Új privát üzeneted érkezett!

Katapetra:)
Már jól van a kisfiam,3 napig most nem tanulnak és bejárják itt Budán a környékünket:))
Lessem a pajzsmirigy eredményeket de még nem jött meg.

Csajok!

Hogy mindenki tudja azért mondom el,hogy a Centrum Lab a levett vérmintákat 2-3 napig tárolja, így ha az orvosi konzultáción vérvétel másnapján még kérnek egy két dolgot,csak fel kell hívni őket és pótolni lehet a már levett vérből:))))
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Mné, nem tudtam saját dokihoz menni :(
A kútvölgyiben voltam, de nem nőgyógyinál, hanem szonográfusnál. Igazából Ő nem igazán illetékes a kérdéseimben. Annyit mondott, hogy kb.4 hetesnek felel meg ez a petezsák (5hét+3napja volt utoljára vérzés) , de én úgy éreztem, hogy ez nem gond.
Katám, teljesen jól emlékszel, a bal oldali petevezetőmet eltávolították, és a jobb oldali is "csak nagy nyomás mellett volt minimálisan átjárható).

Ja, és az egyik petefészkem nagyon csúnya :( , ismét endometriózis. De a dokinéni azt mondta, hogy ezt most meg se halljam, majd visszatérünk rá szülés után. :) :)
úgy legyen

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era!

A csodababád el fogja tűntetni az endometrózist.
Elvileg nehéz teherbeesni endó mellett, de a terhesség gyógyítja meg egyedül és kb szülés után 4-5-6 évig tart a védettség ellene.

Nagyon szorítok Neked 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Era: gratulálok, ez nagyon szuper! Vigyázz magadra, pihenj sokat!

Cica: nekem vesekövem volt, másfél hónapig szenvedtem vele. Mikor zúzni akartak, akkor már teljesen lement így mivel még nem szültem a sugárzás miatt, ezt nem csinálták meg. Aztán várni kellett heteket, míg a hólyagba került, hogy feltudjanak nyúlni érte. Nagyon örülök, hogy Neked széttudják zúzni, és nem kell szenvedned vele. Meglátod a sok rossz után, már csak jó jöhet, és szívből kívánok Neked minden jót!

Mné: az AFP eredményem hétfőn lesz meg. Ma voltunk az ismerős szanográfusnál. Virágszál nagyon szépen fejlődik, közel 20 cm és 26 dkg. A dokinő szerint akkora, mint egy Rama kocka :lol: . És.... Virágszál szétdobta a lábait, így láthattuk, hogy a mi kis szemünk fénye KISLÁNY!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Óriási boldogság van, a felhőkben repkedünk, olyan mint egy álomvilág.... :lol: :lol:

npgy
Budapest I. kerület

Npgy: Hatalmas Gratula! Még egy kislány a topikon! Szuper jó hírek!

Era: És nem is tudtál beszélni a dokiddal? Vérvételre már nem kell menned ugye? Nagyon szorítok neked továbbra is!

Mné
mné

Npgy 8)

Nagyon örülök,hogy ennyi jó hírt kaptál 8)
Hát úgy látszik az összes csodababa kislány :lol:

Nekem volt már kövem ami kijött ,és majdnem szétrobbantam mikor megláttam,hogy milyen kicsi 5 mm volt és nagyon megszenvedtem vele.

A kőzúzás brutálisan fáj,már volt egyszer :cry: ráadásul ugyanott.
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Sziasztok!

Ezt találtam ma reggel a munkahelyemen az étkezőasztalon :

1332493543.8827.pdf

Remélem, hogy nem nekem címezték!

Minden esetre érdekes a középső szösszenet. Elgondolkodtató!

Mné
mné

Mné: Nem semmi....nekem kicsit "morbid"....de ez csak az én véleményem, én eléggé konzervatív vagyok ilyen kérdésekben!

