Új privát üzeneted érkezett!

Plonsk

Csak nem lesz belőle gond ha leírom,hiszen ki is van téve apánknál.Igaz már nem támogatott az enyém,mert ez 5. lombik felett van.
80 000 ovin..
80 000 punk..
60 000 tenyész...
54 000 beült.....

42 Aha ( ezt kérjük)
92 Icsi ( ezt is kérjük,ha szükséges)

Gyógyszerek kb 120-130 000

Van egy vizsgálatom ami előtte kell 14 000 ft.
Akkor mennyi?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!

szóóóóóval, Bogyónk jól van! úgy néz ki minden rendben vele!
Sorolom a jó híreket, hogy mindenkinek jobb kedve legyen és higgyen abban, hogy az idén sok-sok pocaklakó költözik majd be a pocakokba!!!
tehát: szív, négyüregű, rendben, aorta szépen látszik. vesék rendben, tüdő-kezdemény(legalábbis én "csak" ezt mondanám) rendben, hólyag, gyomor, gerinc, arcocska rendben és szép, az összes mért érték alapján 19hét+2 nap és 19hét +5 nap közé hozza a gép. Vagyis tökéletes! De a buksija! :D :D :D Kerek fejű bébink van, a fejkörfogat alapján már több, mint 20 hetes. :lol: :lol: :lol: Azt mondta a doki, hogy ne aggódjunk ez nem rossz, csak nem ovális, hanem kerek a bucija, de teljesen normális.
Láttuk az összes ujjacskát, a hüvelykujj szépen elkülönül, ahogy kell, a combija szép hosszúúúú, na jóóóóó, szóval pont jó :-)
És továbbra is (apuja legnagyobb örömére) kislány a kis CSODÁNK.

Az afp vizsgálat vérből van! de valószínűleg Cica kombináltra gondoltál, az is volt, és nagyon jó lett. Szóval afp elvileg 0,7-től jó, van olyan hely, ország, ahol 0,5-től, szóval a mi 0,61-ünk cseppet kevés, ezért kaptunk egy beutalót a SOTE-ra genetikai tanácsadásra. baromi rossz érzés, hogy ilyen papírunk van, de hiszem, hogy csak egy formaság, hiszen a kombinált tesztünk 1:33000-re hozta a Down-t ami nagyon jónak számít, a tarkóredőnk is rendben volt.... na jó, kissé úgy tűnök, mintha magamat győzködném. DE a dokinőnk és a mai uhu-t végző orvos is azt mondta minden ok, szóval próbálunk nem parázni.

DE hétfőn elmegyünk Elekeshez, biztos ami biztos alapon.....

ne haragudjatok, hogy ennyit írtam, csak teljesen fel vagyok pörögve, boldog vagyok és izgulok és minden.....

Visszaolvasok és írok még....
Puszi mindenkinek

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kagyló,

köszi, hogy leírtad. Tehát nálatok azért ilyen sok, mert magát a lombikot is fizetitek már.
De akkor is, ez rengeteg, bár tudom, hogy mindenhol ennyi lenne...
Aki meg csóró, az mondjon le a gyerekről, vagy kalapozza össze, mi? Jajj... annyira gáz!
plonsk
Budapest

Sziasztok!
Remélem nem taposok senki lelkébe, de már tőbben kértétek:

Kép

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

és a ma reggeli

Kép

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Melcsi, nagyon helyesek a gyerkőcök. És milyen nagyok már........
Kata, a 28 napos ciklus jóóóóó. Látod van értelme a diétának.
Kriszto, ezek szuper hírek, de nem is számítottam másra egy csodababától.

Remélem a mi csodánk is jól van, és jó helyen van.Remélhetőleg holnap már többet tudunk, és csak jó híreket kapunk.
Kérhetek még 1 kis szorítást?

