Új privát üzeneted érkezett!

Vegyen mindenki a laptetőmből egy szeletkét, hátha szerencsét hoz! :D

Kriszto,
mi volt?

Mné,
mi most parkolópályán vagyunk, a párom gyógyszert szed, majd valamikor visszamegyünk urológushoz, ha itthon lesz. :?
Amúgy dolgozom, néha eljárok tornázni, tesómhoz átjárok babázni, ennyi :)
leeda

Jajjjjj lányok! Én sem nagyon bírom ki szerdáig, de így sokkal kényelmesebb lesz, mert 5-re megyek és biztos hogy 5-kor is kerülök sorra, nem kell várnom. Paragi mindig sok időt hagy két betege között, így lesz időm mindent megkérdezni tőle, amit csak szeretnék.

Szélkisasszony: Remélem anyósod hamar felépül.

Már elég régóta van hányingerem, de ma reggel meg volt az első hányás is. :( Azóta sem vagyok valami jól, nagyon émelygek. Nem mondom hogy kellemes volt, de nincs okom panaszra, mert ez csakis jót jelenthet, vagyis törpécskéink még velünk vannak :D

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Sziasztok

Megjártam a szájsebészt ,40 másodperc alatt kikapta a fogamat :lol:

Remélem gyorsan begyógyul,és akkor a fogaim is ki vannak pipálva,márcsak kardiológia és kezdőthet az adatgyűjtés Dévainak.....

Gratulálok az első hányáshoz Zafír az tényleg nagyon jót jelent,ha ilyen tüneteket produkálsz :P

puszi mindenkinek további szép napot 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Kriszto: :shock: :shock: Mi volt?

Zafír: :lol: erről a mosolyogva hányás jutott eszembe... Talán Kriszto írta egyszer. Minden nap eszembe vagy ám! De egyre fogynak a napok! És már dolgozol? Mondjuk talán egy picit el tudja terelni a gondolataid.
Jut eszembe: te még használsz utrogestant? Csak mert van 3 doboz otthon 2013-as lejárattal és szívesen oda adom nektek. Nekem mostanában nem hiszem, hogy kelleni fog.
Köszönöm, aranyos vagy. Sajna anyósom nincs valami jó mentális állapotban. Mint kiderült jó ideje nem szedte rendesen a gyógyszereit így most nagyon kell rá figyelni. És persze kell néhány hét, amíg beáll a normál szint a szervezetében. A párom rohangál haza délben, hogy biztos bevegye a gyógyszert és egyen... Nekem inkább a lelki oldala nehéz.... De reméljük, hogy hamarosan jobban lesz.

Kata: az állatvédőrség egy önkéntes dolog. Remélem, majd menthetem szegény állatokat...

Lányok, én ma reggel vérvételen kezdtem (TSH) és már nagyon elszoktam a tűktől. :? :roll: :roll:
Egyébként az asszisztens nagyon aranyos volt, mert egy csomó mindent megnézet a laborban. Köztük, hogy most volt-e peteérésem. Hát nagyon kíváncsi leszek.
szélkisasszony

Zafír!
juhéééé hányás... :lol: :lol: mármint érted, tök jó, tök jó...

