Új privát üzeneted érkezett!

Babola csodaszép a vonalzód :wink:

Leeda: Tortasütés projekt: március vége, anyáék 25.házassági évfordulójára, apukám szülinapja....mindig van mit sütni :)
Jobbulást!
katapetra

Mné, imádkozom értetek.

KépKép
momelcsi

Mné, borzasztó nehéz bármit is mondani :roll: drukkolok,h a lehető legjobban alakuljanak a dolgok. Kérlek vigyázz nagyon magadra és ha lehet most ne nagyon maradj egyedül, legyen veled majd mindig valaki! Sokat gondolok rád!Ölellek!

bari6

Mné: nagyon-nagyon szorítok! Imádkozom értetek! Vigyázz magatokra! Milliószor ölellek!

npgy
Budapest I. kerület

Mné: tőlem is mennek a drukkok!!!! Nagyon-nagyon-nagyon szorítok!!!!!!!
szélkisasszony

Most lehet, hogy én nagyon leegyszerűsítem a dolgokat, de nem az a lényeg, hogy ver a szíve???

Megnőni, még van ideje....

Én is nagyon szorítok! Nekem amúgy jó érzéseim vannak veled kapcsolatban!
plonsk
Budapest

Egyébként meg az orvosok nem istenek, ne ő döntsön már, hogy marad-e a baba, vagy sem...
Nem szeretem, amikor így ítélkeznek...
Ez nem a statisztikákon múlik, de nem is az ő tapasztalatain....
plonsk
Budapest

Sziasztok

nem akarom erre használni a fórumot, de hátha ismertek olyan ikres anyukát, aki keres ikres légzésfigyelőt. A miénk már eladó, úgyhogy, ha valakit érdekel keressen meg. Nem írom ide az adatait, nem akarok senkit untatni vele.
Ha megmarad, megy a vaterára, de hátha tudok segíteni valakinek, mint múltkor Barikának :wink:

KépKép
momelcsi

Mné, nagyon szorítok értetek innen a zugból!!!
Hajrá picike, erősödj, növekedj!!!!!

Kata, köszönöm kérdésed, jól vagyok, csak nem történik velem mostanában semmi. Hol jobb, hol rosszabb passzban vagyok. De lelkesen zugolok, és próbálom követni, kivel mi történik. A diétáról: 3 hét alatt minusz 4,3kg.
A lombikot (egyenlőre úgy állnak a dolgaink) nem biztos hogy folytatni tudjuk.
De ha úgy alakul, akkor legalább nyárra bomba alakom lesz ( :lol: már amennyire a 162cm-s mélységem esetében lehet ilyenről beszélni)

puszi mindenkinek

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era: örülök, hogy kicsit kibújtál, és ez a fogyás dolog nagyon jó hír! Gratulálok hozzá!!!!!
Én már bele sem kezdek a majrézásba....
Puszillak
katapetra

Mné,

Nagyon nagyon drukkolok a pici babádnak, hogy legyen ereje tovább nőni! És hiszek benne, hogy így lesz!!!

Az infokat köszönöm!
vjulcsi

Kata, ?????????

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Mné, írtóra szorítok a picurkádnak !

Babola, gratu az ikreknek megint :D

Julcsi remélem mi is ott leszünk májusban :-)
Addig le kéne adnom egy tizest...
A círisen gondolkodom, mire lehet számítani? Milyen vizsgálatok és árak vannak? Az oldalukat most vizsgálom, csak nemtom, hogy kb hány alkalom szükséges, v. hogy zajlik... IR vizsálatra ott küldenek el? Adott esetben írnak fel metet?
forka
Budapest XI. kerület

Era: óóó! Semmi komoly! Csa ka fogyással kapcsolatban....már annyit nyafogtam a lányoknak, hogy nem akarok belekezdeni...nagyon ügyes vagy, hogy rólad így olvadnak le...Bárcsak velem is így lenne! -csak ennyi :)
katapetra

Gigi: Hohó! Veled mi újság? Hol tartasz?
katapetra

Mindenki zugolvasó lett :(??????
katapetra

Sziasztok!

Hol van mindenki????

