendben talál Téged a doki! Ugye nincs nagy baj? :roll:

Era,
csodás a Babszem!! :D :D

Bari,
köszi a szeletet, én kérek egy gólyát :lol: :lol:
Puszi a nagydumás fiúknak!!

Melcsi,
örülök, hogy Matyi jobban van! Tündériek lehetnek a kismanók! Majd raksz fel képet róluk? :D
leeda

Sziasztok!

Era, Zafir, gratulálok nektek! Vigyázzatok magatokra, és élvezzétek a babavárást.

Plonsk,
Az eredményeim látszólag tökéletesek, de azért mégsem:
Inzulin éhgyomri: 4,4
Vércukor: 5,7

Inzulin 60': 17
Vércukor: 6,5

Inzulin 120': 8,4
Vércukor: 5,7

Igazából az a feltűnő, hogy eleve picit magasabb a vércukorszinten éhgyomorra,mint kéne, és 75 g cukor után is alig megy fel, aztán meg 120 percnél meg már vissza is megy az eredetire. Ennél jobban fel kéne mennie. Az inzulin jónak tűnik, nálam a cukorból látszik a probléma.

Egyébként szerintem nincs ember, akinek nem fedeznének fel ezek után valamilyen fokú IR-t...de nem baj, mert tulajdonképpen csak az egészséges életmód a megoldás, az meg úgysem árt senkinek:)
vjulcsi

Julcsi,

ha már ez is ir, akkor tényleg az egész világ ir-es szerintem... :)
Még szép, hogy erre nem kapsz gyógyszert.
Én jövő héten megyek terheléses vizsgálatra, kíváncsi vagyok mennyit javult az ir-em (szerintem javult, én úgy érzem, de majd látjuk...).
plonsk
Budapest

Era és Zafír,
Gratulálok a babákhoz ! Vigyázzatok magatokra , a munka meg ráér!

mné,
csak pár hete olvaslak Titeket újra , de nagyon drukkoltam Neked , hogy happy end legyen a vége.
Nekem a transzfer utáni időszak is olyan hullámvasút volt mindig.
Kívánom , hogy minél előbb újra éld , de most már csak az örömteli oldalát !

Julcsi,
én úgy tudom ,hogy az a jó , ha a 120' -es eredmény se nem kisebb , se nem nagyobb , mint a 0'-es. Szerintem az teljesen rendben van.

Lányok,
azt szeretném kérdezni ,hogy mást is megkínzott a Meforal ?
Illetve , hogy aki kapott IR-re gyógyszert szintén ezt kapta?
Nekem 3x1 kell. Első héten 1x1 , aztán 2x1 , majd 3x1.
Első hétnél tartok és konkrétan csak a wc-n ülve szabad bevennem. Én nem hiszem ,hogy ehhez majd hozzá szokik a szervezetem.....
miciona

Sziasztok!

Először is Erák! Óriási gratula és az egyik legparásabb paramami címemhez híven tovább szorítok nektek, hogy minden rendben legyen! DE miért ne lenne??!!!
Era! csodababaaaaaaaaaa, és már milyen szép nagy!!! juj, úgy örülök!!!!Mikor mentek legközelebb? Rosszullét??Te dolgozol? Vigyázz magadra nagyon! Semmi hajlongás, hirtelen mozdulat, emelgetés!

Zafír! egyértelmű, hogy nálatok is minden rendben lesz, és ilyenek ezek a nőgyógyászok, anno a petezsák után minket is több hétre el akart "küldeni" a dokker, de mi is kikönyörögtük a korábbi uhu-t! maximálisan megértelek! és ott lesz az a gyönyörű szívhang és már csodaszép nagy lesz babóca is mire mentek! Rosszullét??Te dolgozol? Vigyázz magadra nagyon! Semmi hajlongás, hirtelen mozdulat, emelgetés!

Leeda! olyan rossz lehet, hogy egyedül vagy. de tudom a munka, pénz sajnos néha ilyen helyzetekbe hozza a párokat! puszillak és gyere sokat! unokaöcsid? már biztos tök sokat nőtt!

Npgy! pusza Virágszálnak és anyujának!