szóval az volt, hogy odamentünk, ugyebár genetikai papírért, hiszen az afp nem lett tökéletes. Elekes elmondta, hogy csak akkor tud genetikai véleményt kiállítani, ha a 12. heti genetikai ultrahangot olyan uhu-s végezte, aki FMF vizsgával rendelkezik a tarkóredő mérésre, ha nincs rajta az FMF (fetal medicine foundation) vizsgával rendelkezők listáján, akkor ő nem adhat ki olyan szakvéleményt ami ezt elfogadja... tehát most olyan mintha nem lenne 12. heti genetikánk, uhu-nk.... (persze ezt képletesen mondja, biztos jó az eredmény meg minden, de nem fogadhatja el, mert nincs nemzetközi vizsgája a szonográfus nőnek....)
tehát vagy megyünk a sote-ra a genetikai tanácsadásra, ahol 100%, hogy hasbaszúrnak, úgy, hogy ha jók a kombinált eredményeink (amire Elekes azt mondta, mindentől függetlenül, hogy biztos jók) akkor 330-szor nagyobb az esélyem, hogy el is vetélek...
vagy - és ezt választottuk. Levettek tegnap vért négyes tesztre és hétfőn ennek ismeretében meglesz a 20. heti uhu és kapunk majd genetikai szakvéleményt, hogy minden ok... annyi, hogy nem 95%-os lesz a megbízhatósága, csak 70, mert a négyes teszt kb ennyire megbízható, mert ugyebár a kombinált nem biztos, hogy jó...
tehát a magyar egészségügyről: az afp egy k--- nagy baromság!!! emiatt és a lelkiismeretességünk, hogy kiderítsük, minden ok-e miatt egy hetet megint várunk, 60ezer forintunk egy kis bónusz ebbe az egészbe, csak azért mert az afp miatt kell a genetikai vélemény, ami vagy magzatvíz vizsgálat fokozott vetélési kockázattal vagy ez amit választottunk...
bonyolult, de remélem érthetően leírtam. Elekes azt mondta hazamehetünk és nem kell megcsináltatni, de akkor ő nem tud papírt adni... életemben ilyen korrekt és normális orvossal nem találkoztam... egyetlen percre sem ijedtem meg, egy percig sem mondta azt, hogy baj van/lesz, sőőőőőt szerinte minden rendben csak ő is védi a "fenekét" ami érthető, és minden jó eredményünk ellenére ő is megcsináltatná még ezeket, gyakorlatilag megerősítésként...
ne haragudjatok, hogy hosszú lettem, de ez kész kabaré....
ha nem megyünk el hozzá, akkor simán elfogadjuk, hogy minden ok, csodás eredmények stb. és ez biztosan így van, de a tanulság mindössze annyi, hogy a következő babócánkat a 12. héten ő fogja majd megnézni és akkor nem lesz kétség, hogy minden ok, úgy ahogy a most pocakban lakó kisasszonynál sincs semmi baj!

(egyébként nem gondolom, hogy egy, az FMF vizsgával nem rendelkező, de profi uhu-s ne adna jó eredményt, arról nem is beszélve, hogy a kombináltat gép elemzi... szóval ez a hülye afp miatt van, hogy ennek utána kellett járnunk... pecccchhhhhhhhhh)

na még egyszer bocsi, csak tanulság mindenkinek, hogy a 12. heti genetikai uhu mennyire fontos!!!

dolgozni kellene, de nincs kedvem....

akinek drukkolok, annak naaaaaaaaaaagyon!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

meg persze mindenkit pusszantok és igyekszem legközelebb nem csak magunkról írni... :oops: :oops:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto: :shock: :shock: :shock: :shock: Szegények! Még jó, hogy vannak ennyire lelkiismeretes és normális orvosok. De azért bekukkantott ő is?
szélkisasszony

nem, nem csinált uhu-t csak beszélgettünk, majd hétfőn lesz ultrahang a teszt eredmények függvényében.....
de hiszem, hogy tényleg minden rendben.. Ficánka folyamatosan jelez :D :D

olyan nyomott a hangulatom.... rajtatok nincs rajtatok a tavaszi fáradtság?

Mné! Merre megy a zurad?

Kisalag! megint eltűntél!!!!

Reni! és te hol vagy????

kriszto

kriszto82

Sziasztok,

Era és ZAfír: szívből gratulálok a kismamáknak!!!!!!!!!!!

nem jövök mostanában mert nagyon rosszul vagyok és nem akarom itt rontani a levegőt....igen az 5 héten még mosolyogva hánytam mert örültem hogy akkor biztos minden ok a babával.....de már annyira ki vagyok h élni sincs erőm.....és tudom hogy itt mindenki a hányásra váygik akkor meg minek panaszkodjak......amilyen brutál nehéz volt az első terhesség (kb mint Csutikának) ez sem sokkal jobb....
Egész nap rosszul vagyok teganp éjjel éjfélig hánytam majd aludtam 4 órát és kezdtem előlről mivel üres a gyomrom általában gyomorsavar hányok.....hajnalban már vagy 10x aztán elkezdtem bőgni mert már a sav annyira mart és annyira fáradt voltam..... ami még van hólyaghurut.....ezt szerintem mindenki ismeri augmentin kéne szednem de mindig kihányom.....ja és egyálatlán nem tudok wcre menni.....akár hetekig sem.....így gyógynövényes hashajtót szedek amitől meg brutál rosszul vagyok.....

azt hiszem ennyi elég volt belőlem.....jövök majd és újra a csapat aktív részése leszek ha már kicsit jobb lesz a helyzet addig is puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!

Kép
rencsi79

Szélkisasszony: Óóóóóó! Én csak 1 hetet voltam otthon. 12.-e óta már dolgozom. Én annyira nem mosolyogtam reggel, nehezen hányós vagyok, tartogatom ameddig lehet. :lol: Igen, használok még utrogestant és szívesen átveszem azt tőled, előre is köszönöm szépen. Gondolom egyeztetünk majd sms-ben. :D Írj ha megvannak a laboreredményeid.

