Új privát üzeneted érkezett!

Era,
jaj, én nagyon várom majd a képet :D :D Szorítok!!! :lol: :lol:

Kriszto,
az jó, ha sok melód van, legalább elfoglalod magad :D :D
leeda

Sziasztok

Vagyok, itt vagyok, olvaslak Benneteket mindig, de nekem jó most itt a zugban.
Nagyon nem történik semmi velem
Csinálom a ch diétát, sajnos nekem nincsen sikertörténetem, hogy 4 hét alatt 5 kg lemegy. Mióta csinálom összesen 3,5 kg ment le! :(
Sajnos még kétcsíkos teszttel sem szolgálhatok.
Így inkább csak olvasgatlak Benneteket!

Drukkolok mindenkinek, akinek szüksége van rá!

Kretty-nek elolvastam újra az elejétől a végéig a blogját. Jól kibőgtem magam rajta. Na az jól esett! :)

Úgyhogy maradok itt csöndben, csak olvasok!
Ha lesz valami érdemleges, akkor azt úgyis jelzem

Aranyosak vagytok, hogy hiányoltok!

Puszi, és ölelés Mindenkinek!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm, hogy leírtátok a véleményeteket. Már be is jelentkeztem Rencz doktornőhöz. Kiváncsi vagyok, mit fog mondani. Remélem, nekem is fog tudni segíteni, és utána már nem lesz akadálya a babásodásnak! :)

Nagyon drukkolok mindenkinek!

dorka
dorka2013
Budapest XXI. kerület

Dorka, a Cirisbe méssz hozzá? mikorra kaptál időpontot, ha megkérdezhetem?
Köszi
plonsk
Budapest

Plonsk!

Igen, a Cirisbe megyek április 4-én.

dorka
dorka2013
Budapest XXI. kerület

Sziasztok

Era, nagyon örülök, hogy minden rendben továbbra is.

Kagyló :cry: de hajrá lombik.

Rencsi, nagyon boldoggá tettél, hogy a pöttöm jól van. Apudnak mielőbbi gyógyulást!!!!

Sajnos nekünk se volt jó ez a hét, Matyi hétfő este leesett a pelenkázóról, mentő vitte a Jánosba. Két éjszakát megfigyelésen töltöttünk, de úgy tűnik, megúszta.
Remélem, senki se fogja ezt átélni majd a babájával, mert szörnyű így látni. Aztán meg a kórházban nyűglődni vele, mert végig kézben kell tartani. Ágyban nem marad, földre nem teheted, járni meg nem tud. Fizikailag eléggé kimerítő dolog volt.
de ma délelőtt hazajöhetett, jövő szombaton kontrollra megyünk.

Mindenkinek kellemes 4 napot, nálunk szülinapozás lesz, hiába, ingerszegény környezetet írtak elő Matyinak. :wink:
Mióta itthon van, még elevenebb, mint volt.

KépKép
momelcsi

Zsuzsim: Ölellek

Melcsi: Jaj szegények... az a nagy aggodalom, amit átélhettetek....valóban szörnyű dolog lehetett....örülök, hogy nem történt komolyabb baj!
:sock:

A szülinapozáshoz nagyon szép hétvégét kívánok, és:

Isten Éltesse 1. Szülinapjukon Sárikát, és Matyikát!

:lol:

Dorka: hajrá!!!!! :wink:

Leeda: Meggyógyultál már? Mi jót csináltok, hogy a párod most itthon lesz?

Puszi mindenkinek!
katapetra

Melcsi,
szegény Matyika, meg szegény Ti, ijesztő lehetett, az biztos :? De örülök, hogy nem lett semmi komoly gond!! és hogy még elevenebb lett... :lol: Boldog szülinapot Nekik :D :D

Zsuzsi,
ez a 3,5 kg is nagyon szép eredmény! Mindenkinél másképp működik a fogyás, na meg a hízás is. Van olyan, aki meg hízni nem tud... :wink:

Kata,
köszönöm, tegnap már jöttem dolgozni, úgy érzem, hogy már meggyógyultam. A párom valószínűleg dolgozni fog itthon, mert nagyon sok munkájával el van maradva. De az a lényeg, hogy együtt leszünk :D :D

Puszi Nektek és jó pihenést!!!
leeda

Sziasztok!

