Új privát üzeneted érkezett!

Senki sem fog jönni karácsonykor?Akkor én unatkozni fogok.Hozzánk nem jön senki,és mi sem megyünk sehova.Remélem,hogy valaki azért jön netelni.

Nina!

Jobbulást nektek!

Gabi!

Köszi.

Én is mindenkinek békés,boldog karácsonyt kívánok.

Ildi
tfildiko

Gabi,
küldd el léci még egyszer, mert én olvasatlanul továbbítottam Anginak!
Kössz.

Kép

Kép
eszteranyu

Gyorsan írok, elaludt megint Eszter.

Nyúlanyó,
Eszter remekül viselte az utat, magam is csodálkoztam. Megdícsértem, h nagyon jó kislány és büszke vagyok Rá.
Azért néha kivettem az ülőkéből, így "csak" 8 órát ült benne kábé Kép.

Csajok,
ha valamelyikőtök tudja Katona Klári dalának a szövegét, kérem írja már meg:
bodokriszti@freemail.hu
Nem tudom a címét, de a refrénje az ilyen:
Legyen ünnep az égen és ünnep a földön, bár (?) engem ez nem érdekel... stb.
Kössz.

Kérdeztétek a kaját:
24: halászlé, mákos guba
25: aszalt szilvával/gesztenyével/gombával/sajttal töltött pulykamell, köret valami
26: a maradék Kép
Töltöttkápit is terveztem, de mivel kijött belőlem hétfőn, egy darabig tuti rá sem nézek.

Én nem sütök, szerencsére Mama felajánlotta, hogy süt mindent, csak Gergőnek kell átmennie érte Orosházára. Bejgli, fahéjas süti (imádom), meg aprósüti.

Apropó Mama,
hogy ne csak rosszat mondjak, adott kölcsön az útra, mondta, ne mástól kérjünk, szóljunk, mire van szükségünk. Kintről felhívtam, h kulcs a szomszédban, jöjjön már el és csináljon vacsit, mire hazaérünk. Húsleves, rántott pipi, krumplipüré volt. És képzeljétek, ki is takarított Kép. Nagyon jólesett.

Enikő,
én nem tudom, mi van velem, de nekem is bőghetnékem van napok óta, hétfőn hánytam tök olyan jelek, mint amikor 2 hónapos kismama voltam. Együttérzek Veled Kép.
De nem vagyok az, mielőtt... Kép

Nálunk nem lesz ajándékozás, minden kis pénzünk autóbérlésre, üzemanyagra és a temetésre ment el, majd jövőre.

Kép

Kép
eszteranyu

Ildi! Én jövökKép

Gabi! És lehet ujramelegiteni a babatejet? Mert Orsinál sose lehet tudni valami elfogy-e.
köszi a homeot már szedi Gigi is megirta, bocs.

Nina! kaptál fenyögirlandot?

én is kellemes karácsonyt kivánok mindenkinek!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen:

IgenKép
De mire odakerültem, megint csak 2 db. volt.Kép
Rám várt.Kép
Nina
nina74

Nina! A telefonszámos mélre gondolsz? Mert azt megkaptam, csak végül nem jutottam oda, h főzzek lekvárt a betegeskedés miattKép. Él még az ajánlat? Mert 2ünnep között talán sor kerül rá. Bocsi, h nem jeleztem vissza.

Jó kis kajákat készítetekKép. KEllene csinálnunk egy receptgyűjteményt.

.:Angi:.
angiszeged

Kármen!

Oké,örülök neki.

Kriszti!

Nem az ajándék a lényeg.Én már megkaptam,nekem sem lesz a fa alatt semmi.
Nagyon ügyes a lányod,hogy ilyen jól bírta az utat.

Ildi
tfildiko

Nyúlanyó! Ez igenKép. Jó sűrű program! Mi most számdékosan itthon maradunk 24én, mindig szaladgáltunk, most gyerekekkel már nehéz lenne.