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era: Jaj de szépek ezek a kis csíkocskák!!!!!!Köszönöm :oops:
és természetesen megy a drukk, hogy holnap minden rendben legyen!
Puszi

Kriszto: Csudi jó lehetett! És valóban ne parázz nem lesz semmi gond!!!!
Köszi, hogy leírtad, és hát ige,n csodás érzés lehet!!

Kisalag: egy barátnőm írta nekem, miután látta itt a topicon a kérdésedet (szokott zugban olvasni minket :D), hogy egy ismerőse ugyan így járt, ahogy Te. Elakarták halasztani neki a lombikot, mert cisztája volt, de elment talpmasszázsra, és volt ciszta-nincs ciszta!Kérte, hogy írjam le neked, mert ő nem akart "befurakodni" közénk (tudom, hogy ezt is olvasod :lol: )
Sok sikert!

Kagyló, plonsk: Igen ennyi, az annyi, tavaly nekem is ennyiben volt stimu+ET+gyogyók.....ha nincs pénzed erre, akkor SZEVASZ!!!! Undorító :twisted: (Bár én magánban voltam....és ez itt érthető)

Na megvolt a tavaszi nagytakarítás 1/3-a :roll: folyt köv. csütörtökön....és voltam 3 km-et terepfutni, olyan piri lett az arcom, már szinte lila :oops: , ilyen volt :lol:
katapetra

Katám, köszönöm

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Van még valami, amit szeretnék megosztani Veletek.
Ma lenne az én drága, pici anyukám születésnapja. Most lenne 59 éves. 9 éve hagyott itt minket, keményen megküzdött a betegséggel. Sajnos nem győzhetett.
De tudom hogy figyel rám, és remélem holnap szép születésnapi ajándékot vihetek neki.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era!

Hát menybeli segítségel mindenképpen sikerülnie kell.
Drukkolok 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Kriszto !

Gratula igen arra gondoltam,még jó hogy értesz :oops:
Hajnalban keltem ,holnap reggel 5 kor kelek ,mert megyek cukorterhelésre.
8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Era! Először is gyönyörűek a tesztek!!! másodszor pedig, IGEN, csodaszép ajándékot adsz, vagy amiben én még jobban hiszek, kapsz majd anyukádtól!!! Hatalmas ölelést küldök és nem kis drukkom, hanem minden drukkom ezerrel a Tiéd!!! De minden rendben lesz, a KIS CSODÁK már csak ilyenek... minden rendben van velük!!!

Melcsi! A gyerkőcöknek ma van a szülcsinapja? a vonalzódat nézegettem és nem tudom pontosan! De ha ma van, ha nem óriási puszi a homlokukra és sok-sok hasonló szép szülinapi party-t nekik!!! Hihetetlen, hogy már egy évesek!

Rencsi! Mi volt ma???? hogy vagytok?????

Babola! Ti mikor is mentek? hogy vagy?

Kisalag! az aviva torna tényleg nagyon jó! én mensi meghozásra tornáztam és bejött nem is egyszer. A talpmasszázs pedig tuti jó!!!

kriszto

kriszto82

Holnap lesz a születésnapjuk, pontosan 17óra 12 és 14 perckor.

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Melcsike, gyönyörűek a bébik!!!

Mné puszillak és léleksimi!

Kisalag, sajnálom a cisztát, mennek a cisztaűző drukkok!

Kriztokám, puszillak és pocisimi a punisnak!

Era, gyönyörűek a tesztek!!! Várunk holnap! Nálam is volt vérzés: fekvésfekvésfekvés, rutascorbin, utro és esetleg arnica 5CH (homeós bogyóka) én ezeket szedtem!

Katapetra, gratula a 28naphoz! Egy barátnőmnek, u.így beállt (IR-es) és most már más gyogyit kap és csak egy év múlva kell kontrollra mennie, de csak akkor ha újra szétcsúszik a ciklusa. Szóval hajrááá!

Cica, most akkor még vizsgálódnak,h kell műteni vagy sem? Magától nem tud elmenni?

