Sütikém!
Az álmosság tényleg egy tuti jel!
Nagyon izgulok, vajon hány pöttyöcskéd lesz! Zsepi tényleg legyen a kezed ügyében hétfőn!
Ma voltam a Mensmentisben!
Már nagyon vártam, hogy mehessek, mert az eredményem láttán nagyon elkeseredtem. Pedig most tényleg odafigyeltem.
Cukor:
0 perc: 4.1
120 perc: 5.1
Inzulin:
0 perc: 21.3
120 perc: 38,1
A doktornő azt mondta, hogy látszik, hogy odafigyelek, mert a cukrom sokat javult. (eddig azt hittem, hogy az legalább jó.
) A lombik után kaptam a háziorvostól egy másik gyógyszert (ez is metformin), mert már nagyon hasmenésem volt az előzőtől, de mivel az új, lassú felszívódású, így kevésnek bizonyult. Most megint kaptam egy újat, remélem ez most beválik.
Egy hónap múlva kell visszamennem, és vinnem kell egy TSH eredményt. Ja a lényeget majdnem elfelejtettem. Egy hónapig húsmentes diétát kell tartanom. Csak túrót, és egy kis sajtot ehetek majd. A szóját sem ajánlotta. Na fogalmam sincs ezt hogy csináljam. Ha van jó vega receptetek, akkor légyszi küldjétek el. Ma voltam a Herbaházban, nézegettem, hogy mit is ehetnék majd. Ami szimpatikus volt, az a vöröslencse meg a csicseriborsó, vettem még padlizsánkrémet is. Ha nyár lenne, ellennék lecsóval, de így, hogy nincs íze a zöldségeknek elég nehéz kitalálnom az étrendem.
Süti! Ezt nekem a beülti utánra ajánlották gojit?
Találtam kétfélét is. Az egyik 100%-os, a másik 90% + még van bent valami gyümölcs sűrítmény, nem emlékszem rá, hogy mi. 8-9000 Ft és 750 ml-es.
Barikám!
Nagyon szépek vagytok!
Majd, ha ráérsz, gyere mesélni.
Zafir!
Hogy döntöttél a terheléses vérvétellel kapcsolatban?
Agár!
Sajnálom a munkahelyed, drukk a vállalkozáshoz.
Rencsike!
Mi volt ma?
Mindenkinek küldök egy melegítő ölelést!