Gabi3! NAgyon ügyes vagy! Nekem most Anyu nem tudott segíteni semmit, mert Ők ilyenkor nonsztop dolgoznak sajnaKép.

Kriszti! Ez most tényleg jófejség volt a MamátólKép. Nem is mentek hozzá karácsonykor? És Ő sem jön?

angiszeged

Nyúlanyó! Ez igenKép. Jó sűrű program! Mi most számdékosan itthon maradunk 24én, mindig szaladgáltunk, most gyerekekkel már nehéz lenne.

Gabi3! NAgyon ügyes vagy! Nekem most Anyu nem tudott segíteni semmit, mert Ők ilyenkor nonsztop dolgoznak sajnaKép.

Kriszti! Ez most tényleg jófejség volt a MamátólKép. Nem is mentek hozzá karácsonykor? És Ő sem jön?

angiszeged

Képzeljétek, Jozsó 3 napja felvette azt a rossz szokását, hogy elalszik a cicin és amikor akarom letenni, felsír és nem alszik vissza. De ha felveszem, karban egybol beájul, ha leteszem: bömbi.

Tegnap több, mint egy órán át sírt. Eddig ilyen nem volt.

Most is hagyon óbégatni, rácsuktam az ajtót, és lejöttem a dolgozóba, itt már nem is hallatszik. Csak egy picit. De hiába mennék be hozzá, amint visszateszem, újból rázendít.

Asszem kinottek a szemfogai. Még nem tuti, de úgy láttam. Nem engedi mengézni.

Ilyen huncut volt a Dédinél ebéd után:

Kép
Vendég

Nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek!

Nóri
norcee

Ágci! Lottika bölcsijében (Vitéz) is általában kint alszanak a gyerekekek a teraszon.Kép Ez nekem is nagyon tetszett.

Dancsi! Menjetek nyugotan sétálni.Kép

Nálunk holnap népvándorlás kezdődik. Így itthon nem nagyon leszünk.
24-e szüleim, anyósomék
25 -e Gábor keresztszülei
26 -a valszeg szüleim
27 -e bátyámék
28. pihi itthon
Szerdán, csütörtökön meg dolgozom, 31-én nem!

Lottika ismét a régi.Kép

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Meghitt, boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk mindenkinek
Kopasz család

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Angéla,
azt mondta Mama, lehet, h eljönnek majd. Az a feltétel, hogy ne essen az eső.
Segítsetek léci, hogy adjuk be a gyogyót Eszternek? Annyira ordít, mert fáj a torka nagyon minden kortynál.
Várom az ötleteket.

Most sikerült közben egy korty. Nem szólunk hozzá, amíg nem issza meg. Most rájött erre és hajlandó volt inni belőle. Csak még egy korty!!! Kép
Beleöntöttem. Ordított. Ordít az orrszívásnál is. Pedig régen nevetett közben. Én nem tudom, mi lett ezzel a lánnyal.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

SemmiKép. Nő, és okosodik. Ti nem halljátok, mikor szívjuk a gyeerekek orrát??? BorzasztóKép
A gyógyszert feltétlen be kell adni. Van fecskendőd? Azzal egyszerűbb. Ha nincs, szaladj fel, adok szívesen.
Ja, és panadol, ha nagyon fáj a torka. Én sem adom nyakló nélküd, de ha kell kell. Attól legalább nyugodtan aludna. (azt is tudok adni, ha nincs, van egy origi dobozzal is)

angiszeged

Kössz, megyek a fecskendőért.

Kép

Kép
eszteranyu

a fecskendo az tényleg nagyon jó gyógyszer beadásra.

fél óra bömbi után bealudt. Kép Kép

Mi is boldog békés Karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Kép

Kép
Vendég

Kriszti! Megvan a lázmérő is, a szemem szúrta ki:D. Most nem tudom levinni, mert Béla még nincs, vki fweljöhet érte, vagy később leviszem.

angiszeged

Sziasztok!

Tunde, Dancsi, tunemenyesek a gyerekek!