Kagylókám, puszillak téged is és a múltkor nem válaszoltam, bocsiiii. Priviben megírom magam ;)

Mi ma voltunk fejlődésneurológusnál. Nem volt kötelező menni, de mivel kijöttek Battára, így elmentünk. Tornázni kell mindkét lurkónak,mert tükörképben tartják a fejüket. A koponyájuk el is van feküdve, annak ellenére,h mióta kijöttünk a kórházból forgatjuk őket...na most a torna állítólag nagyon jót fog tenni, ill. megyünk majd Dévény tornára is. Voltunk ma Zalán csípőjével is dokinál és minden OK vele!!! Jót tette a torna, bár a doki szerint torna nélkül is elmúlt volna... :shock:

Puszi minden zugolónak, nem zugolónak!!!

bari6

Sziasztok
Barikám
Iwiwed nincs?Ott bejelölnélek. :wink:

Jaj,ez privi lett volna. :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kagyló 2012.03.21 09:17-kor.

kagyló

bari6!

Igen most még fel kell keresnem az urológust és be kell mennem a klinikára ott döntik el,hogy mi legyen :cry:

A kövem kehelykõ ,ami nem tud elmenni magától mert nem vándorló kõrõl van szó.

Csajok volt már olyan közületek akinek kihúzták a bölcsességfogát?
Mennyi idõ alatt gyógyul be a helye?

Túl vagyok az ir terhelésses vizsgálaton ,hát rendesen szédelegtem megint :oops:

Drukk mindenkinek ,szép napot 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Meg kaptam a leleteket:
Inhibin B 28,7
Anti müller 0,3

Apánkkal beszéltem azt mondta,hogy jó :lol:

kagyló

Cicamica,

nekem húztak bölcsességfogat, nem volt gáz, hamar ment, viszont teljesen kb. 1 hónap alatt gyógyult be nálam a helye (persze az a fémes-véres seb hamar gyógyul, pár nap alatt, de utána még sokáig érzed a lukat, ez nehezebben forr össze).
plonsk
Budapest

köszi plonsk:)

Hát 27-én kihúzzák és 30-án házassági vacsi az urammal.
Hát nem tudom,remélem majd tudok enni:)
Japán étterembe megyünk azt talán könnyebb enni ,mint mondjuk a jó magyar konyha remekeit 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

most megyek a dokihoz.......nagyon izgulok
ugye nekünk is sikerülhet?

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

era! NANÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! egyértelműűűűűűű
pusza

kriszto

kriszto82

Era: Már hogyne! És mi az, hogy sikerülhet? SIKERÜLT!!! :-) Mennek a drukkok, és nagyon várunk a hírekkel.

Mné
mné

Momelcsi: Nagyon Boldog Születésnapot kívánok Sárinak és Matyinak! És Isten éltessen Téged is, hogy világra hoztad a két gyönyörűséget!

Bari: Boldog Névnapot kívánok Döbröginek!

Mné
mné

Nagyon nagyon megy a drukk Era 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Sziasztok lányok,

Era nagyon drukkolok neked!

Kriszto gratulálok, ez szuper eredmény, egészen biztosan tökéletesen egészséges a babád! A kombinált teszt ezerszer többet ér a hülye afp-nél, ami szerintem csak a paráztatásra való... ha picit korábban vagy később mész, már fals eredményt mutat, és mivel nektek csodababa, nem tudhatjátok h egészen pontosan mikor fogant...

megint segítségre lenne szükségem: aki már volt Rencz doktornőnél, az mondja meg nekem legyen szíves, h milyen IR vérvételt kér, 3 vagy 5 pontosat? Holnap megyek egy magánlaborba, és ha nem muszáj, nem szuratnám magam többször, mint ahogy feltétlenül szükséges...

Előre is köszi a segítséget!