Npgy: Nem hiába adtad neki már embri korban is ezt a szép nevet:Virágszál!
Gratulálok! A nemek ki lettek egyenlítve! :)

Mi mindjárt indulunk konzira.... :roll: utána irány vidék, anyáéknak ma van a 25. házassági évfordulójuk, és készültünk nekik meglepetéssel...szóval nem tudom mikor fogok jönni.....

Puszi, szép napot!
katapetra

Megjöttek a pajzsmirigy értékeim.

tsh 1,97
f4 9,75
anti-tpo 0,8

Volt valakinek esetleg hasonló? :oops:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Sziasztok!

ERa, gratulálok, tuti minden ok lesz!
És lassan lecserélheted azt a szomorú vonalzódat is egy sokkal vidámabbra!!!
:)
Abban tud valaki segíteni, hogy 3. ciklusnapon LH, FSH és ösztradiolon kívül még mit érdemes nézetni?
Megyek én is Rencz dokinőhöz, és vinnék neki friss leleteket, nem csak inzulinosat...
Köszi előre is!
plonsk
Budapest

plonsk

2-3-4 nap tsh, fsh, lh ,oe2 ,Prolactin

20-21 nap progesteron,testosteron
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Plonsk! a legfontosabb a 3. napon a TSH és prolaktin!!! (persze a többi hormon is fontos, de ezek igazán ezeken a napokon jók, amiket Cica írt. legalábbis nekem az endokrinológusok mindig azt mondták.

Era! Eszméletlenül örülök Nektek! mérhetetlenül drukkolok tovább!!!!

Npgy! Juhéééééééééééééééééé, nálatok is kicsilány!!!! Virágszál... hmmmm... mintha kedves anyuka érezte volna.... :roll: :roll: :roll:
Puszillak és vigyázzatok magatokra!

Csajok! Mindenkit puszilok, el vagyok havazva iszonyúan, de igyekszem jönni.... ha hamarabb nem hétfőn-kedden egy élménybeszámolóval Elekestől/ről.... ha nem veszitek zokon....

Puszi és ölelés mindenkinek!!!!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Drága Kriszto előre is gratula a holnapi félidődhöz ,ha már ennyire el vagy havazva akkor most gratulállak titeket meg:)

Csak így tovább 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Katapetra: Nagyon Boldog 25. Házassági évfordulót kívánok Édesanyádéknak! Sütöttél megint tortát? Majd kaphatunk róla képet? Na és persze várjuk majd a híreket a kozultációról is. :-)

Mné
mné

Lányok!
Fájdogál a hasam :?

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era: Nyugiiiii! Persze, hogy fájdogál, hiszen növekszik babád, és alakul a méhed is. Ahogy Kriszto mondaná: SZUSZÁ!

Mné
mné

Mné: De drága vagy! Köszönöm, anyáék nevében is! :)
Nagyon jól sikerült a nap! Mivel sétarepüléssel leptük meg őket, majd éttermeztünk egyet, így a torta elmaradt :oops: DE igazán nem bánták MOST. :lol:

Jaj konzi! Hát nekem is indul előről a vérvétel...mellvizsgálat, rákszűrés, bacitenyésztés, és lesz újabb Hsg :( de most uh-val....
Szerintetek ez kíméletesebb, mint a röntgenes...mert nekem az is baromira FÁJT :shock:
Férjecskémnek katonatenyésztés.
DE ma ebből megcsináltak ott helyben mindent, kivéve a hsgt, és a 3., ill, 21. napi vérvételt. Arra majd az aktuális napokon kell visszamennem. Férjem hétfőn reggel- utazás előtt- viszi be a mintát tenyésztésre. Így ha nem lesz fennakadás májusban indulhatunk!
Persze a májusi cukkerterhelés még közbeszólhat :?

Drukkoljatok a holnapi Kresz-vizsgára! Pleeeease!!!

Mindenkinek puszi, rohanok tanulni!!!!!
katapetra

Sziasztok!