Karmen, allitolag a 3-as tapszer a babatej. A vedono azt mondta, hogy kb 200 forintra jon ki 1 liter. Babamama 1x irta, hogy van a coraban flakonban is, nem por foramjaban. Engem nem erdekel, ha Krsitof meghagy valamit, megeszem en. Kép

Kriszta, jobbulast Eszterkenek! Kifelejtetted, hogy okosak es ugyesek. Kép (csak hogy szereny legyek). Bar ez minden babara igaz.

Gabi, nem vagy lusta, csak eltel a CC lehetoseggel. Kép En igy is ortulem a kepeslapnak. Kép Koszi a homeos infokert, egyre jobban erdekel a tema. Ha levizsgaztam tuti kolcsonzok nehany konyvet rola. Ugyes Bator, hogy igy pakol, nehogy mar unatkozz egy kicsit. Mi is 2 polccal tobbet adtunk a gyereknek, egyre feljebb er a keze.

Angi, nalunk a menu: holnap halaszle, toltott kaposzta, makos guba, illetve csinaltam ma mezeskalacsot, de soha tobbe. Van adventi muffin receptem, ha erdekel, az is nagyon finom. Holnaputan meg nem tudom mit eszunk, de valoszinuleg marad a toltott kaposztabol.

Ildi, nem fogsz unatkozni, majd jovok. Mi is harmasban toltjuk a karacsonyt, es ennek is megvan a varazsa. Semmi kapkodas, rohanas. Majd 27-en megyunk haza, akkor megyunk egyik rokontol a masikig.

Nina, en is orulok, hogy meggyogyultatok!

Mi ezzel a kedves kepeslappal kivanunk minenkinek kellemes unnepeket!

http://www.icq.com/friendship/pages/view_page_7944.php

Puszi: A+T+K
agi77

Nina, nagyon durva ez a kórságKép((. ÖRülök, h jobban vagytok. Mi szülés után szenvedtünk ugyanebben voltunk benne Virággal, és az egfész családunk. Keresztlányom korházba is kerültKép.

Ági! Halászlevet is Ti főzitek?

GABI! kÖSZÖNJÜK SZÉPEN A KÉPESLAPOT! És neked is Ági! Kép

Nem tudom, jövök e még, békés, boldog karácsonyt Nektek! Klassz kis csapat vagyunk. Sztem;)

angiszeged

Ági! Miért nem sütsz többet mézeskalit?

angiszeged

Sziasztok

Nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk. Kép

Virág és Gigi
gigi1

Lányok!

Jól kezdődött a napom.Már az éjjel sem volt jó.Reggel indultam volna a piacra,és kerestem a pénztárcám.De nem volt sehol.Átforgattam a lakást,de nem találtam.A férjem jól összeveszett velem.Azt hittem,hogy leesett a babakocsiról,amikor sétáltunk.Már hívtam az OTP-t,hogy lemondassam a bankkártyám.Majd indultam a szekrényhez,hogy elővegyem a bankkártyám számát az iratok közül.És megláttam a pénztárcámat a szekrényen.Úgy örültem,legközelebb jobban vigyázok rá.Jól kezdődik a karácsony.Főleg,hogy a férjem mérges rám.

Ági!

Örülök,hogy te is netezel az ünnepek alatt.

Angi!

Szerintem is jó kis csapat vagyunk.

Enikő!

Jó volt egy kicsit beszélgetni.Mérted már a vérnyomásod?Remélem,jól vagy.

Kriszti!

Hogy van az Eszter?

Ildi
tfildiko

Békés, boldog Karácsonyt kívánunk!
Kriszti, Eszter és Gergő

Kép

Kép

Kép
eszteranyu

Ildi! Én is igen feledékeny lettem az utobbi idöbenKép

Ági! szuper ez a képeslap!! Köszönjük. Mi volt a gond a mézeskaláccsal?

