Zafíííír!!!!
Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuu, subidubidúúúúúúúúúúúú! szuper, szuper, ha tudnád, hogy szorítottam..... sejtettem, hogy nagy dolgok vannak nálatok készülőben!!!
Reni! Ha tudsz gyere pár szóra, hogy hogy vagytok!!!!! Apud, kisfiad és a pöttöm a pocakban!!!
Kata! drukkolok, de úgyis ügyi leszel!!!
nálunk félidőőőőő.
lányok egy picit hadd legyek érzelgős, csak a mai napra való tekintettel...
ezelőtt fél évvel, amikor az új intézetet "megnéztük" és Rencz doktornőhöz bejelentkeztem... semmi kedvem, semmi erőm nem volt az egészhez, kicsit kezdtem azt érzeni, hogy nincs tovább, hogy nem tudom a megoldást és nem is fogom tudni soha, arra a kérdésre, hogy lesz-e és ha igen mikor gyermekünk.... aztán egy december elejei reggelen a "semmiből" lett egy csíkos tesztem!
az elmúlt 5 hónap eseményei, főleg az első három, nos életünk talán mindennél nehezebb időszaka volt (vagy nem is tudom, de nem volt egyszerű, az biztos).... amikor az ember foggal-körömmel kapaszkodna-kapaszkodik egy talán valóra vált álomba, amikor mindenegyes gondolata a "talán" velünk is megtörténhet, "talán" mi is leszünk csodák, példák valakiknek, hogy IGEN! .... elmondhatatlan érzés.
A hisztikkel, rosszullétekkel, nyűgösséggel, amiket a környezetemnek el kellett és sajnos a mai napig el kell (mert nem javult) viselni... és azokkal az apró örömökkel amik egy-egy, az orvossal való találkozáskor leptek meg minket, egy újabb apró ugrás a "mindenrendbenvan"- felé.. elmondhatatlan, leírhatatlan...
és itt a 20. hét. el sem tudom hinni, egész nap bőgök...
Hiszem, hogy a paramamiság normális, tudom, hogy itt mindenki az lesz!!! és legyen is mielőbb!!! és hiszem, hogy ha lassan is de elérjük a céljainkat, LÁNYOK! MINDANNYIAN!!!
szóval még egy kicsit parázok, hogy mi lesz hétfőn Elekesnél, de valahol a szívem mélyén érzem, hogy ez a kishölgy a pocakban rendben lesz!
Ne haragudjatok a hosszú és nagyon érzelgős kitörésért, de el kellett mondanom Nektek, hiszen úgy szeretem ezt a kis közösséget és anno a rosszat is megosztottam Veletek, és talán most lesz aki hasonlóan korábban hozzám, erőt tud gyűjteni mások csodáiból...
Ölelek mindenkit, megyek a mosdóba bőgni tovább....