Először is bocsánat mindenkitől, hogy eltűntem, de zugban itt voltam veletek.Mindenkinek így némán is nagyon drukkoltam, veletek örültem és sírtam. Ha nem zavarlak benneteket, leírnám, ami az utóbbi hónapokban történt velem/velünk.

2012.02.16-án elkezdtük a 3. lombikunkat. Új prorokolt választottak a dokik, a merional és a gonal mellé, megnyertem a nehezen beadható gonapeptylt.
2012.02.29-én, szerdán megvolt a punkció. A punkción volt egy kis riadalom, nagyon leesett a vérnyomásom, fájt a hasam és hányingerem volt, mindenki körülöttem sürgött-forgott. Dévai nem örült, hogy nem akartam a Jánosban tölteni az éjszakát, de végülis meggyőztem. 12 szivecskével a tenyeremben távoztam. Péntekre 6 baba maradt, de nem voltam még elég erős hogy visszakaphassam őket. Nehéz hétvége következett, mi van ha egy sem marad??? De nem így lett. Március 5.-én 3 db 5 napos baba került vissza a pocakomba, bár apánk szerint nagyon bátrak vagyunk, hiszen az endometriózis miatt nagy a hiperstimu esélye.
Ma vagyok az ET utáni 19. napon és piri 10. napja késik. Jól vagyok és hihetetlenül boldog. Remélem senkit nem bántok meg azzal, ha megmutatom ezt a képet nektek.

Kép

Barika, Szélkisasszony, Mné, Katapetra, Primula: Neketek külön is szeretném megköszönni, hogy tartottátok bennem a lelket, akkor is amikor nem éppen a jobbik formámban voltam mégis elviseltetek és támogattatok. :D

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Zafir: GRATULÁLOK!!!! Igen! Igen! Igen! Jaj de szuper! Istenem de nagyon örülök! Nem is tudom szavakban kifejezni! JUPIIIIIIII!

Kép

Mné
mné

Katapetra: Nagyon nagyon drukkolok mára! Ügyes legyél!

Mné
mné

Annyira de annyira nem volt kedvem elindulni dolgozni, de most már ez sem zavar. Úgy örülök! Zafir, hatalmas ölelést küldök neked! Egyszerűen gyönyörű a kép, amit feltettél. :-)

Mné
mné

Zafir: GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

npgy
Budapest I. kerület

Zafír Gratulálok, nagy szurkolok ,hogy minden rendben menjen a ma útján és minden jót kívánok 8)

Na erre van szükség a sok jó hírre:)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Katapetra !

Megy a drukk:)

Minden rendben kell legyen a cukorterhelésen mert te vagy a példaképem a rengeteg mozgással:))))

És nekem kevesebbel is rendbejött 8)
Szóval májusba indulsz,én is akkor akarok, csak még hajtom a többi vizsgálatot.

Nekem egy csomó hátra van :?
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ugyehogyugye?

Sziasztok!!!!

Mné-hez hasonlóan én is kevéske kedvvel ültem a buszon munkába menet, amikor megérkezett Zafír sms-e!!! Na azóta hol pityergek, hol épp nem, de egyfolytában vigyorgok! Tisztára, mint egy vadalma!

Drága Zafír! Itt is hatalmas gratula és gyönyörű baba várást kívánok! De azért az még izgi, hogy hányan is vannak! :wink:

Mné: nagyon-nagyon sajnálom, ami veletek történt. De hihetetlenül erős és önzetlen csajszi vagy! Ahogy tudsz örülni mások sikereinek! Kívánom, hogy hamarosan a Te sikerednek örülhessünk!!!!

Era: neked is hatalmas gratula. Minden egyes csíkos teszt, minden baba, babák újra erőt adnak nekünk várakozóknak.

Később igyekszem hosszabban jönni, de a főnököm váratlanul bejött így csak stikában tudok most írni!

Szép napot!!!!! :lol:
szélkisasszony

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszöntést!