Ma reggeli hcg 225 :D

Kriszto, persze, van dokim.Nyáron találtam Őt magamnak, és első találkozás után azt éreztem hogy biztos nála akarok szülni, csak nem tudom még mikor.
Beszéltem ma vele, ha minden jól alakul akkor jövőhéten meglátogatom.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era: DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
katapetra

Melcsi boldog szülinapot a kicsiknek:)))

Velünk is történtek balesetek anno,pár másdoperc alatt tudnak olyat produkálni ilyen korban hogy csak na.
A legjobb amit kvánhatok nekik,hogy legyen mindig egészségesek:)))

A többieknek is megy a drukk!!!

Era:)))Szuper hajrá csodabébi

Mné?

Mindenkinek boldog hosszú hétvégét:)
8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Melcsike, jaaaaaj! Belegondolni is szörnyű. Én a hasfájásnál is velük együtt sírok....remélem a szülinapi buli is segít majd neki ;) BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT-nem semmi,h már 1 évesek!

Era, hihetetlen a Ti történetetek is és egyben reményt adó! Nekem is u.ez a bibi a petevezetékeimmel és szülés óta Paragi egyfolytában ezt ajtogatja,h TERHES MARADHAT!!!

Csajszikák, azt hiszem tényleg jó év lesz 2012!!! Lesznek itt csodák bőven! Annyira drukkolok mindenkinek! Zugolók, rátok is sokat gondolok és drukkolok!!!

Szép 4 napot mindenkinek és tessék kihasználni a szép időt és kimenni a szabadba feltöltődni (estére :lol: )

Pussz

bari6

tud valaki valamit Mnéről? Már naponta többször jövök és nézem, kezdek aggódni miatta.

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Mné-ért én is aggódom, bár a fészen látom elég aktiv! ;)

Meg persze másokról is szívesen hallgatnék, így nem lehet zugolni, ha nem írtok semmit! :)

Valaki kérdezte, hogy a TSh-t mennyi idő alatt lehet rendbe tenni.

Nekem Rencz doktornő 01.25-én emelte meg a Letrox adagomat fél tablettáról 1 egészre. Ekkor volt a TSH-m 3,258. 6 héttel később már csak 1,73 volt az eredmény!
Tehát szerintem még két hét és 1 alá ugrik az adat!

Mindenkinek további szép napsütéses napocskát!

Puszi Nektek!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

Hol van mindenki? már nem is fogunk együtt függni????
meséljetek, kivel mi történik mostanság....

Rencsi holnapra jó kukucskát, jól emlékszem ugye?

Csajok, gyertek elő, egy-egy szóra!!!!

mi holnap 19. heti genetikai uhu-ra. várom nagyon. Sajna az afp-nk nem lett fényes, 0,61 lett. ami alacsony.... De a dokinő megnyugtatott, hogy a korábbi eredmények tekintetében és az egész afp mizéria elavultsága lévén ne parázzak.... és Barika is rendesen helyrerázott, amikor hisztiztem.... jut eszembe a fiúk élőben még gyönyörűbbek, jó volt látni őket.... és ne higgyetek anyujuknak, hisz tüneményesek, végig alukáltak és minta-gyerekek voltak!!! :lol: :lol:

szóval visszatérve Bogyónkra, remélem nem lesz tényleg semmi gondja a mostanában már igazán izgő-mozgóvá vált pocaklakónknak!

puszi mindenkinek :D :D és gyertek előőőőőőőőőőőő, légyszi, légyszi...

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Era! Mikor mész dokihoz????? ha szépen emelkedik a hcg-d akkor már a héten látok majd szép petezsákot, sőt hét vége felé már babóckát is nagy valószínűséggel!!!! juj, nagyon szorítok! majd írj, hogy mikor mész. Mi volt és amúgy is mindenről!!!!

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Én is kuksizok ide, de nincs nagy pörgés. :wink:

Ha nem fagyibabás beültetés lenne, akkor tegnapelőtt lett volna a punkció. Tegnaptól megy a napi 3*2 utro.
És csütörtökön remélem visszakapok két 5 napos picurkát!!! :lol:
Már most lassan megy az idő. :?
almendra
Budapest XIX. kerület

Almendra! Hány fagyitok volt? mennyien ébredtek fel? és mééééég mesélj!!! juj,. nagyon szoríííííííítok....

kriszto

kriszto82

4 didergőnk van, kettesével fagyasztva.
Csak a beültetés napján fogják öket feléleszteni, tehát csütrötökön 10 órakor kell hívni a biológust, és akkor fogja megmondani, hogy hányan élték túl a fagyasztást, és hogy hányra kell menni a beültetésre.
Köszi a drukkot. :lol: :lol:
Már most izgulok, és már mennék. :lol:
almendra
Budapest XIX. kerület

Sziasztok!

