Új privát üzeneted érkezett!

Rencsi! tűkön ülök....

Kretty! Nem csinálnál egy tesztet?

Ancsi! Nem nagyon van táblázat már... Remélem jól vagytok, annyira eltűntél. :( puszillak

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kretty! Egyébként van tipped, hogy mikor lehetett peteérésed? Kb.?

kriszto

kriszto82

SOS segítsetek!!!! Dévai rosszul írta fel a Gyöngyi számát mert amit a kezönkbe nyomott szám azon előfizető nem kapcsolható és persze a vonalast meg nem veszik fel......nem tudja valaki a Bojtor Gyöngyi mobilját???? már a sírás kerülget.....

Kép
rencsi79

Rencsi próbálgasd a vezetékest is! mindenképp... sajnos én nem tudok segíteni, de hátha valaki jön, aki igen!

kriszto

kriszto82

Krisztó, kb 2 és fél hete lehetett peteérésem... Nah, mindjárt csinálok egy tesztet.

Rencsi, én sajnos nem tudom.
Vendég

már vagy 100x hívtam.....én ezt nem értem a Dévai nem tudja a saját kollegája számát???? nagyon kivagyok....elegem van

Kép
rencsi79

negatív... :D
Nah, elkapom apát, ha az aviva nem seített, lehet ez fog! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Rencsi, én úgy tudom, ilyenkor reggel bemennek a biológusok, megnézni az embrikéket. Fura, hogy a vezetékes számot nem veszik fel, nekem mindig azt kellett hívni.
Vendég

Reni! Egy percen belül Barika elküldi nekem a Dévai és a Paragi mobilszámát. Szerintem hívd fel valamelyiket, mert ez így gáz! ők megmondják majd Gyöngyi számát biztosan,ha nem lesz meg addig. Küldöm máris priviben, amint megkapom.
nem is értem miért nem a vezetékest kell hívni, mindig az szokott lenni a menet.... nem is mondtak pontos időt, hogy mikor telefonálj?

kriszto

kriszto82

mentek priviben a számok

kriszto

kriszto82

köszi közben sikerült beszélni Dévaival......
2en vannak :D :D :D :D :D :D :D :D
valami vételi hiba lehetett biztos pont bent volt a gyerekeknél.....

Kretty, és ilyenkor ha nem jön meg meddig kell várni nem adnak valamit vagy az bekavar? én is úgy tudtam de most Kálmán elutazott ha jól értettem ezért variálták meg....drukkolok h a apa elkapás sikeres legyen!!! :wink:

Kriszto, köszi még egyszer.....azt hiszem nem kcsit visel ez a stimu meg idegileg.... :oops: most már le kell nyugodnom mert ilyen lelkiállapotban nem leszek terhes az tuti.....

megyek eszem egy kis húst. pusz

Kép
rencsi79

Rencsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicsúúúúúúúúúúúúúcsszupeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!
Vendég

Rencsi: szupiiiiiii! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kretty: nekem is volt ilyen a szuritól, a 28 napos ciklusom közel a 40-dik naphoz jött meg. Nyugi! :lol:
npgy
Budapest I. kerület

Rencsi! szuper!!!!! drukk tovább és tényleg nyugodj meg cseppet, készülj, hétfőn mennek a pocakba a babócák!!!!

kriszto

kriszto82

Sziasztok
Rencsi
Nagyon jóóóóóóóóóóóó!!!Ne idegeskedjél,csak nyugodtan,most már készüljél a babásodásra. :wink: Ha előbb jövök el tudtam volna küldeni a számot. :( De ha még kell akkor csak szóljál!
Ancsi80
Mi történt?Tudunk valamiben segíteni?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kretty
Nekem még 1-2 nap és meg is jött.Ma már éreztem rendesen.Pedig van amikor csak jön és meg sem érzem. :roll: De most előre megkínoz.Nem lehetsz babás?Hiszen volt welness hétvége is :lol: :lol:

kagyló

REncsi, nagyon örülök, hogy sikerült felhívni, sajnos csak most olvastam, Dévai mobilját tudtam volna csak én is.
De 2 babó vár rád, jaj de jó, hétfőig biztos sokat fejlődnek.
Mostantól két nap nyugi, hogy egy kisimult anyukába költözzenek be.