Kagyló, drága!!! Hogy vagy????

Mné! Kretty! Ölelés!

Era! ügyi vagy fogyi terén.

Kata! Te pedig tök csini vagy! nem a fránya kilók számítanak!!!!

Forka! Sajnálom, hogy nem sikerült. Az Ir vérvételt szerintem érdemes megcsináltatni és utána menni Rencz dokinőhöz (első konzi 12ezer, után azt hiszem 8000 a többi), már az eredményekkel. Viszonylag hamar van időpont hozzá. Elvileg ha elmondja mit kell betartanod, vagy ha kapsz gyógyszert, akkor szedned, akkor utána 3 hónapra enged el, utána kontroll, de persze addig akár csoda baba is foganhat.

Mi egész hétvégén úton voltunk, nagymamától, szülőkig, aztán gyerekzsúrban.... csináltam tortát a kis ünnepeltnek.
Néhány napja érzem a pocaklakónkat, főleg délutánonként és még csak nagyon óvatosan.... de tuti ő az....

Bocsi, hogy magamról írok, de bújjatok már elő, hogy hogy vagytok, kivel mi történik, mert annyira eltűnt mindenki....
gyertek csacsogni :D
puszi és ölelés mindenkinek..... hiányoztok :(

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Szia Kriszto, végre rajtam kívül más is van...már azt gondoltam alakult egy zárt topic, csak én lettem kihagyva :oops: :lol:
Köszi Kriszto a dícséretet! :oops:
Nagyon jó érzés lehet a kis papya-t érezni :D
A tortáról nincs fotód?

HOL VAGYTOK?????
Annyira izgulunk értetek, legalább egy "élek" bejelentkezés!!!!
Ennyit megérdemlünk......

Mi is elvoltunk, de csak szombaton, túráztunk gyermekkorom falujában, mondanom sem kell ragyogtam, hogy újra ott lehettem, és azokban az erdőkben mászkálhattam, ahol anyuval kicsként gombázni jártunk....olyan jó volt!!!!!!!
Vasárnap pedig panelbörtön :? a férjecskémnek doloznia kellett....
ÉS ma már ismét egyedül...hétvégén sem jöhet haza....így holnap reggel a virtuális barátnőmet a hónom alá csapva (Béres Alexandra) irány a szülői ház!

Verőfényesszépnapotkívánok!
katapetra

Sziasztok!

Én tényleg zuggolok, de rendszeresen követem az eseményeket. :oops:
Sajnálom a sok rossz hírt, és nagyon örülök a sikereknek. :oops:

Nálam is zajlanak az események. Egy hónap múlva összeházasodunk a párocskámmal. :lol:
Szűk családi esemény lesz, hisz mindkettőnknek a második, de remélhetőleg a sírig tartó házassága lesz.

Közben azért nem adtuk fel a babásodást sem, készülünk a fagyibabás beültetésre, így ma megvolt a Kaális uh. Minden rendben, van a jobb oldalon egy 15 mm-es érő tüszőm.:)
Csütörtökön este kell beadni a tüszőrepesztőt, ami szombaton fog repeszteni, és így a jövő hét csütörtökre tette a dokinő a beültetést. Tehát 22-én kell 10 órakor hívni a labort, hogy felébredtek-e a didergők. :lol:

Aztán az esküvő után elindítjuk az örökbefogadási eljárást. Mindenképp szeretnénk babát, és a korunk miatt nem halogathatjuk ezt a lépést.

Puszi mindenkinek!
Andi
almendra
Budapest XIX. kerület

Almendra,
gratulálok!! :D :D Hú, nagyon drukkolok, hogy már babásan legyen az esküvő :lol: :lol:

Kata, Kriszto,
én is megvagyok, csak nincs velem semmi különös. Ma még nem mentem dolgozni, délután megyek dokihoz ill. kikérem a táppénzes papíromat, ha nem talál semmit nálam. Szombat este végre hazajött a párom, most majdnem két hétig itt lesz :wink:
Örülök, hogy ilyen mozgalmas hétvégétek volt!! :lol: :lol:

Többiek??

