Új privát üzeneted érkezett!

Laptetőkisasszonyból lapaljakirálylàny lettem :lol: :lol:

Magicca, üdv itt! Dévai dr elég hangulat ember, ha jó passzban van, igazán édes tud lenni! Nagyon-nagyon szigorú, minden utasítását be kell tartani. Mi a férjemmel úgy hívtuk, hogy Dévai kapitány... :lol:
A siker nagyban függ az anya èletkorától, egészségi àllapotától. Nálatok mI a probléma?

Kata, nem gondoltál arra, hogy valami másféle mozgásformát kipróbálsz? Lehet akkor elindulnának lefelé a kilók!
Vendég

Mné, Rencsi,
hát nem mondom, paráztam rendesen, de az esti hóvihar volt a csúcs. Nem vagyok egy hisztizős fajta, de nem sok hiányzott, hogy eltörjön a mécses... :?
Remélem, a visszaút jobb lesz!

Kretty,
szombaton reggel indulunk vissza elvileg, pirkadatkor! A párom 1 napot pihen, utána megy Szófiába 2 hétre, szintén kocsival. Repülőre ugye a tavalyi élménye után (szabadesés, sikító utasok és hófehér stewardessek) nem akar felülni! :roll:

Kata,
a Leonardo-ban vagyok, a központtól pár percre, a dombon. Nagyon szép kis szálloda, a személyzet is nagyon aranyos. Most jöttünk vissza a vacsiból, a színházzal szemben, az Old House-ban voltunk (nem tudom a macedón nevét), egy régi, tradícionális étteremben voltunk, finom volt :D

Gigi,
igen, itt is hideg van, és sokszor esik is. Remélem, majd javul az idő!

Magicca,
üdv itt! D. tényleg szigorú, de szerintem egy próbát megér! Számítsatok rá, hogy sokat kell várni a rendelőben. A konzultációkért, vizsgálatokért fizetni kell, amíg el nem kezdődik a lombik. Azt nem tudom, hogy inszemnél mit kell nála fizetni...
leeda

Kretty: egy éjszakai gyors válasz...világ életemben az egyetlen hatékony edzés, amitől fogytaam, az a terep-, vagy tájfutás.
A futópad nem igazán adja a valódi futás élményét, de ha felemelem az erősséget 3-4-re , na akkor olyan, mintha kicsi domra futnék...szóval tüdőköpő:)35 perc=4km.
De olyanokat kezdtem el, hogy 2 perc futás, 2 perc eszement sprint, és ez váltakozva 25 percen át, mit ne mondjak, pulzus 150-160, levegő nemsok, de végignyomom.

Jó éjt
katapetra

Sziasztok!

Hát szép kövér a mappám, mert viszem a várandósági és utána lévõ szép kis csomagot is.Nem tudom mit fog szólni hozzá....

Az intézet könnyen megtalálható?

Kicsit para vagyok , hogy milyen lesz az egész....

Majd este beszámolok.

Legalább lesz egy friss beszámolója magiccának 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Sziasztok!
Megvolt D.-nél a beültetésünk, azt mondta ne feküdjek, de maradjak azért itthon. Tudnátok adni pár tanácsot, mit csináltatok, mármint hogy mit lehet csinálni, én sétáltam, főzök, számitogépen dolgozom kicsit, pakolászok itthon. ez így ok?
köszönöm szépen, bábola
Vendég

Szia Maggica,
Dévai Főorvos úr a legjobb hely ahova mehetsz! Lehet hogy szigoru, de az kell egy ilyen orvosi dolog esetén szerintem. Ő és a munkatársai végig visznek a folyamaton, nem kell a netet bujni a kérdéseiddel, ők válaszolnak és mondják mit lehet mit nem. Nem hiteget, inkább pesszimista, de pl tegnap is hárommal emelkedett a "terheseink" száma a falon, pont ott voltunk, ugyhogy ez a lényeg. szerintem :)
fizetni 10.000 forintot kell amig nem indul a TB-s lombik, de ahogymegvannak a kezdeti vizsgálatok és konzultácio, már nemkér semmiért pénzt. mindenről informál, lényegretoroen. Lelkileg nem támogat, azt magunknak kell megtenni vagy a párunknak :)
bábola

Lányok,

úgy látom ez az egyetlen hely, ahol érdemi infot lehet szerezni Dévai dokiról, és az intézetről úgy általában.