Mici! Nálam is volt hasonló a meforalnál, de kb a 3. hétre beállt és rendben voltam.... aztán az 5.-en kiderült a csoda! kívánom, hogy mielőbb így legyen nálad is!!!!! De a dokinő azt mondta, hogy ha gond lenne menjek vissza és ad mást! esetleg gondold meg, ha nem javulsz! puszaaaaa

Julcsi! ezek nem is rossz eredmények, vagyis persze a dokinő tudja... de bizti hamar lesz eredménye a diétának! Hogy van Szonja (juj, remélem jó emlékszem, kissé kihagy az emlékezetem mostanság :lol: :lol: )?? nem tennél fel egy képet róla?

Kisalag! csoki--hmmmm, sütike hmmm.... naná, hogy elcsábulunk, szerintem mind!!! :D :D
Hogy vagytok, mi van veletek?

Barikám puszillak, a mai "döbrögizésem" után tudom milyen lehet neked, hiszen láttam a kollégák fejét miko indultam haza, hogy VÉGREEEEE! :lol: :lol: :lol: :lol:

jaj, nem is tudom kit hagytam ki, vagyis sok-sok mindenkit...
mindenkit puszilok!

Babola! Mi van veled? Hogy vagy??? Kismami? Az ikrek???? bújj elő!!!

Rencsi! remélem gyorsan jobban leszel és a kistesó picit hagyja anyut élvezni a pocakosodást!

szóval még egyszer pusza mindenkinek!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Miciona!

Én is 3X1-et szedek ,nekem azt mondták,hogy ez jobb mert nem olyan agresszív mint a másik gyógyszer.Szerintem tarts ki,befogsz állni egy idő után.

Nekem ezzel a gyógyszerrrel egy év alatt úgy hogy voltak rendesen nagy kilengések rendbejött szinte teljesen az IR-em.

Remélem bármi kérdésed van tudunk segíteni :lol:

Kriszto,npgy hogy megy az idő 8)

Mindenkinek megy a drukk
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

vjlucsi

Neked csak egy kis odafigyelés kell és máris beáll majd a cukrod.

Az inzulin és a cukrot együtt kell nézni és ez is Ir de enyhe:)

Amúgy szerintem itt mindenki sutyi néha elcsábul:)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Kriszto,
de, rossz egyedül, ezért igyekszem elfoglalni magam. Most is voltam tornázni, és azt beszéltük a csajokkal, h. lehet hogy jövő héten már dupla órára megyünk. Azaz először fight-aerobik, utána rögtön meg has-láb - popsi - (gumikötél, súlyzó, stb). Na most nagy a szám, de majd meglátjuk... :D :D
Küldök priviben képet unokaöcsiről :lol:
leeda

Kriszto, először is kösz. Másodszor, azt hiszem átveszem a paramami címet.
Rosszullét? Egyenlőre nincs, illetve tegnap délelőtt voltam émelygős, de az uh mindent feledtetett. Eddig szabin voltam.Most vagyok dilemmában emiatt, menjek dolgozni vagy inkább maradjak itthon. Nagyon szeretem a munkámat, de időnként stresszes, emelgetni kell, gyógyszerek, állatok. Hát ezen most elakadtam.Sok már ez a 2 hét itthon, de nagyon nagy a tét.Lehet inkább maradni kellene a fenekemen.Hát még nem tudom.
De nem is tudom milyen lehetőségek vannak az itthonmaradásra. A háziorvosomnál azt javasolták, hogy legalább a 12. hétig maradjak itthon, aztán meglátjuk.
Legközelebb egy hónap múlva kell mennem,de szerintem nem fogom kibírni. Csak nem tudom hogy tudok időpontot kisírni

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Krisztó: Köszönöm szépen! Én csak 1 hetet voltam itthon azóta dolgozom. Rosszullét az van. Sajnos egész nap. Reggel megint hánytam és délután is amikor hazaértem. :? De nem baj! Ezt akartuk és ha ez ezzel jár, hát legyen! Ha nem javul a helyzet, hívom Paragit, hogy mikortól kezdjek aggódni a hányás miatt. Barátnőm szerint törpike fiú, mert a pasik gyötrik így az anyukát. :D De szegény Csutink is szenvedett nagyon, mégis 3 csajszi anyucija. Kíváncsi leszek igaza van e.
Én is folyamatosan parás vagyok, ha fáj valamim azért, ha nem hát azért. :D

Zafír
zafir100

hihihi :lol: :lol: :lol: újabb paramamik a láthatáron Kép

Zafír, nekem a 2 fiú semmi gondot nem okozott :lol: egyszer volt nálam róka koma, de akkor is a gravida miatt

Era, megtaláltalak :lol:

Kisalag, mikor mész Déviszhez? Még diétázol?