:shock:

Puszi Nektek!!!
leeda

Sziasztok

Mi is megvagyunk, Matyi már nem lázas, Sári most kezdi a köhögést:-( Így baromi nehéz elmenni velük sétálni, mert nálunk mindig fúj a szél.
Hétvégén eljutottam anyósomhoz, aki kozmetikus. Pici kikapcsolódás, szempillafestés alatt bealudtam. :lol:
Aztán elmentünk kocsiüléseket nézni a gyerekekkel, nagyon élvezték. Próbálgatták őket. Persze, férjem egész hétvégén csak ezután olvasott, törésteszteket nézett, de pont ugyanúgy vagyunk mint pénteken, fogalmunk sincs, hogy mit vegyünk.
Tegnap du. vendégek voltak, és a két kamasz iszonyatosan lefárasztotta a gyerekeket, úgy ájultak be este az ágyba.

Almendra, nagyon gratulálok az esküvőhöz, sok boldogságot nektek.
És nagyon drukkolok a fagyibabákhoz is. Hányat kapsz vissza? és a mostani tüszővel mit csinálnak? bocsi, de nem vagyok képben.

Rencsi, nagyon aggódunk értetek, légyszi jelentkezz, hogy mi van veletek.
Kagyló?????
Többiek???

Krisztó, jaj de jó, hogy már érzed a babát, és hogy így el tudod különíteni, nekem elég sokára volt ilyen élményem.

Fogyózóknak nagy gratula az elért eredményheznk, nekem is nagyon kéne már, de valahogy nem tudom elkezdeni.

zugolóknak puszi!!

KépKép
momelcsi

Köszönöm lányok a gratulációt, és a drukkot. :lol: :lol:

Titkon én is abban reménykedek, hogy hátha nem csak ketten kötjük össze az életünket! :lol:

Momelcsi!
Még nem tudom, hogy hányat fogunk visszakapni. 2x2 van fagyasztva, így nem tudom, hogyha az első kettőből csak egy tér magához, akkor felolvasztják-e a másik kettőt, ezt nem tudom. :?
Mivel nem kizárt a spontán baba nálunk, és erről nem volt szó a dokinál, úgy gondoljuk, hogy próbálkozunk vele, hátha épp Ő lesz a befutó, és nem is fogjuk tudni, hogy fagyibabánk lesz, vagy spontán jött össze. :wink:
almendra
Budapest XIX. kerület

Többen írtátok az IR-t.
Ezzel én is küzdök. Egy hónapja szedek esténként kettő 750-es merckformint, és próbálom betartani a 160-as ch diétát.
Egy hónap alatt fogytam 5,5 kg-ot. Lötyög rajtam minden ruha. Eddig sem voltam kövér, 167 centi vagyok, 63 kilóról 57,5-re ment le a súlyom. 12 éve voltam ennyire vékonyka.
Az a gond, hogy tudom mit kéne enni, de nem kívánok semmit. Nyammogva eszek mindent. Ha olyat eszek, amit nem szabad, akkor meg mardos a bűntudat, és máris az sem esett jól. :?
almendra
Budapest XIX. kerület

Sziasztok!

Melcsi,
Mi Be Safe ülés vettünk Szonjának, nagyon szeretjük azóta is, az egyik legbiztonságosabb, és picit magasabb mint a többi, igy jobban kilát. nem bántuk meg!

Forka,
Szerintem Rencz doktornő tud felírni gyógyszert, igen, ő is endokrinológus, hetente egyszer rendel a Cirisben (szerdánként). Nekem azt mondták, 12000 Ft az első konzi, és utána még attól függenek a költségek, h milyen vizsgálatokat ír elő (gondolom lesz vérvétel).
vjulcsi