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Rencsike, szupeeer!!!Csak így tovább!!!Hétfőn már kismami leszel ;)

Ancsi, miért írtad,h vegyen ki Kriszto a táblából?

Zafír, veled mi van?

Kretty, Kagyló megy a pirimeghozó drukk!

Nálunk annyi,h ma megjött piri :roll: Hívtam Paragit és kedden újra meg akar majd nézni.
A fiúk ma elég hasfájósak :( no meg elevenek. Pont ez ellenkezőjét teszik annak amit csinálunk velük... :evil:

Kép

Pussz

bari6

Rencsike, nagyon örülök nektek!!!!!!

Ancsi: Hogy vagy drága?

Kretty: tudom milyen bosszantó ez a késősdi....hajrá piri!

Barika: jobbulást a fiúknak!

Krisztó: hogy vagy?

Én ma sütöttem egy tortát szülinapra Kép

Szép napot!
katapetra

Köszönöm szépen, megvagyok :)

(Itt a blogom, olvashattok rólam, ha van kedvetek : http://almaink-ancsi80.blogspot.com/)

Semmi különs oka nincs, a küzdelmet ne adjuk fel, csak annyi hogy már annyi táblázatban szerepeltem 6 év alatt, hogy már nem szeretnénk :wink:

Kép
ancsi80

Katapetraaaaa, nyamiiii! Nagyon ügyi vagy!!! Már kérdezték a csajok, de kérdezem én is ;) van honlapod???

Ancsi, ölellek, puszillak és nagyon drukkolok! Ugye a táblától független jössz majd hozzánk???

bari6

Bari, azta, ragaszkodik hozzád ez a piri! Küld át hozzám! :wink:

Kata, csodaszép ez a torta!!!!
Vendég

Katapetra
Gyönyörű a törtád! :wink:
Ancsi80
Elolvastam,és végig sírtam mint Krettyét és mindenkiét aki felteszi ide. :cry:
Barikám
Annyira szépek! :wink: Még még :oops:
Kretty
Jöjjön meg az a piri neked is!

Nekem most jött meg.Hétfőn mehetek vérvételre,délután a HIV leletért,és hívhatom apánkat is.(gondolom mennem is kell,majd meglátom mennyire indul meg vagy a 2.-3.napon leszek hétfőre.)

kagyló

Köszönöm.....

A honlap nem rejtett, bocsi, hogy csak most kapcsoltam:

www.aldaseskuvo.hu

még lesz mit fejleszteni rajta, de kezdetnek nagyon jó....

Leeda: Mi újság hazaérkeztetek??????mert mi ma este utazunk? milyenek az útviszonyok?

És: A tortát neked is küldöm bár csak virtuálisan..... :oops:
BOLDOG SZÜLINAPOT! így utólag is!!!
Puszi
katapetra

Kata,
gyönyörű a torta, köszönöm szépen! :D :D :D
Igen, megérkeztünk, bár nem volt piskóta a visszaút sem. Reggel negyed hétkor indultunk, akkor világosodott, meg esett a hó. Egészen Belgrád utánig esett, sok helyen fújt keresztbe a szél, fújta a porhavat, de úgy, hogy lámpával, ködlámpával, villogóval mentünk, 30-al, úgy sem láttunk semmit, fényes nappal!! És még mindig csak egy sáv van eltakarítva, szóval nem lehet gyorsan haladni, előzni sem nagy élmény, a havas, csúszós belső sávban. Ja, és rengeteg a kamion, tegnap legalábbis nagyon sok volt! Ha nem muszáj, szerintem ne induljatok ma útnak, én nem javaslom. Inkább holnap kora reggel! Magyarországon nagyon szuper az autópálya, de az itteni hómennyiség töredéke az ottaninak. Majd jelentkezz, szorítok Nektek! A párom is holnap kora reggel indul Szófiába, Nis-ig ugyanazon az úton megy, mint Ti.
puszi!!
leeda

Rencsi,
gratulálok a 2-höz, próbálj kiengedni egy picit!!! :wink:

Kretty,
mi újság piriügyben?