Mné, nem kapunk képet Zsepikéről? Mi volt a dokinál? Miért érzed,h valami nem OK?

Leeda, gratul a kitartó tornához. Lassan Nekem sem ártana, de ha jól emlékszem Paragi fél év pihit mondott :roll: mondjuk annyira nem bánom,mert soha nem voltam egy tornászbajnok, de most muszáj lesz a kinyúlt bőrömet hátha egy kicsit visszább tudnám tornászni.

Melcsike, neked mondtak valamit,h mikortól lehet sportolni?

Mici, olyan jó,h itt vagy!!! Nekem 2 barátnőm is rosszul volt a gyógyszertől! Remélem pár nap és megszokod!

Krisztokám, puszmákollak és pocisimi ;)

Bocsi,h nem írtam mindenkinek!

Puszi

bari6

Az első 6 hét szigorúan nincs torna, aztán utána lehet. De én estére már teljesen kész vagyok, mozdulni sincs erőm. Meghát megint itt a nyavalyás tanulás....
Ápr. 21-ig adtam Sárinak határidőt a szopi befejezésre, ez is kissé stresszes lesz majd, ilyenkor nem lehet tornázni. :lol:
De valamit muszáj lenne, 6kg-ot szedtem fel 1 év alatt ahhoz képest, ahogy kijöttem a kórházból és az sem volt semmi.
Mindig a szopi befejezéséhez mondtam, hogy elkezdek sportolni, de most már időszerű lesz.
Találkozót nem szervezi senki? :cry:

KépKép
momelcsi

Bari, igen. Vissza is igazoltalak. És rajtad keresztül megtaláltam Kriszto-paramamit is. :D

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era,
én is bejelöltelek. Legalábbis remélem, hogy Téged :lol: :lol:

Bari,
köszi:) Kell a torna, nagyon jó stressz-levezetés, na meg nem is árt :roll: na nem mintha fogyni szeretnék, de karbantartásnak kiváló! 8)
Szerintem amint beindulnak a srácok, meglesz Neked a napi tornaadagod...Melcsikének már most megvan :lol: :lol:
leeda

Melcsi, sztem Krisztoapu hamarosan szabadságra küldi Krisztoanyut és lesz ideje szervezkedni :lol: :lol: :lol:
Gondolom a szoptatás miatt híztál,de azért az nem olyan sok ;) Én még mindig kevesebb vagyok (na csak 1-2 kgval) a teherbeesési első súlymérésnél :lol: de az utóbbi időben rajtam van az ehetnék, így nem tudom meddig marad :roll:
Nem lehet egyszerű a leválasztás :roll:

Leeda, na igen,ha elindulnak,sztem még annyit sem fogok ülni mint most :lol:

Mindjárt csinálok egy kis meglepit fészen :lol: vagyis remélem sikerülni fog ;)

bari6

Barika,
Tetszik a meglepi , de így kiürül a babanet. :)

Leeda,
milyen a fight aerobik? Gondolom zsírégető???
Jó ,hogy ilyen hasznosan töltöd az idődet és még társaságban is vagy.

Cica,
Egy év alatt?
Én meg azt hittem ,hogy a 4 hónap múlva következő ellenőrzésre teljesen rendben lesz.
Azt olvastam ,hogy akinek fogyni is kell annak hamarabb rendeződik ,mint akinek nem. És hát nekem kell nem is keveset!
Tegnap amúgy már nem volt hasmars.
miciona

miciona

én nem tudtam keményen tartani a diétát és nekem nagyon rossz eredményem volt az elején.

szóval elvileg hamar rendbe lehet hozni,nem én vagyok a követendő példa hanem Kriszto,Npgy és Katapetra stb.... :oops:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Barikám: Pedig meg mertem volna esküdni, hogy ilyen finnyás csak egy kispasi lehet. :lol: Jelen pillanatban 3 féle étel van az asztalomon, dönthet törpike, hogy melyiket szeretné befalatni velem, úgy hogy az bent is maradjon. :lol:

Era: Én még nem voltam facebookon mióta írtál, de ma este megkereslek. :D

Mné: Mi volt a dokinál? Aggódom érted. :cry:

Zafír
zafir100

Sziasztok!

