Sziasztok!
Először is Erák! Óriási gratula és az egyik legparásabb paramami címemhez híven tovább szorítok nektek, hogy minden rendben legyen! DE miért ne lenne??!!!
Era! csodababaaaaaaaaaa, és már milyen szép nagy!!! juj, úgy örülök!!!!Mikor mentek legközelebb? Rosszullét??Te dolgozol? Vigyázz magadra nagyon! Semmi hajlongás, hirtelen mozdulat, emelgetés!
Zafír! egyértelmű, hogy nálatok is minden rendben lesz, és ilyenek ezek a nőgyógyászok, anno a petezsák után minket is több hétre el akart "küldeni" a dokker, de mi is kikönyörögtük a korábbi uhu-t! maximálisan megértelek! és ott lesz az a gyönyörű szívhang és már csodaszép nagy lesz babóca is mire mentek! Rosszullét??Te dolgozol? Vigyázz magadra nagyon! Semmi hajlongás, hirtelen mozdulat, emelgetés!
Leeda! olyan rossz lehet, hogy egyedül vagy. de tudom a munka, pénz sajnos néha ilyen helyzetekbe hozza a párokat! puszillak és gyere sokat! unokaöcsid? már biztos tök sokat nőtt!
Npgy! pusza Virágszálnak és anyujának!
Mici! Nálam is volt hasonló a meforalnál, de kb a 3. hétre beállt és rendben voltam.... aztán az 5.-en kiderült a csoda! kívánom, hogy mielőbb így legyen nálad is!!!!! De a dokinő azt mondta, hogy ha gond lenne menjek vissza és ad mást! esetleg gondold meg, ha nem javulsz! puszaaaaa
Julcsi! ezek nem is rossz eredmények, vagyis persze a dokinő tudja... de bizti hamar lesz eredménye a diétának! Hogy van Szonja (juj, remélem jó emlékszem, kissé kihagy az emlékezetem mostanság
)?? nem tennél fel egy képet róla?
Kisalag! csoki--hmmmm, sütike hmmm.... naná, hogy elcsábulunk, szerintem mind!!!
Hogy vagytok, mi van veletek?
Barikám puszillak, a mai "döbrögizésem" után tudom milyen lehet neked, hiszen láttam a kollégák fejét miko indultam haza, hogy VÉGREEEEE!
jaj, nem is tudom kit hagytam ki, vagyis sok-sok mindenkit...
mindenkit puszilok!
Babola! Mi van veled? Hogy vagy??? Kismami? Az ikrek???? bújj elő!!!
Rencsi! remélem gyorsan jobban leszel és a kistesó picit hagyja anyut élvezni a pocakosodást!
szóval még egyszer pusza mindenkinek!