Sziasztok!
Bocsánat, hogy csak néha tünök fel akkor is csak egy szóra, de hihetetlen rém történet történt velem amit csak akkor akartam megosztani Veletek amikor már túl vagyok rajta. (fizikailag)
Elöször is Rencsike! Nagyon-nagyon szurkolok a TESÓÉRT! Sikerülni fog!
Barika nagyon szépek a gyerköcök!
Minden várakozónak nagy ölellés!
Krisztokám Neked poci simi!
2011.novemberében nem jött meg és teszteltem egy pozitivat. Mát túl 5 lombikon igen meglepetten és kicsit rémülten néztem a tesztet mert éreztem, hogy ilyen "simán" nem lehet.....Dévaihoz bejelentkezés nélkül mentem, nagyon aranyos volt azonnal fogadott is , Ági még a súlyomat is megmérte, basszus ott álltam a rég áhitatott mérlegen!
Tömören.....Méhenkivüli gyanú lett....8600Bhcg.
Azonnal be a Jánosba. Életveszélyes állapot, laparoszkópia, még az éjszaka.
Elhalt terhességet találtak. Egészségyi kaparással befejezték.Elengedtek
D.nek telefon idpont megbeszélés, de mondta menjek még vérvételre.......nem ment le a Bhcg, nem változott semmi.....vérvételek, 5000Bhcg ismét kórház, 3 orvos vizsgált, a Forvos látott valamit méhenkivül, újra mütét 2. lapor. Másik orvos műtőtt nem az első.
Mikor bejött hozzám a műtét után, mondta, hogy nem találtak semmit, de eltávolította a bal petevezetékem, mert gyulladt volt, de egyáltalán nem biztos, hogy volt benne, de mivel úgyis lombikozom nincs jelentsége! Zárójelben elkell mondanom, hogy az els műtét után az orvos mondta, hogy szépek a petevezetékeim, egészségesek.....
Újra vérvételek, Dhez idpont de a Bhcg értékem alig akar lemenni, kórházba kéne menni.....nem megyek mondtam többet, mert petefészek nélkül fogok ki jönni......Borzasztóan aggódott, majd meg műt ő .....az ok. mondtam
De az értékem emelkedni kezdett nincs mese menni kell.....telefonált a Jánosba, az oszt.vez.forvosnak. Még azt is mondta, hogy azt szeretné ha ő műtene. Irány János kórház, alapos kivizsgálás, másnap reggel műtőbe, de most nincs laparoszkopia, tükröznek majd egy eü.kaparás. Még aznap haza, vérvétel. Az eredmény negatív lett. A 2. mütét teljesen fölösleges volt, a szövet eredmény kimutatta, hogy a balpetevezetékemben nem volt semmi és normális volt.
Már voltam síelni is. Ami nagyon jót tett, de már több lombik nem lesz. Ha sikerül fél petevezetékkel teherbe esnem.....az nagyon jó lenne! De már az örökbefogadás a biztos. ( Persze soha nem adom fel, hogy teherbe essek.
)
Ennyi ami történt. Nagyon megváltozott a szemléletem, már nem hiszem, hogy az akarat elöre visz.....Már semmit nem akarok.....
Mindenkinek sok Boldogságot, egészséget kívánok! puszi!