Sziasztok

Sajnos én sem tudok jó hírekkel jönni! :cry: Múlt hét hétfőn és kedden nagyon fájt a hasam,pici barnás valamim volt is.Utána viszont semmi,csak állandóan a hasam és a mellem fájt.Olvastam a netten,hogy vérzés szokott lenni egy pici ha megtapad,hát nekem nem az volt. :( Ma hajnalban már jó nagyot sírtam.Még nincs rendes vérzésem de kezd erősödni,és ilyen halvány barnás valami,ami gondolom majd át megy erős pirosba.Tesztet nem vettem,mert elégé ismerem a testemet ahhoz,ha sikerült volna,érezném.Szerintem holnap hívhatom is apánkat,de addig még nincs rendes nem lehet.
Párom megy 19-től Németországba a kinti céghez egy hétre,megyek vele én is.Apánkkal majd megbeszélem,hogy a következő ciklusban fogunk újra indulni.Nagyon nem szeretnék egyedül itthon maradni! :cry: Elégé magam alatt vagyok,és a párom is mondta mikor kiborultam és oda vágtam neki -nekem élni nincs kedvem-. Jobb is ha vele megyek,akkor majd eltereli a gondolataimat,és nem fogok ekkora butaságokat mondani.Azt hiszem nekem soha nem lesz kisbabám! :cry: Mindig fejjel megyek a falnak,és az a legrosszabb,hogy nagyon fáj amikor a végén rá kell döbbennem soha nem sikerül! :cry:
Ne haragudjatok,hogy most senkinek nem írok külön,de össze kell kapnom magam mire apánkhoz megyek,hogy ne látszódjon rajtam semmi. :cry:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló: Tudom, hogy Te ismered a tested a legjobban, és annak jelzéseit, de egy tesztet szerintem lőlj el.....lelkileg tudom borzasztó szembesülni negatív dolgokkal, de ha esetleg rossz hírt mutatna a teszt, akkor a tested is előbb elengedi....és nincs az a rohadt BIZONYTALANSÁG! Ami szerintem a leggyötrőbb!!!!
Ha pedig jó hírt kapsz, akkor pedig nem aggódtál feleslegesen...én legalább is a legutóbbi beültinél így csináltam, és könnyebb volt.
De ez én vagyok....

Az utazás minden esetben jót fog tenni!
Ölellek, és én még nagyon drukkolok Nektek!

Almendra: természetesen neked is mennek a drukkjaim!!!! :wink:
katapetra

Sziasztok!

Kata, nem tűntem el, csak egész hétvégén dolgoztam. De most jövök kicsit zugolni.
nálam:A negyedik diétázós hét végére az eredmény: -5,7kg. ( :oops: ezt én elég jónak ítélem)
és még valami, amit csak veletek merek még megosztani, van egy nagyon haloványka tesztem. olyan halvány, mint egy álom, fényképen nem is látszik, de hátha velünk is megtörténhet a CSODA
most kellene megjönnie pirinek, múlthéten volt egy kis barnázás meg egy kicsi élénk vér is, azóta semmi
gondoltam csinálom tesztet-hátha
ÉS OTT A CSÍK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ha kérhetek ilyet, kérlek Titeket szorítsatok nekünk

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era, szorít, szorít!!!!!!!!!!

KépKép
momelcsi

Sziasztok,
bocsi az eltűnésért :oops: ... és köszönöm a hiányolást.
sok volt ez ami apuval történt,idegileg kikészültem a kórházban pl összeestem..... de már javul az állapota....Dévai látott 1 babát szóval Domi jól érezte, hétfőn kell mennem újra. péntekig paráztam hogy nincs tünetem és biztos a nagy stressz hatására megállt a baba a növekedésben de az én drágám megnyugtatott mert 3. napja brutál rosszul vagyok hányinger hányiger hányás.....

Mné,
annyira drukkolunk!!!! mi történt ma?

Era, ez szuper hír! neked is mennek a drukkok!

Almendra, hajrá fagyibabák!!!!!!!!!!!

puszi mindenkinek!!!!!!

Kép
rencsi79

Era: :cry: :lol: :cry: Örömkönnyek!!!!!!
és millió drukk megy feléd is!!!!! Kérlek most már akkor gyere sűrűbben!
5 év ,3 hónap után????? Csodáááááássss

Jaj lányok csak van értelme ennek az egész IR dolog rendbetételének....remélem mindannyiunkat meglep az Élet-Sors-Isten, ki hogy érzi!