Amúgy 1 hét alatt lement 1 kiló a diétával, pedig közben még hotelben is voltunk 4 napot, ahol azért annyira nem tartottam be:)
vjulcsi

Vjulcsi: Nekem 3 pontos vérvételem volt, és abból állapította meg az enyhe IR-t, de mondta, hogy a tudomány mai állása szerint nem 120, hanem 140 percre kellene, hogy visszaálljon minden eredetire. :-) Zárójelben jegyzem meg, hogy a férjem keresztmamája cukorbeteg, és az ő kezelőorvosa szerint a 120 perces a legmagasabb érték... :shock: Próbáltam meggyőzni Kerit ennek az ellenkezőjéről, de nem sikerült.

Mné
mné

Vjulcsi

Én pont holnap megyek a dokinőhöz,és tudtommal mindenkinek más szempontpk alapján nézi.
Nekem az elejétől 2 pontosan nézi (0 és 120 ),de szerintem a 3 pontossal nem szúrhatsz mellé.
Öt pontosról még nem is hallottam :P ,nekem ez is sok volt az egyik vénámat szét drurrantották :x
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Mné
A cukornál a 120 a legmagasabb, az inzulinnál a az kell legyen 0 kivéve a legalacsonyabb
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Köszi lányok a választ, akkor maradok a 3 pontosnál!
vjulcsi

Era: Merre vagy? Izgulok nagyon érted! Ilyen sokat kell várnod a dokinál vagy ilyen messze jársz dokihoz? Várjuk ám a fotót a csodababádról. :-)

Mné
mné

Sziasztok!
Köszönöm Nektek a drukkokat.
Épp elindultam a dokihoz,amikor hívott az asszisztense, hogy lemondják az időpontot. :? Legközelebb jövőhét szerda 13:30
Futottam gyorsan egy kört, hol fogadnának még ma?! Hát, budaörsi egészségház, azt meg kihagynám.
Ígyhát holnap mehetek 10:20-ra a kútvölgyibe. :shock:
De nem baj, holnap már biztos többet látunk.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Julcsi, nekem a kétpontos eredményem is elég volt Rencz dokinőnek, azt mondta a kontrollnál is elég a 2 pontos.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era: Basszus! Ezt nem hiszem el! :shock: Hogy lehet ilyen a dokid. Hiszen fekvésre ítélt! ... :evil: És hogy vagy? Barnázás elmúlt?

Mné
mné

Barnázás szerencsére elmúlt. Csak most nem tudom hogy feküdjek, vagy nem kell.
Amúgy biztos nem tehet róla a doki, szerintem valami helyzet volt a kórházban,azért nem tudott eljönni. Majd megpróbálom holnap felhívni.Mert hát jövőhétre nem vettem ki szabit. És azért az én munkám nem kímélő.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok !

Nagyon hosszú hallgatás után ( kb. 2 év) azért írok újra , mert 4 sikertelen lombik után elkezdtem én is a magam útján utána menni , hogy mi lehet a sikertelenség mögött.
Így most a "Ti sugallatokra" a kivizsgálást én is Rencz drnőnél kezdtem. Krisztonak köszönet a felvilágosításért (itt is :) !!
És ezzel beállok én is az IR-esek közé....
Elég rossz lett az inzulinom (cuki még jó). A Doktornő szerint ezzel nem sok esélye volt a lombiknak , bár szerinte a mostani rossz eredményt a múlt havi hormonok is okozhatták.
Azért felmerült bennem ,hogy mennyivel kevesebb aids beteg van , mint IR-es . És ez utóbbi kivizsgálása nincs benne a protokolba......
Kicsit rosszul esik az is , hogy erről az egészről nem a dokimtól hallottam , hanem Tőletek sorstársaktól. Ezért köszönet annak , aki szorgalmasan írogat ide és nem csak zugban olvas :))))
Julcsikám,
sajnálom ,hogy hétfőn nem tudtál jönni a terheléses cukira ,jó lett volna beszélgetni. Nekem ott a hölgy mondta ,hogy elég a 3 pontos és tényleg elég volt, úgyhogy ne kérj 5 pontosat. És a Podiból még aznap átküldték mail-ben az eredményt.
Rencsi,
nem mertem írni amíg nem jelentkeztél , de nagyon sokat gondoltam Rátok !!!
Sok sikert mindenkinek és mielőbbi babásodást.
A baba váróknak csodaszép napokat.
miciona

Sziasztok!

