Hát, ma nem hozok semmi vidám hírt
Csak 3 petesejtem lett, azok se akarnak nőni
Nálam nagyon rossz a megtermékenyülés aránya, Szaffinál 13 petét szívtak le és csak kettőt tudtak visszatenni, nem volt fagyasztható. Szóval 3 petéből... dokinéni felajánlotta, hogy álljunk le, mert akkor nem kell megvenni a hátralevő szurikat (kb 40e Ft). Végül abban maradtunk, hogy találkozunk hétfőn, ha addig nőnek, szerdán leszívja őket, és a biológusra bízzuk, érdemes lesz-e visszaültetni belőle. Ha nincs visszaültetés, nem vesztünk el egy eseményt (nekünk már csak 2 finanszírozott van). Megkérdeztem, kb 5-600e ha már nem támogatja az OEP. Azt mondta, a jogszabály nem egyértelmű a tekintetben, hogy mi a helyzet a gyógyszertámogatással, szóval ők azokat receptre adják olyankor is. Azért nem mindegy, hogy 100 vagy 300e a szurik ára
.
Cicám rosszul viselte most, hogy anya „eltűnt” a Kaáliban, szóval mellettem ült a vizsgálóasztalon, amíg a dokinéni hüvelyi ultrahangozott. Korán kezdi a csajszi a nőgyógyászati vizsgálatot
Amúgy nem zavartatta magát, dumált meg ette a kölesgolyóját.
lombikbaba Na, magamnak is ellentmondok, én is heti egy nap egyetemen vagyok
Látod, bennem ez fel se merült, hogy lehet csak heti 2 napot dolgozni! Azért egy ilyen opcióval lehet, visszamennék én is
De nálunk a fél állás 3 napot jelentene
. A két napos bölcsi lehetőségét irigylem a legjobban! Most van remény, mert a családi napközik szabályán változtattak, úgyhogy „talán” lehet oda heti 2 napra is vinni gyereket, de ez itthon szerintem marhára nincs megoldva.
Pedagógus szakvizsgáztom, mentortanár leszek elvileg. Két éves, ez az első évem. Eddig pszicho meg pedagógia volt, ez tetszett. Most jönnek a jogi-gazdasági hátterek, ez egyelőre nem izgat, de még változhat
Maga a mentorálás következő tanévben lesz.
mimilee Bocsi, félreértettem, azt hittem a 21 is most volt
. Én az előző stimulációkat is rosszul viseltem
, ahhoz képest most egész jól vagyok. Talán akkor munka mellett nehezebb volt, mert úgy voltam vele, mit papolok én ennek a sok hülye gyereknek matekról, amikor ez engem egyáltalán nem érdekel?!?!?! Azért Szaffi mellett könnyeb, azt hiszem