Bari,
olyan cukik ebben a ruhában (is)... :lol: :lol:
leeda

Kata!
Szép az oldal! Gratula hozzá! A férjem hang illetve színpadtechnikával foglalkozik, bármilyen rendezvénnyel kapcsolatban! Ha esetleg kell ilyen kontakt, szólj nyugodtan!

Bari,
gyönyörűek a srácok!!! :)

Leeda,
én imádom a havat, de amikor ilyen áldatlan körülmények között kell autózni több száz kilométert az übergáz! Mekkora hó volt ott, ahol voltatok?

Kagyló,
jó, hogy itt vagy! Hajrá eredmények és a kezdés is nem soká itt lesz! ;)
Velünk egyelőre semmi, várunk a konzultációra, aztán úgyis referálok nektek!

Puszi mindenkinek!

gigibp

Leeda, köszi kérdésed, piri még mindig sehol. Holnap hívom a doktornőt, hogy hogyan tovább... :?

Rencsi, drukk holnapra!

Kagyló, hajrá kezdès!!!! :wink:
Vendég

Rencsi: Sikeres babásodást kívánok! :lol: :lol: :lol: :lol: Drukkolok nagyon!
npgy
Budapest I. kerület

Reni! csuriban kezem, lábam!! remélem két babócával a pociban jelentkezel hamarosan!!!! drukkkkk

Kretty! piri monnyon le! a kis szenyaaaa.....
majd írj, hogy mit mondott a dokinő!! pusza

kriszto

kriszto82

Rencsi, csatlakozom Krisztohoz! :D

:D :D :D :D :D Megjott! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

igaz, meg nem az igazi, de ma mennem kell 10-re. Majd meglatjuk! 8)
Vendég

:D :D :D :D :D :D :D :D juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kriszto

kriszto82

Sziasztok! :D

Bocsánat, hogy csak néha tünök fel akkor is csak egy szóra, de hihetetlen rém történet történt velem amit csak akkor akartam megosztani Veletek amikor már túl vagyok rajta. (fizikailag)

Elöször is Rencsike! Nagyon-nagyon szurkolok a TESÓÉRT! Sikerülni fog! :D
Barika nagyon szépek a gyerköcök!
Minden várakozónak nagy ölellés!
Krisztokám Neked poci simi! :D

2011.novemberében nem jött meg és teszteltem egy pozitivat. Mát túl 5 lombikon igen meglepetten és kicsit rémülten néztem a tesztet mert éreztem, hogy ilyen "simán" nem lehet.....Dévaihoz bejelentkezés nélkül mentem, nagyon aranyos volt azonnal fogadott is , Ági még a súlyomat is megmérte, basszus ott álltam a rég áhitatott mérlegen!
Tömören.....Méhenkivüli gyanú lett....8600Bhcg.
Azonnal be a Jánosba. Életveszélyes állapot, laparoszkópia, még az éjszaka.
Elhalt terhességet találtak. Egészségyi kaparással befejezték.Elengedtek
D.nek telefon idpont megbeszélés, de mondta menjek még vérvételre.......nem ment le a Bhcg, nem változott semmi.....vérvételek, 5000Bhcg ismét kórház, 3 orvos vizsgált, a Forvos látott valamit méhenkivül, újra mütét 2. lapor. Másik orvos műtőtt nem az első.
Mikor bejött hozzám a műtét után, mondta, hogy nem találtak semmit, de eltávolította a bal petevezetékem, mert gyulladt volt, de egyáltalán nem biztos, hogy volt benne, de mivel úgyis lombikozom nincs jelentsége! Zárójelben elkell mondanom, hogy az els műtét után az orvos mondta, hogy szépek a petevezetékeim, egészségesek.....
Újra vérvételek, Dhez idpont de a Bhcg értékem alig akar lemenni, kórházba kéne menni.....nem megyek mondtam többet, mert petefészek nélkül fogok ki jönni......Borzasztóan aggódott, majd meg műt ő .....az ok. mondtam :wink:
De az értékem emelkedni kezdett nincs mese menni kell.....telefonált a Jánosba, az oszt.vez.forvosnak. Még azt is mondta, hogy azt szeretné ha ő műtene. Irány János kórház, alapos kivizsgálás, másnap reggel műtőbe, de most nincs laparoszkopia, tükröznek majd egy eü.kaparás. Még aznap haza, vérvétel. Az eredmény negatív lett. A 2. mütét teljesen fölösleges volt, a szövet eredmény kimutatta, hogy a balpetevezetékemben nem volt semmi és normális volt.
Már voltam síelni is. Ami nagyon jót tett, de már több lombik nem lesz. Ha sikerül fél petevezetékkel teherbe esnem.....az nagyon jó lenne! De már az örökbefogadás a biztos. ( Persze soha nem adom fel, hogy teherbe essek. :wink: )
Ennyi ami történt. Nagyon megváltozott a szemléletem, már nem hiszem, hogy az akarat elöre visz.....Már semmit nem akarok.....