Melcsike, BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK A LURKÓKNAK!

Zafír, ennél szebb sms-re ébredni???!!! Nagyon örülök Nektek és megnéztem a tesztjeimet éééés én nem lepődnék meg,h ha több bébike lenne a pocidban :lol:

Era, gratula csodababához!!!

Katapetra, bizti rendben lesz a vizsgád ;)

Mindenkinek drukk!!! Zugolóknak is drukk!!!

Pussssz

bari6

Zafír, IGENIGENIGENIGENIGENIGENIGGGGEEEEEENNNNNNNN
JUPIIIIIÉÉÉÉÉÉÉÉ

Katám, megy a drukk a vizsgádhoz, de biztos nagyon ügyi leszel.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Zafírkám: Olyan nagyon nagyon vártam ezt a jó hírt tőled!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iszonyú izgi most akkor a te elkövetkező heteid!
Örülnétek az ikrecskéknek? jaj de buta kérdés!!!!!! :lol: persze, hogy örülnétek!
Kicsit zakkant vagyok....nagyon boldog vagyok, hogy sikerült!!!!!
Öllelek kismami :)
Gyere majd hétfőn, hogy mit mondtak!!!!!

Erám: ne izgulj, nem lesz semmi baj, drága!

Két Era, és mind a kettő kismami :lol: és egyszerre.... :lol:

Szélkisasszony: Hogy megy a diéta, mikor mész terhelésre? Jó, hogy jöttél!

Cica: nagyon kedves vagy....igyekszem a lehető legtöbbet kihozni a testemből....lelkemből, köszönöm, hogy bátorítasz! kívánom, hogy májusban együtt terhesedjünk! :wink:

A vizsgám SIKERÜLT! Köszönöm a drukkot, most már mehetek rutinra :?
Hétfőn folytatom az angolt.....lesz mit csinálnom, de legalább lefoglalom magam, míg a párom odalesz :(

Lányok van különbség a röntgenes, és az uh-s HSG között? :? Parázok
katapetra

Kata, GRATULA A VIZSGÁDHOZ! Tudtam én hogy nem lesz gond.
Én úgy tudom hogy az uh-s HSG sokkal kíméletesebb, és kevésbé fájdalmas.De nekem egyik sem volt.

Lányok a femibion mellett lehet magne B6-ot szedni?

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Na, itt vagyok!

Kata: mennek a drukkok!!! Nem vagytok semmik a pároddal. Motor... :lol: De tuti ügyes leszel! A májusi kezdés meg biztos sikerülni fog! Nekem is példa vagy a diétával ám!
Én küzdök még vele, de lassan csak-csak belejövök. És már (egyéb vonatkozásban) sok jó változás van a szervezetemben! Szóval a lelkesedés meg van továbbra is.

Cica: hát kitartást a lelet-beszerzéshez. Remélem, hamar meg lesznek!

Bari: csoda helyesek a fiúk!!!! És már elmúltak 2 hónaposak! :shock: Úgy rohannak a napok!

Kriszto: nagyon várunk Elekes-beszámolóval! :lol: De biztos, hogy minden rendben van!

Npgy: :lol: :lol: :lol: :lol: Még egy csajszi!!! De jó!!!! De olyan jó lenne látni is!

Melcsi: nagyon-nagyon boldog szülinapot a kicsiknek! Annyira helyesek a tortákkal! :lol: :lol: :lol: :lol:
szélkisasszony

Zafíííír!!!!
Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuu, subidubidúúúúúúúúúúúú! szuper, szuper, ha tudnád, hogy szorítottam..... sejtettem, hogy nagy dolgok vannak nálatok készülőben!!!

Reni! Ha tudsz gyere pár szóra, hogy hogy vagytok!!!!! Apud, kisfiad és a pöttöm a pocakban!!!