Mi is lehet, hogy fel kell őt keressük...

Mit tudtok róla mondani, jó fej? Azt hallottam elég mufurc alak.

Összességében tudnátok ajánlani? Mi az, amit nála fizetni kell? Mennyi egy konzultáció?
Milyenek a statisztikáik?

Köszi előre is, ha valaki válaszol erre!
Vendég

Babola!
És mi volt? Hány babóca van a pocakban? a pakolászással óvatosan, a hajlongást mindenképp felejtsd el, az emelgetéssel együtt!
Szorítok, mikor kell tesztelni? Naaaaa, mesélj már!!!
Drukkkkhegyek!!!

Magicca! Üdv. köztünk. Mesélj magadról! Dévairól szinte mindent leírtak, de ma igazán hiteles beszámolót tart majd neked Cica, aki ma ment hozzá először...

Leeda! Hogy áll a helyzet odaát? Túl sok jót nem hallottam... remélem megvagytok és nem olyan vészes az idő arra.

Kata! esetleg más sport? Aquafitness? vagy valami egyéb. minden elismerésem a tiéd, nálam a futás a sor végén van nagyon, minden mást előbb.... Most nagyon gondolkozom, hogy szeretnék vmit mozogni.... csak még nem tudom mit. most épp ezeket nézegetem, hogy mit kellene kipróbálnom.

Lapaljakirálylány! Nem sokára talizunk! puszaa

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok!

Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek a drukkot. Igazán jól esett.

Sajnos ma megjött rendesen Piri, így már nincs miben reménykednem. :cry: :cry:

Készülünk a fagyibabás beültetésre. Még nem döntöttem el, hogy egyből kezdjük, vagy várjunk egy-két hónapot. Majd megkérdezem a dokinőt, mit javasol.
Volt valakinek fagyibabás beültetése? És sikeresről tudtok?
Annyi mindent lehet hallani. :?

Kriszto!
Gyönyörű pocid van. :lol:
almendra
Budapest XIX. kerület

Sziasztok!

Napok óta csak loholok utánatok, sajna az olvasással se tudtalak beérni titeket, csak most. Úgy meg nem szeretek írni, ha nem vagyok képben.

Kriszto, csodás a pocid, és ez a sztreccsgatya :lol:

Almendra, drukkolok ++++++++++++ nem tudom emlékszel-e, hogy Npgy-t is "leszúrtuk", mert negatívat tesztelt és maga alatt volt, és most tessék......

Leedanak kellemes pihenést, és egy gyors és problémamentes visszautat.

Üdv az újaknak! Én imádtam D-t, de velem mindig kedves volt.

Sajna nálunk már Sári is beteg, úgyhogy elég nehéz két beteg gyerekkel (most először betegek), lázasok, köhögnek, tüsszögnek és ettől nem tudnak aludni. Tegnap éjjel 5-ig szórakoztatott Sári, aztán 10kor ébresztettem, nehogy összecserélje a nappalt az éjjellel.
Nekem megjött szülés után először, lassan az elvérzés határán vagyok, de nem nagyon tudok most magammal foglalkozni.
És apa is kezd bedáthásodni, tuti beteg lesz.

Bari, kitartást, el fog múlni a bukás. Sári nálunk is ilyen volt, falta a cumisüveget, folyt ki a száján, aztán 4 hónapos korától rá se nézett az üvegre. Nagyon ügyesen csináljátok.
Egyedül vagy napközben? vagy van segítséged? Éjszakák milyenek?

Npgy, nagyon vágyom rá, hogy lássam Virágszálat már.

És most Rencsinek a legnagyobb drukkok, hogy péntekig minden rendben legyen és ne fagyjon az intézet kapujához. Amúgy hol áll a számláló?

KépKép
momelcsi

Almedra, sajnalom. Vissza kell menned a doktornohoz?

Melcsi, kitartast kivanok es azt, hogy legalabb te maradj talpon! :wink: Biztos nem konnyu most a gyerekekkel!