Rencsike: nagyon drukkoltam nektek, és valóban nagyon aggódtunk érted!
DE, ahogy olvaslak mind a két aggodalom kezd enyhülni.
Örülök, hogy apud állapota javulásnak indult, megtudták állapítani, hogy mi volt a gond? Gondolom, hogy nagyn nehéz időszak volt.... :(

A babahír pedig nagy boldogság itt a fórumon is!!!! Akkor most hétfőn ismét mész D-hez, vagy erről a hétfőről volt szó? bocsi az értetlenkedésemet...

Mné: gyere kérlek!!!!!!
katapetra

Katapetra,
igen a rosszullét miatt most nagyon nyugodt vagyok mert a baba biztos jól van. Nem derült ki mi volt apunál a baj, igen nagyon nehéz volt az a mindent felörlő aggodalom apu miatt és közben ne aggodjak mert ettől elmehet a baba....jövő hétfőn kell mennem.
igen van értelme jönnek sorba a csodababák!!!!puszillak

Kép
rencsi79

Sziasztok!

szerintetek Dévaihoz, ha most bejelentkezem, akkor mennyi idő múlva lesz időpontom első konzultációra?

És ugyanez a kérdés vonatkozik a Mens Mentisre is, mennyi idő, míg időpontot kapok?

Köszi

Puszi mindenkinek, és szorítok nagyon!
plonsk
Budapest

sziasztok, nagyon örülök a jó híreknek, minden hétre jut azért legalább egy, és így előbb utóbb mindenki sorra kerül :) :) nagyon drukkolok rencsi és era! :) Mné kiváncsi vagyok én is mi van Veled? Kagyló sajnálom ami Veled történt, kitartás, hidd el előbb- utóbb teljesül az álmod!!
Velunk: semmi extra, telnek a napok nyugiban, D-hez jovo pénteken megyunk, de azért holnap megnézetjuk ultrahangon hogy mi folyik odabent :)
Plonsk, szerintem 1-2 hét mulva lesz idopont. Bábola
Vendég

Kagyló!
Nagyon sajnálom. Azért egy tesztet lehet, hogy érdemes lenne még ellőni, hátha.
Jól fog jönni a kikapcsolódás!!!

Annyira jó olvasni a babás híreket. :lol:

Rencsi!
Nagyon-nagyon jó, hogy apukád javul, és a pici pötty is jól van a pocidban. :lol:

Era!
Én is drukkolok ezerrel!!! :lol:
Mennyi volt a cukor-inzulin értéked? Mióta szedted a gyógyszert? Reményt ad, hogy esetleg nem kell minimum fél évet várni, hogy az IR mellett lehessen baba. :D
almendra
Budapest XIX. kerület

Kagyló,
sajnálom, hogy így alakult, de hátha a barnázás nem csap át vörös vérbe és ott lesz a baba! Az utazás meg nagyon jó ötlet! Németországban igazán feltudsz majd töltődni! Kedvesek az emberek, mosolygósak, nem olyan mufurcak, mint itthon! :)

Rencsi,
örülök a jó híreidnek! Remélem Apukádat hamar kiengedik a kórházból!

Era,
én nagyon-nagyon szorítok neked! :)

Én beteg vagyok. A férjem 4 napig feküdt 39 fokos lázzal és sikerült elkapnom tőle! Marhára nem jókor, hisz épp a longos protkónk közepén tartunk. Tegnap kellett volna mennem E2 és LH vv-re, de képtelen voltam rá és nem akarok mindenkit szétfertőzni az intézetben! Utálok lázas lenni....

gigibp

Sziasztok

Almendra
Sok boldogságot kívánok!
Era
Nagyon szorítok!!!
Rencsi
Végre jöttél, és annyira örülök,hogy sikerült.Hála Istennek apukád is jobban van!
Gigibp
Jobbulás kívánok!Mennyi van még hátra a leszívásig?
Kriszto
Hogy vagytok?Mostanában kevesebbet írogatsz mint szoktál. :(
Kretty
Gyere légy szíves!Jobban vagy már?