Betegeknek jobbulást, és mindenkinek kellemes karácsonyt!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ildi,
én is itt leszek.
Én örülök, hogy hármasban leszünk az ünnepek alatt, bár lehet, hogy azért is, mert nekünk most elég sok volt ez a pár nap odakinn.
Eszter jobban van, tegnap este fél 9től éjfélig negyedóránként kelt fel, mert nem kapott levegőt az orrán. Láza nem volt, kicsit többet is tudtunk aludni (8-ig!!!).
Most elaludt, de fölöttünk porszívóznak és most felébredt. No comment...

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

A férjed jól van?Nagyon megviselte az apukája halála?
A Noémi most aludt el,ilyenkor 1 órát alszik.Ma egész jó kedve van,sokat eljátszott egyedül.

Megyek panírozni.Kitaláltam,hogy csinálok egy kis rántott pulykamellet is.

Ildi
tfildiko

TFIldikó: Mi is jól éreztük magunkat nálatokKép Nagyon aranyosak vagytok mindhárman Kép Igen mértük a vérnyomásom, tegnap este is és ma reggel is. Sajna az alsó meghaladta a 90-et, még korán reggel is, mielött kikeltem volna az ágyból! Hát sómentes diéta és pihenés, mást nem tudok tenni! Ja és növesztem a pocaklakót!Kép
Örülök, hogy meglett a pénztárcád, én is mindig minden felé hagyom, meg a telefonomat isKép, aztán tiszta ideg vagyok, hogy hol van!Kép Szita az agyam!

Nina: Tényleg jól elcsíptétek ezt a vírust! Örülök, hogy jobban vagytok! Pocsék lehetett!

Gabi3: Dolgoznak a hormonok hja, na de ennyire???Kép Ma is bögtem már 2x is. Elöször amikor anyuékkal beszéltem telefonon, másodszor, meg nem is tudom miért, csak úgy!

Kriszti: Biztos vagy benne, hogy nem vagy babás?Kép Köszi már megvan a kórházas lista!Kép

Mindenkinek áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk mi is!Kép

Enikö (32?)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ildi,
nincs jól. Kifele nem akar semmit mutatni, de látom Rajta, hogy nagyon szenved. Teljesen més ember egy hete. Nagyon sajnálom, remélem az idő mihamarabb begyógyítja a sebeket. Nekem két és fél éve halt meg apukám, tudom jól, mit él most át és megértem.

Mi is akartunk még valamit csinálni ebédre, de elmaradt, meg későn reggeliztünk (sült kolozsvári szalonnát és sült ementáli sajtot), így majd este esszük a fő kaját.
Megbékélt már a férjed?

Ági,
Neked is van icq-d? Mi a számod, akkor felveszlek és elküldöm az én számomat is.

Angéla,
szerencsére nem kellett haszálni a lázmérőt. Jó volt beszélgetni! A Panadolt sem nagyon akarta meginni, de beleöntöttük.

Hihetetlen idióta filmeket adnak a tévében.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Mi sem most esszük még,mert fagyos egy kicsit a hús.Várok,hogy felengedjen.Ettünk egy kis felvágottat.
A férjem apukája is pár éve halt meg.
Tényleg,elég béna filmek mennek.
Megbékélt,nagyon fel tudja húzni magát.És utána bocsánatot kért,hogy nem akart megbántani.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Ildi, orulok, hogy minden ok a ferjeddel. (Meg hogy meglett a penztarcad.)

Angi, Karmen, jo lett a kalacs, csak kupival jart. Meg hat Kristof nagyon elemeben volt, alig birtam 2 fele figyelni.

Angi, mi akartuk csinalni a halaszlet, de mar nem volt szep hal. Vegul vettunk a varosban keszen. A hid alatt aruljak, nagyon finom.

Eniko, mesz ki Bogihoz, vagy o jon haza?

Kriszta, (meg) nincs icq-m. Orulok, hogy jobban van Eszter. Biztos eltelik nehany honap, mire Gergo feldolgozza a tragediat.