Babola, csaktalozom Krisztohoz, gyere, meselj! :D

En most rohanok, mert meg el kell vegezni a munkam, mert delutan talakozom van. :wink:
Vendég

Babola,
szerintem se emelgess meg ne hajolgass, nekem anno azt mondta D., hoy "szanatóriumi" életmódot folytassak, sok folyadékkal, hússal. De valószínűleg ezt tudod :D Drukkolok!

Almendra,
sajnálom! :? Lehet, h. jobb lenne, ha kihagynád azt az egy-két hónapot, egy kicsit próbálj pihenni, szerintem....

Melcsi,
köszi! Sajnálom, h. már Sárika is beteg, nem lehet egyszerű. Szednek valami gyógyszert ilyenkor??

Kriszto,
még ma délelőtt is esett a hó, fújt a szél. Az előbb voltam kinn egy negyedórát, elcsúszkáltam a legközelebbi boltig. Kb. fél méteres hó van itt az utcán, viszont nagyon friss a levegő! Remélem, a visszautunk könnyebb lesz :roll:
leeda

Sziasztok!

Köszi a válaszokat, szuper jó fejek vagytok! :D

Akkor mesélek kicsit magamról, én 29 éves vagyok, a párom 33.
Már egy éve szeretnénk bébit, de még sehol semmi...

Fél év után elmentem a nődokimhoz, akinek első dolga az volt, hogy elküldte a páromat andrológushoz.
Ott szépen ki is derült, hogy van gond, elég pocsék volt a spermaképe, az andrológus szerint az egy évben belüli spontán terhesség esélye minimális volt. De felírt neki egy FER14 nevű vitaminkomplexet, azt szedte három hónapig, + 1000 mg C vitamint, és halolaj kapszulát, és három hónap múlva már sokkal jobb lett az eredménye, most állítólag már 5-ös skálán 3-as (eddig 2-es volt). Most még három hónapig szedi, aztán meglátjuk, hogy javult-e tovább. Szóval elméletileg az ő oldaláról nem kizárt a spontán terhesség sem.

Nekem volt 4 éve egy műtétem, akkor endometriozisos cisztát szedtek ki.
Azóta nem jöttek vissza a ciszták, tegnap voltam UH-n, és minden ok, úgy néz ki.
Van egy minimális IR-em még mellé, amire nem szedek gyógyszert, de próbálok diétázni, és sportolni is.
Amúgy a hormoneredményeim rendben vannak.

Szóval nálam ennyi a helyzet. Csak most kicsit tanácstalan vagyok, mert tegnap voltam a nődokimnál, vittem a javuló leleteket, meg a tök negatív UH leletemet, erre azt mondja, hogy menjünk el lombikra, ő nem várna...

Csak ez nekem azért furcsa, mert úgy tudom, hogy ezelőtt szoktak csinálni lapart, vagy minimum petevezeték átfújást... kicsit úgy érzem nem tettünk még meg mindent a lombik előtt...

Amúgy a Dévai megcsinálná a petevezeték átfújást is, meg a lapart, ha kell?
Vagy az is fizetős lenne?

És kb. mennyibe kerül egy lombik előtti kivizsgálás, cakli-pakli mindennel együtt?

És amúgy minden vizsgálatot meg lehet ott náluk csináltatni?

Nekünk helyileg amúgy tök jó a Dévai, mert Gazdagréten lakunk...

De valahogy óckodom a lombiktól.... Én eléggé természetes gyógymódok párti vagyok, és nehezen tudom elképzelni, hogy hetekig szúrkálom magam műhormonokkal... valahogy olyan szörnyen hangzik...

És még nem is mondta ki senki, hogy nem lehet természetes úton gyerekünk...

Szóval most egy kicsit össze vagyok zavarodva, ahogy látjátok...

Cicamica, várom a beszámolódat este! És köszi előre is! :D
plonsk
Budapest

Hú...bocsi, kicsit hosszúra nyúltam... :D
plonsk
Budapest

Plonsk, eppen most volt a TV-ben Devaival egy interju, es ott az hangzott el, hogy akinek endometriozisa van, az egybol mehet lombikra. Ahoz meg nem kell petefeszek atfujas. De termeszetesen D csinal azt is, az intezet egy komplex nogyogyaszati centrum. Szerintem jobban jarsz, ha kersz idopontot, elvegre is o egy szakember a gyerekgyartasban! :lol:
Vendég