Itt vagyok én is.
Köszönöm mindenkinek a hiányolást, aggódást. Sajnos nemsokkal az utolsó bejelentkezésem után a babánk ismét úgy döntött, hogy nem kíván velünk maradni, és jobb neki nélkülünk. Ezért volt, hogy eltűntem. Kicsit össze kellett kaparnom magam, Illetve még mindig, de most igyekszem nem foglalkozni vele, nem beszélni róla, és nem venni tudomást az egészről.

Era: Nagyon gratulálok még egyszer! Voltál azóta vérvételen? Mikor mész dokihoz?

Rencsi: Holnap mentek? Vagy ma voltatok? Gyere majd kérlek, és mesélja babuskádról!

Babola: Ti szerdán mentek ugye? Hogy vagy? Te is régen jártál itt, kérlek bújj elő legalább egy megnyugtatásra, hogy minden ok.

Npgy: És kérlek Te is bújj elő! Voltál a saját dokidnál?

Kagyló: Egyszerűen nem tudok mást írni, mint hogy: nagyon sajnálom!

Kriszto: Ölellek, és köszönöm!

Bari: Pusszantás neked is, és csókolom a fiúkat. :-)

Kvzsuzsi: Hogy megy a diéta? Én megmondom őszintén most lazsáltam, és vissza is szaladt 2 kilo, úgyhogy a mai naptól ismét keményen diétázom. És már Rubint Réka DVD-t is beszereztem. :-)

Katapetra: Hogy vagy? Rég nem meséltél az esküvő szervezésről. Mikor mész cukros vérvételre?

Almendra: Drukkolok neked nagyon! Azért Ti most spontán is próbálkoztok ugye?

Többieket is üdvözlöm, puszilom, és mindenkinek drukkolok! Kinek miért! :-)

Pusza

Mné
mné

Mné!

Nagyon-nagyon sajnálom. :cry: :cry:
Iszonyú nehéz újra meg újra felállni, de meglátod, siekrülni fog!!!!

Próbálkozhattunk volna spontán, de a párom épp akkorra betegedett le, elkapta az influenzát, négy napja nyomja az ágyat, magas lázzal küzd, és kerüljük egymást amennyire lehet, hogy nehogy én is elkapjam, és elmaradjon a beültetés. :?
almendra
Budapest XIX. kerület

Almendra: Hidd el, én is nagyon sajnálom! :-( Sajnos nem tudk rajta már változtatni, de hiszem, hogy legközelebb sikerül, és ő is úgy tartja majd, hogy érdemes velünk maradnia, mert jó szülei leszünk.
Jobbulást a párodnak! Te pedig igyál sok teát, és egyél sok vitamint, nehogy elkapd!

Mné
mné

Lányok!

Azon gondolkodtam a múlt héten, hogy jó lenne összehozni az elmaradt találkát. Mit szólnátok hozzá? Én nagyon szeretnélek benneteket megismerni személyesen is.
Egyenlőre csak elméleti síkon szeretném megkérdezni, hogy lenne-e kedvetek a találkához, és az ismerkedéshez?
Ez a kérdés a régi fórumozókra is vonatkozik, akik zugban bújkálnak. Mindenkire. Babásokra, unokásokra, mindenkire! :-D

Mné
mné

Sziasztok!
Mné, nagyon sajnálom.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Kriszto, Mné, és aki még kérdezte:
ma voltam vv-n, várom az eredményt, dokihoz szerdára kaptam időpontot
Viszont tegnap sajnos barna maszatolás kezdődött nálam. Próbálok nagyon bízni abban hogy erős baba, és jó helyen tapadt meg. D a szívem reszket érte.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok!

Mné: A következőnek sikerülnie kell!!!!!! Ölellek
Én úgy érzem, még 2-3 hónap mozgás-diéta combo, és meglesz a CSODA nálatok is....
A találkozó nagyon jó lenne.....

Zsuzsi:A pajm. 2 hét és beáll, ti mikor kezdenétek, vagy inkább még vártok?

Melcsi: hogy sikerült a szülinap?

Kriszto: bocs, a tudtalanságomért, de mi az az afp? jaj de irígyellek, hogy láthattad a Baribabákat, élőben is... :P :D Biztos gyönyörűek voltak!
És neee parázzzz..... :)

Almendra: vigyázz magadra, és nagyon drukkolok csütörtökre!

