Helyes, sok novemberi babát szeretnék látni
Én „jól” vagyok. Most leginkább a fáradtság van meg, mint tünet, meg a kívánósság, de néha, főleg éjjel veszettül szédülök, és kell vagy 10 perc, mire kimászok az ágyból reggel
. Úgy érzem magam, mint leghajtósabb munkahelyi időszakaimban, nap végén bedőlök az ágyba és alszok
. Apának persze mindig ilyenkor van sok munkája, ma is fél7kor ment és 7re ér csak haza
. Ma voltunk uncsitesóméknál, ott 10 hónapos a lányka, nagyon jó volt, de olyan hulla vagyok a kimaradt délutáni alvástól, mint aki téglákat cipelt.
Tiszta lelkiismeret-furdalásom van, Szaffinál minden kis rezdülésre figyeltem, most meg ha napi fél órám jut befelé figyelni, sokat mondok. Pl. ma jöttem haza, Szaffi hátul aludt a kocsiban én meg álltam a pirosnál és egy teljes lámpányi időre borsószemre figyeltem
. Szegénykém, már most alig jut rá időm, kicsi elhanyagolt második gyermek
efgk Nem értem, ha két hét múlva csinál terhességi vérvételt, akkor most mit csinált?!
.
Nonci Hajrá petik, hajrá apa katonái!!! Jó randizást
Clearbluet használtam, de 2100 Ft volt
. De ez maradt még meg ki akartam próbálni, hogy a digitális jól írja-e ki hogy mennyi idős terhes vagyok (beültetés után 11 nappal 1-2 hetet írt ki, az sztem hibahatáron van
).
Mimilee Hát, nekem is kb ilyen volt a teszt. Most korábban teszteltél, mint ősszel, nem? De igazad van, a vérvétel – meg a szívhang – a tuti
mikor mi elvesztettük a babát, ET+21 napon volt a vérvételem csak
és ET+18 napon volt először + a teszt. Ezért is gondolom, hogy ha ET+10 napon már volt csíkom, akkor ennek a manónak meg kell maradnia
Igen, itthon lehet 400-ért is kapni Dm-ben tesztet. Meg vaterán párezerért 20-as csomagot