Ne haragudjatok eléggé sok a meló idebent, nincs főnököm, én helyettesítem, holnap utazik a férjem, és még hónap végi zárás is van... Úgyhogy csak gyorsan.

Tegnap mindent rendben talált a doki, és azt mondta, hogy eszünkbe ne jusson kihagyni ezt a hónapot. :shock: A következő baba már meg fog maradni szerinte. Ja, és csak nagy unszolásra kaptam hormon vérvételre beutalót, úgyhogy ha mégsem sikerülne most megint teherbe esnem,. akkor megyek vérvételre, és meglátjuk, hogy mit mutatnak az értékek. Ugyanakkor szerinte az összes kivizsgálás felesleges, mert úgysem találnak semmit. DE kaptam még egy joker vérvételre is beutalót, ai az elmúlt 3 havi szénhidrát háztartásomat mutatja meg. Na kíváncsi vagyok :roll:

Ne haragudjatok, hogy ismét csak magamról írtam. Megyek vissza húzni az igát.

Pusza

Mné
mné

Mici,
igen, zsírégető :D nekem a pulzusomnak, szívemnek nagyon jót tesz - legalábbis remélem! A korábbi állandó 100-as pulzusom most már "csak" 70 körüli, nyugalmi állapotban - és remélem, lesz ez még jobb is!
Neked ugye volt 2010 aug-ban D.-nél vizsgálatod (talán átjárhatósági)? Szerintem én feküdtem anno melletted (nekem punkcióm volt). Nagyon rossz a név-és arcmemóriám, ezért ha mégsem Te voltál, bocs :D :D
leeda

Mné: Akkor újabb babára fel!!!!! Nem lesz szükség arra a vérvételre. :wink:

Zafír
zafir100

Lányok, megvan a négyes teszt eredmény: 1:950... kicsit el vagyok szontyolodva.... de tudom nem kellene.. vagy nem tudom... de csak nem lesz beteg a kis csodánk! ez az eredmény az afp figyelembe vételével és a korommal van számolva... a kombináltat ugyebár semmisnek veszik... tudnám mi a ----nak csináltattuk meg, ha gyakorlatilag kuka....
igazából nem is izgulok, hanem iszonyatosan haragszom, a rendszerre... erre az egészre...
mindenkit puszilok, bocsi, hogy csak ennyit írok, de sok a munka is, elegem van abból is, és csak hisztizni tudnék tovább....

kriszto

kriszto82

Leeda,
igen nekem volt :)
bar az az ev eletem legrosszabb eve lett aztan :(
gartula a pulzushoz !
a 100-as tenyleg magas kicsit , jo ,hogy ilyen szepen rendbe tette a torna.

Cica,
Krisztorol tenyleg jo lenne peldat venni :)))
az en eredmenyeim sem rozsasak sajnos!

Mne,
hajra ! Remelem minden eredmeny megfelelo lesz.
Mi mutatja meg a 3 havi CH haztartasodat? Errol majd irsz ,ha meg lesz?

Krisztokam,minden rendben van csodababaval.
mennyinek kene lenni az eredmenynek , aminel mar nem izgulnal ?
Nem keresitek fel dr. Hajdu Juliat akirol irtam , hogy nagyon dicserik? (Istenhegyi es MAV)

bocsanat az ekezetekert (szerb kolleganom gepe , orulok ,hogy a cirilbetuket at tudtam valtani latinra)
miciona

azt mondta Elekes, hogy 1:150-től nagyon gáz, mármint lefelé persze... 1:250 alatt elvileg magzatvíz vizsgálat...
szóval jó, ez jó, de nem 10ezres nagyságú... de hétfőn kiderül...
nem izgulok, csak bosszant inkább...

kriszto

kriszto82

Mici: Cukorbetegeknél szokták nézni, és az elmúlt 3 havi értékek átlagát mutatja meg, ha jól olvastam. Hb1Ac a neve. Viszont így nem értem, hogy miért kell, hiszen nem vagyok cukorbeteg ez tuti, és pont az a baj, hogy alacsony a vércukorszintem, mert az inzulin nem engedi, hogy termelődjön... No, nem értem, de majd ha meg lesz a vizsgálat, akkor okosabb leszek.

