Sziasztok!
Iszonyúan el vagyok havazva, de olvasni mindig olvaslak Titeket!
Kagyló! sajnálom, nagyon úgy szerettem volna, ha sikerül, DE sikerülni fog!!!! hidd el az idén elkezd majd nőni az a pocak, a kis lakóitól!!!! Nagyon szorítok neked és tényleg jó lesz, hogy kicsit kikapcsolódsz majd. De gyere sokat közénk, hiszen az idő is jobban telik együtt és erősítünk majd, hogy 3-4 hónap múlva indul a pocakosodás!!!!
Era! Juhéééééééééééééééé, csak csendben, csak csendben....
Detto ugyanez volt velem!!!! október 27.-én kezdtem el a meforált, így, 3*1-et, és a diéta, akkortól volt igazán szigorú" és dec 2.-án pozitívat teszteltem!!!! el sem tudom mondani mennyire szoríííííítok!!!!! nagyon nagyon nagyon!!! kb mikor tervezel orvoshoz menni? és kihez? van saját nődokid? mármint a Kaális doktornőn kívül? drukkhegyek mennek feléd!!!!!! (sorstárs!!!
)
Üdv. az újaknak!
Dorka! én is Rencz doktornőt és a Cirist javaslom! Rencz doktornő-részvényekbe kellene fektetnem, már meggazdagodtam volna, annyian mentek mostanában a mi buzdításunkra hozzá.....
na jó, csak viccelek!!! szóval ő nagyon klassz csaj, dokinő, kedves, aranyos és szerintem érti a dolgát. Ha nem titok elmondod melyik intézetbe jártok?
Jaj, Rencsi!!! úúúúúúúúgy örülök!!! tudtam én, hogy kapaszkodik a kis Pöttöm!!! Domi nem tévedhet!!! Puszillak és örülök, hogy apud is jobban van!!!
Kata! Milyen csajos programok várnak rád, most, hogy nincs veled az urad? Mennek az esküvő szervezések ezerrel???
Gigi! Gyógyulj meg gyorsan!!!! gyengébb immunrendszer jó lehet!!!
nagyon-nagyon szoríííítok!!!
Zsuzsi??? merre vagy olyan régen jártál erre!!!
Mindenkit milliószor puszilunk a pocaklakó Bogyókánkkal együtt.... sajnos tényleg nagyon sok a melóm nap közben és este meg na... szóval hulla-mami vagyok....