Kata! drukkolok, de úgyis ügyi leszel!!!

nálunk félidőőőőő.
lányok egy picit hadd legyek érzelgős, csak a mai napra való tekintettel...
ezelőtt fél évvel, amikor az új intézetet "megnéztük" és Rencz doktornőhöz bejelentkeztem... semmi kedvem, semmi erőm nem volt az egészhez, kicsit kezdtem azt érzeni, hogy nincs tovább, hogy nem tudom a megoldást és nem is fogom tudni soha, arra a kérdésre, hogy lesz-e és ha igen mikor gyermekünk.... aztán egy december elejei reggelen a "semmiből" lett egy csíkos tesztem!
az elmúlt 5 hónap eseményei, főleg az első három, nos életünk talán mindennél nehezebb időszaka volt (vagy nem is tudom, de nem volt egyszerű, az biztos).... amikor az ember foggal-körömmel kapaszkodna-kapaszkodik egy talán valóra vált álomba, amikor mindenegyes gondolata a "talán" velünk is megtörténhet, "talán" mi is leszünk csodák, példák valakiknek, hogy IGEN! .... elmondhatatlan érzés.
A hisztikkel, rosszullétekkel, nyűgösséggel, amiket a környezetemnek el kellett és sajnos a mai napig el kell (mert nem javult) viselni... és azokkal az apró örömökkel amik egy-egy, az orvossal való találkozáskor leptek meg minket, egy újabb apró ugrás a "mindenrendbenvan"- felé.. elmondhatatlan, leírhatatlan...
és itt a 20. hét. el sem tudom hinni, egész nap bőgök...
Hiszem, hogy a paramamiság normális, tudom, hogy itt mindenki az lesz!!! és legyen is mielőbb!!! és hiszem, hogy ha lassan is de elérjük a céljainkat, LÁNYOK! MINDANNYIAN!!!
szóval még egy kicsit parázok, hogy mi lesz hétfőn Elekesnél, de valahol a szívem mélyén érzem, hogy ez a kishölgy a pocakban rendben lesz! :D :D

Ne haragudjatok a hosszú és nagyon érzelgős kitörésért, de el kellett mondanom Nektek, hiszen úgy szeretem ezt a kis közösséget és anno a rosszat is megosztottam Veletek, és talán most lesz aki hasonlóan korábban hozzám, erőt tud gyűjteni mások csodáiból...

Ölelek mindenkit, megyek a mosdóba bőgni tovább.... :lol: :lol: :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mehetek én is! (mármint bőgni...)
Szerintem nagyon sokunknak adtál, adsz erőt a csodáddal és, hogy megosztod velünk!!!
szélkisasszony

Kriszto: nagyon nagy erőt adtál, és adsz nekünk itt a fórumon továbbra is!
és mindenki, aki őszintén megosztja örömét-bánatát!
Néha azonban indenkinek kell egy kis Zug, ahová elvonulhat, mert egyszerűen KELL a lelkének.
Én tegnap a konzi után, és a vizsgálatok előtt bújtam oda férjemhez könnyes szemekkel, hogy annyira, de annyira unom már ezeket a procedúrákat, kísérletezgetéseket....
De amikor jön egy jó hír innen a fórumról, valakitől, egyből felvértezem magam, és már akarom-akarom!!!!! Csak ezt a HYCOSY-t hagytam volna ki az életemből...... :( Lányok nem nyafogás képpen, de mivel én mindkét oldalon elvoltam záródva, mondanom sem kell, hogy olyan fájdalom volt, mintha egy hegyes szuronyt nyomtak volna fel...és ez nem túlzás! :( nagy nehezen kinyitották a jobb oldalt, én pedig némán üvöltöttem....
rettegek ettől a fájdalomtól ismét......DE megcsinálom, csak előtte biztos fogok bőgni.....itthon, magányomban.