Agi
agi77

Ági,
asszem elkiabáltam a dolgot, most adtam egy kúpot Eszternek, 38,7 a láza levonva Kép.
Nagyon bágyadt, nem is tudom, hogy csinálom így a kaját.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszta, hu de kar, szegenyke. Remelem le tudjatok vinni a lazat! A hidegben fazott meg? Vagy elkapott valamit?
Mi kezdunk kikecmeregni belole, nagyon jo a coyzalia. 27-en utazunk is haza.

Agi
agi77

Sziasztok!

Kriszti, jó hogy rendben volt minden az úton. Eszterkének gyors gyógyulást!

Enikő, biztos a karácsony is befolyásolja a hangulatodat. Ilyenkor én is sokkal érzékenyebb vagyok. És növeld csak szépen a babócádat! Szólj, ha valahogy jobb kedvre tudnánk deríteniKép
Ildiékről van híred?

Karmen, a Gogol u-i bioboltban láttam a héten sótlan kölest, nézz be oda, ha gondolod. Januárban csak 10-én nyitnak, nem tudom, a két ünnep között vajon nyitva lesznek-e.

Banita, nagyon helyesek a srácok! Nem feledkeztem meg rólatok, csak nagyon elvagyok mostanság, bocsiKép

Gabi, neked szintén, igyekszem majd írni.

Bea, megnéztem az albumodat, nagyon szépek vagytok! Olyan okos kis feje van Katának a születése utáni képen is már. Grat. hozzá!

Nina, ez a betegség nem ismeretlen számomra, szerintem mi szeptemberben ugyanezen eshettünk át, együttérzésem, nagyon vacak volt.

Dancsi, Jozsó nagyon édes vidám a képeken, mint mindigKép

Ági, Benedeket nem viselte meg szerintem a hűtőfürdő, inkább a láz, ami rossz volt. Álmából/ban is elkezdett nyöszörögni, na ekkor már tudtam, hogy megint felment a láza. De most már jól van, csak az orra folyik egy kicsit.

Ildi, örülök, hogy meglett a pénztárcád és hogy a férjed is megengesztelődöttKép

Na megyek is , még sütök sütit.

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánunk!

Erika és a fiúk

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Ági,
mi sajnos antigyogyót szedünk, Augmentin duo-t. Amit ti szedtek az antigyogyó helyett van? Jó lenne, ha nem kéne azt adni, de sajnos nem vagyok járatos a homeos cuccok közt.
Nem tudtam, hogy Ti is betegek vagytok!
Erdélyben nagyon sűrű volt minden. Sokan voltak, bánat volt, ajtónyitogatás, beteg unokatesó (39 fok lázzal, köhögés, takony, stb), csodálkoztam volna, ha Eszter nem betegszik meg.
Arra azonban nem gondoltam, hogy ennyire Kép.
Nagyon sajnálom, remélem a láz lassan elmúlik és nem jön elő egy darabig.
Most kihoztam a kiságyat a nappaliba, itt elvan (tévézik néha - nem akarom pedig!!!), kicsit eltereli a figyelmét.
Enni semmi szinte, csak anyatej. A dokinéni (tudod, most helyettes van) mondta, nem baj, ha nem eszik, csak a folyadék meglegyen.
Szóval sz@rul vagyunk, na. Magyarul és röviden Kép Kép Kép.
Kellene egy kis pozitív feltöltődés, de nem tudom, honnan. Asszem nagyon lemerültem és nincs energiám.

Estére lehívtuk Mónikáékat vacsizni. Gergő főzi a halászlevet (bajait), én meg a gubát készítem.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Nagyon sajnálom az Esztert.Szegénykém,remélem,most már jobban lesz.
Elhiszem,hogy el vagy keseredve,de próbálj örülni az ünnepnek.Van egy gyönyörű lányod,és pár nap múlva nem lesz semmi baja.
A Noémi is néha nézi a tévét,addig egy kicsit csendben van.Egyébként ma nagyon jó kislány,még egyedül is játszott.(Ez nála nagy dolog.)
Most sül a halacska,a férjem pedig mossa fel a konyhát.Leteszem a lányt aludni,és díszítjük a fát.A tiétek kész?