Mindenkinek sok Boldogságot, egészséget kívánok! puszi!
emerenc

Jesszus Emerenc! :shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry: Nem jutok szohoz! Sok-sok erot es kitartast kivanok!!!!
Vendég

Emerenc!

Itt is küldöm hatalmas ölelésem, annyira sajnálom ami történt veled, veletek! Csak csupa jót szeretnék neked kívánni, kívánom, hogy teljen meg a házatok gyermek nevetéssel mielőbb!!! Tudom, hogy sikerülni fog és talán a kis öribabátok mellé megérkezik majd egy kis "csoda" is!!!! Olyan erős lány van, a sors pedig olyan kegyetlen, DE ahogy írtad, sosem adod fel! Puszillak és tudom mennyi-mennyi erő lakozik benned! mindig úgy csodáltalak emiatt. Kérlek, gyere közénk bármikor amikor úgy érzed. Ölelés!!!! puszillak

kriszto

kriszto82

Szia Babola!

én új vagyok itt, de a napokban írtad, hogy hajlamos vagy a trombózisra. Én is az vagyok, a heterizygota csoportba tartozok, nem tudom, Te melyikbe?Én az előző lombik alatt kaptam a Clexant folyamatosan, azt mondta a doki, hogyha a terhesség sikerül végig kell adni. de sajna nem sikerült....Neked kell valamit szedned rá vagy szúrni valamit?
Majd most megyünk D dokihoz először kíváncsi vagyok ő mond e rá valamit...Szia!
tuncimunci
Szolnok

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Gondoltam benézek egy kicsit és olvasom majd a jobbnál jobb híreket... De erre nem számítottam.
Emerenc: el mondani nem tudom, mennyire sajnálom. Kriszto nagyon szépen leírta, amit én is kívánok nektek. Rengeteg gyerek kacajt, boldogságot és sok-sok erőt.
szélkisasszony

Emerenc,
én is nagyon - nagyon sok erőt kívánok Neked és hogy teljesüljenek az álmaid! Nagy ölelést küldök!!!!
leeda

Emerenc :(

Nagyon sajnállak,remélem mielõbb rendbe jönnek a dolgok.
Sajnos marha nagy tanulság, hogy nem mindegy ki mûti az embert.
Én hál Istennek max megbízom a nõgyógyászomban, de másban nem igen.
Remélem D.ben is max megfogok bízni,a kezdet biztató.

Egyik ismerõsömnek a II.számún kivették a méhét vérzéses rendellenségre hivatkozva,több orvos látta , senki nem mondta ,hogy szükséges ilyen beavatkozás,(amúgy õ úgy tudta, hogy eü kaparásra megy....)
Hál Istennek van négy gyereke,de akkor is......

Borzalom mi megy....

Én feküdtem a Jánosba elég sokat mindenkit ismerek, hogy ki jó ki kevésbé.
Ha valakit érdekel leírom...
De csak privibe.

Pusza nektek és erõ és kitartás..... 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Emerenc én is egy petefészekkel küzdök (a másikat annyira csonkolták endo mûtétnél, hogy D. alíg látta)
És egy szóval nem mondta,hogy reméyntelen a helyzet...
Akár spontán is,csak én esetem sok sebbõl vérzik.....

Szóval fel a fejjel :P
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Emerenc!