Bocsánat a horrorsztoriért.....én még nem szültem....nemtudom összehaasonlítani semmi mással, de soha nem volt olyan rossz semmi, mint amikor ezt csinálták....
katapetra

Kata: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nekem nem csináltak ilyet, de ez nagyon rosszul hangzik.
Egyébként nekem a szondázás volt hasonló horror. És az utolsó beültetés. :?
De remélem, most nem lesz ennyire fájdalmas neked!
Mikor mész?
szélkisasszony

Kata: Sajnálom! Nekem Hycosym volt Dévainál, egy egyáltalán nem fájt, max kellemetlen volt, és utána görcsölt a hasam, de egy algoflex nekem megoldotta. Sajnálom, hogy ennyire borzalmas volt. MIért kell még egyszer megcsinálni? Én ezt nem értem! GRATULÁLOK a sikeres vizsgádhoz!

Kriszto: :cry: Én is csatlakozom a mosdóban bőgősök táborához! Elhiszem, hogy jó érzés, és persze, hogy mindig van egy Talán... vagy Esetleg..., illetve egy De ugye ... a történetben. Ez így van rendjén. Addig, amíg meg nem születik aggódunk valamiért, amikor meg majd megszületik... Nos, majd akkor is tovább aggódunk. :) Ez a paramamiság, nyugodj meg, soha nem fog elmúlni. :)

Mné
mné

Era: Hasfájással mi újság? Remélem elmúlt már!

Mné
mné

Kata
Nekem nem csináltak Hycosy-t elég rémesen hangzik, de van akinek a hsg is fáj, ez az elzárodás mértékétől függ.
Nekem pl hsg nem fájt abszolút és uh val együtt csinálták.
Sajnos ha fennt maradt a baloldalt az elzárodás akkor érezni fogod ,de szerintem a jobb oldalt max egy picit fog feszíteni.

Ha félelemmel mész neki,akkor utasítod az agyadat arra ,hogy készüljön mert fájni fog.
Ha megnyugtatod magad és arra próbálsz koncentrálni,hogy túl leszek rajta nem lesz olyan rossz, akkor hidd el könnyen túl leszel rajta.

(Többször műtétek kb.10-szer szóval higyél nekem)
Az a legrosszabb időszak amikor előtte van ideje agyalni az embernek.
Ezért ne tedd foglald le magad.
Kitartás

8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Olyan megható, hogy ennyire örültök a mi örömünknek. :D
Köszönjük szépen!

Katapetra: Gratulálok a kresz vizsgádhoz. Nekem is a küszöbön áll, de eddig nem vitt rá a lélek. :D Persze hogy örülnénk a ikreknek. Sőt! Mindenképpen jó lenne, hiszen így biztosan édes testvérek lennének. Ha csak egy babánk lenne most, nem hiszem, hogy sok esélyünk lenne újra, ugyanattól a donortól "anyagot" vennünk.
Jövök majd hétfőn, de akkor csak Paragit hívom. Neki szerdánként van a magánrendelése, gondolom akkor kell majd mennem hozzá.

Era: Tudtad, hogy elég sok közös van bennünk? Ugyanaz a keresztnevünk, ugyanaz az életkorunk és néhány nap van csak a terhességeink között. Furcsa véletlen nem? :lol:

Szélkisasszony: Én is sírtam amikor beértem a munkahelyemre, én azon amit írtál. :D

Barikám: :shock: Hopppáááá! Nem akartalak felébreszteni, gondoltam a srácok már felvertek álmaidból.

Krisztó: Nem szép dolog, hogy ilyeneket írsz, végigbőgtem az egészet, méghozzá a munkahelyemen. Még jó hogy kevesen volunk ma bent. :D Sejtem, hogy "sejtetted" mi is van velünk. :wink: Izgulni mindig van miért. Reggel óta azon aggódok, hogy mivan ha a pozitív teszt, nem is pozitív, csak rosszul működött. Aztán megnyugtatom magam, hogy akkor miért késik? Miért van a hányinger? Mitől van az iszonytatosan fájó mell? Aggódás mindig van és lesz is, de ez természetes. Mégis valamiért eddig csak ezt az 1 tesztet csináltam, mert valahol mélyen éreztem, hogy minden rendben lesz.