Ildi
tfildiko

Ildi,
most ért haza Apa, isteni sütiket sütött Mama. Adtam egy "pofont" magamnak és mondtam, hogy össze kellene szedni magam Kép. Jobb Kép.
Apa kiment az erkélyre Eszterrel kicsit, én gyors' felmosom a konyhát, tusolok és díszítjük a fát. Nemsoká jönnek a szomszédék, kész kéne addig lenni.

Ja, muszáj volt kivinni Esztert, már vette a kabátját, hogy menne ki Kép. Most nincs láz, ennyi nem árt szvsz.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Ági: Bogi jön hazaKép Meg anyuék is jönnek persze, már nagyon várom öket Kép Nem nagyon fözöcskézek, tegnap csináltam tyúkhúslevest, azt esszük ma vacsira, pulykasülttel.Én ugye só nélkülKép A párom utálja a halat meg a mákos gubát is -minden ami mákos-(nem tudom, hogy lehet ezeket nem szeretni) De hát én magamnak biztosan nem fogok csinálni egy adag hallevet (só nélkülKép) Szóval ez az idei elég rendhagyó karácsony lesz! Jövöre majd kiteszek magamért, de most csomó mindent nem ehetek...és nem akarok kisértésbe esni.....Olyan rossz, hogy a többeik ehetnek én meg nem. Akkor szolidaritást kéne vállalniuk...nem? Kép

Ma reggelire fonott kalácsot ettünk vajjal és hozzá kakaót, ennyit ettem ma összvissz és már megint 130/92 a vérnyomásom! Pedig egész nap fekszem. Halálra is unom magam, mert tényleg szinvonal alatti filmeket nyomnak a tévében. Egyedül a Travel chanelen vannak jó müsorok!

Kriszti: Jobbulást kívánunk Eszternek. A lázon kívül milyen tünetei vannak még? Sztem sem árt ha pár percre kiviszitek levegöre, söt! Energiák mennek:++++++++++++++++++++KépKépKép

Erika: Köszi, már jobban vagyok, most hogy tudom, hogy jön Bogi méghozzá hamarosan Kép Bár délután is még sikerült sírnom!Kép

Puszka
Enikö

ceniko
Szeged

Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!!!
NIna
nina74

Mindenkinek bekes, meghitt, bejgliillatu kellemes karacsonyt kivanok

Dobo Petra es Viki *2003.06.19.
petra28

Enikő!

Pár hónap múlva te is ehetsz nagyokat.Muszáj kibírnod.
A fonott kalácsot én is szeretem.Mikor ér haza a Bogi?

Kriszti!

Örülök,hogy jobb a kedved.
Apának most adtam oda az ajándékát,nagyon boldog.A Noémi nem igazán örült a fának.Jövőre már biztos,hogy jobban fog neki tetszeni.

Ildi
tfildiko

Kriszta! sajnálom hogy Eszti nem javult. Remélem holnapra jobban lesz.

Hát a tv müsor tényleg nagyon gyatra.

Ági! én tavaly csináltam nem emlékszek nagy kosszal járna. Most nincs hozzá eröm.

Erika! Köszi nem is tudtam ott is van biobolt.

Akartuk Orsit jövö héten vinni usziba, de most hogy mindenfele hallom sok a beteg gyerek, nem tudom félek elkapna valamit. Vagy ez hülyeség?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Erika!

Mi finomat sütöttél?

Kármen?

Mi újság nálatok lakás ügyben?Most gondolkodtam azon,hogy milyen jó lenne jövőre egy új lakásban karácsonyozni.

Jó éjszakát Mindenkinek!