Almendra: nagyon sajnálom :(
Nekem októberben volt fagyis beülti, mert úgy gondoltuk, hogy javult az IR-em, és lehet, ez most sikerülhet....DE nem jött össze...sajnos az okát nem tudjuk. Giginek is volt fagyis beültije, ő is is tudna mesélni. Én várnék egy-két hónapot a helyedben, erősödjön a méhnyálkahártyád, meg hamarosan itt a tavasz, akkor pedig a szervezet is erre van beállva.
DE ez csak egy jó tanács.....ha kezdenétek, akkor is nagyon fogunk drukkolni, bár én úgy tudom komplett lombiknál 90 napnak kell eltelnie, fagyis beülti után pedig 30 nap múlva lehet újra kezdeni.
Jól tudom,csajok?

Melcsi: jaj, szegény ti.......jobbulást kvánok az egész családnak!
katapetra

Sziasztok!

Most jöttünk meg a nőgyuszitól. Virágszál már 48 mm!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Láttam a kezecskéjét, lábacskáját, ujjacskákat és mindenét. :lol: Minden rendben van, gyönyörűen fejlődik, és egyszerűen imádnivaló! Nagyon boldogok vagyunk! :lol: :lol: :lol: :lol:

Almendra: szerintem pihend egy kicsit ki magad, és a szervezeted is nyugodjon meg egy kicsit. Én is kihagynék egy hónapot, és újúlt erővel végnék ismét bele. Van ismerősöm, akinek fagyibabával sikerült, ne add fel! Tudom, hogy most nagyon rossz, és elkeseredtél, de már úton vagy, ott várnak a bébik :lol:

Momelcsi: sajnos most sem kaptam képet, de jövő héten megyek a genetikai vizsgálatra és ott viszont adnak, akkor hozom :lol:

Kretty: Nagyon ügyesek vagytok a férjeddel együtt. Nagyon nagyon szorítok, és szívből kívánom, hogy Te légy a következő "csíkos" :lol: :lol: :lol: :lol:

Leeda: Nagyon vigyázzatok magatokra, jelentkezz ha már itthon vagytok!

Kriszto: igen, megyünk genetikára jövő héten csütörtökön esete. Már a vérvétel megvolt, eredményt nem mondják meg, csak az uh után. A kombinált tesztet itthon csináltatjuk meg, azért nem megyünk fel Pestre, itt is van Magzati Diagnosztikai Központ szerencsére.
Az uh-n mit néztek? Most akinél voltam ma, ő genetikával is foglalkozik és elég jó gépe is van. Megnézte a tarkóredőt, mindent rendben találált, aztán még a köldökzsinórt, méhlepényt, szívet, koponyát, szóval cm-ről cm-re átjárta Virágszálamat. És szerencsére minden ok, és remélem ez így is marad :lol: :lol: :lol: :lol:
npgy
Budapest I. kerület

Npgy: DE jóóóóó, várjuk a fotót nagyon már :wink:
katapetra

Sziastok!

4kor már bennt voltam,és 3/4 óráig tartott.
(Volt mit megbeszélni :oops: )

Szerintem tök jó fej,és korrekt rendes ember.
Van esélyünk és ennek nagyon örülök.
Viszont mivel penicillin allergiám van elvileg ,most mennem kell bõrgyógyászhoz ,hogy kizárjuk.
Bárányhimlõje volt tavaly a páromnak,és most reménykedünk,hogy nála nem rombolt a kelleténél jobban.
Mert ha igen , akkor annyi.
Sajnos látott a bal petefészkembe egy cisztát, de azt mondta 2 hét és nyoma sem lesz.
a jobb szinte nem is látszik,attól sok jót nem várhatunk,amúgy nagyjából rendben vagyok.
Hsg papírt el kell hoznom vidékrõl (ott csinálták) nem kell új, ha már volt egy.
(Kérdeztem,hogy mikor kell ismételni erre D. miért hölgyem azóta kicserélték a méhét? :lol: )

Mondtam tök hülye vagyok mindenhez,néha azt sem tudtam mirõl beszél,de gyorsan mindent elmondott.

Szóval tök pozitív minden eddig.
Bár vérnyomásom 147/102 120pulzus volt(A hölgy kérdezte is hogy ezt meg hogy hoztam össze :( Szédültem is rendesen)

Kérdezzetek ha akartok , de szerintem mindent leírtam.