Zafír
zafir100

Krisztokám, írtam e-mailt ;) és jaj istenem, mennyire bennem van,mikor hívtál :lol: :lol: :lol:

Zafír, nem ébresztettél, akkor feküdtem újra vissza a fiúkkal, de mint írtam, ilyen sms-t szívesen kapok bármikor!!! Ha hajnali 5kor üzensz az sem baj :lol: :lol: :lol:

Katapetra, gratula a sikeres vizsgához! Nekem is hycosym volt és nekem egyáltalán nem fájt (bal oldal teljesen zárt, jobb csak néha működik) :roll: ezzel szemben a szondázást azt hittem nem élem túl... :shock:

Szélkisasszony, köszönjük és képzeld...mindjárt 3 hónaposak lesznek :shock:

Era, én szinte végig szedtem a magneb6-ot

Mné, puszillak! Nem kapunk Zsepiről képet? A tesóméknak most lett egy szálkás tacsijuk (Bajusz) és bevallom ilyen barátságos tacsival rég találkoztam :lol: (pedig elég f@s egy élete lehetett: másfél évesen ajándékozták el a gazdái, megunták, így került a tesómékhoz...)

Kagylókám, a priviben írt adatokkal iwiw-en is megtalálsz ;) várom a jelölést!!!

Pussz mindenkinek!

bari6

Zafír: nem, nem tudtam.Írsz magadról bővebben? Esetleg fent vagy facebook-on vagy iwiw-en?

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era: Írtam privit.

Barikám: A tesztet hajnal 5-kor csináltam, de azt azért korainak tartottam az sms írásra. :lol:

Zafír
zafir100

Sziasztok!

Zafír: hívtad már KisDokit? :lol: Biztos, hogy minden a legnagyobb rendben van. Persze teljesen megértem, hogy még egy picit félve hiszed el. De hallgass a megérzéseidre!!!!!

Kriszto: nagyon várjuk az Elekes-story-t! :lol: :lol: És persze a képeket!

Bari: nagyon durván "öregszenek" a fiúk! :lol: :lol: :lol: Unokaöcsém tegnap volt 8 éves, de nekem még az a 80 dkg manócska még mindig aki korábban született erre a világra, mint kellett volna, de mára már kész férfi! És imádom! :lol: :lol: :lol:

Kata:azt hiszem még nem gratuláltam a sikeres vizsgádhoz! Nagyon ügyes vagy! Remélem, egy hónap múlva esedékes vizsgám (nem KRESZ, állatvédőr) így fog sikerülni nekem is! :wink:

Borzasztó hétfő! :twisted: Igaz, aki a 7végén lánybúcsúban van és másnap délután 2-kor ér haza (nem az alkohol mennyisége miatt, mint inkább a lakóhely és a buli helyszínéül szolgáló lakás közti távolság miatt) az ne nyafogjon. De én ma nagyon Garfield vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szélkisasszony

Szélkisasszony: Beszéltem Paragival, szerdán délután megyek hozzá. Egyáltalán nem hiszem el, hogy pozitív lett, de remélem szerdán már hihetőbb lesz a dolog. :D Akkor nem sokat pihentél a hétvégén, de remélem legalább a gőzt sikerült kiadnod. :lol:

Zafír
zafir100

Zafír,
:D :D :D :D de szép ilyen képeket nézni :D :D :D nagyon várom a szerdai beszámolódat!!! Na meg ha még csinálsz addig tesztet, azt is :lol: :lol: :lol:

Kata,
nagyon ügyes vagy, gratulálok a vizsgádhoz! Csak így tovább!! Én anno még a legnagyobb télben, hóban tanultam meg vezetni, akkor mit nem adtam volna a jóidőért...de most már örülök neki, mert nem félek a havas úton :D