Mné
mné

Kriszto: Nekem sajnos foggalmam sincs ezekről az értékekről, és a jelentésükről, de ha Elekes doki aztmondja, hogy ez jó, akkor én hiszek neki. :)
Persze, hogy bosszant. Ez érthető! Remélem, hogy hétfőn teljesen meg fog nyugtatni Elekes doki.

Mné
mné

Lányok, hogy lehet kibírni egy hónapot a következő UH-ig????????
Gáz, ha előbb mennék? :oops: Úgy 2 hét múlva?

Más:
Voltam bent a melóhelyemen, főnökséggel tárgyalni.Nagyon aranyosak és megértőek voltak.Úgy beszéltük meg, hogy most 6 hétig nem megyek, aztán meglátjuk hogyan tovább.Vicces, mert egy kicsit paráztam hogy mit fognak erre reagálni, de mindketten azt mondták,hogy ők sem engednék a feleségeiket dolgozni ebben a helyzetben, ilyen helyen. (állatkórház)
Csak a munka, meg az állatok nagyon fognak hiányozni........

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era!

Új vonalzót! Új vonalzót! Új vonalzót!

:D
plonsk
Budapest

Era! ez igen! csoda helyes az új vonalzó! és óvatos! szupcsiiii
én nem bírnám ki 4 hétig... :oops: :oops:

Puszi és minden kismami vigyázzon magára!!! és a még vagy már nem kismamik is!!!!

akinek kell ezerrel drukkolok!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

kriszto

kriszto82

Plonsk, egyenlőre ennyi. :oops:

Kriszto, biztos hogy én sem fogom kibírni :D

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Jó, ez tök jó! Csak az előbb valahogy nem vettem észre... :oops:

Hehe...

De jó, cuki, és titkozatos... és vidám!!!! :D
plonsk
Budapest

Sziasztok!
Először is a kismamiknak gratulálok,és innen szurkolok kinek mihez kell..
Kriszto,ne aggódj ezeken az eredményen,biztos minden rendben lesz!!Nekem az integrált(négyes)tesztem,1:315 volt Petivel,úgy h a sima kombinált teszt a 12.héten még 1:10000 körül volt..
Ezt statisztika alapján számolják ki,és ha már icipicit eltér akár a fogantatás időpontja,máris más eredmény jöhet ki..
Ha Elekes azt mondja,h minden ok,akkor úgy is van!Nem ismerem őt ugyan,de sok jót hallottam róla.Én Hajdú dr.nőnél voltam a Máv-ban,de engem annyira megijesztettek és összezavartak a Sejtbankban ezzel a dologgal(mert ugyanezt az eredményt megkaptam pozitív és negatív minősítéssel is tőlük),h megcsináltattam az amniót.
Remélem nektek erre nem lesz szükség,minden rendben lesz!!!
puszi mindenkinek!

Kép
cs.andi

Sziasztok!

Már nagyon rég jártam erre, de Barika FB-s csoportalakítása miatt ismét benéztem, hogy képben legyek, és nagyon nagy örömmel olvastam, hogy vannak új kismamijaink :) Gratulálok Era és Zafír!!!♥♥♥

Látom, vannak újak is, nagyon sokat kell visszaolvasnom, bocsánat, hogy hanyagoltalak titeket (nyilván nem is hiányoztam :D de olyan jó volt ehhez a bandához tartozni, és egymástól erőt meríteni, hogy ti sokszor hiányoztatok ám nekem....)
Az újaknak röviden bemutatkozom: 1 sikertelen ICSI után D-nél, a 2. előtt közvetlenül spontán Csodababa, most 4,5 hónapos kisfiú, aki cicifüggő, nem szeret babakocsizni, ellenben kendőben hordoztatja magát :D :D és újabban berreg....csak az a baj, hogy mindezt éjjel :D:D

Egyébként már most szeretnék másodikat :) Csak a császár miatt mindenképp várni kell a doki szerint 1 évet:( Kíváncsi vagyok, ismét a D. Intézet vendégei leszünk-e....vagy megint csodababánk lesz....

puszi mindenkinek!
Vendég

Poszi!