A teszt negatív lett!Viszont a vérzésem nem akar beindulni rendesen.Este mikor haza ért a párom,már látta rajtam mi van.Nem is kérdezett semmit csak annyit mondott beszéljem meg a lombikot apánkkal.
Holnap rá is kérdezek mennyi az annyi stb.Azt hiszem a lombikkal végre kiderül van-e értelme az egésznek.Nem lesz következő ciklusban inszem,hanem 3-4 hónap múlva lombik!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagykó: nagyon sajnálom :(

Gigi: Jobbulást kívánok!
katapetra

Kagyló: bocsánat elnyomtam a gombot a nevednél :oops:
katapetra

Sziasztok lányok,

Mi is nagyon sok mindenen mentünk keresztül, mire végre megszületett a csodálatos kisfiunk. Az elmúlt időszak nehézségeit mára elfelejtettük, kívánom, hogy nektek is mielőbb egy -két:-) egészséges babóca mosolyogjon vissza rátok.
Dévai doktort nagyon ajánlom, érti a dolgát...! :-)

Megmaradt néhány gyógyszerem, amit eladnék, ha valakit érdekel. Nemsokára lejárnak, így ha bárkit vagy ismerősét érdekel, írjon. Szobahőmérsékleten votak tartva, nem igényelt hűtőt.

progeszteron ampulla 24db. (1ml=25mg) 2012.04hó végéig jó!!!

prednisolon 5mg-os 20db bontatlan 2012.06hóig.

duphaston 10mg-os tabletta 35db-os. ez sajnos most 02hóban lejárt, de ha valakinek s.o.s. kell, szerintem beszedhető.

Az egész pakk egyben 4000ft.
szépem

Kedves Lányok!

Már régóta olvaslak Titeket és az a véleményem, hogy egy nagyon de nagyon összetartó csapat vagytok. Csodás, hogy mennyi erőt tudtok adni egymásnak és mindenkinek. És a tapasztalatokról ne is beszéljünk. Úgy gondolom, személy szerint én is sokat köszönhetek Nektek!

Én is lombikos vagyok, bár egy másik Intézetben. Sajnos eddig két sikertelen programunk volt. Eredetileg a férjem spermagondjai miatt kényszerültünk lombikra. Mind a két lombik alkalmával volt leszívás és beültetés, ICSI AHA-t alkalmazva. Az elsőnél két szép 8 sejtes, a másodiknál egy szép 8 sejtes embriót ültettek be. Sajnos egyik esetben sem tapadtak meg az embriók. Tehát nálam lehet valami gubanc, ha a megtermékenyítés rendben, szépen tudnak fejlődni az embriók, de a beülti után nem fejlődnek tovább. A hormonjaim az első kettő alkalmával rendben voltak, de most csináltattam AMH-t és IR-t is. Az AMH alacsony lett: 0,5.
Az IR-nek pedig az alábbi eredménye lett:

O perc - glükóz: 5,92; inzulin: 7,37
60 perc - glükóz: 6,05; inzulin: 50,42
120 perc - glükóz: 4,44; inzulin: 14,35

Sok helyen olvasgattam erről a neten, szerintem van enyhe IR. Lennétek olyan kedvesek és megírnátok, hogy ezt jól gondolom? Beszéltem a nőgyógyásszal is, aki szerint ez rendben van, nincs IR-em. Gondolkozom, hogy kérek időpontot Rencz doktornőhöz.

A TSH: 1,498; FT4: 16,46; FT3: 5,55.

Szerintetek?

Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget és minden jót kívánok Mindannyiótoknak!

dorka
dorka2013
Budapest XXI. kerület

Dorka!

Az nem jó, ha a 120 perces cukor a 0 perces alá esik vissza, és a 60 perces inzulin is magasra szökik. Szerintem fel kellene keresned egy endokrinológust. Jó lett volna ha 3. és 21. ciklusnapi hormonokat is nézettél volna, mert abból is sok mindent le lehet szűrni (LH, FSH, prolaktin, öszradiol, progeszteron, stb.)