Era: Hogy vagy? :)

Az esküvőszervezésről jelen pillanatban nemtudok sokmindent írni, ha lesz valami izg,i akkor úgy is megosztom veletek.
Nálunk most nagyon besűrűsödtek a dolgok...valószínű a férjem egy hét múlva 2 hónapra elmegy..... :( ez van.
De péntekre van konzis időpontunk, és szeretne a párom katonákat is itthagyni, hisz, ha májusban jók lesznek a terheléses eredmények, akkor GOOOO. Ha pediglen addig nem érkezne haza, akkor nem veszik el egy hónapunk, egyébként a közelgő családi események(esküvő, házassági évf. ballagás, nyaralás, gyermektábor) így is rengeteget kivesz majd a nyárból.
Ha májusban nemtudunk lombikolni, akkor már csak szeptember jöhet számításba. Közben teleknézés, mert szertnénk kimenni a panelból, bár nagyon szép helyen lakunk így is, de a kertet nem pótolja semmi!!!!!
Ezek mellet pedig elkezdtünk a férjemmel, motoros jogsit csinálni, kresz-vizsga: szombat, szorítsatok!!!!!!! velünk nagyjából ennyi történik....

puszi
katapetra

Katám, köszönöm jól vagyok.Csak a pecsételgetés miatt beindult a para.

Most jött meg az eredményem:
hcg 1228,0 U/L
progi 71,2nmol/l
:D

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Mné!
Sajnálom,fel a fejjel.

Era33 Uterot szedjél szerintem,az megszûnteti a pecsélgeltetést mert ez enyhe sárgatest hiányra utal ,de az eredményeid kitûnõek!!!!
Csak így tovább. 8)

Nekem ez a hét is dokis,holnap urológia,utána inzulinterhelés majd másnap konzi Rencz dokinál :roll: Szóval nem lesz unalmas ez a héten sem,a következõ is gázos,rá fogják pakolni a 24 órás vérnyomásmérõt,plusz szájsebészet :evil:

Már ha találkozok valakivel nem merem megmondani,hogy hova tartok,mert mindig orvoshoz rohanok :lol:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Era: Ez gyönyörű eredmény! A pecsételgetésre nekem egy nagyon kedves fórum tárunk a Rutascorbint javasolta. :-)

Mné
mné

Era: Ez csodás!!!!!!
Jaj de izgi!
..és valóban jó, ha beszedsz valami plussz progipótlást....de lehet, hogy nem fog kelleni. :D
katapetra

Mné, köszönöm, rutascorbint már szedem.Te mennyit szedtél? Utro-t nem, mert a doki azt mondta, előbb lássuk hogy méhen belül van. Szerdáig fekvésre ítélt. :?
DE A CÉL ÉRDEKÉBEN BÁRMIT

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era: Én biztos vagyok benne, hogy méhen belül van, hiszen szépen, ütemesen emelkedik a HCG-d. De a doki tudja, persze. Rosszat nem teszel vele, ha fekszel. :-) Én rutascorbinból 2*1-et szedtem.

Mné
mné

Köszönöm Mné.
Annyira jó, hogy vagytok nekem :wink:

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era!
Tök jó, hogy ilyen szépen emelkedik a HCG. :lol:
Pihenj, és minden rendben lesz holnap! :D

Katapetra!
Köszi a drukkot. :lol:
Kíváncsi leszek, hogy pénteken mit mond a konzin majd a doki, és szorítok nagyon, hogy májusban zöld utat kapjatok majd!!! :D

Cicamica!
Megírod majd a terheléses eredményed? Meg, hogy mit mondott a Rencz doki?

Május elején én is megyek terhelésesre, meg van időpontom a Tűű dokihoz május 10-re kontrollra. Kíváncsi leszek, hogy a napi kettő merckformin mennyit változtatott az eredményemen, meg a fogyás.
almendra
Budapest XIX. kerület

Era, ez csúcsszuper. Holnap meg már láthatod is talán a csöppséget. Addig pihengess.

Küldök a gyerekek 1. éves szülinapjáról egy képet, hát jobb sajna nem sikerült, az unokatesók folyton belelógtak:-)
Fiam kézzel eloltotta a gyertyát, volt is sírás egy pici. De nagyon uriember és urinő volt mindkettő, mert nem csaptak bele, csak nyomogatták.