HIV.SZifilisz(mennyi idõ)

Nektek is kellett az Istenhegyi géndiagnosztikára mennetek?
Vagy csak az ilyen véneknek? :oops:
:cry:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

npgy örülök:)

mennyi volt a személyi edzõ?

almendra sajnálom :cry: , de soha ne add fel!!!!!
szerintem pihenj egy picit, tereld el a figyelmed.Süss valami finomat, olvass egy jó könyvet....
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

megmértem a vérnyomásom 120/82 91 most már jó,de még mindig szédülök-- 8)

Kicsit erõs volt együtt a kávé,tea, és kóla :evil:
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Szóval neked szimpi volt, ugye Cicamica?

Mennyit kért el az első konzultációért?

Nem kellett ezek szerint sokat várnotok, ugye?
plonsk
Budapest

Nem kellett, mert 1/2 5-re mentem és 4kor már bennt voltam:)

15eft
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Nagyon korrekt ember szeritem 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Cica, örülök, hogy szimpi volt D. Akkor most lombikra készültök? A szifilisz és társai magán úton kb 1 hét, TB támogatottan 1 hónap. Mikor kell visszamenned?

Npgy, szupi, hogy minden rendben! Mikor csinálsz vonalzót?

Rencsi, holnap várunk az infóval! DRUKK, DRUKK, DRUKK!

Mné, Zsuzsi, beletanultatok már a diétába?
Vendég

ALmendra, :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Cica, te tudsz valamit, én 2008óta járok D-.hez de ilyen gyorsan még sohasem végeztem.....

Plonsk, üdv itt! :D
Babola, mintha nyaralánál pihizz semmi megerőltetőt nen csinálj! nekem ez bejött én vicces filmeket néztem olvastam és rengeteget aludtam.

Barika, a bukás elmúlik, 3-4 hónapos kora körül jobb lesz...nálunk refluxos volt Domi és így csak a hozzátápláás segített de akkor látványosan jobb....ha még nincs tele a hócipőd a jótanácsokkal akkor van néhány dolog ami kicsit segít ützenj és írok privit.

Momelcsi, köszönöm szépen!!!! igyekszem szibériába készülni és nem megfagyni! :wink:
jobbulást a gyereknek és neked meg kitartást!!! akkor volt 10 hónap kimenőd...gondolom nem hiányzott :wink: nekem rögtön megjött szülés után pár héttel. 208.... megnézem majd reggel a számlálót!

köszi lányok a drukkokat!!! most már azért is kell drukkolni ha eljutunk a punkcióig hogy apának legyen katonája mert elég szarul van hőemelkedése van stb....

még egyszer köszönöm....holnap jövök mindenképpen....pusz

Kép
rencsi79

Rencsi, remelem jo hirekkel jossz!

En reggel nagy torokfajasra ebredtem, valoszinu megfaztam a nagy hidegben, pedig mar egy hete tolom az 1000 mg-os C-vitamint. Miota kivettek a mandullam, ha megfuj egy kis szel, rogton elkezd fajni a torkom. :evil: Szoval han em lesz jobb, holnaptol inkabb otthon fekszem az agyikomban, mert hetfon nem lehetek beteg... :?
Vendég

Sziasztok
Kretty
Jobbulást kívánok!Rá keresek majd arra a filmre ami apánkkal készült.
Cicamica
Örülök,hogy szimpatikus volt apánk (D)! :wink:
Npgy
Várjuk a képeket,és a kismama nadrágosat is! :lol:
Almendra
Volt itt is akinek fagyi babája lett,és sikerült is.(2 sejtesen kapta vissza).
:wink:
Polsk
Üdv közöttünk!
Ági????Nem tudjátok mi van vele? :shock:
Zafir?
Emerenc?
Rencsi
Biztosan jó hírekkel jössz!!!! :wink: Szorítok!
Babola
Kímélő életet kell most élni!Nem igazán szabad hajolgatni,vagy éppen autózni stb.Sok hús,ásványvíz,sokat pihenni,napi egyszer egy kis séta.Szorítok!
:wink:
Kriszto
Hogy vagy(tok)? :wink:
Meddig dolgozol még?
Gigi?

