tanita!
nem szabad elkeseredni. az inszem fél útra van a lombikhoz és fél útra a természetes teherbe eséstől. ebből adódik,h természetes útnál több esélye van, de lombiknál kevesebb. ha végiggondolod természetes úton is ritkább az a szerencsés, aki egyből kismama lesz. bár én csupa ilyet hallottam minden sikertelen kísérlet után. régebben írt andrás, az egyetlen bevállalós fiú és nagyon reálisan leírta, h a lombinak ad 3 esélyt, h sikerüljön. sajnos mi lányok képtelenek vagyunk így gondolkodni. de soha nem szabad feladni, mert megéri a sok hőhullám, hányiger, idegbaj, stb, ha a végén ott ordít ezerrel a végeredmény
te is és a dokik is maximálisan megtesznek mindent, meg persze az urad is, h sikerüljön, innen már a jóisten vagy sors vagy ki miben hisz kezében vagyunk. merionaltól én is carul voltam, nekem a fejem fájt tőle. most meg idegbeteg vagyok, családom örömére. próbálj + maradni, mondanám,h minden fejben dől el, de ebben azért annyira nem hiszek.
veszna!
nem baj, h mankós anyuka leszel, a gyerek majd jobban bele tud gurítani az árokba, ha kell mondjuk a kocsi vagy a kéró.
mi celebek vagyunk, most vagyunk divatban, h későn szülünk. amúgy mávban nagyon jó eredmények vannak inszem terén, csak nem murányi? de attól még nyugodtan kérhetsz időpontot a bmc-ben legfeljebb lemondod. nem tart semeddig.