Le vagyok döbbenve, nem tudok mit írni. Egyszerűen elképesztő. :cry: :cry:
Hogy lehet egy kórházban ezt megengedni??????? :evil: :evil:
Annyira sajnálom. Együtt érzek veled, veletek.
Nagy ölelést küldök.
almendra
Budapest XIX. kerület

Emerenc: nagyon sajnálom. Sok erőt és kitartást! Minden jót kívánok!
npgy
Budapest I. kerület

Drága Emerenc, nagyon sjanálom :cry: Nagyon drukkolok,h mihamarabb legyen kicsibabátok!!! Tudom,h 2012 babás év lesz mindenkinek!!!

Rencsike, várunk majd!

Szép napot mindenkinek!

bari6

Sziasztok

Emerenc
Azt a ............ez nem lehet igaz :cry: :cry: Nem is tudom mit írjak,mert én végig sírtam,kétszer kezdtem neki,mert annyira nem láttam a könnyeim miatt. :cry: Hogy mennyire igazságtalan az élet! :( Erőt és kitartást kívánok neked!Bárhogyan is alakul,de mindenképpen lesz kisbabátok,mert lesz és kész!!!!
Kretty
Végre valahára megérkezett piri is :wink: Most jó lenne pár nap különbséggel de végre együtt babásodni :roll:
Rencsi???

Ma voltam apánknál,meg is kaptam a gyógyszereket stb.Legközelebb pénteken megyek hozzá,addig is reménykedek,hogy minden jó legyen a végére is. :oops:

kagyló

Kagyló: szuper! Drukkolok! :lol: :lol: :lol: :lol:
npgy
Budapest I. kerület

Kagylo, mikortol kezded a szurikat?

En is megjottem, hat meg kell mondjam, megint penztarcakimelo lesz a stimum... :lol: Pentektok kell merionalt szurnom (pentek-szombat 1-1 amp, vasarnaptol 2 amp/nap). Szerdan reggel 9-kor UH, akkor meglatjuk mennyi lesz, ha kell gonallal besegitunk. A cel 10-15 petike. Ja, es 5 percet vartam megint, 10-re volt idopontom, 10.05-kor mar hivtak is be... 8)
Vendég

Kagyló, Kretty hajrá terhesedés!!!

Rencsike, merre vagy?

bari6

Kagyló! Kretty! Hajrááááááá drukkolok nagyon!!!!

Kagyló csak pozitívan, jóóóó?
Kretty! meglesz az a 10-15 petike meglátod!!!

én ma házi dokihoz és fogorvoshoz megyek... remek lesz... de muszáj menni hozzájuk is.

Csajok tök jó, hogy vannak megint indulóóóóók. drukkhegyek!!!!

Zsuzsi, Mné hogy vagytok?

Kata elindultatok végül?

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Itt vagyok Kriszto! :) csak zugban! :)

Emerenc: nem tudok mit írni! borzasztó lehetett átélni! Kitartás! Hidd el, nálatok is lesz még gyermeksírás a lakásban! :)

Kagyló, Kretty: hajrá! növesszétek a tüszőket! :)

Rencsi: mi újság? Hányan vagytok??? Mennek neked is a drukkok!

Kata: nagyon szép a honlapod! Megkuksiztam én is! :) Gratula! Sok ügyfelet kívánok Neked. Ha még egyszer férhez mennék, csak téged kérnélek meg! :)

Kriszto: nagyon szép volt a pocak fotód! :) Most már minden hónapban kérünk egy ilyet, hogy lássuk a változást.!

Melcsi: remélem Ti is jobban vagytok már! :)

Mné: hogy állsz a számolgatással? remélem ügyesebb vagy mint én! :)

Én csinálom a számolgatást, illetve nem is nem számolom. Az első héten számoltam, most már kb tudom, hogy mennyi a max amit ehetek, most már csak írom egy füzetbe, hogy mit eszem.
Csütörtökön megyek a Barika által ajánlott nénihez megbeszélésre, mert azért nem árt az, hogy egy szakember is elmondja, hogy mi hogyan van!
Az első héten fogytam 1,5 kilót, most meg visszahíztam 1-et. Ettől ma reggel egy kicsit elkeseredtem!
De mindjárt itt van csüti, akkor a néni úgyis elmondja, hogy mit nem csinálok jól!

Puszi Mindenkinek!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?