Gratulálok neked a csodababához!

Szerintem nekünk is az lesz majd hamarosan... :D

Amúgy ez nagyon érdekes, hogy mennyiteknek sikerült spontán a baba, lombikok után...
Azért ez elgondolkodtató... lehet, hogy tök fölöslegesen küldenek sokunkat lombikra???
plonsk
Budapest

Poszi: Először is köszönöm szépen a gratulációt. Másodszor: Nekem igenis hiányoztál! :D Hihetetlen hogy repül az idő, el sem hiszem, hogy Kristóf már ilyen nagy. Berreg? :lol: Ez nagyon édes. :lol:

Zafír
zafir100

Zafírkám: te nem vagy fb-os? :wink:
katapetra

Kiürült a fórum... Mindenki fb-n van. :wink:
Lányok az normális hogy eltűntek a tüneteim? Amúgy sem volt nagyon,csak egy kis ciciérzékenység+ reggelente hasgörcsike. Most meg ezek sincsenek :shock:

Era-paramami :oops:

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Katapetrám: De igen. Miért?

Era: Ne aggódj! Tegnap én is jól voltam, meg is ijedtem, hogy valami baj van. Ma már azért aggódom, hogy leszakad a derekam és feszít a hasam. Az reggeli kihányása az egyetlen amit jó jelnek tekintettem ma. :? Ha eddig sem voltak erős tüneteid és most sincsenek akkor mi baj lehet? Minden rendben van, hidd el.

Zafír
zafir100

Andi!
Köszönöm! hogy leírtad, nagyon kedves vagy Te is, köszi csajok, hiszem, hogy csak túlparázzuk. Holnap minden szép és jó lesz.

Drága paramamik! minden rendben lesz!!! tudom milyen iszonyú lassan telnek a napok és minden jel és nem jel gyanús... DE nyugi! fogadjátok meg ezt egy másik paramamitól :lol: :lol: :lol:
Pusza mindenkinek!!!

kriszto

kriszto82

sziasztok
elnézést a zavarásért:)
sok szép és olcsó rucim van mindenféle méretben,ha érdekel irj privit,az aláirásomnál láthatjátok az albumokat!!!
szép napot nektek:)

bibar

azt mondta Elekes, hogy 1:150-től nagyon gáz, mármint lefelé persze... 1:250 alatt elvileg magzatvíz vizsgálat...
szóval jó, ez jó, de nem 10ezres nagyságú... de hétfőn kiderül...
nem izgulok, csak bosszant inkább...

Szia! Ne aggodj es ne is bosszankodj ezen. Elekes jo doki, uhun kiszurja, ha gond van a babaval, a teszteredmeny meg nem indokolja a magzatvizvetelt. Annaval is nala voltam, most a spontán baboval is, a teszt mindkétszer rendben volt. Uhun mindketszer kiszurt aprobb eltéréseket, vissza is hívott de az volt a konkluzio, hogy nincs további teendő. Ha neked is ezt mondta, akkor nyugodj meg es vard szeretettel a szep, egeszseges babatokat!

Puszi
kislibus

Zafír: mert én nem talállak.... :(
katapetra

Látom beindult megint a fórum.

A friss kismamiknak a tünetek jönnek mennek,nekem 14 hétig semmi nem volt,utána 2 hetet hánytam anno és utána megint semmi.Szóval no para:)))

Holnapra meleg napot mindenkinek 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Kislibus, gratulálok a Csodababához! Hogy vagytok? Már meg is született??? Írj majd! Puszi

bari6

Lányok!

Úgy tűnik hasznos ez a CH-diéta. A diétázás hetedik hetének végén -9kg-nál
járok. :D Egy kg-val vagyok elmaradva az előírthoz képest, és az elmúlt 2 hétben a sporttól eltanácsoltak :wink:
:D :D :D

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?