Lassan a végére érek a lelet beszerzésnek.Még egyért el kell mennem,és van még egy 2-3-4 napi vérvételem és kész.
Sima labor eredményem valami gyulladást mutat,a csajszi mondta amikor kiadta(hogy még az van,vagy volt,azt nem tudta megmondani).Meg volt a mell uh is,ott azért paráztam mert szokott fájni a mellem,de negatív lett. :D
Péntekig be is szedem a gyógyszert a párommal együtt mire apánkhoz kell menni.Valamikor jövő hét körül várható,hogy megjön,de már fáj a hasam.Remélem megvárja még elmegyek a Hiv eredményért. :roll:
Egy picit hosszú lettem :oops:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!

Elfelejtettem mondani, hogy nálam cserélték ki a táblát és már 2093 terhesség van:))))

Kretty: Neocitran lefekvés elõtt, ha nem akarsz gyógyszert, akkor hársfa és kamilla tea felváltva, fürdõ mentolos összetételû habfüdõvel, ha van:)))
Borsmenta is jó:)
Én mostanában rendszeresen beteg vagyok vagy Párom,vagy fiam hozza haza,persze én mindkettõtõl elkapom 8)
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

npgy tündér vagy köszi :P
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Van mentolos habfurdo??? Meg sosem hallottam! :shock: :D Koszi cica, kiprobalom.

Kagylo hajra kezdeeees, akkor egyutt kezdunk, mert mi is jovo heten megyunk a doktornohoz. :wink:
Vendég

Hétfőn punkció!!!!!!!!!!! :D :D :D :D jó sokáig kellett D-t győzködni róla, de sikerült.....annyira boldog vagyok mintha már + lenne a tesztem....

Kretty, Kagylo, akkor hajrá kezdés!!! együtt fogtok terhesedni! :wink: :wink: :lol:

puszi mindenkinek boldogság van ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
rencsi79

Rencsi! Juhéééééééééééé! De mesélj, mi a helyzet? miért kellett győzködni?
szoríííííííííííííííííííííííítok

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Rencsi, szupeeeeeeeer! Penteken meg kell menned UH-ra?
Vendég

szia Cicamica, ha elmész a Karolina utra vért adni, akkor hamar megvan ingyen a HIV, szifilisz, hepatitisz b és c, és még jót is tettél másokkal :) babola

Sziastok!

4kor már bennt voltam,és 3/4 óráig tartott.
(Volt mit megbeszélni :oops: )

Szerintem tök jó fej,és korrekt rendes ember.
Van esélyünk és ennek nagyon örülök.
Viszont mivel penicillin allergiám van elvileg ,most mennem kell bőrgyógyászhoz ,hogy kizárjuk.
Bárányhimlője volt tavaly a páromnak,és most reménykedünk,hogy nála nem rombolt a kelleténél jobban.
Mert ha igen , akkor annyi.
Sajnos látott a bal petefészkembe egy cisztát, de azt mondta 2 hét és nyoma sem lesz.
a jobb szinte nem is látszik,attól sok jót nem várhatunk,amúgy nagyjából rendben vagyok.
Hsg papírt el kell hoznom vidékről (ott csinálták) nem kell új, ha már volt egy.
(Kérdeztem,hogy mikor kell ismételni erre D. miért hölgyem azóta kicserélték a méhét? :lol: )

Mondtam tök hülye vagyok mindenhez,néha azt sem tudtam miről beszél,de gyorsan mindent elmondott.

Szóval tök pozitív minden eddig.
Bár vérnyomásom 147/102 120pulzus volt(A hölgy kérdezte is hogy ezt meg hogy hoztam össze :( Szédültem is rendesen)

Kérdezzetek ha akartok , de szerintem mindent leírtam.