Krisztó: Szép kis kálvária. A lényeg azonban az, hogy minden a legnagyobb rendben van a kiscsajszival. :D

Zafír
zafir100

Kriszto,
nem semmi :shock: De szerintem is minden rendben lesz, egy ilyen szépen indult történet csak csodálatosan folytatódhat... :D :D :D

Rencsi,
hú, remélem, hamarosan jobban leszel. A hólyaghurut sajnos nekem is ismerős, és csak gyogyótól múlt el. Nincs olyan szer, amit vénásan is be lehet adni??? :shock:

Szélkisasszony,
remélem, jók lesznek a leleteid!

Zafír,
majd belejössz, hogy ne tartogasd... :D Nagyon várom már a holnapi beszámolódat!!! :D :D
leeda

Leeda: A munkahelyemen muszáj tartogatnom. Még nem akarom a hírt megosztani senkivel. 9 nőre jut 1 wc, így valaki elég hamar kiszúrná, hogy valami nem stimmel velem. :lol: Folyamatosan hányingerem van már lassan másfél hete, sajnos napközben is, de harcolok vele. Reggel volt segítségem, férjecském fogta a homlokomat és simogatta a hátamat közben. :wink: Így sokkal könnyebb volt.

Zafír
zafir100

Leeda,
nem tudom...remélem hamarosan jobba leszek és akkor bent marad a bogyó majd.....

csajok egy kis érdekesség amikor írtam a bejegyzést akkor a látogatottság 1152654-en volt most meg 1152874 vagyis 3,5 óra alatt 220x nézték meg az oldalunkat.....ez durva jó sok zugolvasónk van....

Kép
rencsi79

Kriszto: többször is átolvastam amit írtál, mert egyszerűen hihetetlen, hogy ilyen van és megtörténik! Őrület, hogy miken kell keresztül menni, de hiszem sőt tudom, hogy minden rendben van Bogyókával!!!!! :lol: és nagyon jó érzi magát anyukája pocijában! :lol:
Mi tegnap voltunk nődokinál, minden rendben van, ő is megerősítette, hogy nagy valószínűséggel kislány! :lol: :lol: :lol: :lol:
Már naponta többször ficánkol, van mikor komplett sorozatot lead, nagyon jó érzés...... Már több napja ő ébreszt, fél 7-kor rendszeresen rugizik :lol: :lol: :lol: :lol:

Cica: hajrá, egyre közelebb a cél felé! Nagyon drukkolok!

Mindenkinek drukkolok és puszilok, bocsánat, hogy a többieket nem szólítottam név szerint, de olvaslak Titeket és nagyon-nagyon szorítok mindenkinek!

npgy
Budapest I. kerület

Köszi a drukkot npgy 8)

Hát nem fogok sokat aludni,mert lüktett az egész fejem és nyáladzok mint egy fogzó bébi (ezt Te is hamarosan megtudod,hogy milyen érzés :lol: csak a másik oldalt 8) )

pusza és drukk mindenkinek :P
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Jó reggelt lányok!

Ma megyek uh-ra. Indul a para.
SZORÍTSATOK LÉCCCCCCCCCI!!!!!!!!!!!!!!!!!
:oops:

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

nagyon drukkolok Era 8) minden rendben lesz
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Szoríííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííít!!! :D :D :D :D mikor mész? mikor tudunk meg valamit????

kriszto

kriszto82

Era: Szorítok!!!!! Hányra mész? Éééééésssssss, újra egy közös dolog: én is ma megyek UH-ra. :lol:

Zafír
zafir100

Zafír, Era,
nagyon szorítok!!! :D :D

Rencsi,
remélem, hogy napról- napra jobban leszel... :wink:
amúgy Te hol látod az oldal látogatottságát??? :shock:
leeda

Zafír nektek is megy a drukk 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Szorítok nagyon én is!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rencsi: remélem, hamarosan jobban leszel. Szegénykém.
szélkisasszony

Köszi lányok!

Kriszto, fél kettőre megyek (remélem most nem mondják le :roll: )
Délután jelentkezek, remélem jó hírekkel.
Zafír, igen, és ez tök jó. Fej-fej mellett haladunk.Tök jó lesz, mindent egyszerre csinálunk majd :lol: :lol: . Nagyon drukkolok Nektek. Jól emlékszem, Délután 5-re mész?

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Leeda,
köszönöm! amikor megnyitod a társalgóban a Dévait akkor ott van h válaszok és megtekintések száma....