Képzeljétek!
Valóban elmegy a pesti Kaáliból a Kováts Tímea dokinő, akihez járok, és járunk többen is. Az előbb telefonáltam, és a recepciós csaj megerősítette, hogy tegnap szólt a Kaáliban a távozási szándékáról. Sajnos nem tudtam másik dokihoz átjelentkezni a júniusi lombikommal, mert még most a folyamatban lévő fagyibabás beültetésünket megcsinálja a dokinő.
Nagyon remélem, hogy sikerül a mostani, mert nem akarok másik dokit a Kaáliból, nagyon hosszú lesz a várakozási idő szerintem. :evil:

Lehet, hogy a Dévai dokinál fogok kikötni, ha most nem sikerül a lombik. úgyis lejár minden laborunk áprilisban.
almendra
Budapest XIX. kerület

Szia Almendra!

Köszönöm a válaszod. Igen, mindenképp megyek dokihoz, mert szerintem sincs rendben. Most nézettem a 3. napi hormonértékeket. FSH: 7,9; LH: 8,9; prolaktin: 7,5 és a fenti pajzsmirigy értékeket. Szerintem ezek rendben vannak. Te mit gondolsz?

Neked nagyon drukkolok, hogy minden a lehető legjobban alakuljon!

dorka
dorka2013
Budapest XXI. kerület

Dorka!
Nekem ezek voltak a 3. napi hormon értékeim, és ezekre próbáltam keresni kiértékelést, azt írtam alá. Talán valamennyit segít, de nem vagyok szakértő. :wink:

TSH: 1,310 mUI/L
A normális középérték a legtöbb laborban 1,7. Magas TSH alacsony vagy normális T4 szinttel kombinálva pajzsmirigy alulműködésre utal, ami befolyásolja a fertilitást.

LH: 4,39 U/L
Ref. tartomány: 2,12 – 10,89 U/L
7 alatt jó az értéke. A normális LH szint nagyjából azonos az FSH-val. Ha az LH magasabb, mint az FSH, az PCO-ra utalhat.

FSH: 7,54 U/L
Ref. tartomány: 3,85 – 8,78 U/L
Az FSH az ovarium stimulálhatóságát mutatja. Általában 6 alatt kiváló, 6-9 jó, 9-10 még megfelelő, 10-13 nehezen stimulálható, 13+ nagyon nehezen stimulálható. A PCO-s betegek kivizsgálásakor az FSH/LH arányt is nézik. Ez az arány normálisan kb. 1:1, ha az LH értéke magasabb, a PCO diagnózisa valószínű.

Prolaktin: 281,4 mIU/L
Ref. tartomány: 70,8 – 566,5
Emelkedett prolaktin szint gátolja az ovulációt. A magas prolaktin szint hipofizis tumor veszélye miatt további kivizsgálást igényel. A PCO-s betegek egy részében is észlelhető hyperprolactinaemia.
almendra
Budapest XIX. kerület

Dorka, ha Rencz doktornőhöz akarsz időpontot kérni, akkor siess, mert én ma kértem, és ápr. 24-re kaptam időpontot csak...úgy tűnik sokat kell rá várni...
plonsk
Budapest

Sziasztok!

köszönöm a drukkokat mindenkinek, ma is egy picit erősödött a csík a teszten!!!!!
Nagyon bízom benne, hogy Nekünk is csodababánk lesz. (hiszen csak jobb oldali petevezetőm van, és pár éve az is szinte átjárhatatlan volt, és azóta kiderültek más problémák is, de annyira régóta várunk rá....)

Almendra, a tavaly nyári eredmények:
cukor 0' 5,1
cukor 120' 5
insulin 0' 3,6
insulin 120' 27,6
erre kaptam 160CH-s diétát, és meforal 500mg 3X1
öt hete szedem a gyógyszert

hát, meglátjuk

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Almendra, most nézem vissza mik történtek még.
Elmegy a dokinő a Kaáliból?
Én is az ő betege vagyok- vagy hát remélem csak voltam. De nekem május-júniusra volt betervezve a köv. lombik. Remélem nem lesz rá szükség, mert igazából a februárit toltuk el, de csak telefonon beszéltük meg, nem tudom hogy beírta-e. Azt beszéltük meg, hogy áprilisban hívjam fel.
Hát remélem tényleg nem lesz rá szükség.