Kép

KépKép
momelcsi

Melcsike: köszönjük a fotót, csuda helyesek!!!!!
Olyan gyorsan megnőttek!!!!! :D

Almendra: köszönöm a drukkot én is :)
katapetra

Momelcsi: Nagyon Boldog Születsénapot kívánok Sárinak és Matyinak! Nagyon édesek, és milyen nagyok már! Matyi hogy van? Mentek valamikor kontrollra?

Kriszto: Várunk nagyon a vizsgálat után!

Rencsi: Téged is várunk a baba fotóval. :-)

Leeda: Meggyógyultál már teljesen?

Mné
mné

sziasztok,

ismét előbújok a zugból, de csak azért, hogy azután megint visszabújjak :(((

ma voltam DévaiI-nál és sajna egy hónapra eltolta a lombikos babásodásunkat: cisztám van, "de semmi aggodalom, jövő hónapra már ott se lesz"-háát ennyire nem vagyok bizakodó, az elmúlt 2 évben (jézusom, már két éve járunk az Intézetbe) egyszer sem volt példa rá semelyik stimulációnál sem, ilyen a formám :cry: , pedig már a munkát is úgy szerveztem meg, hogy legyen egy-két hét szabi a beülti után.... szóval le vagyok törve tisztességgel :( Van valakinek ciszta űző módszere? Valami tanács?

Még valami: első lombikkor mi az amit az UH-n csinál DévaiI a beállításnál? Van még valami vizsgálat? (nekem eddig az ovuláció indukcióknál és az inszeminációk előtt sem volt más csak UK-k)

Milyen jó nézni a képeket Momelcsi, GRATULÁLOK!
Lányok tegyétek fel a csíkos képeket is, kellene jó sok pozitív impulzus, mert hiába a szép napos idő....

szép napot
kisalag
Fót

köszönöm a dícséreteket, tényeg nagyot nőttek egy év alatt. Sári 10,2, Matyi 9,2kg volt tegnap este. Nagyon sokat esznek, és már megy a hiszti is rendesen.

Mné, köszönöm a privit, bocsi, hogy nem válaszoltam, de egyszerűen teljesen szét vagyok esve, de baromira sajnálom, hogy így alakult megint.

Kisalag, az első lombik előtt van egy méhbemérés, amit a rendes nőgyogyi asztalon csinál, egy pillanat az egész, nem fáj, de kellemetlen (ezt mondták nekem az endoszkópiám előtt :lol: ) szükséges, hogy tudja, hova ültesse majd a babókat.

Én tegnap tudtam meg, hogy baromira szorít a határidő a diplomaírásnál, és még semmit nem csináltam, április első hetében 0. változatot kell leadni, május 3-ra már bekötve mindennel együtt. Azóta totál kész vagyok, hogy ezt hogy fogom megcsinálni. Ráadásul meg is jött, szülés óta másodszor és kezdem a gyógyszert. Remélem, nem fog megint 3 hétig brutál módon tartani.
Én is inkább zúgolnék, de minden nem nézem, hogy mi történik, és nagyon drukkolok mindenkinek.

KépKép
momelcsi

Kisalag: nagyon sajnálom :( tudom nem vígasztaló, de ezek a fránya ciszták jönnek-mennek a nők életében. A legrosszabb , az pont ez a helyzet, amikor lépnétek tovább, és egy ilyen probléma gátat szab a terveknek, rohadt bosszantó!!!!!
Én a sportot tudnám neked javasolni. Sok-sok felülés, és kardio mozgás, ami tuti kiviszi, de csak akkor, ha valóban keményen csinálod.

Kívánom, hogy következő mesivel kijöjjön!!!!!

És...LÁNYOK valóban nagyon fontosak a = csíkos tesztek!!!!!! Kérlek bárkinek van, akár halovány, akár régebbi, tegyétek fel, mert nagyon nagy erőt adnak!!!

Azt nem is írtam, hogy van azért nálunk is jó hír: 3 év után, kettő egymást követő hónapban a mesim 28 napra jött meg! Tudom nem nagy dolog, DE nekem az! :lol:
katapetra

Sziasztok

Momelcsi
Boldog Születsénapot kívánok Sárinak és Matyinak!!!
Kisalag
Felüléseket kell csinálni,attól állítólag ki pukkadnak.
Mné
Nagyon sajnálom,annyira szorítottam! :(
Era
Gratulálok! :wink:
Npgy?