Szélkisasszony,
neked is köszönöm, biztos jobb lesz idővel....

Era, Nagyon drukkolok minden rendben lesz+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
rencsi79

Era: Igen, 5-re megyek. :D

Zafír
zafir100

Azt hiszem naaaaagyon hosszú lesz ez a délután!!!!! :twisted: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
szélkisasszony

Sziasztok!

Era, Zafir, gratulálok, és drukkolok az UH-khoz!

Ma voltam Rencz doktornőnél, nekem is enyhe IR-em van, de semmi komoly, 'csak' diétáznom kell, gyógyszer nem kell. 180ch-s diétát irt elő, de simán mehetünk lombikra amikor csak akarunk.
Tudom h ez egy Dévais fórum, de nekem ez a Ciris eddig nagyon bejött, kár h nincs felesleges félmilliónk egy lombikra:(
vjulcsi

Vjulcsi,
milyenek voltak az eredményeid?

Rencsi,
nekem másképp jön be az oldal, én csak lapozni szoktam :D Jobban vagy??

Era,
Te már hamarosan végzel is :wink:

Zafír,
Te meg mindjárt indulsz.... :D

Cica,
remélem, a fogad már jobban van! Vagyis a helye... :)
leeda

Leeda

Köszi a kérdésed ég és föld a tegnapihoz képest .Hál Istennek gyorsan rendbe fog jönni szerintem.

Nagyon izgulok az Uh csajokért ,kéretik jelentkezni minél hamarabb.

Mindenkinek szorítok

szép napot

8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Vjulcsi,

engem is érdekelne, hogy milyen eredményre mondta ezt a doktornő. Megírnád nekünk?

Köszi
plonsk
Budapest

Sziasztok,

Rencsikém
február óta én is "zugolok" . De képzeld ahogy beírtam múlt héten én is kaptam mailt egy Dévais anyukától (puszi neki ha olvas :))
szóval biztos sokan bekukkantanak. Bár nekem is kimaradt egy másfél év és nem ismerem mindenki "előéletét" és így nehéz hozzá szólni.
Sajnálom ,hogy megint kísért róka koma , de remélem most nem tart olyan sokáig.
Julcsi,
tudtam ,hogy nem lesz gond ! Írtam is a facén. A diétát meg már el is kezdted. Mit mondott RR a hormonjaidra? Gondolom rendben van ott is minden.

Zafír és Era,
ha már ilyen sok a hasonlóság akkor hasonlóan szép délutánt mindkettőtöknek !!!

Kriszto,
képzeld a barátnőm egyidős várandós veled és Ő is hasonló kálváriát jár , mint Ti ,de ő még lisztérzékeny is és immunhiányos is, úgyhogy nem ajánlott neki a magzatvíz vétel. Ő most Hajdú doktornőhöz megy(MÁV és Istenhegyi) . Őróla már itt is olvastam sok jót , hogy ha Ő azt mondja minden rendben akkor az úgy is
van. Bár biztos vagyok benne ,hogy csodababával így is minden rendben :)
miciona

Sziasztok,

most nagyon dilemmázom, mert szeretnék időpontot kérni Dévaihoz, de előbb Rencz Rita doktornőhöz szeretnék elmenni, akihez ápr. 11-re van időpontom.
Szerintetek ha most kérek Dévaihoz időpontot, akkor mikorra adnak?

Köszi előre is!
plonsk
Budapest

Sziasztok!
Egy gyors bekukk, aztán majd később jövök.

A méh üregében egy embryo, CRL:0,36cm, jó életjelenség.

Ő a mi kiscsibénk!!!!!!!!!!!! És donbog a kis szíve.......

csajok annyira-de annyira BOLDOG vagyok

köszönöm mindenkinek a drukkokat

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Zafír, hogy vagytok?
Végeztetek már?

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

ERa!

Szuper! :)

Akkor most gyorsan cseréld le azt a szomorú vonalzódat valami sokkal-sokkal vidámabbra, jó?
plonsk
Budapest

Era,
:D :D :D :D
igen, én is szeretnék valami vidám vonalzót látni!!! :lol: :lol: :lol:
leeda

"A terhes uterusban egy élesszélű petezsák, benne egy szabályos szikhólyag." :D

5 hetesnek felel meg a mi kis törpikénk.
Kontroll 2 hét múlva, Paragi 4 hét múlva szerette volna, de mondtam hogy addig nem bírom ki.

