Sziasztok!
Kérdeztétek a pattogatott kukorica szénhidráttartalmát. Én erről az oldalról szoktam venni az adatokat:
http://www.egeszseg.b74.hu/cikkek/szenhidrat.html
A pattogtatni való kukorica CH-ja 62 g/100g
Kriszto:Nagyon szuper, hogy minden érték ilyen csuda jó! De hát miért is lett ez volna másként?
Ennek így kell lennie. Csodababa szépen növekedik, és augusztusban majd előbukkan egészségesen, szépen.
Cica: Ha 7-én mész konzira délután, akkor úgyis nyitva van az intézet, nem kell előtte várni. Amíg összegyűjtöd az összes leletet, és ténylegesen elindultok, talán már nem lesz ilyen fagyhalál!
Kretty: Gratula a férjednek! Minden elismerésem az övé! Az én férjem oda sem mert nézni, amikor beadtam a szurikat, sőt inkább kimenekült a fürdőből.
Szuri: Jobbulást kívánok! Remélem, már jobban érzed magad!
Rencsi: Hajrááá! Drukk a szép, egyenletes tüszőnövekedéshez!
Kvzsuzsi: Ti most nem kezdtek? Megvárod a 3 hónapos diéta végét? Vagy azért Ti is elindultok? És mikor kellene megjönnie?
Szélkisasszony: Hogy vagytok? Nincsenek mostanság új fotóid? Nálatok hogy alakul a kezdés?
Kagyló: Hogy állsz a lelet-beszerzéssel? Jövő héten Te is indulsz, igaz? Férjeddel most jól megvagytok?
Katapetra: Le a kalappal előtted, hogy ilyen lelkiismeretesen csinálod ezt a diétát. Neked mikor kell menned kontrollra?
Nálam ez a CH diéta bekavart a ciklusba nagyon. Egész végig 36,7 az ébredési hőm. Se le, se fel. Ilyen még nem volt. Remélem, hogy szépen lassan visszaáll normálisra mert ez így nagyon nem tetszik nekem. Másnál is volt ilyen?
Ki mit főz a hétvégén? Esetleg süt valaki valamilyen CH szegény sütit? Úgy ennék valami édeset! Kriszto Te sütöttél valamit abból a dok-ból, amit priviben átküldtél, és az amarettos sütivel kezdődik? Érdemes valamelyikkel próbálkozni?
További szép hétvégét kívánok!
Pusza