Mindenkinek: én Rencz dokinőnél jártam az insulin-gonddal, nagyon kedves,
a Mensmentisben 2 hónapot kellett volna várni az időpontra, a Cirisben már a következő héten fogadott, és a Cirises dietetikus is nagyon jó
pusz

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Erám Drága, mintha saját sztorimat olvasnám....Nagyon drukkolok nektek, hogy ne kelljen tovább lombikon gondolkodni!
Bár én még nem kaptam két csíkos üzenetet, de te is nagyon jó, és pozitív példa vagy számomra...
Majd kérhetnék fotót a tesztről? De csak amikor te gondolod. Előre is köszönöm!

Dorka: nekem hasonló eredményeim voltak októberben, és sajnos nem sikerült....DE most küzdünk tovább, mert vannak csodák!

Puszi mindenkinek!
katapetra

Sziasztok!

Iszonyúan el vagyok havazva, de olvasni mindig olvaslak Titeket!

Kagyló! sajnálom, nagyon úgy szerettem volna, ha sikerül, DE sikerülni fog!!!! hidd el az idén elkezd majd nőni az a pocak, a kis lakóitól!!!! Nagyon szorítok neked és tényleg jó lesz, hogy kicsit kikapcsolódsz majd. De gyere sokat közénk, hiszen az idő is jobban telik együtt és erősítünk majd, hogy 3-4 hónap múlva indul a pocakosodás!!!!

Era! Juhéééééééééééééééé, csak csendben, csak csendben....
Detto ugyanez volt velem!!!! október 27.-én kezdtem el a meforált, így, 3*1-et, és a diéta, akkortól volt igazán szigorú" és dec 2.-án pozitívat teszteltem!!!! el sem tudom mondani mennyire szoríííííítok!!!!! nagyon nagyon nagyon!!! kb mikor tervezel orvoshoz menni? és kihez? van saját nődokid? mármint a Kaális doktornőn kívül? drukkhegyek mennek feléd!!!!!! (sorstárs!!! :wink: :wink: )

Üdv. az újaknak!

Dorka! én is Rencz doktornőt és a Cirist javaslom! Rencz doktornő-részvényekbe kellene fektetnem, már meggazdagodtam volna, annyian mentek mostanában a mi buzdításunkra hozzá..... :lol: :lol: na jó, csak viccelek!!! szóval ő nagyon klassz csaj, dokinő, kedves, aranyos és szerintem érti a dolgát. Ha nem titok elmondod melyik intézetbe jártok?

Jaj, Rencsi!!! úúúúúúúúgy örülök!!! tudtam én, hogy kapaszkodik a kis Pöttöm!!! Domi nem tévedhet!!! Puszillak és örülök, hogy apud is jobban van!!!

Kata! Milyen csajos programok várnak rád, most, hogy nincs veled az urad? Mennek az esküvő szervezések ezerrel???

Gigi! Gyógyulj meg gyorsan!!!! gyengébb immunrendszer jó lehet!!! :wink: nagyon-nagyon szoríííítok!!!

Zsuzsi??? merre vagy olyan régen jártál erre!!!

Mindenkit milliószor puszilunk a pocaklakó Bogyókánkkal együtt.... sajnos tényleg nagyon sok a melóm nap közben és este meg na... szóval hulla-mami vagyok....

kriszto

kriszto82

Katám! nem csak, hogy vannak, hanem veletek is LESZ!!! meglátod!!!

A laptetőmet szétosztanám: mindenkinek, akinek szüksége van rá: léleksimiként, pocaksimiként, drukkhegyként, jobbulásként, kitartásként....

puszi még egyszer!!!

kriszto

kriszto82

Kata, küldök majd, de még erősödnie kell, fényképen még nem látszana.

Kriszto, köszönöm a lélekerősítést, és most kararintanék egy szeletet a laptetődből, nagyon szükségem van rá!

Nagyon vicces volt, tőlem megkérdezte Rencz doktornő hogy hogyan találtam rá, mert mostanában sok hozzám hasonló kereste meg, akik nem is a Cirisbe járnak. :lol:
Mondtam neki, hogy van egy nagyon összetartó kis csapat. Csak mosolygott.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?