Melinda Boldog szülinapot Lellének! Tyű, emléxem rá, mikor született, mintha évtizedekkel ezelőtt lett volna
Alig van terhességi tünetem, talán még annál is kevesebb, mint Szaffival volt. Én azt is nagyon könnyen viseltem. Amúgy vicces, de ha apa itthon van és ráérek rosszul lenni, na akkor van hányingerem meg fejfájásom
Amúgy tűrhető. Csak össze-vissza KELL enni mindent
chips, fagyi, eper... mondjam még?!
Lombikbaba február 22 óta sztem 4 hét telt el
Mennek a drukkok a kis petécskéknek, hogy szépen növögessenek! Ez mindig olyan izgi
mimilee Most már legalább értem, mért nem akarták nekem a múlt héten megnézni a babót
. Nyugi, lesz ott szívhang, ha van szép petezsák
Noci Nálunk se kellett szünet az inszemek közt, de te több hormont kapsz, szóval gondolom emiatt akarja pihentetni a szervezeted. A lombikok köztre nekem kellett a pihi. Meg mikor az utsó inszem és az első lombik közt volt 5 hónap az nagyon jó volt. Jól esett, hogy nem kell folyton orvosokhoz járnom és egy kicsit elmúlt a „betegség” érzésem. Amúgy a terhesség végére is úgy voltam, hogy nagyon szeretem a nődokim, meg minden, de nem bánom, hogy nem látom majd vagy fél évig
. Szegénynek mondtam is a 6 hetes kontrollon, hogy de jó, akkor most fél évig nem találkozunk! Röhögött szerencsére
Nyáron meg a féléves kontrollnál pont azt mondtam, hogy remélem, fél éven belül találkozunk és jövök egy újabb babóval. Kicsit több lesz, mint fél év
Élvezem a szép időt, napi 2x2,5 órát vagyunk kint Szaffival, majd mindketten hatalmasakat alszunk
Alvásigényem nagyjából egyezik egy 14 hónaposéval
. Bizti összeadódik az enyém meg a benti manóé
.