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Csak bekukk, további szép ünnepetKép

Kriszti! Ha ember hazaér a kocsimosásból, viszek le coryzáliát, meg megnézem a lázmérőt is. Ok? Nem zavarok úgy fél óra múlva?

angiszeged

Ja, és hír: akinek rajtam kívül voltak álmatlan éjszakái ;) Bogi súlyfejlődése miatt :D, azt szeretném megnyugtatni. Mióta messziről elkerülöm a mérleget, és éjjel is szoptatok, azóta beinudlt a súlya. Már 5900gramm, ami azt jelenti, h 1hét alatt hízott vagy 200at, de nem is emlékszem pontosan. Mindenestre bebizonyosodott, h műpara volt az egész. Pár nap múlva lesz 3hós (28-án), kíváncsi vagyok, akkora mennyit hízik még. 1hónapja (28-án) volt 5470gramm.

Itt is köszönöm Ágci a segítséget, nagyon hasznos volt!!!

angiszeged

Lányok! Lenne egy felvetésem:
Mit szólnátok hozzá, ha csinálnánk egy receptgyűjteményt? Annyi klassz dolgot írtatok le a napokban, és korábban is, csináltatnék emberrel egy helyet, ahová mindig mindenki (névvel jelezve természetesen) fel tudja tölteni a receptet, és a kaja képét is (ha van).
Lehetne gyorsakat (amit a gyerekek mellett is el lehet könnyen készíteni), lehetne olcsó kategória (nem utolsó szempont a 7köznapokban), sütik, és ünnepi ebédek, vacsorák.
Mit szóltok? Nyugodtan mondjátok meg, ha hülyeségKép

angiszeged

Angi!

Örülök,hogy minden rendben a Bogi súlyával.Jó nagy baba.
Szívesen vennék egy két gyors receptet.A Noémi mellett nincs időm főzőcskézni.
További szép napot.

Ildi
tfildiko

Angi: Sztem is jó ötlet a receptgyüjtemény! Söt, szupiKép
Örülök, hogy Bogi súlya okés, na meg, hogy meggyógyultKép

Anyuék most mentek haza, nagyon jól esett, hogy eljöttek. Ez volt életem elsö karácsonya, amit nem otthon anyuékkal töltöttem, hanem már az "új" családommal. Mit mondjak, otthon jobb volt. Itt valahogy nem volt olyan igazi karácsonyi a hangulat, pedig igyekeztem azzá tenni.Tegnap este nagyon szarul voltam, minden bajom volt. Hiányzott az otthoni hangulat! Na jövöre majd hazamegyünkKép!
Bogim éppen húzza a lóbört. Sokat játszottunk ma, kifáradt a lelkem Kép Az ajándékok közül apa fa kisvasútjának örült a legjobban, szinte csak azzal játszikKép A többiek ajándéka le van tojva!Kép

A vérnyomásom továbbra is magas, és már a párom is észrevette, illetve ö vette észre hogy be van dagadva a lábamKép Aztán anyukám megnyomkolászta és ö is mondta, hogy hát ez dagadtKép
Pedig abszolút sómentesen étkezem, ennél kevesebb sót, már nem is ehetnék....
Azt viszont észrevettem, hogy annyit nem pisilek, mint amennyit iszok. Nincs arányban. Akkor most nem kéne annyit innom?? Vagy mit csináljak, hogy ne dagadjon a lábam???

Na megyek vízszintesbe rakom magam, mint mindigKép

Ildi10 küldött smst, hogy már 4x annyit sikerült neki fejnie, mint a kórházban és hogy Szimike is nagyon sokat eszik KépKép Nagyon örültem a hírnek Kép Ügyesek!!!Kép

Puszóka
Enikö

ceniko
Szeged

Enikő!

Mennyit iszol?Próbálj meg minél kevesebbet inni.Én amikor terhes voltam,másfél liter ásványvizet ittam,és az bőven elég.(A doki mondta,nem voltam soha bedagadva.)
Örülök,hogy újra itthon a Bogi.Ti mit vettetek neki?
Nekem sem volt igazán karácsonyi hangulatom.Mi 25-én általában haza szoktunk menni.Noéminek pedig a műanyag könyv tetszik nagyon.Egész nap azt rágcsálja.

Ildi
tfildiko

Teszek fel 2 képet a Noémiről.
Kép
Kép
Ildi
tfildiko

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?