Kép

Zafír
zafir100

Era: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D SZUPER!!!!! Most más tényleg cseréld le azt a fránya vonalzót. :lol:

Zafír
zafir100

Erák: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De jó! De jó! De jó!!!!!!!!
A képet külön köszi!

Csodás estét szereztetek!!!!!
szélkisasszony

Zafír,
gyönyörű a Gombóckátok!!! :D :D :D
leeda

Zafír neked is nagy gratula! Nektek is spontán jött össze? Már nem emlékszem, ne haragudj... :oops:
plonsk
Budapest

Ponsk: Sajnos nem. 3. donorspermás lombikunk eredménye. :D Majd a következő. :lol:

Zafír
zafir100

Két Eruskának szívből gratulálok, csodásak ezek a hírek!!!!!!!

Puszi, és tessék ünnepelni apuskákkal :lol:

Krisztó: jajjjj, szegény , a fene vigye el ezt az afp-t :twisted:
gyere majd a hírekkel, bármi is van! Puszi
katapetra

sok boldogságot és jó egészséget a két friss kismamának 8)

Persze mindenkinek ugyan ezt kívánom, remélem mi is átélhetjük majd a csodát hamarosan

Végre megint jó hangulatú a fórum csak Kretty hiányzik :cry:

Kagyló ?Gigi?

Régen hallotunk felőletek remélem minden oké.
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Két új kismamának sok boldogság, és nagyon vigyázzanak a babákra.
A már félidős kismamák meg no para, minden rendben!!!!
Rencsi, jobbulást!!! Apud hogy van?
Van most indulónk, vagy tesztre várónk?

Diplomáról lemondtam, majd decemberben, még két elmaradt vizsgát kell pótolni, amik szintén baromi nehezek. Már voltam vasárnap tanfolyamon és most hétvégén megyek megint.
Gyerkőcök elindultak, nagyon édesen togyognak. Nincs olyan, amit csak az egyik csinálna, a másik pár nap múlva utánozza.
Egy csomó dolgot megkeresnek, tudják a testrészeket, annyira hihetetlen.
Sári ma egyedül kanalazott egy kicsit, Ő minden után érdeklődik. Matyi csak a mászás felfelé, és fejreesés érdekli. Napi 2-3 átlagban megvan. Kontrollon minden rendben volt, egy hónapig ne érje a fejét trauma. hahaha, ez olyan, mintha azt mondtanák, hogy egy hónapig ne igyak vagy egyek.

minenkinek puszi, Döbrögiéket is puszizom.

KépKép
momelcsi

Era, Zafír: Gratulálok! Nagyon boldog babavárást kívánok! :lol: :lol: :lol: :lol:

npgy
Budapest I. kerület

Melcsike, átadom a fiúknak :lol: Húú de édik lehetnek. Mi már most attól elalélunk,h magyaráznak. Zalán kiabálva visszabeszél már most :lol: :roll: Benedek meg beszélget. Imádják a plafont bámulni :shock: és imádnak babakocsizni :lol: Pénteken megyünk majd Dévény tornára, ott elvileg fel is méri a csaj majd Őket...jövő héten meg megyünk még neurológushoz is. Amúgy Benedek, mintha megérezte volna a tornát,mert pár napja olyan gyönyörűen forgatja a fejét,h csak ámulunk és bámulunk :roll: Zalánka is nagyon ügyi, de ő leginkább a kaja után fordítja a fejét :lol:
Amúgy nálunk Benedek csinál először mindent és rá pár napra jön Zalán. Kíváncsi leszek,h egy meddig lesz így. Utol éri e majd Zalán Benedeket, vagy mi lesz az amit Ő előbb fog csinálni a tesónál :)

Na lépek,mert mindjárt jön a védőnő :shock:

Mindenkinek szép napot!

bari6

nagyon gratulálok az új kismamiknak, gratulálok a picúroknak, a félidőseknek és tessék továbbküldeni rókakomát az legifjabbaknak és nekünk reménykedőknek :) én már választottam is gólyát Bari laptetőjéből akinek kinyitnám az ablakot, hogy letegye a dupla csomagot-azt a nagyot ott középen :wink:

Sok erőt adnak a pozitív tesztes és az UH-s képek! Milyen csodás, hogy már ilyen pirinykán is lehet látni a babókat! - és a vonalzó is jó ötlet (tessen már azt a szomorút lecserélni vidámabbra :lol: hiszen már ott a csodababa).

kismamik: megérzitek a frontokat, vagy nem hat a terhességre a hideg-meleg front?

diétázók: nem csábultok el egy kis csokira? tudjátok tartani a diétát?

naposabb napot 8)
kisalag
Fót

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?