Halli!
Nagyon jól esik a sok jó szó, segítség. Tudom, h nem kell parázni, Én tényleg csak azért aggódom, nehogy tápszer legen belőle.
És most ott tartok, h mindent megeszek, amit megkívánok (hízok is rendesen
), sok rostosat iszom, tejszaporító teát, urtica urenst is szedem, (egyedül a tornagyakorlatokat nem tudtam még kipróbálni) és sztem nem az Én készülékemnél van a gond, hanem asszem (Ágci cikkéből lövetkeztettem ki), h bizony Bogi cumizavaros. Nem akar szopni. nem akarja elfogadni a mellem, sír, ha meg akarok etetni. Különböző trükköket kell bevetni, és csak addog hajlandó szopni, ameddig jön a tej rendesen, ha már csak csordogál, akkor sírni kezd, és elfordul. ÍGy hosszú szopik nem jöhetnek szóvba
. Mert akkor beindulhatna a hátsó tejutakból is a tej, de sajna így nem. Nem kapott másból enni (1szer pohárból), de a játszócumi az folyton ott lóg a szájában. És valszeg kielégíti a szopási reflexét... Vagy ez hülyeség?
Úgy próbálom mellre tenni, ahogy Ágci javasolta, féléberen, illetve ha fent van, akkor előtte megbizergálom
a mellem, és megvárom, h beinduljon, és akkor elfogadja. Mindig 2mellből szoptatok, ha elfogadná, még vissza is tenném újra, de sajna nem fogadja el, ha nem ömlik belőle. És amikor tudom, elveszem Tőle a cumit, és inkább kézben van. Mérges is rendesen. Le lehet szoktatni kíméletesen egy ekkora babát a cumiról vajon? Szükség van erre?
Dancsi! Igen, mérem a szopikat. Ma mondtam a férjemnek, h dugja el a mérleget, mérlegfüggő vagyok megint
.
És basszus annyira tudom az eszemmel, h feleslegesen parázok, és nem és nem hízós malac a babám, nem bírom ki, h ne számolgassak, és aggódjak folyton folyvást. Olyan béna vagyok
((
És az még a bajom, h tudom, h pihenéssel sokat lehetne dobni a mennyiségen, 2pici mellett nehezen dőé ée az ember napköoben. Fejéssel uez a helyzet.
.:Angi:.