Ágiról nem tudtok valamit?Nézegettem a képeket,és olyan szép nagyok már a fiúk :wink:
Zafir?
Katapetra
Iges is fontos,hogy 28 napra jött meg :wink: Nálam nagyon ritka,de akkor aztán örülök neki :lol:

Itthon maradtam :( Vagy hétvégén vagy hétfőn jön haza a párom.Voltam vérvételen is, ma kaptam meg a TSH-t ami 0,713 lett.Szerintetek ez jó?
Még várnom kell a Anti müllerre, és az inhibin B-re.Az egyikre 14 napot a másikra 21 napot mondtak.Az is lehet előbb meg lesz.
Szorítsatok,hogy jó legyen,és nem merül ki a petefészek.Nagyon sok múlik azon,hogy indulhatunk-e,vagy felesleges tovább kínozni.
Lombikot kb május közepe,vagy június közepén fogjuk kezdeni.Le írtam az árakat,apánk lediktálta.Gondolom nem mondok újat nektek ha az mondom 500 ezer kb,vagy az felett lesz.Nyaralásunknak az ára itt is van,marad belföld nekünk.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kislaga: Én is a felülést tudom neked javasolni. Pikk-pakk eltűnnek a ciszták. :-) Kívánom, hogy gyorsane lrepüljön ez a hónap, és már kezdhessetek is.

Momelcsi: Szakdolgozat? Fúj! Nem irigyellek, pláne két gyerkőc mellett! Egy kalappal hozzá!

Katapetra: Látod-látod mégis csak van értelme a diétának, és agyógyszernek. :-) szépen lassan rendbehoz, és észre semveszed, Te is babás leszel! :-)

Kriszto: Hahóóóó! Merre vagy? Mi volt ma a genetikai UH-on? Lerágtam már a körmömet miattad! Gyere kérlek, ha tudsz!

Mné
mné

Hát csatlakozok a letörtekhez.Az urológus talált egy 10 mm-es kehelykövet a jobb vesében :cry:

Bárhova mentem eddig mindig találtak valamit,már a hócipõm tele van.
Valószínû mûteni kell,így nem tudom mikor tudok Dévainál kezdeni :x

ki vagyok teljesen....

Kérem a pozitív híreket csajok, mindenkinek megy a drukk 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Kagyló!

Szuper tsh-d!!!!
Remélem a többi is rendben lesz.
A peteérés jobb, ha lúgosítasz az elsõ 14 napban +cickafark fû tea illetve a szûzbariska tea beállítja a ciklusod napra pontosan már 2 hónap alatt!!!
A ciklus második felében a palástafû tea javasolt ciklus végéig.
Ez elõsegíti a beágyazodást.
(Terheseknek viszont mindkét tea tilos,vetélést okozhatnak.)

Csak így tovább 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Kisalag Aviva torna 18 gyakorlat,segít benne .
Szerintem hasznos vagy egy tornán vagy könyvbõl elsajátítani a dolgot.
18-as(terpesz állás térd rogyasztás és felváltott lábbal csinálj úgy mintha csikket akarnál elnyomni)

Nekem segített két nap alatt nyoma sem volt 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Melcsi gyönyörûek a picik 8)

Mégegyszer hatalmas gratula nekik:))))
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Katapetra:)

Nagyon ügyes csaj vagy, nem semmi milyen erõs akaratod és kitartásod van.

Sokat segít a sport a ciklus beállításában:)))

Remélem a gólya is hamar meglátogat Téged 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Kriszto !

Anno a mi afp eredményünk sem lett jó kb ennyi lehetet.

Ez egy elavult módszer , vérbõl nem csináltak tesztet?

Az pontosabb eredményt ad,ha az jó nincs miért aggódnod

Jelentkezz ha túl vagy rajta:)

Addig is megy a drukk,de minden oké lesz,hiszen õ csodababa 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

nagyon köszönöm a segítségeket: valahogy éreztem, hogy a felülés segít, már két napja ez a lefekvés előtti szórakozásunk a párommal, az Aviva után pedig utána olvasok, még nem foglalkoztam vele

GRATULA a 28 napos ciklushoz :) Katapetra :) milyen kitartó vagy!

további szép napot
kisalag
Fót

kagyló, de engem baromira megleptél...
500,000 Ft egy lombik? Megkérdezhetm, miért ilyen sok?
Én ilyen sokról még nem hallottam....Jesszus, és aki minimálbérből él, az mit csinál?
plonsk
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?