Sziasztok!
szóóóóóval, Bogyónk jól van! úgy néz ki minden rendben vele!
Sorolom a jó híreket, hogy mindenkinek jobb kedve legyen és higgyen abban, hogy az idén sok-sok pocaklakó költözik majd be a pocakokba!!!
tehát: szív, négyüregű, rendben, aorta szépen látszik. vesék rendben, tüdő-kezdemény(legalábbis én "csak" ezt mondanám) rendben, hólyag, gyomor, gerinc, arcocska rendben és szép, az összes mért érték alapján 19hét+2 nap és 19hét +5 nap közé hozza a gép. Vagyis tökéletes! De a buksija!
Kerek fejű bébink van, a fejkörfogat alapján már több, mint 20 hetes.
Azt mondta a doki, hogy ne aggódjunk ez nem rossz, csak nem ovális, hanem kerek a bucija, de teljesen normális.
Láttuk az összes ujjacskát, a hüvelykujj szépen elkülönül, ahogy kell, a combija szép hosszúúúú, na jóóóóó, szóval pont jó
És továbbra is (apuja legnagyobb örömére) kislány a kis CSODÁNK.
Az afp vizsgálat vérből van! de valószínűleg Cica kombináltra gondoltál, az is volt, és nagyon jó lett. Szóval afp elvileg 0,7-től jó, van olyan hely, ország, ahol 0,5-től, szóval a mi 0,61-ünk cseppet kevés, ezért kaptunk egy beutalót a SOTE-ra genetikai tanácsadásra. baromi rossz érzés, hogy ilyen papírunk van, de hiszem, hogy csak egy formaság, hiszen a kombinált tesztünk 1:33000-re hozta a Down-t ami nagyon jónak számít, a tarkóredőnk is rendben volt.... na jó, kissé úgy tűnök, mintha magamat győzködném. DE a dokinőnk és a mai uhu-t végző orvos is azt mondta minden ok, szóval próbálunk nem parázni.
DE hétfőn elmegyünk Elekeshez, biztos ami biztos alapon.....
ne haragudjatok, hogy ennyit írtam, csak teljesen fel vagyok pörögve, boldog vagyok és izgulok és minden.....
Visszaolvasok és írok még....
Puszi mindenkinek