Javultak az IR eredményemim szerintem:)

cukor 0perc 5,1
120perc 5,1

inzulin 0 perc 6,8
inzulin 120 perc 18,4 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Era,
jaj, nagyon szépek ezek a zebrás tesztek, mindig úgy örülök, ha ilyet látok.. :D :D

Melcsi,
tündéri a kép Matyiról és Sáriról, mekkorák már, hihetetlen! :D

Kata,
szuper, hogy beállt a ciklusod, biztos a fogyás játszotta a legfőbb szerepet. Nekem 32 naposra állt be, kb. másfél éve. Mióta rendszeresen sportolok, tartja is magát.

Kisalag,
én is állandóan parázok, hogy ne legyen cisztám. Mióta voltam lombikon - már másfél éve :? - azóta rendszeresen vannak szurkálások a jobb petefészkemben, és nemcsak peteéréskor. Fél éve megnézettem egy nőgyógyásszal, szerinte nincs cisztám. De engem nem hagy nyugodni a gondolat, hogy valami nincs rendben ott :roll:

Mné,
remélem, már egy picit talán jobban vagy, nagyon sokszor gondolok Rád (is) :roll:
Köszönöm kérdésed, már úgy néz ki, hogy jól vagyok, tegnap már voltam is edzeni, 3 hetes kihagyás után. Na gondolhatod, hogy mennyire bírtam... :lol: :lol:

Kriszto,
de jó, de jó!!!! Nagyon - nagy gratula!!! :D :D Képet nem kaptatok???

Miciona,
örülök, hogy újra itt vagy!! Fogsz gyógyszert is kapni, vagy elég lesz a diéta??

Bari,
Döbröginek én is boldog névnapot kívánok!!! Nagyon jó róla az a homlokráncolós, gondterhelt arcú fotó!!! :lol: :lol: :lol:

Kagyló,
örülök hogy jók lettek az eredményeid! Azt hittem, már Németországban vagy :wink:

Puszi Mindenkinek!!
leeda

Cica,
rosszul hangzik ez a kehelykő, ilyet még nem is hallottam. Ezt vajon szét lehet ultrahanggal törni? Ha jól tudom, van ilyen eljárás is.. :roll:
A bölcsességfog helye kb. egy hét alatt gyógyul be, a kolléganőmnek legalábbis ennyi kellett hozzá. Nekem még szerencsére az összes megvan :wink:
leeda

Leeda, hál Istennek össze lehet törni, de most az a fontos ,hanem hogy kiderüljön mi okozza.
Az egyik veséhez vezető ér ugyanis meg van törve és ezért lehet ,hogy az okozza a vesemedence tágulatot és a kövesedést is.
Majd mennem kell a Urológiai klinikára és ott eldöntik ,hogy hogyan tovább- :cry:
Félek ,hogy egy nagy műtéten is lesz nem fogom megúszni :shock:

Remélem az ráérne egy esetleges második baba után :roll:

Mindenkinek szép napot :lol:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Most jöttem meg Rencz doktornőtől és tökéletes az eredményem:)))
Az éhgyomrinak csak 5 -re lemennie és akkor már tényleg jó minden.
Most nézik vérből a pajzsmirigy értékeimet,remélem az is jó lesz.

Ha minden stimmel elkezdhetem Dévai dolgait beszerezni.....
Nagyon megy az idő :oops:

Remélem jól vagytok mindannyian és élvezitek a szép tavaszi napot. 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Cica,
jaj, ezek szuper hírek!!! :D
leeda

Aranyos vagy leeda:)))
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Cica: Ez tényleg szuper! Az éhgyomri cukornak kell lemennie 5-re? Vagy az inzulinnak? Te szedsz rá most valamilyen gyógyszert? Vagy csak diétázol? Sajnálom én is a követ. Én sem hallottam még ilyenről, hogy kehelykő... Jól rád jár mostanában a rúd. Eddig ha jól emlékszem, bármilyen dokihoz mentél, az talált valamit... Kívánom, hogy ez ne folytatódjuon tovább, és mostmár mindenhol minden rendben legyen, és Ti is kezdhessetek!

