Sziasztok!
Nekünk a nyáron volt 2 inszemünk, de aztán inzulinrezisztencia miatt kicsit szüneteltettük. Mármint, összesen 6 inszemet csinálnak, utána irány a lombik... És nem akartuk kilőni a maradék 4 lehetőséget értelmetlenül, mert az is lehet, hogy az inzulinrezisztencia miatt sikertelen eddig a dolog.
Nálam a vicc az egészben az, hogy minden értékem rendben, hormonálisan, szervileg. 2010-ben volt egy terhességem, de a 7. hétben elment a baba. Igazából a megtapadással van a baj; tüsző van, szépen érett, de a ciklusom egy picit rövidebb, 26 napos. Épp annyira, hogy ne legyen elég a biztonságos megtapadáshoz. Az utolsó ciklushéten mindig megvannak a szurkálások, de már kezdem azt gondolni, hogy a nyálkahártya leválásának a kezdeti jele
Általában az szokott problémát okozni másnál, hogy nem érik tüsző, nincs rendes ciklus stb. Nálam meg a fránya megtapadás... És erre nem nagyon tudnak semmi normális megoldást ajánlani.
Most azon küzdök, hogy az IR-em rendbejöjjön. Ráadásul az is "light", ami nem jó, mert nehéz belőni a megfelelő gyógyszerdózist. Ha rosszabb lenne, könnyebben hatnának a gyógyszerek.
Amikor inszemeztünk, clostyt kaptam a ciklus elején (3-ik naptól 5 napon át), aztán ciklus végén Utrogestant. Az Utro nekem semmit nem használ (a vetélés ellen is kaptam, de annyit hatott, mint a langyos víz...); a clostytól meg csak fényérzékeny lettem, merthogy tüszőm addig is volt. Másoktól hallottam, hogy egész komoly, injekciókúrát is kaptak inszem előtt, de a pontos gyógyszert nem mondták. Ti kaptatok valami mást is a closty+utrón kívül?