Szélkisasszony,
én is alig bírtam felkelni, pedig én nem voltam bulizni, szimplán ablakot pucoltam..na meg gondolom az óraállítás is közrejátszott.. :roll:

Kriszto,
majd kérünk képet, ha kapsz!!! :D :D
leeda

Katapetra: Nem tudod véletlenül, hogy a motoros iskolának merre van a rutin pályája, illetve, hogy autóval lehet-e használni? És a legnagyob kérdés, hogy küldőd bemehet-e? Persze nem ingyen. Kellene valahol gyakorolnom a vezetést, mert úgy néz ki, hogy az én férjem is el fog utazni egy hosszabb időre, és bár van jogsim, de vezetni azt nem tudok, illetve az elmúlt 3 évben max 500 km-t mentem. Előre is köszi!

Mné
mné

Zafír: én addig nem bírom ki.... :oops: :evil: Jó fej vagyok mi? Te meg pláne nem bírod! De érdemes lesz várni, majd meglátod.
A gőz valamelyest lement, bár vannak gondok otthon (anyós lerobbant és elég intenzív figyelmet, felügyeletet igényel így ad feladatot rendesen szegény). De már kezdtem volna aggódni, hogy semmi nem történik velünk... :roll:

Leeda: biztos az óraállítás is bekevert. Húúú, ablakot azt nekem is nagyon kellene már. De 7végén esküvő, úgyhogy megint nem lesz rá időm, talán majd a következőn. 8)
szélkisasszony

Zafír: jaj ne már, még szerdáig várnunk kell??? :lol: Puszi

Szélkisasszony: Tuti meglesz neked is a vizsga, és ezzel a végzettséggel mit fogsz majd csinálni?
leánybúcsú? Az csudi jó móka :D

Mné: Ma este, 6-ra megyek, és ha nem felejtem el a nagy izgalomban, megkérdezem neked a részleteket.
Puszi

Kriszto: Nagyon drukkolok!!!!és várunk...... :roll:

Leeda: Neked is van motoros jogsid?
katapetra

Kata,
nincs, én csak "sima" jogsit csináltam :D Szeretem a motorokat, de én félnék rajta :roll: De Te ügyes vagy :lol: :lol:

Szélkisasszony,
na ne tudd meg, hogy örülök, hogy túl vagyok rajta...nem tartozik a kedvenc elfoglaltságom közé, bár a végeredményt szeretem... 8)
leeda

Jaj, milyen kihalt a fórum. Sehol senki?!

Leeda: Te most mivel töltöd a napjaidat? Ti nem kezdetek?

Kata: Milyen volt a motorozás?

Kriszto: Várunk a beszámolóval. :-) És a képekkel, ha kapsz. :-)

Melcsi: Remélem jól haladsz a szakdolgozattal. Tudok valamiben esetleg segíteni benne?

Bari: Hogy vagytok? Fiúk hogy vannak?

Rencsi, Babola: Annyira nagyon szeretném, hogy előbújjatok,és mesélnétek, hogy hogyan vagytok? Aggódom értetek!

Npgy: Nem is gratuláltam még ahhoz, hogy kislányotok lesz! Nagyon drukkolok, hogy így is maradjon, és Virágból ne legyen Jácint. :-)

Szélkisasszony: Ti hogy vagytok? Fotózol még? Te is nagyon ritkán jársz.

Gigi: Te is eltűntél. Ti hol tartotok most?

Jaj, mindenki bújjon elő légysziiiii!

Mné
mné

Itt vagyok! nagyon hosszú a sztori, a lényeg, hogy egy idióta félreértés miatt nem csinálta ma meg Elekes az uhu-t. De nincs gond, csak pech sorozat, bonyolult...... kész kabaré...
a lényeg, hogy jövő hétfőn megyünk majd hozzá....
reggel elmesélem majd hosszabban, de most muszáj aludnom... hosszú nap...
mindenkinek pusza és akinek kell annak hatalmas-óriási drukkom!!! :wink: :wink:

kriszto

kriszto82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?