Leeda: Gratulálok az edzés újrakezdéshez! Nekem nem megy, pedig nem is voltam beteg. :)

Era: Sikerült beszélned a dokiddal? Vagy mentél a Kútvölgyibe? Szerintem én jobban izgulok, mint Te... :-) Kérlek gyere, ha hazaértél, és mesélj, hogy mi (ki) szépet látattok?

Npgy: Ti hogy vagytok? Neked mikor kell menned a genetikai UH-ra? Milyen lett az afp eredményed neked?

Babola, Rencsi: Tessék előbújni. Kérlek. Legalább csak annyira, hogy minden rendben van veletek is és a babákkal is. :-) KÉRLEK!

Nagyon eltűntetek kismamik! Nem ér ezt csinálni velünk!

Mné
mné

A gravid uterusban 6 x 3 mm nagyságú, szabályos petezsák látható, melyben jelenleg még YS és embryo jelenléte nem igazolható.
:D :D
Ilyen közel még sosem álltam az álmomhoz.
Remélhetőleg jövőhéten már kiscsibét is láthatunk.Utána pedig pulzáló kiscsibét.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Mné:)

Az éhgyomri inzulinnak kell lemenni 5-re de az is már csak 6,8:)

A kő zúzásra vár, amúgy tényleg így van bárhova megyek találnak valamit.
Jó lenne ha legközelebb a nődoki találna egy babát:) de arra még várni kell a műtét miatt.

Szép napot 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Era szuper:))))))
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Era, :D :D :D
legközelebb már képpel jössz, remélem!!!! :lol: :lol:

Cica,
ahogy megint olvastam, hogy "kehelykő", olyan különlegesnek hangzik, nekem inkább valami serleg jut eszembe róla 8) na de remélem, hogy hamar megszabadulsz ettől az egzotikumtól :D

Mné,
na, a mai edzést már sajna ki is hagyom (kozmetikába megyek). De kedden, remélem, újra megyek! :lol:
Amúgy tervezed, hogy fogsz sportolni valamit?
leeda

Era: Szuper! Jaj, milyen jó hírek! :-) Sikerült a saját dokidhoz menned? Fekvéssel mi a helyzet? Gyógyszer? Utro? Rutascorbin? Mesélj-mesélj-mesélj még. :-)

Leeda: Én sajnos mindig tervezem. :-) De ritkán jutok el. Tegnap is el akartam menni zumbázni, mert új tanár jött a terembe, ahova járok, de reggel bejelentkezett a hugom, hogy szeretne feljönni délután hozzánk beszélgetni. Úgyhogy a zumba elmaradt. Majd talán jövő héten eljutok. Addig pedig megpróbálok ismét lépcsőzni. Az is több, mint a semmi.

Mné
mné

Mindenki vágjon egy szeletet a laptető-tortából! Zugolóknak is küldök belőle! :wink:

Kép

Mné
mné

Erám: Szívből Gratulálok!!!!!! :lol:
Nagyon várom a további fejleményeket! Ha jól emlékszem neked a petevezetőd el volt záródva, ahogy Barikának?Csak az egyik? Vagy ki is vették, és már csak egy maradt? Bocsika, ha rosszul emlékszem!

Mné: Irány a konditerem :)
A tortácskádból én is elvettem a magamét, a bal oldali szelet nagyon szimpatikus :) a gólyacombot most kihagynám :D

Cica: jaj, ez nem hangzik jól....
az eredményedhez gratulálok, kívánom, hogy a pajzsmirigyed is rendben legyen!
Kisfiad, hogy van?
katapetra

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?