HIV.SZifilisz(mennyi idő)

Nektek is kellett az Istenhegyi géndiagnosztikára mennetek?
Vagy csak az ilyen véneknek? :oops:
:cry:
Vendég

Rencsi: nagyon-nagyon örülök!!!!!!!!! Drukk hétfőre!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kretty, Kagyló: Hajrá kezdés, szorítok Lányok!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
npgy
Budapest I. kerület

Sziasztok
köszönöm a sok választ, nagyjából akkor jól "nyaralok" itthon, napi egyet sétálok, főzöcskézem, tévézem, néha gépezek (nem az ölemben tartva a laptopot :) és eszem a hust bár már nem nagyon kivánom és iszom a vizet hol magában, hol citrommal :)
valamit magamrol, nálunk férj probléma van plusz nálam kor probléma (38), egy probálkozásunk volt már máshol, egy nem tul profi magán intézményben, de itt D.nél jo helyen gondoljuk magunkat és reméljuk hogy eredménye is lesz az ő profizmusának, persze egyedül ő nem elég a gyerekhez :)) 2 blasztociszta került vissza, az ötödik napon.
Egy nem tul kellemes tunetem van a haspuffadás, meg a sok progeszteron nem hat éppen jótékonyan az amugy sem százas női emésztésre :)) ráadásul én jártam korábban kétnaponta valmit mozogni, ezek igy osszeadódva eléggé lufi állapotot okoznak nálam - de még persze nem a gyerekmiatt azt tudom :)))
bábola
Vendég

Babola, mikor kell tesztelned? Drukkolok, hogy a babak szepen befeszkeljek magukat! :D
Vendég

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

annyira a föld felett járok hogy zagyvaságokat írtam.....szóval pénteken lesz a punkció......izé látszik hogy el vagyok varázsolva teljesen................... bocsi

D akarta a hétfőt mert hogy szombat vasárnap lenne ideális de mivel én cetrot nem kaphatok így ő a hétfőt preferálta én meg ragaszkodtam a péntekhez....mivel még nem elég nagyok ahhoz a tüszők így megnyomta a hormonmennyiséget.....

szóval köszi a drukkokat és péntek lesz az én napom.......

Kép
rencsi79

Rencsi, es hany darab van, azt nem tudod? Amugy sokan vannak reggel? Hany punkcios lesz penteken? :D
Vendég

Babola, küldöm a ragacsokat ;) Kép Kép

Rencsike, szupeeeeeeeeeer!!! Drukk hétfőre :lol: :lol: :lol: Várom a privit ;)

Kretty, Nektek is hajráááá és terhesedésre fel!!! Jobbulást a megfázásra!!!

Kagylókám, hamarosan akkor Te is terhesedsz :lol:

Plonsk, üdv itt!!!

Npgy, szupeeer és várjuk a képet!!!

Almedra, nagyon sajnálom ;(

Melcsike, jobbulást Sárinak! Ahogy látom sokan szenvedünk/szenvedtetek a bukástól. Elég változó a bukása,mert van,h 2 napig picit bukik aztán 2 napig sugárban...
Tejcim sajnos már nincs, ill. 10-20 ml lenne kb. egy órás fejésből, de hagytam,h menjen el. Cicire hiába tettem Őket, nem kellett nekik. Azt hiszem a kórházban eldőlt a sorsunk. Itthon mikor hazajöttünk hívtam szoptatási tanácsadót, de sajnos szomorú, de baromi fáradt és gyenge voltam ahhoz,h minden egyes alkalommal etetés után fejjek, így szép lassan elkezdett csökkenni az amúgy is kevés tej. Ami a rosszban jó,h továbbra is kapunk tejcit a Tejanyutól, így ugyan kell már pótlás tápszerből, de nem vészes :) Időnként lelkiismeret furdalásom van a tej miatt, de ahhoz,h legyen ennél sokkal többet kéne pihenni.
Anyukám itt volt az első 2 hétben, de a kapcsolatunknak annyi elég is volt. Jobb ha ritkábban találkozunk. Hetente 1-2x jön és segít a házimunkában. Általában egyedül vagyok a fiúkkal (a férjemnek most kevesebb a melója, így vn,h pár órát itthon van és segít), de szerencsére szinte mindenre jut idő, kivéve a főzést. Mosni, vasalni, rendet rakni az megy, de a főzés már nem fér bele, így rendelem az ebédet.
Járunk sétálni,ha az idő engedi szinte minden nap...szóval elvagyunk :)
Az éjszakáink most úgy alakulnak,h egyszer kelnek 2 napja. Úgy néz ki,h átállították magukat 6 evésre ami tök fura,mert az adagjuk semmit nem változott. Fentlevésileg nagyon változóak az éjszakák, de zömében éjfélig szoktak mókázni, utána általában csicsuka van :lol:
Én tegnap voltam Paraginál,mert a védőnő elküldött, ugyanis pecsételek még mindig. Kaptam méhösszehúzó cseppet,mert a belső méhszájam nyitva van még és onnan jön a trutyi és képzeljétek mit talált a petefészkemben??? Naaa??? Egy 20mm-es tüszőt :shock: szóval elképzelhető,h 2 hét és beköszönt piri :roll:

Most megyek és puszikálok mindenkit! Sokat gondolok rátok!!!

bari6

Bari, most az villant at az agyamon, hogy naaaaaaagyon sokat hallottunk mar olyanrol, hogy a lombik utan osszejott a spontan baba... :lol: :lol: :lol: :lol: Ugyhooooooogy hajra! :wink: Amugy mennyit hiztak mar a fiuk szuletesuk ota? Szemelyisegben mennyiben kulonboznek?
Vendég

Rencsi: JUHÉJJJJJJJ :) nagyon jóóóóóóó :lol:
Nagyon drukkolok pénteken:)

Barika, a tejcsi miatt ne bántsd magad, ennek így kellett lennie, a lényeg, hogy a fiúk elvannak, és hogy jól bírjátok a megpróbáltatásokat!
Anyummal nekem valószínű nem lenne gond, de anyóssal már neccesebb lenne.... :lol:
És hogy meg fog jönni?????hát ezen teljesen elképedtem......
Puszillak

Én holnap megyek egy menyasszonnyal ruhapróbákra, már nagyon várom:)
Imádtam a sajátomat is....

Babola: Jó terhesedést kívánok! :D
Mné, Zsuzsi, Gigi? sorstársak?
katapetra

Kretty: látom online vagy, puszi neked is!
katapetra

ÁÁÁÁÁ, kizárt,h teherbe essek most. Nagyon nem tenne jót a szervezetemnek. Paragi írt fel gyógyszert, de végül úgy döntöttünk a férjemmel,h egyelőre nem váltjuk ki,mert valszeg a gyerekek mellett az aktivitásunk nem lesz minden napos, ahhoz meg felesleges a gyógyszer :roll:
A fiúk a hazajövetel óta 1kg-t híztak :lol: szerencsére remek étvágyuk van :lol:
Nagyon durván különböznek. Apósom szerint még ezt nem lehet megállapítani, de szerinteünk ilyenek maradnak. Zalán türelmes, csendesebb (kivéve,ha éhes...) olyan kis magának való. Elvan magában. Benedek meg baromira vágyik arra,h foglalkozzanak vele tuti,h ez központi személyiségű emberke lesz :lol: ja és öcsivel ellentétben ő marhára türelmetlen...amolyan elsőszülött. Tökre olyanok mint a pocimban. Ott is Benedek volt a mozgékony, Zalánt volt,h fel kellett keltenem,h "él e még"

Pussz

bari6

Akkor tehat Benedek-Zalan volt a sorrend a szuletesnel! :D

Kata, izgi lehet a ruhaproba. Honlapod is van, ha igen, elkuldhetned priviben. :wink:
Vendég

Bari: nagyon édesek lehetnek :lol: :lol: :lol: :lol: Mégeszer is gratulálok a babákhoz!
npgy
Budapest I. kerület

Bari6 - koszonom a képet, irtó cuki rajta a kisbaba :)
Kretty: tesztelni majd sokára kell, 2,5 hét mulva, de jövő hét végén a laborban vérből már meg tudják nézni hogy elindult -e bármi is - gyanitom addig fogom bírni :)
katapetra - köszönöm szépen, meglátjuk, kivárjuk :)
Vendég

Bari6 - koszonom a képet, irtó cuki rajta a kisbaba :)
Kretty: tesztelni majd sokára kell, 2,5 hét mulva, de jövő hét végén a laborban vérből már meg tudják nézni hogy elindult -e bármi is - gyanitom addig fogom bírni :)
katapetra - köszönöm szépen, meglátjuk, kivárjuk :)
Vendég

Sziasztok!

Márciusban lesz az első fagyibabás beültetésünk, és júniusra előjegyzésbe vettek a 3. lombikra, de remélem nem lesz rá szükség! :wink:
almendra
Budapest XIX. kerület

Almendra: szuper, pihend ki magad, most már csak ++++lehet a vége:lol: :lol: :lol: :lol:
npgy
Budapest I. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?